125+ Tatoo uporniške zastave z neverjetnimi oblikovalskimi idejami

Ali radi pokažete svoj južni ponos s tem, da na svoje dele nanesete Rebel Tattoo? Uporniške tetovaže so pisane tetovaže, ki so običajno okrašene z modrimi in rdečimi odtenki. Te neverjetne tetovaže bodo pritegnile veliko pozornosti in so lahko dober začetek za pogovor.

Čeprav ljudje takšne tetovaže povezujejo z rasizmom, zagotovo niso. Pravzaprav so te tetovaže simbolizirajo južno dediščino in so mogočna demonstracija, ki kaže občutek ponosa. Za največjo možno uporabo so te tetovaže lahko okrašene s političnimi izjavami ali številkami in se odlično povežejo z več drugimi okraski.

Spodaj je nekaj najboljših uporniških tetovaž, med katerimi lahko okrasite svoje telo.

tetovaže uporniške zastave

Raztrgana zastava

To je odlična tetovaža za tiste, ki obožujejo prosto živeče živali in radi potujejo. Tetovaža daje vtis raztrgane kože, vendar se namesto krvi, ki priteče iz telesa, spodaj pojavi uporniška zastava, ki izgleda odlično.

Z druge perspektive je to odlična tetovaža, ki kaže vašo podporo južni kulturi in tradicijam. Ta tetovaža izraža tudi združitev med Američani in skrbjo drug za drugega.

Raztrgana koža je okrašena s črnim črnilom, v njej pa stoji južna zastava. Tatoo se najbolje prilega vašemu ramenu ali teličkom, lahko pa izgleda odlično tudi na stegnih.

Preprosta južna dediščina

Niste ljubitelj divjih živali ali ne hodite na prostem? Potem je ta preprosta tetovaža primerna za posameznike, ki so introvertirani in radi ohranjajo stvari preproste in gladke. Kot že ime pove, je ta tetovaža barvna oblika zastave Rebel in je zlahka v nasprotju s katerim koli tonom kože.

Čeprav je tetovaža preprosta, je za tiste, ki jo nosijo, še vedno podoba ponosa. Zastava je nekoliko valovita, kar prikazuje, da leti v zraku. Na zgornjem in spodnjem delu je črno črnilo za tetovaže z napisom “Southern Heritage”, s katerim se še dodatno hvalite s svojo ljubeznijo do Južnoameriških Američanov.

Tetovaža orlovega križa

Ta tetovaža je ena svojih vrst, ko gre za edinstvene ideje za tetovaže uporniške zastave. Tetovaža je sestavljena iz orla, ki s tacama tesno drži dve jekleni palici, ki sta pritrjeni na ameriško in konfederacijsko zastavo. Poleg tega so orlova krila široko odprta, da postane križ bolj sijoč in svetlejši za oči.

Z belo glavo in rumenim kljunom z očmi, ki gledajo pod zastavo Konfederacije, pripoveduje sliko močnega vpliva južnih držav Amerike na gospodarstvo in politiko države.

Eagle Cross Tattoo je velike velikosti in zmanjšanje njegove oblike lahko močno vpliva na njeno privlačnost. Zato morate to tetovažo upoštevati le za hrbet ali spredaj, da izboljšate svoj videz.

uporniška zastava-tetovaža

Tatoo uporniške zastave v obliki srca

To je majhen, a eleganten dizajn tetovaže, ki lahko poveča lepoto katerega koli dela vašega telesa. Tetovaža v obliki srca se običajno najbolje ujema s svetlo barvo kože, z majhnimi dotiki pa se lahko odlično zlije tudi z rjavo kožo.

Kot že ime pove, je tetovaža v obliki srca, okrašena s srcem, obrobljena z rdečo barvo. Vaš umetnik za tetoviranje bi lahko s črnim črnilom zasenčil obrobno območje tetovaže, da bi bil privlačnejši za občinstvo. Poleg tega lahko te tetovaže naredite na svojem telesu na več načinov.

Nekateri imajo preprosto obliko srca in tiste, ki imajo spodnje okrasne teksture. Konfederacijska tetovaža v obliki srca se najbolje prilega hrbtu ramen, lahko pa izgleda tudi privlačno na vratu, rokah ali gležnju.

Prehodne zastave

Ta tetovaža je kombinacija ameriških in južnih zastav. Zasnova te tetovaže se morda zdi preprosta, vendar dejansko govori o pomenu združevanja med Američani. Tetovaža je sestavljena iz vozlov zastav v obliki križa in pritrjenih na leseni drog.

Obe zastavi sta raztrgani na robovih, da predstavljata močno vez in občutek harmonije in druženja med Američani, kar je odlično. Raztrgani robovi zastav pomenijo več kot to. Pravzaprav prikazuje scenarij znane ameriške fraze in gesla “Združeni stojimo, razdeljeni pademo.”

Konfederacijska tetovaža Grim Reaper

To tetovažo je treba preizkusiti na vaši vidni koži, da se pohvalite s svojim južnjaškim ponosom. Konfederacijska tetovaža Grim Reaper združuje uporniško zastavo s Grim Reaperjem in zabava ljudi okoli vas. Prikazuje vašo ljubezen do južnih delov države in prikazuje vašo povezanost z ljudmi in tradicijo.

Tatu kaže tudi, da se ne bojite umreti, medtem ko ohranjate tradicijo južnih držav in ste popolnoma pripravljeni ceniti njihovo kulturo in način življenja. Ta tetovaža najbolje ustreza kateri koli barvi kože, saj lahko njena svetlo rdeča in modra barva s črno zasenčeno Grim Reaper zlahka doda kontrast vašemu tonu kože.

To tetovažo lahko naredite na več delih telesa, vendar pazite, da jo nanesete na tiste dele telesa, ki običajno ostanejo vidni, kot so roke, stopala ali ramena.

Ekstremna konfederacijska zastava

Mnogi ljudje pozabijo dejstvo, da je uporniška zastava pravzaprav zastava in ni le neka tetovaža, ki jo lahko pokažete. Ekstremna konfederacijska zastava predstavlja polno uporniško zastavo, ki visi na ostrem lesenem drogu, okrašenem z vrvmi in kroglicami, zaradi česar je privlačnejša.

Ta tetovaža je elegantna na rokah, še posebej blizu komolcev in je primerna tako za moške kot za ženske. Zastava tudi svobodno visi z ankete in prikazuje podobo izjemne lepote, ko se maha skupaj z vetrom.

Z vrvjo in kroglicami, ki se razprostirajo na levi in ​​desni strani, je ta zastava primerna za vsako barvo kože.

Uporniški orel

Ta tetovaža uporniške zastave v svojem slogu vključuje orla, ki kaže svojo vizijo. Vsi poznamo orla kot simbol, ki se v ameriški zgodovini uporablja že dolgo in je še vedno prevladujoč simbol moči, ko govorimo o močni vezi med Američani.

Nasprotno pa zastava Konfederacije predstavlja dediščino in vrednost Južnih Američanov ter govori o združitvi teh držav. Zato je kombinacija teh simbolov nekaj navdušujočega za vsakega Američana, ki ga okrasi na svojem telesu.

Tatoo uporniškega orla pooseblja orla znotraj zastave Konfederacije in je najbolj primeren na rami ali hrbtu, odvisno od velikosti tetovaže.

Poleg tega lahko pod tetovažo s črnim črnilom postavite frazo ali politični citat, ki predstavlja vašo pripadnost ali ljubezen do vašega najljubšega politika ali predsednika.

tetovaže uporniške zastave

Exif JPEG

Konfederacijska tetovaža metulja

Če se vam nobena od zgornjih idej ne zdi dobra ali vam na telesu primanjkuje prostora, bo ta majhna, a elegantna tetovaža verjetno vaša izbira. Kot se sliši, je tetovaža metulja sestavljena iz podobe metulja, ki je v celoti obarvan z zastavo konfederacije.

Poleg tega lahko to tetovažo imate skoraj kjer koli na telesu in se odlično zlije s katerim koli tonom kože. Konfederacijska tetovaža metulja je prav tako majhna in se zlahka prilega vratu in zapestju, da pokaže vaš južni ponos.

Tudi vaš tattoo umetnik lahko to tetovažo zasenči s črnim črnilom, da postane bolj očarljiva. Z majhno mešanico drugih okrasnih predmetov, kot so kroglice, ki visijo s krila metulja, je tetovaža metulja lahko popolna za okrasitev vratu, ramen in celo spodnjega dela hrbta.

Zastava Konfederacije v cvetju

Ta tetovaža se vrti okoli ideje o negovanju južne tradicije in vrednot s slikanjem cvetja z barvami konfederacijske zastave. Ta tetovaža je najbolj primerna za ženske in je bolj všeč ženski naravi, zato jo lahko preprosto nosite na hrbtu in ramenih.

Poleg tega lahko to tetovažo dodatno okrasite tako, da okoli rože pritrdite metulja ali ga opremite z vrvmi in dragulji okoli listov. Zastava Konfederacije v cvetlični tetovaži lahko zavzame tudi ves vaš prostor na hrbtu, če jo lahko povečate in hkrati dodate koščke umetnosti. Kaj pa dodajanje orla ob strani rože ali križa, ki ohlapno visi okoli stebel?

Zaključek

Zaključujemo različne uporniške tetovaže, ki jih lahko okrasimo na svojem telesu. Poleg tega so v različnih stilih in velikostih; zato vam pri izbiri ni treba biti zelo izbirčen. Za konec so vse tetovaže zastave Konfederacije močna vez med Američani in bogato kulturo južnih držav v Ameriki..

Če imate radi Ameriko in verjamete v ohranjanje ameriških vrednot, bi morala biti na vašem seznamu prioritet imeti katero koli od zgoraj navedenih tetovaž uporniške zastave..

About the author