125 najbolj ocenjenih geometrijskih modelov tetovaž letos

Geometrijske tetovaže so na voljo v številnih barvnih paletah in modelih. To lahko gre od popolnoma abstraktnega do drugačne interpretacije znane podobe. Te slike se pogosto uporabljajo kot vrsta zabave, referenčna točka za umetnine ali celo navdih za nekaj. Ne glede na to, kakšne namene ima oseba z geometrijskimi tetovažami, bodo vse na koncu zagotovo izgledale odlično.

Geometrijska tetovaža obravnava več linij ali geometrijskih oblik, ki se združijo in tvorijo še večjo obliko. Geometrijske tetovaže so lahko v obliki listov, linij, zvezdic in številnih drugih vzorcev. Najpogosteje, tatoo umetniki uporabljajo črno črnilo ustvariti te vrste tetovaž. Razlog, zakaj so vsem všeč, je dejstvo, da lahko s temi črtami in oblikami naredite skoraj vse. Te tetovaže so morda ena od tetovaž, ki jih ljudje ne obžalujejo. Precej varno je reči, da geometrija počasi prevzema svet tattoo umetnosti. Toda čeprav izgledajo lepo, je lahko te tetovaže zaradi oblik in oblin našega telesa precej tvegano. Za ustvarjanje geometrijskih vzorcev na koži potrebuje visoko usposobljenega umetnika tetovaže.

geometrijske tetovaže

Vrste geometrijskih modelov tetovaž

  • Cvetlična geometrijska tetovaža

Ta vrsta tetovaže vam omogoča, da si ogledate vse različne elemente, ki združujejo en lep videz. Geometrijska tetovaža cvetja združuje harmonijo in ravnovesje v enem dizajnu. Cvetlične geometrijske tetovaže so najstarejše te vrste in so jih opazili na koži starih egipčanskih faraonov. Tovrstne vzorce je mogoče videti tudi v arhitekturi, saj jih večinoma navdihuje narava in izvirajo tudi iz duhovnosti, vere in lastnih prepričanj.

  • Geometrijska tetovaža živali

Jeleni ali jeleni so najpogostejši subjekti te tetovaže. Včasih bo tetovator ustvaril silhueto ali sliko živali, sestavljeno iz drobnih oblik. To bi lahko izgledalo neverjetno na koži osebe.

  • Barvita geometrijska tetovaža

Tisti, ki ne marajo velikih modelov, bi lahko dobili to tetovažo – ne glede na to, kako majhna je, lahko še vedno izstopa zaradi čudovitih vzorcev, ki jo obdajajo. Te geometrijske tetovaže niso nujno črno-bele-lahko dodate le eno barvo ali celo celo barvo mavrice. Barvita tetovaža z geometrijskim vzorcem vam bo zagotovo izgledala neverjetno. geometrijske tetovaže  

  • Geometrijska tetovaža Shell

Ta geometrijska tetovaža je primerna za ljubitelje narave. Tetovaža lupine, zlasti tetovaža nautilus, ustvarja popolno simetrijo, hkrati pa daje naraven, a edinstven videz. Podobno kot jeleni je lupina še ena priljubljena tema, ko gre za geometrijske tetovaže. Znano je, da je lupina polstatični primer fraktala in je stalni opomnik, da je vse v naravi precej obsežno. Lupina, podobno kot človeška bitja, je le majhen del veliko večje vrste enačb.

  • Tetovaža z geometrijskimi rokavi

Geometrijske tetovaže z rokavi obstajajo in imajo tudi veliko čudovitih vzorcev. Na različnih delih rok lahko umetnik za tetoviranje ustvari čudovito harmonično obliko, ki bo zagotovo dopolnila katero koli drugo vrsto tetovaže, ki jo imate na svojem telesu. Geometrijske tetovaže z rokavi vsebujejo veliko podrobnosti, ki jih želite vedeti, kje se začne in kje konča.

geometrijske tetovaže

Geometrijska tetovaža na roki

           

Glej tudi:

  • 125 Koi tetovaže rib s pomenom, razvrščene po priljubljenosti
  • 155 Cool Star Tattoos za moške & Ženske
  • 125 najboljših modelov tetovaž na vratu letos
  • 125 najboljših modelov tetovaže srca leta 2018
  • 155 trendovskih tetovaž za gležnje za ženske

Pomen geometrijskih modelov tetovaž

Tipičen geometrijski vzorec je sestavljen iz edinstvene oblike, ki vključuje številne majhne oblike. To se bo ponovilo na polju, da bi dobili popoln motiv. Pri ustvarjanju geometrijske tetovaže mora biti celoten videz neprekinjen, da ne omenjam, natančen. Geometrijske oblike so oblike, ki imajo veliko simetričnih strani in jih pogosto vidimo v matematičnih knjigah in predmetih, povezanih z matematiko. Geometrijske oblike so združene, da se ponovijo. V osnovi geometrijsko oblikovanje tetovaže simbolizira ustvarjalnost, ravnotežje in doslednost.

geometrijske tetovaže

Nasveti za pripravo geometrijskih tetovaž

Pridobitev dobre tetovaže velja za velik mejnik – pravzaprav vse več ljudi zaradi svojega čudovitega videza začenja pridobivati ​​tovrstne tetovaže. Morda boste imeli nekaj vprašanj, preden dobite prvo geometrijsko tetovažo. Zato je zelo priporočljivo, da se pripravite in pridobite veliko znanja o tetoviranju, da boste lahko pripravljeni.

Naredite nekaj raziskav o svojem umetniku. To je pomembno, saj boste tej osebi več ur zaupali svoje telo. Najmanj en teden pred posegom izberite pravega izvajalca zase. Če je mogoče, najprej preglejte njihov portfelj, preden potrdite, ali je ta umetnik pravi za vas. Preverite, ali vam je njihovo delo všeč, ali njihov dizajn ustreza tipu videza, ki ga želite za vašo prihodnjo tetovažo. Včasih je njihovo delo prikazano na internetu (na družabnih medijih, kot je Instagram) ali na oknu njihove trgovine. Pobrskajte po pregledih umetnikov in samega salona na spletu, saj lahko na koncu ugotovite, ali želite tega umetnika najeti za tetoviranje.

geometrijske tetovaže

Upoštevati morate tudi čistočo salona. Če vaš tetovator ne nosi rokavic ali jih noče nositi, to ne pomeni čistega tetoviranja, kar je lahko zelo tvegano. Umetnik tetovaže bi moral upoštevati tudi osnovna pravila pri čistoči. Najprej morajo postaviti oviro na vsako površino ali predmet, ki bi lahko prišel v neposreden stik s samo tetovažo ali z rokami. Vse, kar uporabljajo, mora biti za enkratno uporabo – umetnik naj pokrije steklenice za pranje, stroje, območje za tetoviranje in sponke z vrečkami. Črnilo in igle je treba odstraniti. Epruvete, ki se uporabljajo za tetoviranje, je treba redno sterilizirati v avtoklavu medicinske kakovosti.

Pred tetoviranjem se prepričajte, da ste v roza barvi. Med tetoviranjem se bo imunski sistem vašega telesa začel pretiravati. Zato morate nekaj tednov pred tetovažo živeti zdrav način življenja – kar pomeni, da ne pijete alkohola, ne uživate drog in si zagotovite pravo količino spanca. Prav tako morate pred odhodom na sestanek pojesti ustrezen obrok, da ohranite raven sladkorja v krvi. S seboj prinesite osvežilne pijače, na primer steklenico vode in prigrizke – tetovaža bi lahko trajala kar štiri ure.

geometrijske tetovaže

Idealna postavitev geometrijske tetovaže

Okončine in stopala so močno izbočeni, zato se črte popačijo glede na človeški vid. Če uživate v popolnosti in simetriji, se prepričajte, da preverite, ali vaša geometrijska tetovaža izgleda odlično na izbranem delu telesa, preden se odpravite v salon, da jo natisnete. Če pa niste preveč strogi glede tega, se boste zavedali, da so te vrste tetovaž prava poslastica. Veliko jih je preprosto kot okras za kožo. Odvisno od debeline linij so geometrijske tetovaže prijetne in občutljive na pogled.

Če želite diskretno geometrijsko tetovažo, izberite preprosto obliko, kot so črte, pike in grafike. Tisti, ki imajo raje drzen videz, se lahko odločijo za barvne črte in večje oblike. Obstaja tudi 3D geometrijska tetovaža, ki jo je težko dokončati – ko pa je končana, je vredno.

geometrijske tetovaže    

Povprečni stroški storitev & Standardna cena za geometrijsko tetovažo

Dejavnik številka ena, ki določa končno ceno tetovaže, je njena velikost. Majhna tetovaža običajno stane manj, zato večja kot je tetovaža, dražja bo. Številni saloni za tetoviranje vam bodo zaračunali dodaten denar za tisti prvi kvadratni centimeter vaše kože. To je pomembno, da bo umetnik lahko pokril celotne stroške svojih uporabljenih materialov. Medtem bodo drugi saloni za tetoviranje zaračunavali, odvisno od tega, kako dolgo je postopek trajal, in ne glede na končno velikost tetovaže-to je zato, ker bi bilo lahko prvič stranko težko prepričati, da določi časovno določeno ceno. Skoraj vsak umetnik tetovaže se bo pogovarjal o tem, kako se tetovaže delajo, preden so lahko uradno začeli postopek.

Nasveti za vzdrževanje po geometrijski tetovaži

Če ste temeljito raziskali in izbrali pravega tetovatorja za vas, vam bodo dali niz pravil glede geometrijske nege tetovaže – in ta pravila morate upoštevati, razen če želite, da je vaša tetovaža videti poškodovana. Ne pozabite, da ima vsak umetnik svoj nabor nasvetov za nego tetovaže – vendar je veliko teh nasvetov dokazano učinkovitih.

Medtem ko vaša sveža tetovaža še vedno zdravi, se je izogibajte potapljanju v vodo, vključno z bazeni, jacuzzijem in celo kadjo – Tehnično je vaša tetovaža odprta rana, zato bi lahko tvegali okužbo z bakterijo, če niste previdni. Nosite ohlapna oblačila, da se tkanina ne dotika vaše tetovaže. Ne potite se preveč, saj lahko to povzroči tudi draženje, ki lahko podaljša proces celjenja.