125+ tetovaž Harley Davidson: Sprostite motorista v sebi!

V kratkem času so tetovaže postale priljubljena izbira med različnimi Američani. Ko govorite o običajnih modelih za mlade moške, boste našli veliko zbirko, ki prikazuje različne navdihnjene podobe. Vendar je zbirka za motoriste opremljena z osupljivim dizajnom, obogatenim s pripadnostmi tolp in bi lahko imela ognjeno moč.

Legendarni emblazon skupaj z ropotajočimi motorji združuje neprimerljivo globino moškosti. Torej, če razmišljate o športu z neverjetno tetovažo, da bi proslavili motorista v sebi, vas bo ta članek vodil do najboljšega dizajna tetovaže, ki bo odražal jahalno strast v vas.

harley-davidson-tetovaža

Pogled na neverjetno zgodovino tetovaže kolesarjev

S svojimi koreninami segajo v obdobje, ko so bili neizmerno priljubljen med motoristi, kolesarji in tolpe, tetovaže imajo neverjetno in pomembno zgodovino. Prvič predstavljene v desetletju štiridesetih let prejšnjega stoletja, so bile tetovaže kolesarjev običajno povezane, da predstavljajo določeno skupino motornih koles. Takrat so te skupine večinoma vključevale bivše vojake in nezadovoljne mlade. Tudi pripadnost kolesarski tolpi je bil način predstavljanja tovarištva in bratstva v povojnem svetu. Takšne tolpe so običajno zagotavljale disciplino in stabilnost do te mere, da niso mogle priti nikamor drugje.

Leta 1953 so se številni mladeniči zgledali kot Marlon Brando, glavna vloga v kolesarskem filmu ‘The Wild One.’ Na enak način je še en film ‘Easy Rider’ vplival na množico kolesarskih navdušencev. Kljub temu se je njihov navdih izjemno spremenil v neizmerno željo po športni koži z neverjetnimi in osupljivimi tetovažami koles. Prej so bili motoristi več kot veseli dojemanja kot izobčenci. Nejasno modre tetovaže so postale običajen slog za ameriške motoriste.

Vendar so bile te tetovaže slabe kakovosti zaradi pomanjkanja opreme in poceni črnila. Prevladale so tone oblikovalcev tatoo prepovedanih oblik in večina kolesarjev to drži. Razen motoristov motoristov, so številni kolesarji spoštljivi in ​​dostojni državljani. V veliki meri prispevajo k različnim dobrodelnim organizacijam in v različnih skupnostih. Motoristi, ki pripadajo določeni kolesarski skupini, bodo verjetno govorili o svojem članstvu s svojo tetovažo.

harley-davidson-tetovaža

Kaj simbolizirajo kolesarske tetovaže?

Kot je bilo že omenjeno, je prvi val tetovaže kolesarjev tekel v štirideseta leta prejšnjega stoletja. Kljub temu imajo tetovaže edinstven prikaz kolesarjev; tako fantastična umetnost ne predstavlja le njihovega načina življenja, ampak tudi izraža njihovo jahalno strast. V znak svobode in svobode velika večina kolesarjev nosi tetovaže, ki prikazujejo teme, povezane z močjo in hitrostjo.

Ljubitelji kolesarjenja rezervoarje za gorivo prilagodite in okrasite s pisanimi umetninami, da izstopajo. Podobno mnogi kolesarji kožo okrasijo s tetovažami, ki odražajo drzne in presenetljive oblike in barvne odtenke. Med ameriškimi hardcore kolesarji so slike, vključno z lobanjo, orli, zastavami, žarečimi pnevmatikami in bodali, nekatere izmed najbolj priljubljenih modelov. Po drugi strani pa nekaj kolesarjev sprejema nordijske tetovaže ali mitska bitja in fantazijske sloge.

Poleg tega so kolesarji povezani tudi z glasbo, kar se izrecno odraža v tetovažah, ki jih nosijo. Vendar pa ne morete zanikati, da so tetovaže Harley Davidson izjemno pridobile popularnost med mladimi navdušenci nad tetoviranjem v Ameriki.

harley-davidson-tetovaža

Vaš pravi odsev, Harley Davidson Tattoos

Da ne omenjam, če pomislite na privlačne tetovaže, je Harley Davidson eden najbolj slavnih modelov na svetu. Izumljen leta 1903 lahko vidite Harleyja Davidsona, ki se sprehaja po vsaki ameriški ulici, od države do države. Opojni zvok, ki ga proizvajajo veliki bati, nedvomno pritegne srca ljubiteljem kolesarjenja po vsem svetu. Torej, če imate resnično strast, da svojo kožo okrasite s kolesarsko tetovažo, obstaja veliko dramatičnih modelov Harleyja Davidsona, ki lahko izrazijo vaš jahalni duh.

Ne glede na to, da bi sanjali o potovanju po Ameriki s Harleyjem Davidsonom, smo prepričani, da boste cenili te najbolj priljubljene tetovaže Harley Davidson. Od vintage do kul tem je na voljo ogromno navdihujočih idej.

10+ modelov tetovaž Harley Davidson

1. Tetovaža prikrivanja

Če imate jahalno strast, da živite in umrete pri svojem Harley Davidsonu, dvokolesni zveri, je ta tetovaža kot nalašč za vas. Mešan z orli, pin-

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Northside Tattooz (@northsidetattooz) 1. oktobra 2016 ob 04:33 PDT

dekleta, razprta krila in logotip Harley Davidson, zapletena oblika kaže svobodo ceste. Poleg tega razkriva, da uporabnik uživa v svoji suverenosti in se globoko predaja življenjskemu slogu motorista.

2. Harley Davidson skupaj z vrtnicami

Pred desetletji je s kolesom povezan wi

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil Jason Beavers (@jasonbeavers) dne 27. septembra 2016 ob 16:05 PDT

izobčenci in uporniki, danes pa ima velika večina kolesarjev neskončno strast do jahanja. Kljub razmišljanju o svobodi so bolj predani življenju in družini. Resničnost ni več enaka kot pred leti; niso običajni in se prilegajo primestnemu življenjskemu slogu.

Brezčasni modeli, vključno z zgoraj navedenim, so spremenili tipične tradicionalne pomene. Te tetovaže ne pomenijo upora. Prikazujejo kolesarske preobrazbe, prepričanja in zaveze družini. Če nosite takšno tetovažo, bo to predstavljalo vašo ljubezen in zvestobo do vaših najdražjih.

3. Raztrgan

harley_davidson_tattoo

Če ste hardcore kolesar, bi vam ta oblika verjetno najbolj ustrezala. Ta tetovaža Harley Davidson kot eden najbolj trendovskih modelov kaže vašo močno strast in predanost do vozila. Ne glede na to, ali ga nosite na rokah ali stegnih, vas bo ta oblika izstopala v javnosti. Poleg tega bo odražalo, kako se Harley Davidson vključi v vašo kri.

4. Harley Davidson in lobanja

Kot eden najpogostejših in vsestranskih modelov lahko v svojo tetovažo Harley Davidson vključite lobanjo. Prepričajte se le, da je narisan s svetlimi barvami. Za tako neverjetno tetovažo je volja podlakti najbolj primerno mesto. Za bolj podroben videz lahko dodate nekaj besedila, ki prikazuje vaš duh za vozilo.

5. Harley Davidson z besedilom

Če ste res trden oboževalec Harley Davidsona, morate že dolgo spremljati njegove sloge. Eden od njegovih slogov, “Live to Ride”, je resnično upodobljen v zgornji zasnovi. Ko gre za trajno označevanje kože s tetovažo, ste morda zmedeni, če se odločite za obsežno oblikovan dizajn ali pa bo le majhna ekstravagantna tetovaža dobro delovala. V tem primeru je ta oblika kot nalašč za vas.

6. Skupaj z orlom

Kot enega najpogostejših simbolov se Harley Davidson povezuje z orli. Da ne omenjam, da ima beli orel velike simbolične pomene, povezane z Ameriko. Poleg tega kaže moč, prevlado in moč. Če torej nosite takšno tetovažo, se vam bo predstavila kot močno bitje.

7. Najmanjši Harley

harley-davidson-tetovaža

Če ste dovolj utrujeni od kompleksnih podrobnih modelov, je nekaj za vas. Zgornja tetovaža prikazuje plamene, vključene v Harleyjev logotip. Če želite ohraniti svojo tetovažo kreativno, a hkrati preprosto, je to morda najboljša možnost za vas.

8. Harley Davidson On-The-Go

Harley-Davidson-Tattoo

Kolesarske tetovaže pogosto prikazujejo vaš kolesarski duh ali naraščajočo strast. Če iščete kaj takega, ta tetovaža zgolj ponazarja take pomene. Tatoo prikazuje Harleyja Davidsona na visokem uspehu in razkrije, da je uporabnik dovolj močan, da premaga vse življenjske ovire. Poleg tega kaže, da si zelo prizadeven in se v življenju vedno trudiš ostati pred drugimi ljudmi.

9. Odsevajte svojo moč in hitrost

harley-davidson-tetovaža

To je edinstvena mešanica močnih ilustracij, vključno z lobanjami in pihajočimi vetrovi z oznako Harley v sredini. Takšna tetovaža kaže, da lahko prevzamete vse svoje težave in zaplete v življenju. Ne glede na to, ali gre za roko, prsni koš ali hrbet, vam bo ta oblika popolnoma ustrezala, če ste hardcore kolesar.

10. Orlove oči, nameščene na Harleyjevi nalepki

Oglejte si to objavo na Instagramu

Tetovaža Harley Davidson, ki sem jo sestavil za stranko! S tem se je zabaval! Hvala za ogled !! #inked #ink #tattoo #harleydavidsontattoo #handtattoo

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Jeremy Lester (@inkster021) 1. avgusta 2017 ob 18:00 PDT

Ali želite pokazati, kako predana oseba ste? Nič ne more izgledati bolje kot ta neverjeten, a osupljiv dizajn. Z orlom na Harleyjevi etiketi lahko ta tetovaža izboljša vašo osebnost. Obsega globoke pomene, povezane z močjo in močjo, ga lahko nosite na vidnih mestih telesa.

11. Glasbena konotacija, pomešana z Harley’s Label

Harley-Davidson-Tattoo

Tako kot pisana umetnina na rezervoarju za gorivo vašega kolesa, če želite nositi barvito, izdelano in majhno tetovažo, to popolnoma ustreza vašim zahtevam. Ta čudovita in očarljiva tetovaža v kombinaciji z vrtnico, glasbenimi notami in kolibri odraža ljubezen in strast uporabnika do vozila. Če želite proslaviti svojo jahalno strast, je to popolna ideja za tetovažo za vas.

harley-davidson-tetovaža

Ideje za umestitev

Ni nujno, vendar večina kolesarjev raje nosi svojo najljubšo tetovažo na rami. Razlog je v tem, da so vaša ramena bolj vidna, še posebej, če nosite odrezan jopič. Ne glede na to, ali gre za prsni koš ali stegna, lahko tetovaže Harley Davidson nosite kjer koli. Če ste hardcore kolesar, boste verjetno želeli pokriti večino svoje kože s tako osupljivo temo. V ta namen lahko na rokavih, prsih in hrbtu izdelate podroben, izdelan in zapleten dizajn.

Prenos

S tetovažami Harley Davidson lahko ustvarite veliko edinstvenih, a neverjetnih modelov tetovaž. Naj bo to plamen ali orel, tetovaže Harley Davidson predstavljajo izjemen občutek za umetnine. Glede na to je smiselno reči, da so modeli Harley Davidson popolna tetovaža za vas.

About the author