125 neverjetnih idej za tetoviranje oči, s katerih si ne morete odtrgati oči

Očesne tetovaže so ena redkih tetovaž, ki vas navdušijo. Te tetovaže so v trendu že kar nekaj časa, z rednimi novimi spremembami pa postaja vse boljše in videti bolje. Očesne tetovaže so precej simbolične in prestrašene za tiste, ki jih dobijo. Nekateri verjamejo, da jim očesna tetovaža pomaga opazovati vesolje s tretjim očesom, nekateri pa jo opazujejo, da opazujejo zadnjice.

Pomeni te tetovaže so filozofski, zaradi česar je tako edinstven in potreben. Večina očesnih tetovaž ima izvrstne podrobnosti, ki razkrivajo realen dejavnik. Obstaja nekaj preprostih modelov, ki vključujejo manj podrobnosti. Te bodo kot nalašč za nekoga, ki si ne želi česa preveč.

Če nameravate narediti privlačno tetovažo za oči, morate prebrati ta članek in si pridobiti nekaj neverjetnih idej za tetoviranje oči. To vam bo pomagalo pri izbiri pravega dizajna tetovaže za oči in vam pomagalo izvedeti več o pomenu tetovaže za oči.

Tetovaže z očmi

Pomen očesnih tetovaž

Očesna tetovaža ima različne pomene, ki so vsi simbolični. Pomeni te tetovaže so primerni za ženske in moške. Očesne tetovaže so znane po svoji povezavi s starim Egiptom, saj bi Egipčani dobili tetovažo z očmi, da bi izkazali spoštovanje bogovom Ra in Horusa.

Horusovo oko omogoča uporabniku, da opazuje misli in želje drugih ljudi ter spozna njihovo dušo. Horusovo oko do danes velja za resničnega svojega pomena in mnogi ga razumejo. Ta posebna tetovaža simbolizira nepremagljivost in ponovno rojstvo, kar je bilo v starih Egipčanih zelo pogosto prepričanje. Ra je bil za Egipčane eden najpomembnejših bogov in verjeli so, da Oko Ra gleda na prave vernike in simbolizira mir in zdravljenje.

Čeprav ima ta tetovaža veliko povezavo z egipčansko civilizacijo, se povezuje tudi s krščanstvom. Številni kristjani dobijo vidne tetovaže oči, saj menijo, da jim pomagajo videti vse, kar se dogaja po svetu. Ta sposobnost jim daje prepričanje, da svet vidijo skozi Božje oko, kar jih odvrača od vseh vrst stisk in nevarnosti.

Vsevidna tetovaža oči ima edinstven videz in predstavlja Trojico, ki je končno krščansko prepričanje, ki tvori krščanstvo. Pridobivanje te tetovaže jih spominja, da je samo en ustvarjalec in blagoslovljena darila, kot sta modrost in budnost, lahko prejmete samo po njem.

Pomen očesne tetovaže se razlikuje tudi v načinu, kako se oko pojavi v vaši tetovaži. Če vaša tetovaža oči nima veliko podrobnosti in ima jasen in preprost videz, simbolizira upanje in veselje. Očesne tetovaže, na katerih pade solza, predstavljajo žalost in žalost, medtem ko tetovaže oči, ki imajo namrščene obrvi, simbolizirajo jezo. Mnogi verjamejo, da je Oko ogledalo duše; zato imajo posebna čustva velik vpliv na pomen.

Očesne tetovaže imajo tudi duhovni pomen, zlasti tiste, ki vključujejo “tretje oko”, saj simbolizira človekovo dušo. Drugi manjši pomeni, ki se nanašajo na tetovaže oči, vključujejo prerokbo, inteligenco, zaščito, zaznavanje življenja, vid, skrbništvo in dušo.

Medtem ko imajo tetovaže oči prtljago pomenov, mnogi ljudje ne dajejo velikega pomena pomenu, ki ga ima, saj se bolj osredotočajo na edinstven dizajn tetovaže. Ne morete jim očitati, ker imajo te tetovaže nekaj brezhibnih podrobnosti, zaradi katerih je videti kot pravo človeško oko. Zato je povsem normalno, če ne želite, da ima vaša tetovaža oči tako močan pomen. Če pa bo kdo drug videl to tetovažo na vas, bo imel idejo, da imate zelo globoko in filozofsko naravo.

Idealno mesto za tetoviranje oči

Tetovaže z očmi

Če želite, da bo vaša tetovaža oči videti dobro, morate izbrati ustrezno postavitev, ki bo oblikovanju ustrezala. Če nameravate narediti majhne tetovaže za oči, ki ne vsebujejo veliko podrobnosti, si jih lahko postavite na vrat, uho in zadnjo stran zapestja, zapestja ali gležnja. Če se želite potruditi in si narediti veliko tetovažo za oči, si omislite, da bi si jo postavili na noge, stegno, roko, hrbet in prsni koš ali trebuh. Te umestitve bodo tetovatorju omogočile enostavno izdelavo velikih modelov in jim ne bo treba delati kompromisov glede posebnih podrobnosti.

Izbira umestitve za vašo očesno tetovažo je popolnoma vaša. Prepričajte se, da se pri izbiri umestitve za svojo tetovažo zavedate bolečine, ki jo prinaša, in poskrbite, da se bo oblikovanje prilegalo temu prostoru. Glede umestitve vam ni treba veliko poudarjati, saj bo, ne glede na to, kje jo narišete, še vedno videti neverjetno in zadovoljivo. Najboljši način za izbiro ustrezne umestitve je, da se najprej odločite za najboljši dizajn tetovaže za oči, ki ga lahko izberete spodaj.

Tetovaže z očmi

Glavne vrste tetovaž za oči

Spodaj smo omenili različne vrste tetovaž za oči. Ta seznam vam bo pomagal razumeti, kaj iskati, saj boste naleteli na številne modele tetovaže oči, ki vas lahko zmedejo. Tako po izbiri vrste očesne tetovaže, ki jo želite, postane izbira določenega dizajna veliko lažja.

  • Tetovaža Horusovo oko
  • Tetovaže tretjega očesa
  • Geometrijske tetovaže
  • Tetovaža živalskih oči
  • Tetovaža Eye of Providence
  • Realistična tetovaža človeškega očesa
  • Cvetlična tetovaža oči
  • Tetovaža z lobanjskim očesom
  • Tetovaža zlobnih oči

Tetovaža z lobanjskim očesom

Ideje za tetoviranje oči

Tetovaža z očmi krila

Tetovaža z očmi krila

Če ciljate na nekaj drznega s težkimi podrobnostmi, potem se morate odločiti za to tetovažo s krilnimi očmi. Je precej izjemen, saj vključuje krepko zeleno oko s črnilom, obdano s sivimi in rjavimi krili. Podrobnosti te tetovaže so zunaj tega sveta in samo nekdo, ki je tako nadarjen, lahko izvede to tetovažo. Videti je, kot da je na sredini kril vklesano pravo oko. Krila so ena najimenitnejših tetovaž, ki pomenijo svobodo, skupaj s pomenom tetovaže oči pa jo naredi močnejšo.

Tetovaža z akvarelnimi rožnimi očmi

Tetovaža z akvarelnimi rožnimi očmi

Ta akvarelna tetovaža z rožnatimi očmi je ena najlepših in najbolj kul tetovaž, na katere boste naleteli. Ta tetovaža vključuje tehniko akvarelnega tetoviranja, ki se uporablja za izdelavo rdeče vrtnice, na sredini vrtnice pa je oko. Ozadje vključuje kapljice akvarela, ki lahko prikažejo solze, ki padajo iz oči. Ta tetovaža ima zaradi vrtnice ženstven pridih, priljubljena pa je tudi med moškimi. Težko je zgrešiti tetovažo, ki je videti čudovito realistična in lepa kot ta tetovaža z rožnatimi očmi.

Tetovaža Oko tigra

Tetovaža Oko tigra

Nič ni bolj realističnega od te tetovaže Oči tigra. Ta tetovaža je kot nalašč za vas, če želite v očesni tetovaži predstavljati realistično značilnost živali. Tetovaža je sestavljena iz rumenega tigrastega očesa s tigrastim odtisom v ozadju. Namesto da bi uporabil celoten tigrov obraz, je umetnik tetoviral le četrtino tigrovega obraza, ki vključuje oko. Kot lahko vidite, so detajli in konture v tej tetovaži čudoviti in zaradi česar je ta tetovaža videti tako realistična.

Poleg videza je ta tetovaža tudi precej pomembna, saj predstavlja tigra v zelo smrtonosnem in osredotočenem stanju. Simbolizira primitivne želje, zaradi katerih se nenehno premikate s svojim nagonom in nagonom.

Tetovaža Eye of Providence

Tetovaža Eye of Providence

Tatoo Eye of providence je ena najstarejših in najbolj priljubljenih tetovaž za oči, ki jo ljudje religiozno dobijo še danes. Ta tetovaža vključuje oko Providence, črno-belo, obdano s trikotnikom, podobnim Iluminatu. V ozadju je s pomočjo popolnih senčil doseženih veliko žarkov.

Oko Previdnosti je povezano s prepričanji Iluminatov, vendar ima tudi verski pomen, saj Oko predstavlja Božje oko, ki bdi nad vesoljem. Ta tetovaža ima dolg seznam pomenov in ima zgodovino. Torej, če želite tetovažo, ki prikazuje verska prepričanja in zgodovino, se morate vsekakor odločiti zanjo.

Tetovaža z očmi na uri

Tetovaža z očmi na uri

Lahko preizkusite tudi to tetovažo z očesnimi urami in dosežete nekaj realističnega body arta. Ta tetovaža vključuje črno in sivo oko, v katerem je zrklo sestavljeno iz starinske ure z rimskimi številkami in majhnimi iglami. Ta tetovaža vključuje popolne podrobnosti in črte, zaradi katerih je videti tako realistično. Če želite tetovažo, ki vsebuje veliko podrobnosti, je ta tetovaža z očesno uro odlična izbira za vas.

Geometrijska tetovaža oči

Geometrijska tetovaža oči

Če želite, da vaša tetovaža oči vsebuje nekaj zabavnih elementov, potem poskusite to geometrijsko tetovažo oči. Ta tetovaža vključuje realistično sivo, črno in belo črno oko. Okoli očesa so različne oblike, vključno s trikotniki in krogi, ki se povezujejo v trikotnik. Trikotniki predstavljajo prepričanje Iluminatov, oko pa Božje oko. Če želite iti na tetovažo s tako globokim pomenom, potem morate poskusiti.

tetovaže z očmi

tetovaže z očmi

Pogosta vprašanja

Koliko stanejo tetovaže za oči?

Tetovaže na očeh so zaradi velikih podrobnosti in spretnosti, ki jih prinaša ta tetovaža, precej drage. Če se odločite za majhno tetovažo oči, vas bo to stalo okoli 100 do 150 dolarjev. Za večjo tetovažo oči, ki vključuje veliko podrobnosti in elementov, boste morali plačati okoli 200 do 300 USD ali celo več, odvisno od velikosti in dizajna tetovaže. Nekateri saloni za tetoviranje zaračunavajo urno, kar je velika razlika v ceni. Če vaša tetovaža traja skoraj 6 ur, boste morda morali plačati 500 USD, odvisno od urnih postavk.

Ali je nevarno tetovirati očesno jabolko?

Tetovaže z očesnimi jabolki predstavljajo veliko tveganje, saj ste nagnjeni k izgubi vida ali popolni oslepitvi. To je zato, ker se črnilo vbrizga neposredno v oko, kar lahko poveča tveganje za bakterijsko okužbo, če je črnilo kontaminirano.

Ali se tetovaže oči lahko odstranijo?

Če imate tetovažo na očesu, ni možnosti, da jo odstranite. To bi povzročilo eksplozijo pigmenta, ker je vaše očesno jabolko poravnano s pigmentom. Običajno si člani tolp očesno tetovirajo, vendar bi bilo najbolje, da si jih nanesete na drugo področje telesa, če se želite izogniti velikim tveganjem za zdravje.

Kaj moram vedeti, preden si naredim tetovažo očesa?

Vedno je najbolje, da natančno raziščete, preden si naredite kakšno tetovažo. Preden si naredite tetovažo za oči, morate temeljito preučiti različne ideje za tetoviranje oči in poiskati, na katero mesto jo nanesti, saj so nekatera področja za tetovažo precej boleča. Poiščite dobre tatoo umetnike, ki vam lahko ponovijo točno želeno zasnovo, in nekoga, ki vam bo ostal v okviru proračuna. Prav tako se morate zavedati, kaj morate storiti pred sestankom, na primer ostati dobro nahranjen, se izogibati alkoholu in dobro spati. Zadnja stvar, ki jo morate vedeti, je, kako skrbeti za svojo tetovažo, kar vam bodo razlagali njeni umetniki.

Zaključek

S toliko idejami o tetoviranju oči ste verjetno že zainteresirani, da si jih takoj priskrbite. Če pa še razmišljate, pogrešate najbolj neverjetne tetovaže. Če želite odkriti svojo drzno plat, morate dati eno od teh idej za tetoviranje oči in doseči neverjetno body art. Zdaj ali nikoli! Zato pohitite in si rezervirajte svoj termin za tetoviranje in si zagotovite eno najboljših tetovaž za oči na telesu.

About the author