125 čudovitih idej in pomenov tetovaže mandale

Mandala tetovaže so ena najlepših in najelegantnejših tetovaž, na katere boste naleteli. Te tetovaže imajo edinstven dizajn, ki je sestavljen iz prekrivajočih se krogov in različnih oblik. Ta tetovaža ni le čudovita, ampak ima tudi lep pomen, ki vsakogar prisili, da jo dobi. Z naraščajočim trendom postajajo številni modeli tetovaž mandale priljubljeni med ljubitelji tetoviranja in vsak ima svoj edinstven pridih.

Mnogi verjamejo, da so tetovaže mandal dobro videti le pri ženskah, saj imajo ženstven pridih; moški pa nosijo tudi to tetovažo in na njih izgleda neverjetno osupljivo. Če nameravate dobiti tetovažo mandale, morate prebrati ta članek, saj boste odkrili nekaj najboljših idej za tetovaže mandale skupaj z njihovim simboličnim pomenom. Dala vam bo najboljše ideje o umestitvi, kje lahko svojo mandalo naribate.

Mandala tetovaže

Pomen Mandala Tattoos

Tetovaža mandala ima številne pomene, povezane z religijo, umetnostjo in arhitekturo. Na primer, ima veliko povezavo z religijami, kot sta krščanstvo in budizem; zato ga mnogi zaradi verske simbolike ponavadi dobijo.

Tetovaža lotus mandala je simbol dviga nad svetom, v katerem živimo; ima duhovni pomen. Budisti verjamejo, da vam pomaga pri povezovanju z duhovnim vesoljem. To je kot nalašč za ljudi, ki želijo v svojem življenju najti duhovnost ali božansko vodstvo. Eden od Bud, znan kot Gautama Buda, je v mandali lotosovega cvetja videl znak, da duše nikoli ne moremo povezati s slabimi stvarmi v življenju. Je nedotaknjen, tako kot lotos ne pride v stik z blatom in namesto tega raste proti nebu.

Kristjani to tetovažo opazujejo kot celoto, saj je sestavljena iz krožnih vzorcev. Ima tudi globoko povezavo z nebeškim očetom. Kristjani verjamejo, da model tetovaže mandala simbolizira resničnost in resnico, božanskost pa je vir vseh resnic.

Mnoge kulture, kot so Indijanci, prav tako iščejo veliko simbolike pri tetovaži mandale. Predstavlja njihova prepričanja, zlasti modele, ki so sestavljeni iz koles in ur v tetovaži mandale. Ta tetovaža jih spominja, naj se osredotočijo na najpomembnejše stvari v življenju.

Mnogi ljudje dobijo tetovažo Mandala, saj predstavlja povezovanje z njihovim notranjim jazom in jim pomaga širiti mir naokoli. Ta tetovaža se vam bo zdela običajna med ljubitelji joge ali tistimi, ki se ukvarjajo s pravilno mediacijo. Ni nujno, da ima vaša tetovaža mandale nek pomen; dobite ga samo zaradi edinstvenega in očarljivega dizajna.

Vendar pa tetovaže postanejo bolj posebne, če se lahko povežete z njimi na neki ravni. Ne glede na to, kakšno tetovažo mandale dobite, bo imela duhovni pomen in vas vodila, da se osredotočite na pridobivanje notranjega miru.Mandala tetovaže

Najboljše umestitve za tetovaže Mandala

Tetovaže Mandala vam ponujajo toliko različnih modelov tetovaž, ki ustrezajo skoraj vsakemu delu telesa. Najpogostejši kraj za tetovažo mandale je na roki ali roki. Ta območja imajo srednje velike tetovaže mandale z nekaj lepimi podrobnostmi. Če se odločite za večjo obliko tetovaže mandale, se lahko odločite za hrbet, prsni koš, stegna ali trebuh. Ta področja vam omogočajo, da se s svojo tetovažo mandale potrudite in vam dajo svobodo pri vključevanju zapletenih modelov in podrobnosti.

Če se želite odločiti za izjemno tetovažo in jo predstaviti na presenetljivo seksi način, se lahko odločite, da jo nanesete na prste, gleženj, stranski vrat, v uho ali na hrbtenico. To je nekaj edinstvenih umestitev, ki zahtevajo veliko poguma, saj večina teh postavitev povzroča veliko bolečin med postopkom tetoviranja.

Pomembno je, da izberete pravo mesto za svojo tetovažo Mandala, saj ima tudi pomembno vlogo pri tem, da bo videz tetovaže bolj viden in edinstven. Če še vedno niste prepričani o pravilni umestitvi, najprej izberite obliko med številnimi neverjetnimi idejami, ki so navedene v tem članku. Ko boste sami izbrali najboljši dizajn tetovaže mandale, bo izbira prave umestitve kos torte.

Ideje za tetovaže mandale

Mandala Sončnična tetovaža

Mandala Sončnična tetovaža

Ta sončnična tetovaža mandala je ena najbolj vznemirljivih in prijetnih tetovaž mandale, na katero boste naleteli. Ta tetovaža vključuje barvno sončnico s črnilom, narezano sredi modela mandale, narejeno iz črnega črnila z nekaj čudovitih senčil v črni barvi. To je ena najboljših kombinacij, ki jih boste našli v tetovaži, in je kot nalašč za vas, če imate radi naravo.

Sončnica v tej tetovaži vas opomni, da se s to obliko mandale dvignete in osredotočite na svoj notranji mir. To tetovažo lahko najbolje prikažete na podlakti, saj se popolnoma prilega temu področju. Zato si naredite ta tetovažo in opomnite sebe in druge, da ste sončnica v njihovem življenju in boste vedno širili mir in pozitivnost.

Mandala tetovaža lovilca sanj

Mandala tetovaža lovilca sanj

Če iščete nekaj edinstvenega in izvrstnega, morate preizkusiti to tetovažo lovilca sanj iz mandale. Ta tetovaža vključuje črno mandalano mandalo, sestavljeno iz različnih oblik, spodaj pa je nekaj perja in verig, pobarvanih v črno, da jo prikažejo kot lovilca sanj. Tetovaže lovilca sanj so precej pogoste, vendar ustvarijo očarljiv duo z mandalo.

Lovilec sanj v tej tetovaži predstavlja blokiranje negativnih vibracij in misli ter vas opomni, da se osredotočite na svoj duhovni mir. Zaradi te tetovaže se počutite zaščitene pred škodljivimi stvarmi, ljudmi in odnosi, ki bi lahko uničili vaš notranji mir in lepoto.

Mandala tetovaža v akvarelu

Mandala tetovaža v akvarelu

Ali želite svoji telesni oznaki dodati nekaj zanimivih lastnosti? Lahko preizkusite to tetovažo z akvarelom mandala. Vključuje črno mandalano mandalo, ki je na videz precej velika, v ozadju pa je umetnik tetovaže uporabil tehniko akvarelne tetovaže z brizganjem vijolične, modre in roza barve.

Akvareli v tej tetovaži naredijo mandalo vidno in ji dodajo lep pridih. Lahko eksperimentirate z različnimi kombinacijami akvarelov, ki ustrezajo vašim zahtevam. Zato si s svojo ustvarjalno tehniko privoščite neverjetno barvanje v tetovaži in se najbolje razmahnite s svojo pisano mandalo na roki, nogah ali hrbtu.

Tiskana oblikovalska tetovaža Mandala

Tiskana oblikovalska tetovaža Mandala

Ta natisnjena tetovaža oblikovanja mandale je odlična izbira za vas, če želite podrobno zasnovo narediti drzno izjavo o slogu. Ta tetovaža vključuje klasično cvetlično tetovažo mandala, drugačna pa je le, da vključuje natisnjen dizajn, ki izgleda, kot da imate na rokah natisnjen digitalni dizajn. Zahvaljujoč spretnosti umetnikov tetovaž je upodobil nekaj neverjetnih senčil in detajlov s črnim črnilom.

Ta tetovaža ima tudi rahlo funkcijo lovilca sanj, saj vključuje nekaj nizov draguljev, ki visijo spodaj. To je popoln dizajn tetovaže mandala za ženske in bo videti čudovito na boku ali hrbtu.

Mandala Wolf Tattoo

Mandala Wolf tetovaža

Če želite nenavadno ali izjemno tetovažo mandale, je ta tetovaža volka mandala odlična izbira za vas. Mandala in volk ustvarita brezhiben duo, ki vas prisili, da ga takoj vključite v svojo tetovažo. Ta tetovaža je sestavljena iz črnega Volka s črnilom, ki vsebuje različne oblike mandale, ki sestavljajo Wolfov obraz.

Mandalov obraz volka prinaša zelo plemensko in starodavno značilnost te tetovaže. Mnogi rojaki ga nosijo do danes zaradi edinstvenega videza.

Ta tetovaža simbolizira napredek v življenju in to, kako ste osredotočeni na to, da postanete boljši. Simbolizira tudi vašo inteligenco, pozitivno energijo in kako dobro izkoristite svojo moč za prave stvari. Obstaja toliko krajev, kjer lahko nanesete to tetovažo, vendar bo najbolje izgledala na nogah ali podlakti. Na ta način bo viden vsem, enostavno pa si ga ogledate tudi sami.

Mandala Heart Tattoo

Mandala Heart Tattoo

Lahko tudi preizkusite to preprosto, a elegantno tetovažo srca iz mandale in dosežete ljubko, očarljivo tetovažo kjer koli na telesu. To je eden najbolj vsestranskih modelov tetovaž glede na postavitev, saj ga lahko naribate kjer koli želite, na primer roko, ključno kost, vrat ali druga področja, ki vam ustrezajo. Ta tetovaža vključuje črno srce, ki je sestavljeno iz oblikovanja mandale.

V središču srca je cvet lotosa iz mandale, zaradi česar je tetovaža še lepša. Če želite bolj privlačen videz, lahko tetovaži dodate barvno črnilo. Ta tetovaža je kot nalašč za vas, če se ne želite odločiti za ekstravaganten dizajn, ampak edinstven po videzu.

Star Mandala Tattoo

Star Mandala Tattoo

Ta zvezdna tetovaža mandala je še ena neverjetna oblika tetovaže mandale. Ta tetovaža je kot nalašč za moške in ženske in vam pusti nekaj kul body arta. Vključuje krožno črno -sivo barvno oblikovano mandalo s krepko ukrivljeno zvezdo na sredini mandale, črne barve. V tej tetovaži je veliko elementov, zaradi česar je bolj dramatična in zanimiva.

Ta tetovaža lahko traja več časa zaradi podrobnosti, vendar bo videti neverjetno, ko jo boste dobili. Najboljše mesto za tovrstno tetovažo bi bila vaša rama, saj zagotavlja dovolj prostora, lahko pa se odpravite tudi nazaj.

mandala-tetovaže

mandala-tetovaže

mandala-tetovaže

mandala-tetovaže

Pogosta vprašanja

Koliko stane tetovaža Mandala?

Stroški pridobivanja tetovaže mandale so odvisni od različnih dejavnikov, kot so oblika, velikost, spretnosti vašega tattoo umetnika in vaš salon za tetoviranje. Če ste se dogovorili za sestanek v ugledni tetovažni trgovini, boste morda morali plačati več kot povprečno. Povprečni stroški tetovaže mandale so 100-300 USD. Najmanjša tetovaža mandale, na primer tetovaža s prstom, bi stala od 100 do 150 dolarjev, velika tetovaža mandale pa do 300 dolarjev ali celo več. Nekateri tetovatorji zaračunavajo urno, kar lahko vpliva tudi na povprečne stroške.

Ali tetoviranje obarvane mandale bolj boli?

Skoraj vsaka tetovaža boli, ne glede na vrsto, ki jo dobite, včasih pa barvna tetovaža bolj boli, ker traja dlje, da jih dokončate. Dlje kot je postopek tetoviranja, več bolečine boste morali nositi. To traja dlje, ker je v tetovaži veliko površin, ki jih je treba napolniti z barvnim črnilom. Če se torej odločite za večjo tetovažo mandale, se pripravite psihično in fizično, saj bo trajalo dlje in bo bolj boleče.

Kaj je najboljše mesto za prvo tetovažo?

Če prvič tetovirate, je težko izbrati pravo mesto. Toda če upoštevate bolečino in udobje, jo lahko dobite na zapestju, rami, stegnu ali roki. To so nekatere najpogostejše umestitve tetovaže za prvovrstnike, bolečina pa ni tako velika v primerjavi z drugimi mesti.

Ali tehnika senčenja v procesu tetoviranja boli?

Če vaš model tetovaže mandala vsebuje podrobnosti, bo vaš tattoo umetnik izvedel senčenje, da bo vaši tetovaži dodal globino. Veliko ljudi skrbi proces senčenja, ker se jim zdi boleče; vendar senčenje sploh ni boleče. Morda se vam zdi, da vam nekaj hiti po koži, vendar je to razmeroma veliko bolj znosno kot orisanje tetovaže. Opisovanje tetovaže bolj boli in z njo je lahko nekoliko težko ravnati, še posebej, če se prvič tetovirate.

Zaključek

S pomočjo teh osupljivih idej za tetoviranje mandale lahko zdaj dosežete tetovažo, o kateri ste vedno sanjali. Če ste še vedno nekoliko zmedeni glede tega, da se odločite za eno zasnovo, si vzemite še nekaj časa in znova preglejte ideje in pomene. Najbolje je, da si naredite tetovažo, s katero se lahko povežete, saj dodaja lepoto tetovaže. Zato ne zapravljajte preveč časa in si zdaj naredite najboljšo tetovažo mandale!