125 izrednih idej za tetoviranje meduz z pomenom

Tetovaže meduz so ena najbolj mističnih tetovaž, na katere boste kdaj naleteli. Te tetovaže so v zadnjem času postale zelo priljubljene med ljubitelji tetoviranja in vam pustijo nekaj izjemnih posnetkov telesa. Meduze so eno najstarejših morskih bitij in edinstvene, zaradi česar so tako mistične. Tetoviranju meduz je pripisanih veliko pomenov, tako mističnih kot realističnih.

Za mnoge umetnike tetoviranja so tetovaže meduze zelo navdihujoče, saj je pri oblikovanju in videzu tetovaže meduze toliko raznolikosti. Mnoge od teh tetovaž so v vesolju podobne tujcem, barve, uporabljene pri tetoviranju, pa so osupljive.

Če želite preizkusiti tetovažo meduze, morate prebrati spodaj. Spodaj je navedenih nekaj najboljših idej za tetoviranje meduz skupaj z njihovim pomenom. To vam bo pomagalo pri izbiri najboljše tetovaže meduze za vas.

Tetovaža meduz

Pomen tetovaž meduz

Tetovaže meduz imajo veliko močnih pomenov, ki odražajo življenje mnogih ljudi. Ni nujno, da so vse tetovaže meduz pomembne, vendar jih mnogi dobijo zaradi edinstvenega in realnega pomena, ki ga ima. Tetovaže meduz simbolizirajo nesmrtnost, saj se lahko vrnejo in klonirajo. Simbolizira tudi mir in eleganco, saj se številne lastnosti Meduze odražajo na meduzi; zato je okoli tega bitja veliko naravne energije.

Mnogi ljudje, ki imajo radi morsko življenje ali živijo v bližini morja, si tetovirajo meduze. To je predvsem zaradi edinstvenih lastnosti, skupaj s svetlimi barvami črnila. Ta tetovaža predstavlja življenje človeka na morju in koliko ga ljubijo in skrbijo zanj.

Zdi se, da je meduza zelo občutljivo in krhko bitje; imajo pa močno sposobnost, da se rešijo pred smrtonosnimi morskimi bitji zaradi svojih testisov, ki jim pomagajo zboditi in pobegniti. Meduze je težko ujeti v morju, saj lahko plavajo precej hitro v primerjavi z drugimi ribami in so lahke. Zato predstavljajo, kako se lahko zlahka izvlečejo iz težkih situacij, ne da bi jih ujeli.

Mnogi ljudje ponavadi dobijo to tetovažo zaradi nagonov preživetja, ki jih predstavlja bitje. Ljudje, ki so v življenju doživeli različne težke situacije in se imenujejo preživeli, bi si zagotovo morali privoščiti to tetovažo. Lahko si naredite tetovažo meduze, tudi če ne vidite njenega pomena. Mnogi ga dobijo zaradi edinstvenih lastnosti in izrednega barvitega videza.

Tetovaža meduz

Idealno mesto za tetoviranje meduz

Večina tetovaž meduz je velikih velikosti, saj je meduza dolgo in veliko bitje, in če v tetovažo dodajate druge funkcije, je ta še večja in opisna. Večina velikih tetovaž meduz izgleda najbolje na hrbtu in stegnih. Ti dve umestitvi sta idealni, saj ustrezata skoraj vsakemu dizajnu tetovaže meduz. Če dobite eno na hrbtu, se glava meduze pojavi na vrhu vogala, medtem ko njeni testisi tečejo v poševni smeri. Mnogi ga dobijo tudi na prsih in prsih.

Če se odločite za srednje velike ali majhne tetovaže meduz, bi bilo idealno mesto za to na vaši roki. Zaradi te tetovaže na roki postane bolj vidna. Če pa želite s svojo tetovažo meduze postati nekoliko vznemirljivi in ​​edinstveni, se vsekakor odločite za hrbet ali stegno. Ne glede na to, kje si na telo natisnete tetovažo meduze, bo videti neverjetno kot vedno. Ko boste vedeli, za kakšen dizajn se boste odločili, bo izbira idealne umestitve precej enostavna.

Tetovaža meduz

Glavne vrste tetovaž meduz

S tako veliko raznolikostjo tetovaž meduz, tukaj je nekaj glavnih vrst tetovaž meduz. Tako boste lažje izbrali vrsto tetovaže meduz, ki jo želite na svojem telesu.

  • Tetovaža vesoljske meduze
  • Akvarelna tetovaža meduz
  • Črno -bela tetovaža meduz
  • Tetovaža meduz z drugimi elementi
  • Mistične tetovaže meduz
  • Tetovaža meduze Medusa
  • Geometrijske tetovaže meduz
  • Tetovaža možganskih meduz

Ideje za tetoviranje meduz

Tetovaža z akvarelom meduze

Tetovaža z akvarelom meduze

Tehnika akvarela je odlična izdaja v tetovažni industriji, saj naredi tetovažo edinstveno kot vedno. Če so vam všeč tudi tetovaže s pridihom akvarelne tehnike, se odločite za to tetovažo z akvarelom meduze. Vključuje meduze s črnim črnilom, napolnjene z različnimi akvareli, kot so modra, rdeča, zelena in še veliko več. Ozadje vključuje tudi čopič akvarela, ki daje tetovaži živahen pridih. Zaradi mešanice barv oddaja nekaj fascinantnih in pozitivnih vibracij. To tetovažo lahko popolnoma ubijete na stegnu ali roki.

Črna & Tetovaža bele meduze

Črna & amp; Tetovaža bele meduze

Če iščete tetovažo s trdnim in globokim učinkom, poskusite to črno -belo tetovažo meduz. Ta tetovaža vključuje črno -belo senčenje. Zaradi tega je tetovaža videti, kot da je bila narisana neposredno na koži. Učinek, podoben skici, naredi to tetovažo edinstveno po videzu.

To tetovažo mora narediti usposobljen in usposobljen umetnik tetovaž, saj je senčenje in oblikovanje te tetovaže tisto, zaradi česar je tako neresnična. Oseba lahko s pogledom na tetovažo prepozna močne, drzne instinkte, ki se kažejo tudi v vaši osebnosti. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno na tvoji roki.

Tetovaža meduze Sea Life

Tetovaža meduza Sea Life

Če želite pokazati svojo ljubezen do morskega življenja, potem bi morali dobiti to tetovažo meduze iz morskega življenja. Ta tetovaža vključuje meduzo in nekaj drugih morskih bitij, ki tavajo pod morjem. Ozadje te tetovaže vključuje modro črnilo, ki označuje morje. Celotna tetovaža vključuje barvno črnilo in podrobnosti, zaradi katerih je videti kot pravo morje. Mnogi ljudje dobijo tudi to tetovažo, ki predstavlja kraj, v katerem so rasli, še posebej, če je bil tik ob morju. Ta tetovaža bi izgledala briljantno na teletu ali roki.

Geometrijska tetovaža meduzGeometrijska tetovaža meduz

Geometrijska tetovaža meduz

Ta geometrijska tetovaža meduz je kot nalašč za vas, če želite v svoji tetovaži preizkusiti nekaj novega. Ta tetovaža vključuje črne meduze, ki imajo črnilo, toda namesto ravnih testisov ima riba geometrijsko kvadratno obliko, podobno testisom. Ta tetovaža vključuje tudi dotik različnih akvarelov, ki ji dajejo abstraktno lastnost. Ta tetovaža je velike velikosti, zaradi česar je kot nalašč za prsni koš ali hrbet. V tetovažo lahko dodate še nekaj elementov za živahen dotik.

Meduza v vesoljski tetovaži

Meduza v vesoljski tetovaži

Nekatere tetovaže meduz vključujejo tudi elemente prostora, večina teh je velikih velikosti. Velika tetovaža meduz ima vedno kakšno vesolje podobno lastnost. Če želite nekaj preizkusiti na vrhu, se morate odločiti za to tetovažo meduze v vesolju. Ta tetovaža vključuje barvno meduzo s črnilom in ozadjem galaksije, ki uporablja modro in črno črnilo. Ozadje galaksije naredi tetovažo meduz in njene vesoljske lastnosti bolj vidne. Če radi berete o galaksijah, vesolju in skrivnostih vesolja, je ta tetovaža kot nalašč za vas. To tetovažo lahko ubijete na roki ali stegnu; ustreza tako moškim kot ženskam.

Tetovaža meduza lobanje

Tetovaža meduza lobanje

Če iščete nekaj dramatičnega in edinstvenega, je ta tetovaža meduzne lobanje najboljši dizajn za to. Ta tetovaža vključuje črno -belo meduzo s črnilom, kjer glava meduze vključuje obraz lobanje. Če želite, da tetovaža popije, lahko vedno dodate barvno črnilo, vendar črno -belo črnilo daje bolj dramatičen pridih. Ta tetovaža je precej simbolična, saj so meduze starodavna morska bitja. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno na vaši nogi ali roki.

Tetovaža možganske meduze

Tetovaža možganskih meduz

Ta tetovaža možganskih meduz je ena najbolj neverjetnih in edinstvenih tetovaž, na katere boste kdaj naleteli. Ta tetovaža vključuje barvno meduzo s črnilom, kjer glava meduze vključuje človeške možgane, natisnjene z gorčično senco, da je videti naravno. Ozadje te tetovaže vključuje učinek akvarela; vedno lahko spremenite ali pustite tetovažo takšno, kot je. Mnogi ljudje menijo, da možgani v tej tetovaži predstavljajo njihove lastne možgane. Dokazuje, da imajo v sebi enake lastnosti, tako kot meduze, zlasti nagone preživetja. Ta tetovaža bi najbolje izgledala na stegnu ali hrbtu.

Tetovaža meduza z dragulji

Tetovaža meduza z dragulji

Za bolj ženstven pridih v tetovaži meduz, lahko preizkusite to tetovažo meduza z dragulji. Ta tetovaža je precej lepa in ima zelo elegantno privlačnost. Vključuje modro -belo meduzo s črnilom iz drobnih modrih draguljev. Tetovaža vključuje tudi druge etnične vzorce, zaradi katerih resnično izstopa. Ta tetovaža bi izgledala osupljivo na stegnu ali roki. Tetovaža predstavlja eleganco meduze in močne instinkte preživetja, ki jih prikazuje pod morjem. Ti isti liki predstavljajo tudi vašo osebnost.

Tetovaža Bloom meduze

Tattoo Bloom meduze

Ta cvet tetovaže meduz je kot nalašč za vas, če želite, da je na vašem telesu več kot ena meduza z nekaj eksotičnimi podrobnostmi. Ta tetovaža vključuje tri barvne meduze z črnilom v različnih velikostih; velike, srednje in majhne. Tetovaža vključuje tudi tehniko akvarela, zaradi česar je bolj edinstvena in prepričljiva. Tri meduze v tej tetovaži lahko predstavljajo družino ali skupino treh prijateljev, ki imajo nagone za preživetje, tako kot meduze. Idealno mesto za to tetovažo bi bilo na hrbtu.

Tetovaža plemenskih meduz

Tetovaža plemenskih meduz

Če iščete tradicionalno tetovažo meduz, ste pravkar našli pravi dizajn. Ta tetovaža plemenskih meduz je kot nalašč za metanje nekaterih večjih tradicionalnih vibracij. Ta tetovaža vključuje drugačen dizajn meduz v primerjavi z drugimi. Zdi se, da je glava meduze precej drugačna od običajnih, pri čemer se uporabljajo različne barve. Mnogi ljudje bi dobili to tetovažo samo zaradi ekskluzivnega dizajna, ki ga vsebuje. To tetovažo lahko lepo ubijete na roki.

Tetovaža duha meduze

Tetovaža duha meduze

Ta tetovaža duha meduz je precej nepriljubljena, vendar zelo edinstvena. Ta tetovaža vključuje barvno meduzo s črnilom, vključno z različnimi barvami. Pod meduzo je majhen predmet, podoben svetilki, ki prikazuje meduze, ki prihajajo iz nje kot duh. V tetovaži je nekaj kodrastih lastnosti, da postane bolj zabavna in živahna. Ta tetovaža poudarja mistično lastnost meduz in prikazuje edinstvene moči, ki jih ima, tako kot edinstvenost in prevladujoče lastnosti uporabnika. Ta tetovaža bo videti osupljivo na nogi ali roki.

Pogosta vprašanja

Koliko bi stala moja tetovaža z akvarelnimi meduzami?

Tetovaže v akvarelu stanejo okoli 600 dolarjev, vendar je to odvisno od številnih stvari, na primer od kraja, kjer to počnete, in postavitve tetovaže. Če se odločite za 5-palčno tetovažo, bi to stalo približno 500 do 700 dolarjev. Cene bi se razlikovale, če vaš salon za tetovaže zaračunava urno postavko.

Kako boleče je narediti tetovažo na stegnu?

Če vas skrbi bolečina, ki jo prinaša tetovaža, potem je stegno pravo mesto, ker je to najmanj boleče mesto v primerjavi z drugimi predeli telesa. Stegna imajo več maščobe kot kosti, zato vam dodatno oblazinjenje prihrani večjo bolečino. Vredno bi bilo narediti tetovažo meduze na stegnu.

tetovaža meduz

Zaključne besede

Ko boste prebrali ta članek in si ogledali različne tetovaže meduz, si boste zagotovo želeli zdaj narediti tetovažo meduze. Kako mistične in edinstvene so meduze, lahko ugotovite, če pogledate različne modele, kar je nedvomno težko zamuditi. Če menite, da se lahko povežete s pomenom za tetovažo meduz, imate še en razlog več, da si to tetovažo naredite takoj. Zato nehajte razmišljati in si rezervirajte termin za tetovažo že danes. Zagotovo boste navdušeni nad končnimi rezultati.