125+ tetovaž z denarjem, ki bodo pokazale vašo moč!

S toliko različnimi tetovažami po vsem svetu so denarne tetovaže nekaj zelo privlačnega in imajo veliko težo. Morda se sprašujete, zakaj bi si nekdo tetoviral denar; no, različne vrste modelov tetovaže z denarjem vas bodo šokirale. Od dolarskih bankovcev do dolarskih znakov do monopolista je na voljo široka paleta denarnih tetovaž. Denarne tetovaže imajo različne pomene; nekaterim ljudem, ki imajo denarno tetovažo, da moč, tako kot z denarjem lahko kupiš karkoli na svetu. Za druge bi to lahko pomenilo, da ostanejo osredotočeni in si prizadevajo za boljšo prihodnost, da bi si prislužili popolno nagrado, to je denar. Vsak pomen denarne tetovaže si lahko razlagaš, dokler ti je to smiselno. Spodaj je navedenih nekaj kul idej za tetovaže z denarjem, ki bi vas lahko spodbudile, da jih dobite.denar-tetovaže vrtnica moški

Tetovaža denarne vrtnice

Tetovaža denarne vrtnice je zelo priljubljena tetovaža, katere del je bila tatoo industriji kar nekaj časa. Ta tetovaža vključuje vrtnico s cvetnimi listi. Ti cvetni listi so sestavljeni iz bankovcev in tečejo okoli odprtine vrtnice. Ta tetovaža ima precej globok pomen. Ta tetovaža je znana kot finančna vrtnica, vendar jo mnogi vidijo kot žensko lastnost. Mnogi verjamejo, da moški nosijo to tetovažo, da pokažejo, da njihovo bogastvo kroži srečo njihovih žensk, denar in ženske pa so zanje nagrada. Ta tetovaža nima le globokega pomena, ampak ima tudi zelo edinstven in osupljiv videz. Najboljše mesto za to tetovažo bi bilo na vaši roki, saj je na ta način bolj vidno in tudi izgleda dobro.

Človek monopoltetovaža denarja

Morda se spomnite slavnega Monopola iz monopola družabnih iger, ki smo ga mnogi od nas igrali v otroštvu ali ga igramo še danes. Mnogi ljudje menijo, da je monopolist bogat starejši moški, ki je srečen. Ljudje, ki se želijo tako počutiti, običajno dobijo to tetovažo. Glavna tema te tetovaže je bogastvo in kako se vrti okoli človekovega življenja. Obstajajo različne vrste moških tetovaž monopol. Nekatere tetovaže prikazujejo moža monopola s slepim nasmeškom, ki drži vrečo denarja, druge pa ga veselijo. Te tetovaže so običajno sestavljene iz črnega črnila in v teh drznih tetovažah je veliko podrobnosti. Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na roki, nogi ali hrbtu. Za dodaten dotik lahko dolarskim bankovcem dodate zeleno črnilo.

Prepovedano sadje

Ta tetovaža ima velik pomen in prikazuje negativen vpliv bogastva in denarja. Ta tetovaža vključuje roko “Eve”, ki drži “Prepovedano jabolko”, in kačo okoli roke. Poleg roke, ki se pojavi za kup bankovcev, so postavljeni tudi različni dolarjev. Zavedati se morate zgodbe o Adamu & Eve “, od koder grešna dejanja izvirajo po zaužitju prepovedanega jabolka, tudi če jim je Bog naročil, naj ga ne jedo. Ta tetovaža prikazuje temnejšo stran bogastva in koliko uničevanja in hudobnosti vodi, saj ves denar ni dober denar, še posebej, če ni zaslužen in porabljen na pravilen način. Popolna namestitev te tetovaže bi bila na roki ali nogi.

Šopki dolarjev

Tetovaža šopkov dolarjev vključuje debele šopke bankovcev za 50 ali 100 dolarjev. Ta tetovaža vsebuje črno črnilo in veliko podrobnosti, da so zapiski videti resnični. Ta tetovaža je lahko videti zelo preprosta, vendar ima močan pomen. Ljudje dobijo to tetovažo, da se predstavijo kot pridna in močna oseba ter na način, da drugim povedo, kako pomembni ste. Včasih se zaradi teh tetovaž počutite bogate in močne, še posebej, če obstaja kup dolarjev. Popolna namestitev te tetovaže bi bila na roki ali nogi. Zato si naredite to zanimivo tetovažo in se počutite kot pomembna oseba.

Znak za dolartetovaža dolarja

Če iščete preprosto tetovažo, ki pa vsebuje veliko globine in izgleda edinstveno, ne iščite več, saj je ta tetovaža z znakom dolarja popolna tetovaža z denarjem za vas. Ta tetovaža vključuje edinstven znak dolarja z zelo drugačnim dizajnom. Zasnova vključuje nekaj vrtinčenja na koncih in veliko senčenja. Če želite svojo denarno tetovažo prikazati na fantastičen način, je to najboljši način za to. Popolna namestitev tetovaže bi bila na nogi ali roki.

Kovancitetovaža denarja

Kovanci so trendovska in priljubljena vrsta denarnih tetovaž, ki jih ljudje po vsem svetu priljubljeno dobivajo. Ta tetovaža vključuje enega ali dva kovanca katere koli dobe in vključuje veliko črnega senčenja. Lahko se odločite, da v kovanec vpišete nekaj smiselnega ali svoje ime ali cilj. Ljudje si te tetovaže privoščijo in jih opomnijo na velika zgodovinska gibanja. Kovanci so bili v prvih letih odlične kakovosti, zato ta tetovaža prikazuje tudi vašo bogatejšo plat in vas opomni, da vedno ostanete srečni, da bi podedovali veliko bogastva. Popolna namestitev te tetovaže bi bila na roki ali v bližini ključne kosti. Velikost kovanca lahko prilagodite po svojih željah. Vendar pa veliki kovanci vedno izgledajo dobro v tetovažah.

Denar v ognjutetovaža Bill

Če iščete denarno tetovažo, ki prikazuje njeno pravo in temno plat, ne iščite več, saj je ta denar v tetovaži plamena tisto, kar iščete. Ta tetovaža vključuje bankovec za 100 USD, ki je v plamenih, po celotni bankovci pa so raztreseni 3D oranžni plameni; zgleda, da je sporočilo res v ognju. Ta tetovaža ima veliko pomena, vendar je bolj kot, da poskuša dokazati to. In denar ne prinaša vedno sreče; ponavadi zažge vse, tudi družino, podjetja in vse, kar vam je blizu. Ta tetovaža vključuje veliko podrobnosti in je precej široka. Torej bi bila popolna namestitev te tetovaže na hrbtu ali prsih.

denar-tetovaže

Čas je denarČas je denar

Če iščete denarno tetovažo, ki ima določen pomen in vključuje veliko podrobnosti, je ta tetovaža “čas je denar” popolna tetovaža za vas. Ta tetovaža vključuje peščeno uro, narejeno iz črnega črnila, spodaj pa je zapisana fraza “Čas je denar.” Okrog tetovaže je nekaj vzorcev, ki ji dajejo globino. Ta tetovaža je precej smiselna in pomeni, da je čas pomembna stvar na tem svetu; Čas je denar. Spominja vas, da dobro izkoristite svoj čas in z njim naredite nekaj produktivnega. Če vas torej kdo odvrne od tega, da bi naredili nekaj dobrega, lahko to tetovažo vedno uporabite kot opomnik, da se držite prave poti in pametno porabite svoj čas in denar. Popolna namestitev te tetovaže bi bila na tvoji roki. Če ne želite vključiti besedil, lahko namesto tega nastavite uro.

Denar v rokidenarja v roki

Ta tetovaža z denarjem v roki mora biti ena najbolj zanimivih in laskavih tetovaž denarja. Ta tetovaža vključuje roko, ki se tesno drži nekaj zapiskov. Ta tetovaža vključuje črno črnilo, subtilno črnilo za podrobnosti. To je precej realistična tetovaža in ne bi mogla biti videti bolj resnična. Ta tetovaža ima veliko pomena in pomeni moč in bogastvo. Če želite ljudem predstaviti, da ste delali dovolj, da bi zaslužili vso moč in bogastvo sveta, potem je to zagotovo prava tetovaža za vas. Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na prsih, roki ali hrbtu.

Benjaminov obraztetovaža denar moški

Ta tetovaža vključuje obraz Benjamina, ki ga boste našli na vseh bankovcih ameriškega dolarja, ki vam pomagajo zaslužiti in kupiti nekaj. Ta tetovaža vključuje polni obraz Benjamina z nekaj kovanci in znaki za dolar in vključuje črno in sivo črnilo z nekaj težkimi podrobnostmi. Ta tetovaža pomeni nekaj stvari, na primer predstavlja moč in realizem. To sta dva najpomembnejša elementa, na katera se človek ozira, in če želite, da se ti dve stvari pokličeta, si zagotovo priskrbite to tetovažo. Mnogi ljudje dobijo ta tetovažo po navdihu iz slavnega filma “The Town”, ki govori o ropanju bank. Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na roki.

Zlovešč dolarjev znak

Če iščete tetovažo, ki izgleda strašljivo in ima temen pomen, se morate vsekakor odločiti za to zlobno tetovažo z znakom dolarja. Ta tetovaža vključuje obraz lobanje z velikim znakom dolarja na vrhu lobanje. Znak za dolar vključuje nekaj dolarjev. Ta tetovaža je naredila veliko senčenja, da bi bila videti drzna in ji dala globino. Za nekoga, ki vidi to tetovažo, bodo zagotovo navdušeni nad podrobnostmi oblikovanja. No, če pogledate globoko v pomen, ta tetovaža prikazuje temno stran denarja, kar je dober opomnik, da denar ne prinaša sreče, prav tako pa vas vodi k sodelovanju v zlih dejanjih in situacijah. Je tudi pomemben opomnik, kako ne zlorabljati denarja. Ta tetovaža ima pozitiven in negativen pogled in od vas je odvisno, kako si jo želite ogledati. Popolna namestitev te tetovaže bi bila na roki ali nogi.

denar-tetovaže

Pogosta vprašanja

Ali pridobivanje velike tetovaže vključuje načrtovanje?

Če nameravate narediti tetovažo velike velikosti, morate vedno ustrezno načrtovati in dvakrat premisliti, preden si dejansko naredite tetovažo. Najprej boste morali prihraniti denar, saj so velike tetovaže drage. Dogovorite se za sestanek s svojimi umetniki za tetoviranje in ga vprašajte, ali bi si morali privoščiti tetovažo z velikim denarjem in kje bi bilo primerno, da bi dobili oznako za telo. Na ta način lahko izberete tudi svojo zasnovo in spoznate stroške.

Koliko moram biti star, da se tetoviram?

Če želite tetovirati, morate biti starejši od 16 let, s seboj pa morate prinesti ustrezno osebno izkaznico/ podatke. Nekateri kraji po svetu so zelo strogi glede starosti, ko gre za tetoviranje. Zato si ga priskrbite le, če ste polnoletni, da se izognete morebitnim težavam, ki jih boste kasneje obžalovali.

Če si želim narediti 2 -palčno tetovažo, koliko časa bo trajalo?

Za dokončanje 2-palčne tetovaže ni posebnega časa. Tetovaže lahko trajajo eno uro ali več, vendar je to v veliki meri odvisno od oblikovanja tetovaže. Povprečni čas, ki bi moral trajati, je približno štiri do pet ur. Potreben čas je odvisen tudi od spretnosti tetovatorja. Če je začetnik, si bo verjetno vzel več časa v primerjavi z umetnikom, ki tetovira leta.

Zaključne misli

Te denarne tetovaže morajo biti ena najbolj pomembnih in opisnih tetovaž, na katere ste naleteli. Te tetovaže nimajo le velikega pomena, ampak vam pomagajo, da dobite kul in eleganten videz. Zato ne zapravljajte veliko časa z razmišljanjem, če imate radi obsežne tetovaže, si zagotovo priskrbite eno od zgoraj omenjenih tetovaž denarja.

About the author