128+ neverjetnih tetovaž krila, ki okrasijo vašo kožo

Kultura črnila s pomenljivimi simboli ima dolgo zgodovino. Obstajajo različni modeli tetovaž. Vendar pa obstaja en slog, ki nikoli ne izgine iz mode. Ta simbol je zaradi velikega pomena izbira številnih ljubiteljev tetovaž.

Ta tetovaža ni le smiselna in polna osebnih obveznosti, ampak je tudi estetsko privlačna za ljudi. To so tetovaže krila. Običajno ljudje povezujejo krila s svobodo. Vendar se še ne zavedajo njegovih številnih globokih pomenov.

tetovaže s krili

Kakšen je pomen tetovaže Wing na vaši koži?

Obstajajo različne velikosti, barve in modeli tetovaž s krili; nekateri ljudje raje dodajo nekaj emblemov, da postanejo bolj osebni. Ta vtisnjena oznaka je lahko vaš pogled na svobodo v vašem obstoju ali svobodo gibanja. Drugi se bodo morda spomnili svojega ljubljenega pokojnika. Peščica ljudi se lahko spomni tudi na limone, ki jih je vrglo življenje, in kako so iz njih naredili limonado.

Včasih tetovaže krila spremljajo živalska figura in duhovne figure itd. Vključitev ene same figure spremeni pomen. Na primer, nekateri možni pomeni kril na telesu so: spomin na ljubljeno osebo, posebna vez z naravo, dve osebnosti v enem človeku, vera v vero in obstaja še veliko drugih neštetih smiselnih načrtov.

Spodaj boste dobili nekaj idej o tetovažah s krili in nadaljevali bomo. Govorili bomo tudi o njegovem pomenu in možnih umestitvah.

tetovaže s krili

Krila angela [tetovaže angelskih kril]

To je najbolj osnovno in klasično oblikovanje tetovaže. Tetovažo angelskih kril je mogoče enostavno prilagoditi, tako da imajo ljudje, ki jo dobijo, nekaj, kar bi morali ceniti, ko se na tem svetu konča njihovo prehodno obdobje.

Prav tako lahko pokažete svoje trdo delo, da dosežete svoje cilje, svoje stiske in izgube, ki ste jih morda doživeli že v življenju. Ko dobiš ta komplet angelskih kril na celotnem hrbtu, to simbolično pomeni, da je tvoje bivanje tukaj le faza.

Vaš cilj je, da nekega dne živite med angeli. Prikazuje vašo čakalno dobo na tem svetu, dokler vas ne dvignejo, da pridete na cilj in tam živite večno. Diskretna in manjša tetovaža para angelskih kril na vratu, rami ali zapestju lahko prikazuje, da obstaja angel, ki vas ves čas varuje in vas z lahkoto reši iz težkih situacij.

angelska krila-tetovaže

Halo in angelsko perje

Ko nekdo od vaših bližnjih odide s sveta, je težko prenesti njegovo izgubo, a kot rečeno je treba šov nadaljevati. Čeprav se čez nekaj časa vrnete v svojo običajno rutino, te osebe nikoli ne morete pozabiti ali pa se izogniti pogrešanju te ljubljene osebe.

Za spomin na njih in obdržati jih do dneva, ko se jim pridružite, bi bil halo z angelskimi krili odličen. Nekateri dodatki, kot so začetnice osebe pod krili ali med krili, so lahko tudi specifični.

Lahko pa dodate tudi nekaj smiselnih stavkov in citatov, za katere menite, da jih lahko opišejo ali čutite do njih. Te tetovaže so zelo primerne za področje rok ali prsnega koša, kjer si jih lahko ogledate vsakič.

Krila s križanjem

Obstajajo nekateri spomini, ki jih nikoli ne moremo pozabiti, tudi če si to želimo. Lahko je karkoli, na primer nesreča, ki vam je spremenila življenje, incident, zaradi katerega ste postali druga oseba, ali celo dogodek, ko ste doživeli smrt.

Za nekatere je smrt zastrašujoča, za nekatere pa lahko ta smrtna izkušnja postane dogodek, ki spremeni življenje. Da bi to označili, se ljudje pogosto odločijo za par kril s križem kot tetovažo. Lahko je tudi prikaz smrti ljubljene osebe.

Druga stvar, ki jo prikazuje ta tetovaža, je verska svoboda. Če želite obliko prilagoditi, lahko dodate trnovo krono, ki simbolizira vaše trpljenje. Lahko pa ljudje to zamenjajo s trpljenjem Jezusa Kristusa, v resnici pa bi šlo za vas.

Zdaj veste, da ljudje, ki so navdušeni nad tetoviranjem križa s krili, simbolizirajo nekatere temne dogodke, ki so se zgodili v njihovem življenju. Krila vedno ustrezajo hrbtu, če pa tega ne želite objaviti na hrbtu, lahko majhno in diskretno tetovažo narišete tudi na roke, noge, podlakti ali zapestja. Postavitev je lahko odvisna tudi od občutka in simboličnega pomena tetovaže.

krila-tetovaže

Ljubezen s svobodo

Univerzalni simbol, ki predstavlja ljubezen, naklonjenost in moč, je srce in kot smo prebrali zgoraj, so krila pogosto povezana s svobodo. Ko se ta dva simbola združita za tetovažo, resnično naredi smrtonosno kombinacijo.

Ta kombinacija je najbolj primerna za ljudi, ki želijo razkazovati svojo ljubezen do svojega partnerja ali svojega pomembnega. Vgravirane začetnice obeh ali vašega partnerja samega v srcu naredijo to bolj osebno in intenzivno. Če želite dobiti to tetovažo, vam ni treba biti predani ali v resno zvezo, lahko to vgravirate tudi za nekoga, ki vam je blizu, lahko so to vaši starši, vaši bratje in sestre, vaši stari starši itd..

Če želite drugim ljudem sporočiti svobodomiselno in ljubečo osebnost, je ta tetovaža dobra. Postane zmedeno, ko obstajajo trije različni simbolni pomeni enega simbola, hkrati pa ohranja vašo skrivnost in vas naredi diskretnega.

Najboljše umestitev za tovrstno tetovažo so seveda na ramenih, stegnih, prsih (območje bližje srcu) in na hrbtu, seveda.

Glej tudi:

  • 125+ idej za tetovaže Carpe Diem, ki vam bodo pomagale izkoristiti dan
  • 5 razlogov za piercing nasmeha [s 75+ slikami]
  • 125 tetovaž velikih pajkov (+ pomeni)

Krila netopirja

Ta tetovaža ima dva zelo nasprotna pomena. Pravzaprav je, yin in yang. V večini kultur so batwings predstavitev padlega angela. Ker bela angelska krila predstavljajo svobodo, se ti batwings povezujejo s padlim stanjem.

Ko a se človek počuti nemočnega ali ničvrednega, dobijo ta krila. Vendar pa kitajska kultura vidi netopirje in batwings z drugačne perspektive. Po njem netopirji prinašajo srečo in srečo. Torej, če je nekdo ljubitelj Batmana in si želi tudi tetovaže, je to lahko odlična izbira.

Batwings lahko postane simbol priljubljenega superjunaka, po kitajski kulturi pa bi lahko upodobil tudi srečo in srečo. Lahko ga nosite na ramenih ali na hrbtu. Če želite manjšega, so lahko odlična izbira zapestja ali podlaket ali noge ali celo prsni koš.

Krila Luciferja

Demonska krila so običajno redka izbira. Če želite dobiti to tetovažo do konca svojega življenja, morate biti pogumni in sprejemljivi. S tem parom kril pa lahko postanete bolj ustvarjalni. Ta krila lahko oblikujete v pomanjšana krila kot krila zmaja ali netopirjev.

Če želite, lahko izpolnite tudi barve, ki predstavljajo vaše želje. Če ste eden tistih oboževalcev televizijskih oddaj Luciferja, bi vedeli, kaj poskušamo povedati tukaj. Ker je bilo Luciferjevo prvo vprašanje vedno “Kaj so vaše najgloblje in najtemnejše želje?” simbolično jih lahko razkažite na tetovaži demonskega krila.

Na primer, roza ali rdeča barva lahko prikazuje poželenje, zelena je lahko povezana z vašim pohlepom za več itd. Idealna postavitev te tetovaže je na vašem hrbtu, vendar je odvisno od vas, kdaj jo želite na svojem telesu.

krila-tetovaža

Ptičja krila

Običajno, ko govorimo o tetovažah ptičjih kril, na koncu imamo orlova krila. V tem ni nič narobe, vendar je za moške bolj moško, za ostale pa bolj ameriško, saj je orel simbol ameriškega marinca.

Obstajajo tudi druge ptice, katerih simbolični pomeni so preveč globoki. Na primer, feniks je dober primer. Ptica, ki vstane iz pepela. Lahko simbolizira, da nikoli ne obupate, ne glede na to, kako močno padete, boste sčasoma vstali. Uporabite lahko različne barve in izberete poljubno velikost.

Druga ptica, katere krila lahko imate, je golob. Od začetka je golob simbol miru. Slavljen je tudi zaradi svojih storitev kot sel in za povrh vsega je najbolj zvest ptič na svetu golob.

Za praznovanje zvestobe in miru lahko uporabite golobja krila. Običajno so ptičja krila odlična za hrbtne kose, če pa jih želite manjše, lahko zlahka okrasijo vaš gleženj ali zapestje.

Zaključek

Prihajamo proti koncu, upamo, da vam bo ta članek pomagal pridobiti vpogled v tetovaže s krili, prav tako pa se vam bo izkazal kot priročen vodnik, ko ste izbirali svoje modele za tetovaže s krili. Smo v 21. stoletju in živimo tam, kjer imamo svobodo za vse, in če sem iskren, so tetovaže krila odličen način za praznovanje te svobode.

About the author