125 ribjih tetovaž, na katere ste lahko ponosni

Trend pretiranih tetovaž na telesu je preteklost. Norost pretiranega polnjenja delov telesa s črnilom se je v naslednjih letih zmanjšala. To je lahko posledica generacijske spremembe, ki se bolj ujema z abstraktno umetnostjo in minimalizmom. Tako je lahko generacijski premik, ki je precej očiten pri mlajši populaciji, povezan s porastom tetovaže rib, saj so tetovaže rib večinoma majhne in spadajo v kategorije minimalnih tetovaž, razen če si privoščite večjo tetovažo rib. Ribe so sladkarije za oči v akvarijih zaradi svojih živahnih barv, ki se svetijo proti svetlobi. To je le eden od razlogov, zakaj so ribe odlična izbira tattoo umetnosti.

Ribe obstajajo že milijone let. Te oblike vodnega življenja so človeštvu služile na neštete načine. Najpomembneje je, da so ključni viri hrane ne le za ljudi, ampak tudi za vse živali, ki naseljujejo območje okoli velikih vodnih teles, kot so jezera, reke ali morje. To ni edini razlog, zakaj bi morali na kožo nositi ribe s črnilom. Ribe imajo velik ugled tudi v nekaterih starodavnih kulturah, ki dajejo veliko vrednost zapisom arhaičnih tabloidov v Egiptu, ki govorijo o bogovih Anunanki, ki so si podobni z ribami.

Po evolucijski biologiji so bile ribe prve oblike življenja, ki so naredile prehod iz vode v kopno, zato brez RIB ne bi obstajalo nobeno življenje na kopnem, vključno z nami. Vsi ti dokazi kažejo, da imate estetsko videti tetovažo rib, ki izgleda edinstveno in pritegne pozornost javnosti. Ta članek bo podrobneje opisal, kaj tetovaža rib simbolično predstavlja v različnih kulturah in katere ustrezajo vaši osebnosti.

tetovaža rib

Pomen ribjih tetovaž

  1. Zgodovinsko

Ribe je v prazgodovinski literaturi mogoče najti v obliki simbolov. Izklesan med kamni in v notranjosti jam, ki so ostale kot ruševine. Zgodovinska veličastnost rib je nastala pred civilizacijo. Simbol rib je bil viden tudi v zgodnji krščanski umetnosti, ki sega v 2. stoletje našega štetja. V krščanski literaturi je še vedno pomemben, ker se simbol rib uporablja kot opomnik vernikov. Je tudi opomnik Jezusa Kristusa. Zato ima lahko tetovaža rib močno simbolično prisotnost, ki traja že več kot tisoč življenj, pred svetopisemsko dobo. Njegov pomen je utrjen v biblijskih spisih in starosumerskih rezbarijah na kamnu. Zakaj ne bi imeli tetovaže, ki ima toliko zgodovinskega pomena?

  1. Psihološko

Tatoo ribe lahko pritegne tudi ljudi, ki imajo globok občutek za značilnosti rib, je bitje, ki ure plava in išče hrano, medtem ko se nagonsko izogiba in se skriva pred plenom. Njegova hladnokrvna narava pomeni, da se prilagaja nezaželenim situacijam. Simbolno prikazuje značilnosti, da je hladen, prilagodljiv in odporen. Zato tetovaža rib prikazuje osebnost, na katero občutki stiske ali razočaranja ne vplivajo veliko. Osebnost, ki ne dopušča, da bi ga obvladali in si vedno prizadeva preživeti v težkih situacijah. Tisti, ki se hitro nauči prilagajati kakršni koli situaciji. Če imate podobne značilnosti kot zgoraj, bi tetovaža rib lahko spominjala na vaše moralne odgovornosti in vam pomagala v času krize.

  1. Astrološko

Ljudje, ki bi lahko najbolj odmevali s tetovažo rib, so po mnenju ljudskega mnenja kosi in vodnar. Tatoo Riba prikazuje neizmerne spremembe, znanje in modrost; daje poudarek dvema sovpadajočima idejama, ki se srečujeta v luči dvojnosti. Znak kosov sta dve ribi, ki plavata v nasprotnih smereh, kar pomeni sprejemanje nasprotujočih si idej in iskanje ravnovesja. Vodnar lahko odzvanja na ribe, ker je vodni znak, odprtost za nove ideje in eksperimentiranje pa je lastnost tega znaka. Tudi če ne verjamete v astrologijo ali ne spadate v naslednje zodiakalne skupine, bi tetovaža rib lahko pomenila, da zelo cenite te koncepte.

Najbolj zaželena mesta za tetoviranje rib

Riba je čudovito bitje; ima veličastno posebnost in je vizualno privlačna za oči. Ljudje ga običajno dojemajo v številkah in ne posamično. Najboljši del rib je, da so v vseh oblikah, velikostih in barvah, ki si jih lahko zamislite, zato je pri ustvarjanju kože z ribami veliko prostora za ustvarjalnost.

Umestitve se lahko razlikujejo glede na velikost vaše tetovaže. Če iščete, da bi si na kožo tetovirali veliko ribo, vam tatoo umetnik lahko pomaga s predlogi, kaj bi lahko izgledalo najbolje glede na postavo in ton vaše kože. Če pa si želite narediti minimalno tetovažo rib, jo lahko dobite skoraj povsod. Od zapestja do med prsti je na voljo ogromno možnosti.

Za ljubitelje subliminalnih tetovaž, ki radi tetovirajo svoje zadeve, so možnosti, kot je roka, odlična izbira, saj jih bo skrivanje le potegnilo za rokav. Za ženske bi bila zanimiva možnost majhna riba, ki kroži za ušesom, ki jo lahko skrijete tako, da pustite lase in jih zavežete, ko se morate razmetati. Sicer pa, če ste s svojimi tetovažami glasni in ponosni, lahko s tetovažami z ribami naredite toliko, še posebej, če imate na voljo toliko živahnih barv; res je odvisno od vaših želja.

Ideje za tetoviranje rib

Koi ribja tetovaža

Koi ribja tetovaža

Koi ribe so znane japonske ribe. Ne samo, da boste s tem tatujem podedovali globok občutek za kulturo, ampak bo videti tudi zelo estetsko. Kitajci zelo cenijo ribe Koi in jo vidijo kot simbol miru in dobrega počutja. Prav tako daje občutek sreče. Moški pa radi dobijo rdeče in črne ribe Koi, ki simbolizirajo moškost. Modra in bela sta še ena izbira barv, ko gre za tetovažo rib Koi. Ta kombinacija predstavlja sina in družino. Zlato obarvane tetovaže Koi lahko vidite kot simbolno predstavljanje bogastva.

Koi tetovaže rib so pogosteje črno -bele, kar lahko pomaga ljudem, ki si želijo bolj dostojnega in prefinjenega dela ribje umetnosti. Nekateri imajo radi tudi dve ribi Koi namesto ene, da bi imeli umetnost bolj poetičen občutek, saj predstavlja idejo dveh nasprotujočih si misli, kot je omenjeno zgoraj.

Tetovaže Koi Fish so lahko tudi bolj živahne in barvite, ker njegova luskasta tekstura in dolge plavuti vabijo tetovatorje, da vsak del napolnijo z vedno več barve. To bo všeč vsem, ki iščejo večbarvno tetovažo, ki se blešči na soncu.

koi-fish-tetovaže

Modra riba

Modra riba

Temno modra riba je najbolj izvrstna in vsestranska ideja tetovaže rib. Globoko modra barva, ki jo poznajo vsi, prinaša ravno pravo mero lepote. To je odlična izbira za dekleta; temno modra barva omogoča samicam, da jo dopolnijo s katero koli drugo barvo ali ličilom, ki se dobro ujema z modro. Prav tako daje podzavestni učinek plavanja v globoko modrem oceanu z ribami.

Modra barva simbolično predstavlja občutek žalosti, kar prispeva k splošnemu estetskemu občutku celotne tetovaže. Prav tako spodbuja sprejemanje žalosti kot le del življenja. Njegov osupljiv videz otežuje, da ga ne raztrgate nekje, kjer je najbolj viden, na primer roka, vrat ali komolec. Tatoo modre ribe na splošno privlači ljudi, ki so zaljubljeni v modro barvo in menijo, da jim to najbolj ustreza.

Riba jaha kolo

Riba jaha kolo

Sliši se histerično, ampak zakaj pa ne! Ta ideja o ribi, ki vozi kolo, sega do tistih, ki sledijo neobičajnim načinom dela. Njegova muhavost in humor sta presenetljivo zabavna. Prav tako služi kot namenski pogovor. Ljudje bodo najverjetneje k njej gravitirali z radovednostjo.

Vsakdo, ki želi razširiti meje človeške ustvarjalnosti in stopiti iz škatle, mora razmisliti o tem, da bi si naredil to tetovažo. Zakaj? Ker v današnjem času lahko !, ni veliko drugače kot temna poezija, ljudje bodo razumeli, kaj vidijo, ta umetnina lahko povzroči, da ljudje tavajo v svojih mislih, ko poskušajo zaznati pomen tega, kar so ti ročali na roki. Torej, če ste tip, ki rad zabava ljudi, vam bo to morda uspelo.

Ribolovna tetovaža

Ribolovna tetovaža

Ta tetovaža kliče vse ljudi, ki so veliko svojega življenja preživeli s palico in kolutom. Potrpežljivo in vztrajno stoji in gleda v obzorje, ki teče čez modre vode v iskanju rib. Ta tetovaža je namenjena ljudem, ki jim ribiške izkušnje pomenijo več kot le lovljenje rib, označuje vse trenutke, ko so šli čez glavo za velikim ulovom.

Ljubezen do ribolova je mogoče preprosto prikazati s črnilom s tetovažami, ki prikazujejo ribo in palico; njegova zasnova je lahko takšna, kot si želite. Ta tetovaža je prikaz moči. Zajema človekovo oblast nad velikim morjem in tisto, česar smo sposobni.

Yinyang Koi ribja tetovaža

Yinyang Koi ribja tetovaža

Ljudje so veliki oboževalci tetovaže z znakom Yin-Yang. Zakaj preprosto ne združite odlične ideje o tetoviranju, ki že obstaja v obliki Yin-Yang, in vključite ribe Koi v krožno obliko. To bo ustvarilo zelo ustvarjalno in novo idejo, ki skupaj slavi dve starodavni kulturi (japonsko in kitajsko) v osupljivi igri umetnosti.

Tako kot vsak krog Yin-Yang, lahko črna riba Koi obkroži belo ribo Koi, filozofija pa bi še vedno pomenila, saj bodo črne ribe Koi predstavljale zlo, bele ribe Koi pa dobro. Vsaka riba, ki ima na glavi nasprotne barvne kroge, bo simbolizirala dobro v zlu in zlo v dobrem. Ne bo le videti umetniško, ampak bo tudi vizualiziralo slavno filozofijo Yin in Yang, ki vas bo spomnila, da obdržite svojo osebnost in ohranite pravo mero ravnovesja, ko se soočate z živčnimi in katastrofalnimi prizadevanji..

tetovaža rib

Pogosta vprašanja

Je tetoviranje boleče?

Postopek pridobivanja tetovaže bo odvisen od tega, kje si tetovirate in kako velika bo umetnost tetoviranja. Kako dolgo bo boleče, je odvisno od trajanja celotnega postopka. Več črnila bo vbodeno v kožo, bolj vas bo bolelo.

Koliko stane tetovaža ribe?

Cena tetovaže rib se lahko razlikuje od kraja do kraja. Stroški so odvisni tudi od vrste tetovaže, ki jo dobite, približna količina tetovaže črno -bele ribe se giblje med 100 in 150 USD. In barvna tetovaža rib se giblje med 200 in 250 USD.

Kaj naj naredim pred tetoviranjem?

Izogibajte se jemanju snovi, ki redčijo kri in povzročajo prekomerno krvavitev, kot so kava, alkohol ali aspirin. Prav tako je dobro, da pred postopkom ostanete hidrirani in navlažite.

tetovaža rib

Zaključek

Tetoviranje je podobno fotografiranju. Vendar so slike v realnem času omejevanje trenutka, ki si deli spomin. Po drugi strani pa so tetovaže bolj podobne inkapsulaciji vsega, kar simbolično predstavlja. Ko ga pogledate, sproži spomine in ostane z vami kot del vaše identitete. Torej, ne tetovirajte si samo za dodajanje pripomočkov, ampak za to, kaj predstavlja in kako lahko izboljša ključne in odločilne odločitve v vašem življenju. Tatoo rib je tako raznolik s svojimi posledicami v življenju in tako globok, ko ga je treba filozofsko popraviti, da ga je vredno raztrgati kot del vaše identitete.

About the author