125 Volčjih tetovaž, ki vam bodo razstrelile um

Živalske tetovaže so najboljše vrste tetovaž, ki vam pomagajo doseči agresivne in realne podobe na svojem telesu. Ena najboljših tetovaž, ki jih navdihujejo živali, je Wolf tetovaže. Volkove tetovaže so različnih velikosti, oblik in barv črnila. S tako raznolikostjo in pomenom, zapakiranim v tetovaže volka, jih zagotovo ne bi želeli zamuditi. Volkove tetovaže vključujejo predvsem črno in sivo črnilo; vendar nekateri modeli tetovaž vsebujejo pridih barve.

Najboljše tetovaže volka so tiste, ki so videti realistične kot kdaj koli prej, edini način, da ohraniš realizem v svoji tetovaži, pa je, da jo nariše nadarjen tatoo umetnik. Spodaj je navedenih 10 najboljših tetovaž volka, ki vas bodo prisilile, da jih takoj dobite.

Minimalistična tetovaža volka

minimalistična tetovaža volka

Če iščete preprosto tetovažo volka, ne iščite več, saj ta minimalistična tetovaža volka s svojim subtilnim pridihom oddaja fantastično tetovažo. Ta tetovaža vključuje preprost črni obris volka s polovico telesa in luno. Ta tetovaža ima tudi abstraktni pridih. Komaj traja nekaj časa, da dosežete to tetovažo in vam pusti subtilno, a edinstveno tetovažo na telesu.

Pomen

Ta tetovaža simbolizira iskreno in neposredno osebnost osebe. Če imate te lastnosti v sebi, je najbolje, da to predstavite tako, da preizkusite to preprosto tetovažo.

Namestitev

To tetovažo lahko dobite kjer koli na svojem telesu. Ker je ta tetovaža majhna, bi bila odlična izbira, da jo nanesete na roko, podlaket ali blizu gležnja.

Lovilec sanj Wolf Tattoo

dreamcather wold tattoo.jpg

Ta tetovaža volka lovilca sanj je ena najboljših dvojnih tetovaž, na katere boste kdaj naleteli, če iščete popolno tetovažo dvojic. Vključuje črno -belega lovilca sanj s črnilom, iz katerega izhaja črn in siv Volkov obraz. Ta tetovaža je sestavljena tudi iz subtilnega modrega ozadja, ki daje celotni tetovaži nekaj globine in značilnosti. Podrobnosti v Volku so čudovite; zato ga bo moral nekdo, ki je strokovnjak za senčenje in podrobno opisovanje živalskih tetovaž, prebarvati.

Pomeni

Lovilci sanj predstavljajo zaščito, volkovi pa tudi. Zato ti obe stvari skupaj puščata močan simbol varnosti in ti dajeta občutek varnosti, še posebej, če ste obtičali v grozljivi situaciji.

Namestitev

Ker je ta tetovaža velika, bi bilo idealno mesto za to na roki ali hrbtu. Narahljate ga lahko tudi na zgornjem delu stegna, vendar ne bo tako viden, kot bi bil na roki.

Čopor volkov

Ta paket tetovaž Wolves je popolna tetovaža za vas, če iščete tetovažo, ki predstavlja pravi pomen volka. Ta tetovaža vključuje abstraktni črni obris treh volkov. Zdi se, da srednji gleda naravnost naravnost, druga dva pa bočno. Obstaja tudi sivo črnilo, ki opisuje lastnosti volka, zaradi česar je bolj abstraktno. To je še ena minimalistična tetovaža volka, ki vam pomaga doseči popoln videz tetovaže.

Pomeni

Ta tetovaža simbolizira ljubezen in zvestobo, saj se volkovi vedno držijo skupaj in se borijo drug za drugega. To vas opomni, da morate vedno stati ob strani svoji družini in jim pomagati v trenutkih, ko vas najbolj potrebujejo. Ta tetovaža simbolizira tudi moč v vas in moč, ki jo uporabljate za zaščito svoje družine. To tetovažo lahko dobite tudi, če ste ljubitelj igre prestolov, saj oddaja daje velik poudarek enotnosti čopora volkov.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na prsih ali hrbtu, saj se velikost tetovaže popolnoma prilega obema delima telesa.

Geometrijski volk

geometrijska tetovaža volka

Zaradi naraščajočega trenda geometrijskih tetovaž te geometrijske tetovaže volka zagotovo ne bi smeli zamuditi. Ta tetovaža vključuje črnega obrisa volka z različnimi geometrijskimi črtami in dimenzijsko obliko. Ta tetovaža izgleda kot diagram, ki ga preučujete pri matematiki ali fiziki. Zaradi različnih geometrijskih oblik v Volku je ta tetovaža edinstvena kot vedno.

Pomeni

V tem edinstvenem dizajnu tetovaže je prisotnih veliko skritih pomenov. Glavni simboli te tetovaže so zaščita pred nevarnostjo, svoboda, moč, vaš odnos do narave in divjina. Če menite, da se ti atributi odražajo v vaši osebnosti, potem je ta tetovaža prava za vas.

Namestitev

To tetovažo lahko ubijete kjer koli na telesu. Nekaj ​​najboljših mest bi bilo na roki, podlakti, stegnih in hrbtu. Ne glede na to, kje to sliko podarite, bo še vedno videti eksotično.

tetovaže volka

Volčja lobanja z usti

Ta tetovaža lobanje z volkovimi usti je kot nalašč za vas, če iščete nekaj dramatičnega in intenzivnega. Ta tetovaža vključuje črno -sivega demonskega volka s črnilom in široko odprtimi usti, v volkovih ustih pa belo -črna lobanja s črnilom. Podrobnosti in senčenje v tej tetovaži so neverjetne in potrebne. Zaradi teh podrobnosti je ta tetovaža tako edinstvena in vam pomaga doseči ta realističen ton.

Pomeni

Tetovaža simbolizira klic smrti in vam pomaga, da se nanjo pripravite. Lobanja v tej tetovaži predstavlja smrt, volk pa predstavlja duhovnega vodnika, ki vas vodi po posmrtnem življenju. Zato je ta tetovaža način, da od volka zahtevate, da vas vodi skozi vašo smrt.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na prsih. Za edinstven dotik lahko dobite temno in dramatično tetovažo na eni strani prsnega koša in drugo svetlo tetovažo na drugi strani, da ustvarite popoln kontrast med dvema tetovažama.

Tetovaža z roko volka

tetovaža z roko volka

Lahko preizkusite to tetovažo z roko Wolf in na svoji roki dosežete ostro in polnopravno tetovažo volka. Ta tetovaža vključuje črno -bel obraz volka z odprtimi usti in zlobnimi zobmi. Torej, ko upognete zapestje, bo videti, kot da Volk odpira usta. Ta tetovaža vključuje tudi malo senčila rdečega črnila, ki ji daje oster videz.

Pomeni

Ta tetovaža simbolizira ljubezen do družine. To je kot blagovna znamka na roki, ki vsem pokaže, kako ste za svojo družino.

Druge umestitve

Ker je ta tetovaža ročna, bi bilo idealno mesto očitno na vaši roki, lahko pa jo tudi naribate na komolcu ali v bližini ključne kosti.

Volčje oko

Ta tetovaža z očesom volka je popolna izbira tetovaže za vas, če želite edinstveno, a preprosto tetovažo. Ta tetovaža vključuje trak volčjih oči v obliki povoja, črne in sive barve z rumenimi očmi s črnilom. Oči lahko dodate poljubno barvo, na primer rdečo, modro ali oranžno. Bolj ko ste mojstrski umetnik vešč, bolje boste dosegli ostre in realistične volčje oči.

Pomeni

Ta tetovaža prikazuje vsa različna čustva v vas. Volčje oko pomaga predstavljati čustvene vzpone in padce. Ta tetovaža simbolizira tudi skrivnost, moč in odločnost. Najboljši način za prikaz teh bistvenih značilnosti je ta tetovaža.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na vaši podlakti, saj oblika povoja bolj ustreza podlakti. Za edinstveno predstavitev lahko to tetovažo nataknete okoli gležnja, zaradi česar je videti kot zapestnica za gleženj.

tetovaže volka

Mandala volk

tetovaža volka mandala

Ta tetovaža Mandala Wolf je še ena fantastična tetovaža duo volk. Stil mandale se odlično komplicira z Volkom in vam pusti nekaj neverjetnih posnetkov na telesu. Ta tetovaža vključuje črno -beli Volkov obraz z dvema različnima stranicama. Ena stran Wolfovega obraza je sestavljena iz modela Mandala s kristalno podobnimi očmi, druga stran pa ima oster Volkov pogled.

Pomeni

Ta tetovaža volka Mandala predstavlja v tebi vse sposobnosti, da se prilagodiš različnim življenjskim situacijam in te spodbuja k napredovanju v življenju. Ta tetovaža simbolizira tudi vašo iznajdljivo energijo in to, kako vso svojo energijo porabite za prave stvari. Če se vam zdi, da v življenju ne delate prav, vas ta tetovaža spomni, kako vso energijo uporabiti pozitivno in v dobro drugih in sebe.

Namestitev

Ker je ta tetovaža velika, bi bilo idealno mesto za to na hrbtu ali prsih. Vse podrobnosti in opisi se bodo popolnoma prilegali na obeh mestih.

Volk v japonskem slogu

Tetovaže volkov v japonskem slogu so precej starodavne in vključujejo veliko pomena in podrobnosti. Ta tetovaža vsebuje divjega psa podobnega vijoličastega s črnilom volka z zvončki in plameni, ki so bili na volku. Barve te folklorne tetovaže so edinstvene. Če ste ljubitelj starodavne japonske folklore, je ta tetovaža kot nalašč za vas.

Pomeni

Ta tetovaža izvira iz domačega japonskega časa. Ti volkovi so predstavljali glasnike duhov Kami in so bili predstavljeni v obredih, da bi pritegnili pozornost šintoističnih bogov. Simbolika te tetovaže je morda prestara, da bi jo dobili, vendar je umetnost Irezumi, ki je prisotna v tej tetovaži, eden od razlogov, da bi to lepo umetnino nalepili na svoje telo.

Namestitev

To tetovažo lahko narišete kjer koli na telesu. Nekaj ​​popolnih mest bi bilo na vaših rokavih, hrbtu in nogah.

tetovaže volka

Akvarelni volk

akvarelna tetovaža volka

Če iščete vrhunsko barvito tetovažo, ne iščite več, saj je ta akvarelna tetovaža volka popolna izbira za vas. Ta tetovaža vključuje Volkov obraz s črnim črnilom z različnimi akvareli, ki so jih po volku brizgali, da dodajo nekatere lastnosti. Vidite lahko barve, kot so vijolična, sliva, modra, oranžna, rumena in zelena, ki kapljajo z Wolfovega obraza. Ta tetovaža je prava lepota, ki je ne bi smeli zamuditi.

Pomeni

Volkovi običajno simbolizirajo zvestobo in vas opomnijo, da ostanete zvesti tudi v svetu, ki vam daje toliko razlogov, da tega ne storite. Toda akvarelne brizge vam dajo motivacijo, da ostanete zvesti in prijazni v svetu, polnem hudobije in zalednikov.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo je na podlakti, saj je tako bolj vidna; lahko pa poskusite na hrbtu, pa tudi velikost tetovaže pravilno ustreza hrbtu.

tetovaže volka

Pogosta vprašanja

Ali lahko ženske nosijo tetovaže volka?

Da, seveda lahko ženske nosijo tetovaže Wolf in na njih izgleda zelo dobro. Večina tetovaž Wolf ima moški pridih; vendar imajo številne tetovaže volka ženski pridih, na primer ženske z volkovo masko. Ženske se lahko odločijo tudi za minimalne in geometrijske tetovaže Volka.

Ali so tetovaže volka boleče

Vse vrste tetovaž so boleče. Vendar je to odvisno od kraja, kjer si tetovirate. Če si tetovirate volka na mestu, kjer je več žil, lahko v primerjavi z mehkimi predeli občutite več bolečine kot običajno. Tudi kostna področja so zelo boleča, predvsem če vaša tetovaža volka vsebuje veliko podrobnosti.

Kako boleče je narediti tetovažo volka na trebuhu?

Intenzivnost bolečine v trebuhu med tetoviranjem je odvisna od oblike, v kateri ste. Če je koža na trebuhu napeta, boste verjetno občutili manj bolečin.

Zaključne misli

S pomočjo teh osupljivih tetovaž Wolf lahko zdaj dosežete eno najbolj občutljivih tetovaž na svojem telesu in jo ubijete na ustreznih mestih za postavitev. Izberite tetovažo volka, ki odraža vašo osebnost in življenjske dogodke.

About the author