135 zajčjih tetovaž, napolnjenih z ljubkostjo

Tetovaže zajčka, imenovane tudi zajčje tetovaže, so že nekaj let zelo priljubljene. Te tetovaže so čudovite in jih je vredno dobiti. Tetovaže zajčka imajo nekaj najlepših pomenov, nekateri pomeni pa odražajo človekovo življenje. Obstaja veliko različic zajčjih tetovaž in vsaka od njih ima simbolni pomen. Če nameravate dobiti ljubko tetovažo zajčka, si oglejte te spodaj omenjene ljubke tetovaže zajčka. Poleg idej boste naleteli tudi na različne pomene.

Pomen tetovaže zajčka

Tetovaže zajčka so ena redkih očarljivih živalskih tetovaž, ki imajo veliko pomenov in interpretacij. Znano je, da so zajčki zaradi svoje zvite in hitre osebnosti lovili ovire. Zato vas tetovaže zajčka spominjajo, kako lahko s svojo duhovitostjo in pametjo prebrodite vsako težko fazo. Tetovaže zajčka simbolizirajo tudi bogastvo, čistost, plodnost, lunine in lunine cikle, naravo in znanje.

Mnogi kristjani verjamejo, da je noga zajčka predstavlja srečo in blaginjo. V prvih dneh so ljudje zajčke povezovali z zlobnimi čarovnicami in nesrečo. Ubili bi zajca s posebnimi lastnostmi, da bi se znebili črne magije ali znamenja. Vendar bi ohranili zajčje stopalo kot amulet; ljudje so verjeli, da noga zajčka prinaša srečo.

Vaša tetovaža zajčka bi lahko zaznamovala tudi velikonočna praznovanja, saj imajo številne družine velikonočni lov in različne tradicije, ki vključujejo zajčke. Tako bi vas lahko tetovaža spomnila na vse srečne in vesele čase, ki jih preživite z družino.

Ljudje z družinami, ki ljubijo zabavo, običajno dobijo tetovažo zajčka, saj simbolizira ljubezen in harmonijo med družinskimi člani. Mnogi ljudje dojemajo tudi tetovaže zajčka kot znak dobrega fizičnega odnosa. Ni nujno, da vaša tetovaža zajčka pomeni nekaj; marsikdo dobi črnilo samo zaradi čudovitih lastnosti in videza.

Ideje za umestitev tetovaže zajčka

Odločitev, da bo vaš tetovaž zajčka postavljen na vaše telo, je lahko nekoliko težka naloga. Obstaja več kot sto modelov tetovaže zajčkov, ki so različnih oblik in velikosti. Popolna namestitev za vašo zajčjo tetovažo je odvisna od velikosti vaše tetovaže.

Če se odločite za tetovažo majhnega zajčka, bi bil idealen kraj za to vaš gleženj, zapestje, za ušesom ali ramo. Če se odločite za srednje velikega ali večjega z veliko podrobnostmi, je najbolje, da ga nosite na roki, hrbtu ali teletu.

Mnogi ljudje radi pokažejo svoje čudovite tetovaže malega zajčka; zato ga dobijo na vidnem mestu, na primer v roki, zapestju ali predelu vratu. Ko izberete popolno obliko tetovaže zajčka, izbira prave umestitve ne bo takšna naloga. Ne glede na to, kje si tetovirate zajčka, bo videti čudovito kot vedno.

Vrste tetovaže zajčka

S tako veliko raznolikostjo tetovaže zajčkov te tetovaže spadajo v različne vrste. Spodaj boste našli različne vrste tetovaž zajčkov, ki vam bodo olajšale postopek izbire in vam predstavile idejo, ki bi lahko kliknila.

  • Tetovaže plemenskih zajčkov
  • Tradicionalne tetovaže zajčka
  • Tetovaže zajčka iz risank
  • Tetovaže zajčka v akvarelu
  • Tetovaže zajčka Flora
  • Dramatične tetovaže zajčka
  • Geometrijske tetovaže zajčka

135+ idej za tetovaže zajčka

Črno -bela tradicionalna tetovaža zajčka

tetovaža črnega zajca

Če se odločite za preprosto tetovažo zajčka, je ta črno -bela tradicionalna tetovaža zajčka odlična izbira za vas. Ta tetovaža vključuje srednje velikega zajčka, natisnjenega v črni barvi z različnimi črtami in senčenjem, da izboljša lastnosti zajčka. Daje strogo in moško vzdušje. Velikost zajčka lahko vedno spremenite, če želite, da je nekoliko manjši. Idealno mesto za to vrsto tetovaže bi bila vaša roka ali tele.

Tetovaža zajčka v akvarelu

Tetovaža zajčka v akvarelu

Tehnika tetoviranja z akvarelom je eden največjih izumov v tetovažni industriji. Če želite edinstveno tetovažo zajčka, morate preizkusiti to tetovažo zajčka v akvarelu. Tetovaža vključuje zajčka s črnim črnilom, ki stoji v stoječem položaju z nekaj senčenja s črnilom, da izboljša njegove lastnosti.

Okoli zajčka je nekaj trikotnih geometrijskih oblik in brizganja akvarela, ki vključujejo morsko modro in namige rumene barve. Za bolj razburljiv videz lahko dodate več barv. Ta tetovaža v zajčku prinaša zelo umetniški pridih in izgleda fantastično. To tetovažo lahko popolnoma ubijete na podlakti.

Tetovaža hudega zajčka

Če želite tetoviranju zajčka dodati nekaj dramatičnega pridiha, razmislite o tem neverjetnem hudem tetovažu zajčka. Ta tetovaža vključuje zajčka v črni in sivi barvi, oblečenega v starinski bobnarski plašč. Senčenje in oblikovanje v tej tetovaži sta zunaj tega sveta, saj daje realnost in opozarja.

Ozadje tetovaže vključuje senčenje črnega in rdečega črnila, da razkrije ostrino. Ta tetovaža prikazuje močan in neustrašen značaj osebe in motivira uporabnika, da je oster in močan v vseh situacijah. To tetovažo lahko odstranite na roki.

Očarljiva tetovaža zajčka z vencem

Če iščete ženstveno, ljubko tetovažo zajčka, se boste zaljubili v to čudovito tetovažo zajčka z vencem. Ta tetovaža vključuje črno-beli zajčji obraz, ki je v sliki podoben sliki s srčkano, očarljivo držo. Okoli zajčka je sled črno obrobljenih rož, ki okoli obraza ustvari mini srce. Na strani zajčka se pojavita tudi dva majhna cvetja.

Ta tetovaža simbolizira boginjo nordijske kulture, znano kot Freya. Ta boginja je odlična predstavitev ljubezni, s*x in magije. Če menite, da se lahko povežete s to tetovažo, jo morate takoj dobiti in jo pobiti na hrbet ali ključno kost.

Mistična tetovaža zajčka

Če želite oddati nekaj pomembnih vibracij Alice in Wonderland in navdušeni nad zajčkom v zgodbi, preizkusite to mistično tetovažo zajčka. Ta tetovaža vključuje slavnega izmišljenega lika zajčka iz Alise v čudežni deželi, natisnjenega v različnih barvah, ki ima v roki majhno uro. Zajček se zdi, kot da beži, tako kot v knjigi in filmu.

Ta tetovaža simbolizira vašo mistično domišljijo kot osebo in predstavlja tudi vašo zavestno osebnost in to, kako ste vedno na begu. Če torej želite ustvariti nekaj Disneyjevih vibracij v svoji tetovaži, je to tetovaža za vas. Čeprav bo videti čudovito kjer koli na telesu, ga lahko pokažete na roki.

Tetovaža keltskega zajca

Tattoo keltski zajec.jpeg

Če želite iti na tetovažo zajčka, ki ima starodavno povezavo s keltskim plemenom, potem pojdite na to tetovažo keltskega zajčka. Ta tetovaža vključuje zajčka s črnim črnilom iz različnih keltskih linij in krivulj. Zajec je bil pomemben simbol v keltskem plemenu, saj so menili, da je povezava med vilami in ljudmi.

Predstavljal je tudi močno povezavo z naravo. Kelti so verjeli, da je zajec glavni vir komunikacije z bogovi. Ta tetovaža je zelo vznemirljiva in zelo edinstvena po videzu. Lahko ga potegnete na hrbet, tele ali podlaket.

Pogosta vprašanja

Kakšna tetovaža bo trajala najdlje?

Če želite, da vaša tetovaža traja dlje, se odločite za črno -belo tetovažo, tako kot tradicionalna črno -bela tetovaža zajčka. Svetle barve, kot so modra, svetlo zelena in roza, ponavadi zbledijo prej. Temne barve, kot sta rdeča in črna, so drzne na videz in so v primerjavi s črnilom svetle barve precej dolgotrajne.

Ali bo moja tetovaža videti slaba, ko bom stara?

Ne, ni nujno. To je popolnoma odvisno od tega, kako starate in kako dobro so tetovatorji dokončali vašo tetovažo. Za delo morate izbrati usposobljenega umetnika tetovaže. Zato morate narediti nekaj raziskav, preden si naredite tetovažo.

Bo moja tetovaža gležnja bolela?

Da, tetovaže na gležnju so precej boleče, saj to področje vključuje veliko kosti in komaj kaj maščobe. Področja telesa, ki vključujejo več kosti, med tetoviranjem bolj bolijo, saj igla teži po kosteh. Bolečina pa je odvisna od stopnje vaše tolerance in spretnosti vašega tatoo umetnika. Vsaka tetovaža, ki jo naredite, prinaša precejšnjo bolečino. Na koncu je bolečina vredna, ko je tetovaža končana.

zajček-tetovaže

Zaključne misli

S pomočjo teh neverjetnih idej za tetoviranje zajčka lahko zdaj izberete najboljšo tetovažo zajčka, ki bo prišla na vaše telo. Vsak od teh modelov tetovaž ima edinstven videz in mnogi od njih ponavadi odražajo vašo osebnost. Zato ne izgubljajte več časa in preizkusite te fantastične tetovaže zajčka.

About the author

Adblock
detector