125 Otroci imenujejo tetovaže, ki bodo pomagale okrepiti vez z vašim otrokom

Vez med staršem in otrokom je ena najlepših stvari na tem svetu. Morda nima vsak otrok sreče, da ima dobre odnose s svojimi starši, toda tisti, ki imajo, so resnično blagoslovljeni. V trenutku, ko par spozna, da pričakuje prvega otroka, razvije čustveno vez z nerojenimi, še posebej z materami. Življenje staršev se običajno vrti okoli njihovih otrok.

Mnogi starši radi označijo ljubezen in vez, ki jo delijo s svojimi otroki, tako da njihova imena raztrgajo po telesu. Marsikomu se morda sliši sirasto, vendar je to ena najlepših stvari, ki bi jih lahko vsak starš naredil za svojega otroka. Z naraščajočim trendom pri tetoviranju otroških imen so zdaj na voljo različni napredni modeli in slogi, v katerih lahko otrokovo ime spremenite. Vsi ti slogi so lep izraz ljubezni.

Spodaj je navedenih nekaj najbolj vznemirljivih in fantastičnih idej za tetoviranje otroških imen, ki vas bodo navdušile. Ko boste videli modele, vam bo težko prezreti tetoviranje otroškega imena. Preden se pomaknete spodaj, se prepričajte, da ga želite dobiti.

vrste tetovaže z imenom

Kaj pomeni tetovaža otroškega imena?

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi nekdo na svojem telesu naletel imena svojih otrok, vendar je eden glavnih razlogov, da pokažejo ljubezen in čaščenje do njih. Ustvarjanje tetovaže z otroškim imenom pomeni, da starši vedno mislijo na svoje otroke in na to, kako so najpomembnejši ljudje na svojem svetu.

Za starše, ki se trudijo, da bi bili njihovi otroci in družina srečni, in bi morda bili tik pred tem, da bi odnehali pri tem grozljivem delu, jih ta tetovaža spomni, naj nadaljujejo za svojega otroka in kako se bo vse trdo delo obrestovalo. Nekateri si tetovirajo otroško ime kot poklon svojemu otroku, ki so ga izgubili. Tetovaže z imenom otrok so bolj pomembna stvar kot moden trend. To so ena najdragocenejših in najpomembnejših tetovaž, ki si jih je lahko kdo privoščil.

Idealna umestitev za otroško tetovažo z imenom

Kraj, kjer ljudje običajno dobijo ime svojega otroka, je na roki, prsih ali zapestju. Prsni koš je eno izmed idealnih mest za te vrste tetovaž, saj se ime pojavi v bližini vašega srca in prikazuje, kako blizu vam je oseba, čeprav morda fizično ni tam.

Mnoge otroške tetovaže z imenom se pojavijo kot pas na roki, zaradi česar so videti edinstvene in predstavljive. Nekaterim se to natakne na ključno kost ali roko. Ključna kost je edinstveno mesto in izgleda precej dobro, ko je tetovaža pripravljena. Otroško ime je za starše zelo posebno, zato bo, ne glede na to, kje se ga boste odločili, še vedno videti dragoceno in lepo.

Vrste otroških tetovaž z imeni

Obstaja veliko kategorij otroških tetovaž z imenom. Spodnji seznam vam bo pomagal pri izbiri vrste tetovaže, ki jo želite.

  • Zaobljeno otroško ime tetovaža
  • Risanka otroško ime tetovaža
  • Tatoo z imenom Portret za otroke
  • Barvita otroška tetovaža z imenom
  • Otroški odtis stopala z odtisom
  • Tatoo z otroškim imenom Heartbeat
  • Otroško ime tetovaže z rokavi

To je le nekaj glavnih vrst otroških tetovaž z imenom. Če se boste še naprej pomikali navzdol, boste naleteli na številne modele.

Otroci poimenujejo Ideje za tetovaže

Odtis s tetovažo otroškega imena

Odtis s tetovažo otroškega imena

Če ste v svojem življenju pravkar pozdravili novorojenčka, je ta odtis z otroško tetovažo imena najbolj simpatična tetovaža za vas. Vključuje majhen črni odtis otroškega stopala z imenom in datumom rojstva, črno pod nogami v elegantnem slogu pisanja. Ta tetovaža prikazuje vašo brezpogojno ljubezen do vašega otroka in označuje, kako se je vaše življenje spremenilo z njihovo prisotnostjo. Mnogi starši, zlasti matere, si tetovažo nanesejo blizu želodca ali srca.

Birthstone Kids Name Tattoo

Birthstone Kids Name Tattoo

Ta otroška tetovaža z rojstnim kamnom je najdragocenejša tetovaža, na katero boste kdaj naleteli. Ta tetovaža vključuje ime in datum rojstva, napisano z ukrivljeno pisavo z rojstnim kamnom, obrobljenim z barvnim črnilom. Izberete lahko rojstni kamen, povezan z mesecem njihovega rojstva, na primer, če je vaš otrok rojen julija, je rojstni kamen za julij rubin. Za dodaten učinek lahko naredite malo več podrobnosti o pisanju. Popolno mesto za to vrsto tetovaže bi bilo na prsih pri srcu, zaradi česar je idealno mesto za ime vašega otroka.

Tatoo z otroškim imenom Fist Bump

Tatoo z otroškim imenom Fist Bump

Ta tetovaža s pestjo je ena najlepših otroških tetovaž z čustvenim pridihom. Ta tetovaža vključuje črno-belo pisano skico, podobno skici, ki prikazuje veliko pest, ki lahko predstavlja starše, in majhno pest, ki predstavlja otroka. Zgoraj sta ime in datum rojstva malčka, ki je bil rojen. Senčenje v tej tetovaži je izjemno in prinaša realističen pridih. Popolno mesto za to tetovažo so prsi.

Tatoo z otroškim imenom v obliki srca

Tatoo z otroškim imenom v obliki srca

Če iščete nekaj edinstvenega, vam bo ta tetovaža z imenom srca v obliki srca pomagala izstopati. Vključuje črno -sivo srce s črnilom, narejeno z dvema rokama v obliki srca. Znotraj srca je ime otroka v ustvarjalnem slogu črnega črnila.

Zaradi senčenja in oblikovanja te tetovaže je tako edinstvena in lepa; zato za to tetovažo morate poiskati tatu umetnika z dobrimi izkušnjami. Roke predstavljajo roko uporabnika in kako bi za vsako ceno zaščitil svojega otroka. Idealno mesto za to tetovažo bi bilo na roki ali prsih.

Blokira otroško ime Tattoo

Blokira otroško ime Tattoo

Zabaven način za tetoviranje otroškega imena je, da preizkusite ta blok otroškega tetovaža. Ta tetovaža vključuje ime vašega otroka na igračah iz gradnikov. Vsak blok vsebuje eno črko, postavljeno drug na drugega s črnim in sivim črnilom. Ta tetovaža je popoln način, da se na telesu razmetate z imenom vašega otroka. Za dodaten dotik lahko dodate datum in nekatere druge funkcije. Če nameravate dobiti to tetovažo, bi bil idealen kraj za ubijanje na vaši roki, saj zloženi bloki pravilno ustrezajo temu področju.

Heartbeat Kids Name Tattoo

Heartbeat Kids Name Tattoo

Ta posebna tetovaža otroškega imena s srčnim utripom je popolna izbira za vas, če se želite odločiti za nekaj subtilnega, a močnega. Ta tetovaža vključuje kardiogram, natisnjen v dveh barvah, na sredini pa lahko dobite ime s črnilom. Če ne želite barv, si lahko ogledate čisto črno črnilo. Ta tetovaža bo na prsih videti osupljivo in smiselno, saj se poveže s srcem in pokaže ljubezen do vašega otroka. Za dodaten dotik lahko v kotu dodate majhno rdeče ali navadno srce.

Preprosta krepka pisava za otroško ime

Krepka pisava Otroško ime Tetovaža

Če se želite odločiti za nekaj subtilnega, občutljivega in impresivnega, je ta krepka tetovaža otroškega imena prava za vas. Ta tetovaža vključuje ime vašega otroka, črnega črnila, napisanega v pisanem slogu. Krepka pisava v tej tetovaži naredi ime zelo vidno. Če se ne želite odločiti za navaden hrbet, lahko za dodaten dotik dodate nekaj barvnega črnila. Idealno mesto za to tetovažo bi bilo na roki, podlakti ali prsih. Zato se pripravite pogumno razglasiti ljubezen do svojega otroka.

Akvarelni otroški portret z imenom tetovaža

Akvarelni otroški portret z imenom tetovaža

Če iščete vrhunsko otroško tetovažo z imenom, ne iščite več, saj je ta akvarelna otroška portretna tetovaža popolna izbira za vas. Ta tetovaža vključuje portret obraza vašega otroka z napisanim imenom tik ob njem in datum rojstva. Ta tetovaža vključuje tehniko akvarela z različnimi barvami, kot so rdeča, modra in zelena.

Lahko se odločite za en odtenek, če ne želite preveč barv. Portret vašega otroka v tej tetovaži zasenči in je kot nalašč za prikaz vaše ljubezni in naklonjenosti. Najboljše mesto za to tetovažo je na prsih, glede na velikost tetovaže.

Arrow Kids Name Tattoo

Arrow Kids Name Tattoo

Lahko bi se lotili tudi te vznemirljive tetovaže z imenom puščice. Ta tetovaža je preprosta, a zelo prijetna na pogled in vključuje črno puščico s črnilom. Skupaj s puščico se pojavi otrokovo ime, napisano v ukrivljenem slogu. Lahko dobite tudi dve puščici, v kateri bi druga puščica vsebovala vaše ime ali ime vašega drugega otroka, če imate več kot enega otroka.

Puščica v tej tetovaži predstavlja moč; zato prikazuje močno vez med vami in vašim otrokom. Za dodaten dotik lahko dodate datum rojstva svojega otroka. Če se odločite za to tetovažo, bi bilo idealno mesto za to tetovažo na podlakti ali prsih.

Otroška risba tetovaže

risanje tetovaže

Če želite, da je tetovaža z imenom vašega otroka posebna, se odločite za risanje tetovaže tega otroka. Otroci se vedno radi poigravajo z različnimi barvami in radi ustvarjajo družinske slike. Izberete lahko veliko srčkanih risb svojih otrok in jih napišete na svoje telo z njihovimi imeni. Ta tetovaža lahko vključuje različne predmete, kot so srca, risbe in veliko več barvnega črnila. Ta tetovaža je zelo edinstvena, saj so jo naredili vaši otroci. Idealen kraj za prikaz te tetovaže bi bil na zgornjem delu prsnega koša.

Pogosta vprašanja

Ali se lahko med nosečnostjo tetoviram?

Tetoviranje med nosečnostjo je veliko tveganje, saj ima lahko številne posledice, ki bi lahko vplivale na vašega otroka. Obstaja majhna verjetnost, da se bo vaš otrok okužil s HIV ali hepatitisom B; zato mnogi zdravniki in tetovatorji med nosečnostjo odsvetujejo tetoviranje. Devet mesecev je, potem pa ga lahko dobite kjer koli.

Ali lahko dobim dve tetovaži hkrati?

Da, lahko si narišete dve tetovaži hkrati, vendar le, če to ne ovira vaše druge sveže tetovaže. Narediti dve tetovaži na dan ne bi bila pametna odločitev. Dobro je, da si vzamete odmor za vsaj en teden in se nato vrnete na drugo tetovažo. Če pa ste v razpoloženju ‘živite le enkrat’, potem to storite, dokler ne ovira vaše druge tetovaže.

Koliko bo stala tetovaža z otroškim imenom?

Cena tetovaže z otroškim imenom je v celoti odvisna od oblike tetovaže in od kraja, kjer jo izvajate. Če vaša tetovaža ne vsebuje veliko podrobnosti in je preprosta, bi vas morala stati približno 70 do 100 USD. Za tetovaže, ki vključujejo več barv in podrobnosti, vas bo to stalo veliko več. Odvisno je tudi od tega, kako vaš umetnik za tetoviranje zaračunava, saj nekateri saloni zaračunavajo na uro.

otroško ime-tetovaža

Zaključek

S pomočjo teh fascinantnih idej za tetoviranje otroških imen lahko zdaj izberete najboljšo tetovažo z otroškim imenom in na svoje telo vtisnete ljubezen do svojega otroka. Če ste starš, ki to bere, bi vedeli, kako dragoceno bi bilo narediti to tetovažo, ko na sebi napišete ime svojega sveta. Do sedaj se morate že zavedati, kakšno otroško tetovažo želite. Torej, ne izgubljajte več časa in povejte svojemu otroku, koliko vam pomenijo, če si natisnete otroško ime.

About the author