125 zanimivih idej za nove šolske tetovaže, ki jih morate preveriti

Ste si kdaj želeli narediti tetovažo, napolnjeno z različnimi barvami in različnimi tehnikami tetoviranja? No, popolna tetovaža res obstaja in to so nove šolske tetovaže. Nove šolske tetovaže so v mešanici od poznih sedemdesetih let prejšnjega stoletja in do danes ljubezen in oboževanje teh tetovaž nikoli ne moreta izginiti. Vrhunec teh tetovaž je uporaba živih barv in drznih obrisov ter subtilna risba. Če želite nadgraditi svojo pop-kulturo, potem to naredite tako, da si ustvarite novo šolsko tetovažo.

Od različnih likov risank in anime do vsega kosa, lahko vse to vključite v svojo novo šolsko tetovažo. Zaradi teh tetovaž boste zagotovo izstopali v množici in vam pomagali doseči nekaj spektakularnih body artov. Zdaj potrebujete le malo navodil o novih šolskih tetovažah in o tem, kakšen je popoln tip oblikovanja. Če vas zanima, si preberite ta članek spodaj, saj boste tukaj naleteli na različne pomene in oblike novih šolskih tetovaž.Nova šolska tetovaža

Pomen novih šolskih tetovaž

Pomembno je razumeti pomen novih šolskih tetovaž, saj pomen vedno pomaga uporabniku, da se bolj poveže s svojim tetom. Ni nujno, da ima vaša nova šolska tetovaža pomen, saj jo preprosto dobite zaradi edinstvene zasnove in barvitosti, prikazane v tat -u. Toda poglejmo se v pomen teh čudovitih tetovaž, da boste imeli predstavo o tem, kaj dobivate, in kako lahko tudi nekoliko prilagodite svojo novo šolsko tetovažo, tako da oblikovanju dodate nekatere funkcije.

Ena od glavnih stvari, ki jih predstavljajo nove šolske tetovaže, je odprtost. To pomeni, da te tetovaže prikazujejo tehnike tetoviranja odprtosti, saj boste naleteli na različne tehnike, ki se uporabljajo pri novih modelih šolskih tetovaž. Te tetovaže vas ne omejujejo na eno tehniko in se precej razlikujejo od tradicionalnih. Uporaba te tetovaže je dober način, da pokažete, kako ste kot oseba prešli v odprtost in boste to počeli še naprej..

Mnogi ljudje se bojijo, da gredo po drugem voznem pasu, in ponavadi ostanejo znotraj svojih meja. Biti odprt ne pomeni, da prestopate svojo mejo, to samo pomeni, da ste sami, in če vam tetovaža lahko to pokaže, potem že veste, da je dobra in da jo morate dobiti.

Te tetovaže predstavljajo tudi pop-kulturo, ki je včasih ne cenijo veliko. Če želite svetu pokazati ljubezen, ki jo imate do pop-kulture, in da vas morda to navdihuje, da živite vsak dan, se morate odločiti za novo šolsko tetovažo. Vsaka nova šolska tetovaža ima drugačen dizajn, ki prihaja z različnimi junaki in pokrajinami; zato imajo vsi individualne pomene.

Najboljši del teh tetovaž je, da sijo tako samice kot samci, zato ne glede na to, kdo jih razume, pomen ostane enak za vse. Prav tako prikazuje vašo ljubezen do body arta, barvna živahnost pa bi lahko predstavljala vaš trenutni živahen življenjski slog. Ta tetovaža prikazuje, kako lahko barvni izbruh spremeni vaš dan ali olajša vaše razpoloženje.

Obstaja veliko drugih pomenov, ki jih lahko razložite iz novih šolskih tetovaž. Vse, kar morate storiti, je, da izberete obliko tetovaže, ki jo lahko izberete spodaj, in se glede na to odločite, kakšen pomen ima.

Idealne možnosti umestitve za nove šolske tetovaže

Umestitev za nove šolske tetovaže igra pomembno vlogo pri videzu tetovaže. Večina novih šolskih tetovaž je velikih velikosti; zato morate za svojega tat vedno izbrati večjo umestitev. Območja, kot so hrbet, roka, prsni koš in stegna, so idealne možnosti za postavitev novih šolskih tetovaž. Te umestitve bodo omogočile pojavljanje barvitosti in to je ena glavnih značilnosti novih šolskih tetovaž, ki jih je treba poudariti. Zelo malo verjetno je, da bi se odločili za majhne nove barvne tetovaže in izbrali umestitve, kot so prsti, roka, stopala ali vrat.

Te umestitve in majhnost ne bodo dovolile, da se barve pojavijo na pravi način, prav tako pa ne bodo pravilno prikazale različnih tehnik tetoviranja. To ne pomeni, da se ne morete odločiti za majhno novo šolsko tetovažo, vendar je najbolje, da se odločite za velike in se izognete majhnim. Izbira umestitve je včasih lahko nekoliko močna in zmedena, a ko imate pred seboj svoj dizajn, lahko ustrezno izberete ustrezno umestitev.

Ideje za nove šolske tetovaže

Nova šolska tetovaža Eagle

Sedaj lahko tetovažo orla dvignete na drugo raven, tako da jo vključite v to novo šolsko tetovažo orla. Ta tetovaža vključuje agresivnega orla, ki uporablja nov šolski slog tetoviranja. Ta tetovaža je napolnjena z barvo in izrazom. Orel v tem tat je prikazan z izrazitim izrazom v rjavih in rumenih odtenkih, z morsko modrim ozadjem in rdečimi in belimi trakovi, ki se vrtijo povsod.

Ta tetovaža se dogaja toliko in risani izraz jo pohvali. Ta tetovaža simbolizira svobodo in ponos in je za Američane dober način, da s to edinstveno novo šolsko tetovažo pokažejo svojo nacionalno identiteto.

Cat New School Tattoo

Nove_šolske_tetovaže

Če imate mačko za hišne ljubljenčke ali ste splošni ljubitelj mačk, potem bi zagotovo želeli uporabiti to novo šolsko tetovažo. Ta tetovaža vključuje edinstveno animirano različico mačke, črne barve, prikazano, kako poskuša pojesti rumeno in rdeče ribe s črnilom. Izraz te mačke je čudovit, barva pa pop, čeprav v ta tat ni veliko barve.

Če želite doseči takšno tetovažo s toliko izraza, se morate prepričati, da ste tetovirani od profesionalnega tetovatorja, ki je specializiran za nove šolske tetovaže. Tudi pomen te tetovaže je kul, saj predstavlja mistično plat mačk. Če želite, da je vaš mačji prijatelj mistično bitje, je to kul način, da ga pokažete s takšno tetovažo.

Lighthouse New School Tattoo

Morda doslej še niste naleteli na smešno edinstveno predstavo svetilnika. Ta svetilniška nova šolska tetovaža je natisnjena v obliki mačke, rdeče bele in zelene barve. V tej tetovaži se uporablja veliko senčenja in subtilen 3D učinek, zaradi česar je še bolj zanimiva. Ta tetovaža oddaja številne mračne Alice v čudežni deželi v smislu načina prikaza barve.

Razen edinstven videz te tetovaže so tetovaže svetilnika zelo pomembne, saj predstavljajo nesrečo in mir. Če iščete nekaj smernic in svetlobe, bi vam lahko pomagalo, če si svetilniško novo šolsko tetovažo pomagate. Ta tetovaža prikazuje tudi, kako še naprej upate in verjamete v stvari, ki vas lahko vedno razočarajo, in kako vedno rad vidite pozitivno plat vsake situacije.

Elephant New School Tattoo

Ta pomembna in privlačna nova šolska tetovaža slonov je nekaj, kar bi vsekakor morali razmisliti o tem, da bi se na telesu raztrgali. Ta tetovaža ima sivkasto modrega slona s črnilom, ki sedi v bližini rdeče vrtnice, in številne dodatne funkcije na slonu. Na glavi slona je tudi majhen rjav klobuk z dragulji, ki tečejo po čelu. Ta tetovaža ni mogla biti več zanimiva, zlasti z različnimi uporabljenimi barvnimi shemami.

Ta slon je videti kot tisti, ki ga boste našli v cirkusu. Ta privlačna nova šolska tetovaža slonov predstavlja božanskost in modrost. To sta dva lepa pomena, na katera bi morali vsakdo spomniti vsak dan in kakšen boljši način za to, kot da si narediš to tetovažo

Compass New School Tattoo

Kompas tetovaže so pogost predmet, predstavljen v številnih različnih tetovažah, vendar je eden najbolj kul načinov, kako se zdi, v tej novi šolski tetovaži kompasa. Ta tetovaža ima navtični kompas z gorčičnim črnilom, pritrjen na rep hobotnice, rožnate barve. Umetnik tetovaže je za dodatno funkcijo v ozadje vključil tudi modro črnilo.

Verjetno se sprašujete, zakaj bi združili kompas z repom hobotnice, no, to je lepota novih šolskih tetovaž; lahko mešate in ujemate različne stvari, samo da bo tetovaža videti edinstvena kot kdaj koli prej, sploh pa ni nujno, da ima pomen. Na splošno so tetovaže kompasa zelo pomembne, saj simbolizirajo zvestobo, zanesljivost in usodo. Če si te tetovaže pojeste, ne pomagajte telesu, da se izognete napačnim skušnjavam in vas opomni na pravilne oznake, prikazane na kompasu. Težko je prezreti tetovažo, ki ima tako lep pomen, kot je ta.

Japonske tetovaže nove šole Garuda

Nove šolske tetovaže igrajo pomembno vlogo v japonski kulturi, prav tako pa imajo veliko opraviti z nastankom takšnih tetovaž. Če želite v svoji tetovaži predstaviti nekaj japonske kulture, se morate odločiti za to novo japonsko tetovažo Garuda. Ta tetovaža je sestavljena iz ptičjega človeka, natisnjenega v živahnih črno-rumenih barvah, dopolnjenega z velikimi zlatimi krili. Ptičje oči so precej velike z vrtinčastimi lastnostmi v leči.

Izrazi v tej tetovaži so fenomenalni; zlasti način, kako je tatoo umetnik za izražanje uporabil različne barve. V japonski kulturi je ta tetovaža zelo pomembna kot velikan Garuda, ki ima moč, da zatemni sonce, kadar koli je lagal; zato predstavlja modrost.

Koi Fish New School Tattoo

Riba Koi je še en znan simbol tetovaže, ki se uporablja v japonskih kulturah. Ta nova šolska tetovaža Koi fish je dober način za prikaz edinstvene plati te simbolične ribe. Tetovaža je sestavljena iz zeleno -bele ribe Koi s črnilom in številnimi risankami na ozadju z mehurčki. Koi ribe v tej tetovaži predstavljajo integriteto in moč, ki sta dve najpomembnejši stvari, ki jih moraš imeti in živeti na tem svetu. Ta nova šolska tetovaža Koi fish je dober način, da se tega spomnite in dosežete nekaj kul body arta.

Pogosta vprašanja

O barvni shemi moje nove šolske tetovaže?

Živahna barvna shema nove šolske tetovaže je tisto, zaradi česar je tako edinstvena in privlačna. Pri izbiri določene sheme je lahko nekoliko zmedeno, saj boste morda želeli vključiti vsako barvo. Barve v novi šolski tetovaži se res pojavljajo, zato se morate pri izbiri različnih barv prepričati, če vam ustreza kaj tako drznega in svetlega, ki je prikazano na vašem telesu. Pri izbiri barv ne pozabite na zasnovo, saj želite zagotoviti, da bo oblika izstopila z barvo, namesto da bi bila zasenčena. Najboljši način za to je, da se pogovorite s svojim tatoo umetnikom in oni vas bodo vodili.

Koliko moram plačati za novo šolsko tetovažo?

Nove šolske tetovaže zahtevajo veliko tehnike; zato je pri ustvarjanju teh tetovaž vloženega veliko talenta in truda. Zato se vam bodo te tetovaže morda zdele nekoliko dražje v primerjavi z drugimi, prav tako pa je večina teh tetovaž velika. V povprečju bi vas za novo šolsko opremo stalo okoli 150 do 1000 dolarjev, stroški pa bi bili celo višji od tega. K ceni nove šolske tetovaže prispevajo številni dejavniki. Ti so sestavljeni iz cene, dizajna, umestitve in salona za tetoviranje, pri katerem to počnete. Zato preden rezervirate svoj termin, upoštevajte vse te dejavnike, da boste lahko prihranili za novo šolsko tetovažo ali pa jo naredite v okviru svojega proračuna.

Zaključne besede

Zdaj, ko imate pred seboj najboljše nove ideje o šolskih tetovažah, je čas, da naredite naslednji korak in začnete te ideje vključevati v svojo naslednjo potencialno tetovažo. Nove šolske tetovaže so najboljši način za dosego te edinstvene body arta in vsekakor ne smete zamuditi priložnosti, da jo dobite.