130 idej za tetovaže srca, ki vam bodo ujele srce

Odkar se je začel trend tetoviranja, so bila srca vedno priljubljena izbira tako za moške kot za ženske. Morda je to zato, ker ni boljšega simbola kot srce za razglasitev ljubezni. Najpogosteje se ljudje tetovirajo kot dokaz svoje neskončne ljubezni do ljubljenega.

Vsaka srčna tetovaža ima svoj individualni pomen in simbolično predstavo. Vsak dizajn govori o globljem pomenu in tudi o globlji sentimentalni vrednosti. Srčne tetovaže so že od nekdaj v trendu in najpogosteje jih najdemo v navtičnih modelih in mornarjih.

Praktično lahko najdete srčne tetovaže v več sto stilih in oblikah. Barve se razlikujejo od bele do črne in nekatere v polnih barvah. Tudi velikost se razlikuje od majhne do velike. Tetovaže lahko postavite kjerkoli na telesu, odvisno od njihove velikosti. Majhni vzorci so običajno za vratom ali na gležnju ali zapestju. V kategoriji srčne tetovaže je na voljo tudi veliko realnih različic, vendar te običajno pokrivajo večje območje.

Te tetovaže pogosto prihajajo s sporočilom ali imenom v čast ljubljene osebe. Sprva je bila večina srčnih tetovaž povezana z materami, trend pa je ostal priljubljen kar nekaj časa. Sodobni svet temu trendu ne sledi več pogosto. Ta trend pa je razvil bolj romantično podobo in mnogi ljudje zdaj dodajo ime svojega ljubimca in celo svojega hišnega ljubljenčka, kar je najpogosteje vidno pri zvezdnikih. Preprosto povedano, tetovaža srca je povezana s tisto, ki vam je najbolj pri srcu. Z njim lahko označite pomen, ki vam je blizu, ki ga predstavlja slog, ki ga izberete.

Tukaj je nekaj idej za tetoviranje srca in kaj pomenijo, da vas navdihnejo:

Tetovaža svetega srca

Tetovaže s svetim srcem

To je še ena priljubljena in med najbolj simboličnimi oblikami v tetovažni industriji. Tetovaže svetega srca imajo zgodovino, ki sega več tisoč let. Zgodovina sega vse do Francije v 17. stoletju. Če želite s svojo tetovažo dati izjemno izjavo, bi morala biti vaša najboljša izbira sveto srce.

Tetovaže svetega srca imajo običajno dodatne modele, ki vključujejo trnje, krono, meč in celo morda angela. Ti simboli imajo običajno goreč videz okoli oblikovanja tetovaže.

To je bil v katoliški skupnosti že stoletja bolj priljubljen simbol. To je tudi simbol, posvečen liku Jezusa Kristusa, ki je del krščanske vere.

Tetovaže za Keltsko srce

Tetovaža keltskega srca

Keltske tetovaže nedvomno pomenijo odličen dizajn. Simbolizirajo enotnost in moč. Tetovaže s keltskimi srci niso le izraz lepote, ampak so tudi v različnih stilih in oblikah. Izbirate lahko med številnimi štirimi vzorci, če se sami odločite za keltsko tetovažo srca. Izbirate lahko med spiralami, vozli, koračnimi deli ali križi.

Tetovaže s ključavnico in srcem

Ključavnica in tetovaža srca

Tetovaže, oblikovane s ključavnico in srcem, običajno simbolizirajo zelo pozitiven pomen. Večina ljudi uporablja to zasnovo, ko želi predstaviti svojo ljubezen do nekoga, ki jim je blizu. Ključavnica običajno pomeni, da v vašem življenju obstaja ena oseba, ki lahko sama odklene vaše srce in tam prebiva. Zato, če želite na tak način izjaviti svojo ljubezen do nekoga posebnega, bi bil tetovaža s ključavnico in srcem odličen način za to.

Tetovaža z gorečim srcem

Tetovaža Flaming Heart

Če želite pokazati strast, potem ni boljšega načina kot goreče srce. To je simbolična predstavitev ljubezni, ki jo skupaj s partnerjem delita in doživljata. Kot je že opisano, goreče tetovaže srca so ostra predstavitev vaše strasti do partnerja ali vašega ljubljenega. To morate vpisati, če želite razstavljati in proslaviti ljubezen, ki jo imate za svojo posebno v srcu.

Tetovaža z realnim srcem

Realistična tetovaža srca

Te tetovaže so priljubljene zaradi brezkompromisnega, zastrašujočega dizajna. Simbolično je predstavitev vaše trdne in nesmrtne ljubezni in zavezanosti vaši ljubljeni, ne glede na vse vzpone in padce življenja. Te tetovaže so izjava o močni ljubezni in strasti do vaše boljše polovice. Plameni, prikazani v tej zasnovi, simbolizirajo željo, ki jo imate s partnerjem drug za drugega.

Šivi tetovažo srca

Te tetovaže imajo takšen dizajn, ki za vsako osebo vsebuje drugačen pomen. Tisti ljudje, ki se zdravijo od izgube ali okrevajo po zlomljenem srcu, se za to odločijo, čeprav so takšne izkušnje najtežje življenjske faze. Vendar pa takšne tetovaže pogosto olajšajo proces zdravljenja in ljudem, ki so to doživeli, prinašajo občutek sprejemanja. Srčna tetovaža s šivi pogosto predstavlja tudi smrt ljubljene osebe ali tragedijo v ljubezni. Zato, če ste doživeli podobno izkušnjo, se boste morda odločili za to tetovažo kot sredstvo za pridobivanje moči za svoj proces okrevanja.

Tetovaža s srcem bodala

tetovaža s srcem bodala

Bodala srca so še ena najbolj priljubljena oblika v trendih srčne tetovaže. Simbolizirajo lahko oboje; pozitiven in negativen pomen. Tetovaže z bodežnim srcem lahko predstavljajo tudi pogum in pogum. Negativno pa je, da lahko te tetovaže predstavljate svoj boj z žalostjo, žalostjo ali dolgotrajno bitko s težkimi razmerami v vašem življenju.

Tetovaža ‘Love Inside’

Love Inside Heart Tattoo

Ljubezen znotraj tetovaže je tista, ki ima srce, ki v sebi zavije besedo ljubezen. Lepota tega dizajna je v njegovi preprostosti in izvirnosti.

Doodling Art

To je še en edinstven dizajn za srčne tetovaže. Podobno je beležnici, na kateri je narisano risanje.

Tetovaža drobnih src

Tetovaža drobnih src

Če imate raje preprosto in kompaktno obliko, razmislite o vzorcu drobnih srčkov. To je preprosto srce, ki se lahko tesno prilega vašemu zapestju. Za večjo prilagoditev lahko dodate tudi napis sebe in partnerjeve začetnice.

Žigosana tetovaža srca

Žigosana tetovaža srca

To je edinstven dizajn, ki ni običajen. Nosi videz srca, vtisnjenega v žig. Lahko se namestite na zgornji del roke, na stran vratu ali katero koli drugo mesto po vaši izbiri, kjer je dobro prikazano.

Srčna tetovaža “Mir in ljubezen”

Mir in ljubezen Srčna tetovaža

Ta tetovaža ima dizajn, ki vsebuje simbol miru in ljubezni. To je odlična možnost, če želite promovirati idejo življenja z ljubeznijo in harmonijo med seboj.

Tetovaža z dvojnim srcem

Tetovaža z dvojnim srcem

Dvojna srca naredijo še eno majhno, a popolno tetovažo za zapestje. Modeli dvojnega srca se dobro dopolnjujejo in se lahko uporabljajo kot ljubezenska izjava tako za romantično kot tudi za druge bližnje družinske člane, kot so starši.

Vrtinec

Tetovaža vrtinčenega srca

Vrtinci so še en edinstven, poenostavljen dizajn. Vzorec je pravzaprav vrtinec, ki tvori obliko srca. Dobro izgleda na mestih, kot so prsti, zapestje in vrat.

Oris

Ta se dobro obnese, če si želite narediti majhno tetovažo nekje na prsih. Zasnova je preprosto oris oblike srca. Na prsih izgleda enako dobro kot na zapestju.

Srce na rami

Tatoo Srce na rami

Ta je enak tistemu na prsih in zapestju. To je preprost oris oblike srca na rami, ki ga vidi ves svet.

Tetovaža s srcem in križem

Tetovaža s srcem in križem

To je zasnova, ki navdihuje starodavno rimsko in grško kulturo. Rimljani in Grki so si pogosto oblikovali ta model kot obliko prepoznavanja in izpovedovanja svoje verske sekte in prepričanj. Oblikovanje je zdaj priljubljena izbira tudi za ljubitelje mode.

Srca z Eleganco

Srca s tetovažo Elegance

Obstaja tudi več modelov srčnih tetovaž, ki jih lahko okrasite z zgodovinskimi ikonami za eleganco, na primer viktorijansko arhitekturo na primer.

Srce s kronsko tetovažo

Srce s kronsko tetovažo

To je čudovit dizajn tetovaže srca, ki navdihuje irski dizajn prstanov. Ta tetovaža bo simbolizirala zvestobo, ljubezen in prijateljstvo. To je odličen dizajn tetovaže, za katerega se lahko odločite, če imate najboljšega prijatelja za vse življenje.

Simbolična tetovaža srca

Simbolična tetovaža srca

Pogosto boste na ljudeh videli tetovaže srca, ki pogosto povzemajo zgodbe njihovega življenja. Na primer, najpogosteje obstajajo upodobitve srca, ki visi z okončin tresa. Pomen, ki ga vsebuje takšna tetovaža, je bolečina, ki jo je utrpela izguba ljubezni v življenju. Če želite deliti svojo življenjsko zgodbo s svetom in jo s srcem vključiti v oblikovanje, se lahko zgledujete po podobnih modelih.

Srce na tetovaži strune

Ta oblika vsebuje niz z več srčki, ki visijo na vrvici; izgledajo živahno in pisano ter dajejo pozitivno vzdušje. To je čudovita možnost za tiste, ki imajo brezskrbno srce.

Tetovaža cvetličnega srca

Tetovaža cvetličnega srca

Ta oblika je popolnoma ženska. Ima rdeče in roza cvetove, oblikovane v obliki srca brez orisa. Izgledajo zelo dekliško in veselo.

Srčna tetovaža z rebrno kletko

Srčna tetovaža z rebrno kletko

Ta tetovaža ima obliko srca v obliki prsnega koša. Barve, uporabljene pri tem dizajnu, so siva in črna in izgledajo nekoliko moško.

Klasična tetovaža maminega srca

Tetovaža maminega srca

Ta oblika ima rdeče srce s ptico. Ptica trdno drži v kljunu vrvico nalepke z napisom ‘mama’, prilepljeno na srce. Če ste svoji materi zelo blizu, je to čudovit dizajn tetovaže, ki izraža njeno ljubezen do nje.

Tetovaža Dragon Heart

Tetovaža Dragon Heart

Ta tetovaža ima modre in rdeče zmaje, ki prepletajo rep, da tvorijo obliko srca. Je zelo edinstven in drzen dizajn.

srčne tetovaže

Črne srčne tetovaže

Črne srčne tetovaže

Nekatere sodobne tetovaže in predstavljene v črni barvi. Črna srčna tetovaža na splošno predstavlja žalost in žalovanje, povezano z nesrečnim dogodkom v vašem življenju. Morda je to lahko izguba nekoga, ki vam je zelo blizu, ali na primer prekinjena zveza. Črna srčna tetovaža običajno prihaja z imenom, pritrjenim na srce ali celo angelska krila in rože. Trend črnih srčnih tetovaž se je pojavil v večini v času napada na stolpe dvojčkov. Črna tetovaža s srcem simbolizira dragocen čas, ki je za vedno izgubljen in vas lahko spomni na čudovite spomine skozi vse življenje.

Tetovaža zlomljenega srca

tetovaža zlomljenega srca

Tatoo zlomljenega srca predstavlja zlom srca, ki ga človek trpi. Morda je to lahko izguba nekoga, ki vam je zelo blizu, ali na primer prekinjena zveza. To je predvsem zato, da za vedno spominjate svojo ljubljeno osebo in jih spoštujete in spoštujete.

Tetovaže s krilatim srcem

tetovaža krila srca

Pogosto boste našli srčne tetovaže, okrašene s krili. Dodate lahko angelska ali ptičja krila, kar vam ustreza. Namen dodajanja kril k srčni tetovaži je simbolizirati svoboden duh in svobodo. Obstajajo tudi ljudje, ki jim je všeč ideja pritrditve kril na srčne tetovaže, ker predstavlja čisto ljubezen in veselje, ki ga čutijo v svojem srcu. Če ste svobodnega duha, vam bo naravni vidik krilatega srca zagotovo všeč.

Tetovaže s plemenskim srcem

Drug priljubljen trend srčnih tetovaž so plemenske, čeprav nimajo simboličnega pomena. Morda je ljudem ta tetovaža tako všeč, ker lahko vanjo vključijo katero koli osebno sporočilo po svoji izbiri. Če iščete prilagojeno možnost in nekaj, kar izgleda dobro, se vam bo to zagotovo zdelo privlačno. Osebno sporočilo in srčna tetovaža sta kombinacija, ki nikoli ne uspe. Praktično lahko izbirate med tisoč modeli za plemenske tetovaže srca in jih lahko združite z drugimi modeli, ki se ne spopadajo.

srčne tetovaže

Tetovaže s krvavim srcem

Če imate bolj agresivno in strastno strastno naravo, bi vam bil ta dizajn morda všeč. Na njem je grafična skica srca, pokapanega s krvjo, in aorte, prikazane na vrhu.

Srce s tetovažo Yin-Yang

Yin-yang je simbol, ki pooseblja paradoks, dvojnost, harmonijo in spremembe ter enotnost v raznolikosti. Ta oblika je morda ena najbolj edinstvenih, vendar najbolj simboličnih od vseh modelov. Odlikuje ga srce z obliko in brez orisa, ki ga spremlja simbol yin-yang. Skupaj daje smiselno in edinstveno izjavo.

Meč s tetovažo srca

To je eden od klasičnih modelov tetovaž srčnega bodala. Najdemo jih v tradicionalnih stilih in segajo pred več kot stoletjem. Dobesedno bodalo v celicah srca pomeni, da je oseba, ki jo prikazuje, pripravljena ubiti. Zunaj dobesednega pomena pa simbolično predstavlja, kako ljubezen lahko pogosto boli. Če ste doživeli močna ljubezenska sporočila in jih želite prenesti, potem to tetovažo lahko storite.

Tetovaže par src

Če s svojim življenjskim partnerjem prijateljem ali ljubljeno osebo naredite odlično ekipo, morate dobiti tetovažo nekaj src. To so črna srca, ki so na Ahilovi peti.

Črna srčna tetovaža s cvetjem

Črno srce na splošno pomeni, da osebi primanjkuje sočutja, empatije in ljubezni do drugih. To idejo pa lahko spremenite tako, da vključite vzorec cvetja in listov in jo naredite veselo vizualizacijo za druge.

srčne tetovaže

srčne tetovaže

modeli tetovaže srca

modeli tetovaže srca

Zaključne misli

Tetovaže v današnjem času so daleč presegle meje zgolj modnih izjav. Ljudje se danes za tetovaže odločajo iz različnih razlogov, od mehanika spoprijemanja v težkih življenjskih situacijah, kot pričevanja o njihovi neskončni ljubezni in predanosti nekomu ter celo kot sporočila, ki ljudem razsvetlijo nekaj pomembne lekcije našega življenja. Upamo, da boste s seznama, ki smo ga sestavili, našli popolno idejo za vašo srčno tetovažo.

About the author