125+ kreativnih tetovaž kolkov, ki jih morate dobiti (2021)

Tetovaže so bile skozi čas uporabljene kot simboli, v zgodovinski dobi so te tetovaže prepoznali kot strast do bogatih in močnih. Podoba te oblike body arta je doživela vzpone in padce. Na drugi točki zgodovine so tetovaže pomenile pokvarjenega in kriminalno norega.

Na srečo se je stigma nad tetovažami dovolj dvignila, da se lahko kdorkoli potopi v to obliko telesne spremembe, ne da bi se počutil na mestu.

Tetovaže so bili del kulture, tradicijo in prepričanja že dolgo časa. Sodobna tehnologija je v veliki meri olajšala rast te industrije in večina ljudi se bo odločila za tetovaže samo zaradi estetske privlačnosti.

Ko pa razkrijete malo globlje, boste ugotovili, da imajo lahko vse oznake, črte in vzorci, ki jih umetnik za tetoviranje postavi na vaše telo, pomen. Ampak to ne velja za tiste, ki nosijo tetovaže, pri nekaterih je namen tetovaže samo slediti ikoni ali ker ljudje okoli njih to počnejo.tetovaže kolkov

Hip tetovaže

Začetniki ali tisti, ki so si naredili tetovažo, tega področja skoraj nikoli ne bodo natisnili. Bolj verjetno se bo zanj odločil navdušenec nad tetoviranjem, ki želi na ta del telesa postaviti določeno obliko. Toda tu ni trdih pravil, to mesto lahko dobite, tudi če ste novi v svetu tetovaž.

Ideja je razumeti, kaj vam ustreza, kakšen bo občutek, če si tetovažo postavite tukaj in kakšen dizajn najbolje ustreza obrisom te umestitve.

Tetovaže na kolkih obstajajo že stoletja in obstaja celo ugibanje, da so bili simboli postavljeni kot talismani, da bi preprečili nesrečo in zle duhove. Vendar pa je postavitev sodobne tetovaže bolj povezana z zasebnostjo in izjavami, ne pa z odganjanjem zla.

Oblikovanje, ki ga izberete, lahko pomeni nekatere stvari, in če verjamete, si lahko naredite tetovaže kot oblike molitve, čarovnije itd. Svet tetovaž je ogromen in tu ni omejitev za samoizražanje.

Tetovaže na bokih je enostavno nositi, ta postavitev vam omogoča, da se odločite, ali jih želite deliti z ljudmi okoli sebe ali jih obdržati zase. Lahko pomeni nekaj, lahko je tudi vaš zelo oseben opomnik na to, kar ste dosegli (odvisno od izbrane zasnove) ali pa izjava svetu. Kakorkoli, tetovaže so edinstvena oblika samoizražanja in vsak kos, ki je bil kdajkoli natisnjen na vašem telesu, bo ostal vaš lasten.

Postopek

oblikovanje tetovaže bokov

Območje bokov ponuja razmeroma majhen prostor za nekatere modele. Tu so lahko zmerno izdelani modeli in lahko povezujejo dele modelov, ki so natisnjeni tudi na drugih delih telesa.

Postopek tetoviranja je pogosto podoben kateri koli drugi postavitvi. Najbolje je, da svoje raziskave opravite, preden vstopite v salon za tetoviranje. Poleg tega se ne odločite za cenejše možnosti, saj je to lahko veliko večje tveganje, kot si lahko predstavljate.

Za tetovažo poiščite ugleden salon. Tetovaže na kolkih so običajno izdelane, zato boste morda morali nekaj časa preživeti v salonu, vendar je to strogo odvisno od podrobnosti oblikovanja, ki ga izberete.

Poskrbite, da bo strokovnjak za tetovaže vedel, kako barvati obliko, ki ste jo izbrali. Oglejte si njegova prejšnja dela z natančno postavitvijo, da boste do neke mere dosegli zadovoljive rezultate.

Običajno je, da se pred nanašanjem barve počutite zaskrbljeni, vendar je lahko spoznanje, da ste v pravih rokah, zelo pomirjujoče. Prepričajte se, da umetnik za tetoviranje temeljito očisti območje bokov in njegove instrumente, preden se tetovirate.

Strokovnjak za tetovaže mora nositi rokavice, dokler traja postopek. Tetovaža bokov lahko traja od 25 minut naprej, odvisno od zasnove.

tetovaža na boku

Glej tudi:

  • Najpogostejši vzroki in zdravljenje alergij na tetovaže
  • Cover Up Tattoos 101: Vse, kar morate vedeti (prej & Po fotografijah)
  • 55+ neverjetnih tetovaž srčnega utripa, ki jih morate upoštevati
  • 255+ ljubkih tetovaž za dekleta 2018: ljubki modeli s pomenom & Nasveti
  • 75 Ideje za briljantne tetovaže rožnega venca in njihov pomen

Bolečina

Območje kolka je običajno debelo in vsebuje veliko mišic, ki lahko ublažijo iglo. Ta tetovaža se bo najverjetneje počutila kot praska ali opeklina, ko se igla premika naprej in nazaj, kar ustvarja obliko. Spet, kako dolgo bo pekoč občutek trajal, je odvisno od tega, kako natančna je tetovaža.

Območja, ki vsebujejo manj kože, tkiva, mišic in kosti, so običajno najbolj boleča območja. Na srečo je boke morda lažje držati, če je vaša toleranca bolečine nizka. Tetovaža na kolku lahko traja od 4 do 6 tednov, da se popolnoma ozdravi, odvisno od oskrbe.

tetovaža kolka

Kakšno tetovažo bi morali narediti?

To je območje z nizko vidljivostjo; zato bo za to umestitev ustrezna katera koli oblika. Na tej postavitvi se lahko odločite tudi za bolj intimne oblike. Najbolj priljubljeni modeli za boke so metulji, krila, vrtnice ali imena.

Vendar vaše izbire niso omejene na to, ljudje se odločijo tudi za manjše ptičje tetovaže, rože, lobanje in kar jim je všeč. Odvisno od tega, katero obliko ste izbrali, ali naj bo podrobno opisana v obliki manjše tetovaže ali pa mora biti del izdelane zasnove, ki pokriva druge dele telesa.

Nekaj ​​kreativnih idej za tetoviranje kolkov za vas

Dejstvo, da je izbira dizajna popolnoma vaša, ostaja pa v primeru, da želite nekaj navdiha, prehod skozi nekaj priljubljenih odločitev za tetovažo bokov ne bo škodil. S temi tetovažami lahko greste na različne poti, medtem ko večina povezuje tetovaže kolka z žensko privlačnostjo, ni omejitev in vsak jih lahko preizkusi

1. Pomenljive besede

Pisanje besed, ki vas motivirajo, je lahko odlična izbira za to področje. Izberete lahko elegantno pisavo in jo naredite. To lahko storite v angleščini ali izberete točno besedo v drugem jeziku, da povečate skrivnost in privlačnost tetovaže. Na primer, na svoj bok lahko natisnete besedo Chekaty. To je ukrajinska beseda, ki se prevaja kot “potrpežljiv”.

2. Rože

Ker imajo vrtnice v svetu tetovaž velik pomen, je to odlično mesto za drobne vrtnice. Seveda lahko naredite podrobno, tako da tetovažo razširite proti boku ali navzgor. Lobanje z vrtnicami ali drugimi rožami so nekaj najbolj priljubljenih modelov, na katere boste naleteli.

3. Zmaj

Ta tetovaža je res zapletena zadeva, vendar za to ne more biti boljše postavitve kot bok. Za to zasnovo lahko dobite tudi 3D sliko z barvami. Tetovaža se razteza navzgor in na spodnji del kolka proti strani. To je lahko tradicionalna ali simbolična izbira, saj zmaji pomenijo prevlado in moč.

4. Perje

To je občutljiv dizajn, ki se popolnoma prilega kolčni kosti. Kost kolka je lahko rahlo boleče območje za tetoviranje, vendar so perje kot tetovaže na kolkih zelo priljubljene. Odločite se lahko za eno samo perje z izčrpnimi podrobnostmi ali vrsto perja, napolnjenega z barvnim ali črnim črnilom.

5. Navedki

Ljudje se odločijo za citate, ki so jim osebni in imajo pomemben značaj v njihovem življenju. Citati ali izreki, ki so opomniki ali motivatorji, so pogosto postavljeni na kolk v narekovajih. Ker je to lahko zelo osebna umestitev, se lahko odločite za nekaj, kar vam je pri srcu in vas motivira.

6. Imena

Tetovaže na bokih so večinoma tudi samo imena. Natančneje, tukaj so imena ljubimcev, ki označujejo zavezanost in ljubezen.

7. Metulj

Metulji so eden najbolj priljubljenih modelov za tetovažo bokov. To so drobne tetovaže s podrobnostmi, ki so običajno nameščene na strani kolka, obrnjene spredaj. Lahko se odločite za enega samega metulja ali sled metuljev, ki letijo navzgor.

8. Plemenski modeli

Obstajajo tudi različni plemenski modeli, med katerimi lahko izbirate in jih postavite tukaj. Prepričajte se, da se umetnik za tetoviranje zaveda tehnik, potrebnih za izdelavo teh tetovaž. Poleg tega je plemenska tetovaža verjetno razširjena oblika, ki pokriva območje navzgor in nižje od kolka.

9. Ptice

Na kolčno kost se lahko postavi drobna sled ptic, ki letijo navzgor. To so lahko ptice, ki sedijo ali letijo, karkoli vam ustreza. Ti modeli so v večini primerov izredno majhni in so napolnjeni s črnim črnilom.

10. Srca

Tukaj lahko narišete več različic valentinovega srca. Lahko se odločite samo za srce brez podrobnosti ali pa dobite svoje in ime svojega partnerja v obliki srca. Tukaj lahko dobite tudi vaš najljubši citat v obliki srca.

11. Kačji modeli

Kljub temu, da kače v družbi nimajo tako velikega ugleda, si ljudje pogosto tetovirajo kačo. Običajno se to stori, da se ta žival poveže kot »drugačna in napačno razumljena«. Če vam to uspe, lahko to naredite na kolku.

About the author