145+ idej za tetovaže na zapestju, zaradi katerih boste postali “wow”!

Zapestne tetovaže so eden najbolj izvrstnih umetniških vtisov. Je preprost, a smiseln in uporabniku veliko pomeni. Oblikovanje tetovaže na zapestju se močno razlikuje glede na želje uporabnika. So neverjetno modni in z lahkoto jim lahko dodate osebno noto.

Body art postaja vse pogostejši in marsikomu je všeč ideja, da bi kožo krasila lepa tekstura. Ko govorimo o tetovažah na zapestju, lahko izbirate med številnimi možnostmi, čeprav je to eno izmed bolečih mest.

tetovaže na zapestju

tetovaže na zapestju

Sončna tetovaža

Črna tetovaža sonca je nekoliko moška, ​​vendar se odlično prilega tudi ženskemu spolu. Ste kdaj gledali v sonce in razmišljali o tem, kako poganja naše življenje? Naše sonce je primarni vir energije za naš planet in brez njega ne more preživeti nobeno živo bitje. Tatoo je najprej odličen za ljudi, ki podpirajo življenje in so naravoslovni in lahko ustrezno poudarijo svoje sporočilo.

Poleg tega se tetovaža odlično prilega vsak tip kože, in njegove mejne plošče označujejo vpliv sonca v našem vsakdanjem življenju. Poleg tega so tudi žarki na zunanjem delu očarajoči in prikazujejo odličen vtis popoldanskega sončnega zahoda.

Šape

Ljudje imajo radi svoje hišne ljubljenčke in radi preživljajo čas z njimi. Nekateri gredo celo korak naprej in poskrbijo, da med jutranjim sprehodom pridejo tudi njihovi hišni ljubljenčki, spet drugi imajo raje kvaliteten čas z njimi po uradnih urah.

Tatoo Tace je namenjen ljubiteljem psov ali ljudem, ki so navdušeni nad zvestobo psov. Tetovaža je okrašena s temno črnim črnilom na zapestju in njeno tetoviranje je lahko za uporabnika nekoliko boleče. Če pa se ukvarjate s psi in jih radi opazujete, bi bilo pridobivanje te tetovaže vredno časa in denarja.

tetovaža zapestja

3D tetovaža metulja

3D tetovaže postajajo zelo priljubljene med najstniki. Ta tetovaža je izjemno barvita in se precej razlikuje od zgoraj omenjenih. Tetovaža 3D Butterfly ne vsebuje črnega črnila. Namesto tega uporablja kombinacijo modre, bele in črne barve, da zagotovi bolj smiselno umetnost na zapestju.

Tetovaža metulja je kot nalašč za vsak spol. Polepša vaše zapestje in je namenjen posameznikom, ki imajo raje bolj raznolik videz. Poleg tega se tetovaža odlično zlije z belim ali rjavim tonom kože, barve pa lahko močno prilagodite glede na vaše želje.

Ptičja jata

Tatoo ptičje jate je namenjen samicam, čeprav ga lahko nosi tudi moški, odvisno od tona kože. Ptice se zbirajo po tetovaži, kar je boljša možnost, če iščete dostojno tetovažo na zapestju, ki predstavlja naravo. Tetovažo sestavljajo štiri majhne ptice z odprtimi krili v zraku, ki predstavljajo svobodo.

Tetovažo je enostavno nanesti s črnilom, vaš umetnik pa bi jo lahko še polepšal z dodajanjem okrasnih tekstur okoli nje. Tatoo ptičje jate se popolnoma prilega svetli barvi kože in lahko izgleda nekoliko dolgočasno, če ga vdelate v rjavo barvo na temen ten kože.

Ljubi sebe

Tatoo Love yourself je namenjen predvsem ljudem, ki se v svojem življenju soočajo s trpljenjem in preizkušnjami. Tetovaža pomeni pomen zdravega načina življenja in spodbuja srečo s tem, kar imate. Tatoo Ljubezen do sebe je kot nalašč za vsak spol in najbolje deluje pri najstnikih, saj se običajno v življenju srečujejo s težavami.

Nosilec lahko besede tudi okrasi in naredi bolj privlačen, tako da tatoo stilizira z različnimi barvami. Vendar pa je tetovaža bolj izrazita v primerjavi s tistimi zgoraj, kar je lahko izklop za ljudi, ki iščejo dostojno, a privlačno umetnost na zapestju.

tetovaža zapestja

Gorsko zapestje

Tetovaža gorskega zapestja predstavlja moč in moč. Tetovaža je kot nalašč za tiste ljudi, ki imajo radi bodybuilding in želijo poudariti pomen moči v svojem življenju. Gore so del narave, ki trdno vzdržuje zemljo in preprečuje nenadne zanose in potrese. Tetovaža simbolizira močno vez in predanost trdemu delu za dosego življenjskih ciljev.

Tetovaža je za moško osebnost in se odlično prilega zapestju dvigovalcev uteži. Ženska pa lahko to naredi tudi glede na ton mehkega črnila.tetovaže na zapestju

Zapestna tetovaža Bird Believe

Tatoo zapestja Bird Believe je dostojno umetniško delo, ki brez obsežnega dela implicira osupljivo teksturo na zapestju. Tetovaža je preprosta in se popolnoma zlije s svetlejšim tonom kože; pa še vedno ga lahko nosite na rjavi koži. Poleg tega tetovaža vsebuje motivacijsko besedo “Verjemi”, ki lahko sama po sebi nosi veliko upanje in spodbudo za uporabnika.

Tetovaža zapestja Bird Believe ne zavzame veliko prostora na zapestju in ni boleča, kot tetovaža Tace. Tetovaža je sestavljena iz majhne ptice, ki leti v zraku in poudarja, kako lahko majhne stvari naredijo veliko razliko in z odločnostjo lahko vsak človek doseže svoje cilje.

Z drugimi besedami, tetovaža Bird Believe poudarja pomen verovanja vase pri opravljanju katere koli naloge ali dela. Poleg tega tetovaža ne temelji na spolu in vsaka oseba jo lahko okrasi na zapestju in jo uporabi kot motivacijski dejavnik.

Tetovaža zemljevida besed

Tatoo zemljevida sveta je kot nalašč za popotnike in vlogerje, ki radi snemajo videoposnetke in jih objavljajo na svojem kanalu YouTube. Svetovna tetovaža je sestavljena iz več različnih barv, zaradi česar je videti bolj privlačna in privlačna za oči, čeprav lahko izbirate odtenke po vaši izbiri, odvisno od vaših želja.

Tetovaža, ki poudarja celoten zemljevid sveta, in lahko je eden od odličnih vtisov, če je potovanje in odkrivanje novih krajev med vašim hobijem. Poleg tega različne barve na zemljevidu sveta krepijo sporočilo o miru in sožitju med družbami, kar je lahko odličen način, da pokažete svoje pozitivno stališče. V svojih videoposnetkih v YouTubu lahko prikažete tudi tetovažo zemljevida sveta in se spomnite krajev, ki jih boste obiskali za naslednje potovanje.

Družinska tetovaža srca

Družinska tetovaža srca je za vsakogar. Ni omejitev glede barve kože, spola ali starosti. Družinska tetovaža je preprosta in vsebuje besedo družina v srcu za poveličevanje vezi. Tetovaža predstavlja ljubezen in močno povezavo med vašim prijateljem in družinskim članom ter krepi pomen njihove prisotnosti v vašem življenju

Družinsko tetovažo srca običajno sestavlja črno črnilo. Lahko pa izberete svojo barvo, odvisno od vaših želja ali interesov. Poleg tega lahko izberete tudi pisavo in slog tetovaže, vaš umetnik pa jo lahko dodatno okrasi tako, da okoli njenega obrisa doda preproste teksture.

Tetovaža črne vrtnice

Tetovaža črne vrtnice je kot nalašč za ženske, ki imajo radi naravo in imajo radi cvetje. Vendar pa je tetovaža precej večja, če jo primerjamo z večino zgoraj naštetih tetovaž. Tatoo Black Rose prikazuje čudovito teksturo, okrašeno okoli zapestja. Je oster in impresiven ter se odlično zlije s svetlim tonom kože.

Tetovaža črne vrtnice je sestavljena tudi iz majhnih listov in razširjenih cvetnih listov, da pritegne pozornost občinstva. Tetovaži lahko dodate celo več idej, na primer okrasite steblo cvetja ali na vrh dodate majhnega metulja.

Tetovaža ptičje perje

Tetovaža s ptičjim perjem je kot nalašč za ljudi z ambicijami in za tiste, ki sanjajo veliko in trdo delajo za dosego svojih življenjskih ciljev. Tetovaža s ptičjim peresom predstavlja svobodo in je idealna za ljudi, ki delajo za Organizacijo za človekove pravice, nevladne organizacije itd.

Tetovaža je narejena iz črnega črnila in se komaj prilega nobeni drugi barvi. Vendar pa je tetovaža ptičjega perja za ženski spol in kot moški bi morali iskati alternative.

Pomislite na pozitivno tetovažo

“Misli pozitivno” so odlične motivacijske besede in lahko napolnijo človeško odločnost, da doseže svoje sanje. Miselno pozitivna tetovaža je še posebej za tiste ljudi, ki se soočajo s stresom in drugimi težavami, povezanimi z duševnim zdravjem. Tetovaža daje upanje in spodbudo uporabniku in je skrivnostna umetnost za povečanje samopodobe

Pozitivno razmišljanje je duševno vprašanje in se vrti okoli odnosa osebe do negativnih in neugodnih okoliščin. Proces zahteva ustvarjanje misli in preoblikovanje neželenega dogodka v srečo in veselo gibanje. Poleg tega tetovaža ni specifična za en spol ali ton kože in vsak jo lahko nosi na zapestju.

Ljubezenska tetovaža na zapestju

Ljubezenska tetovaža na zapestju pomeni močno povezavo med vami in vašimi ljubljenimi. To vključuje ljubezen do družinskih članov, vključno s prijatelji ali sodelavci. Ljubezenska tetovaža na zapestju je majhna tetovaža, podobna zgornji tetovaži Birds Flock in ne zahteva obsežnih umetniških del.

Tetovaža ljubezenskega zapestja vsebuje besedo “ljubezen”, ki je vtisnjena v srce in poudarja pomen močne vezi med ljudmi. Torej, če želite pokazati svoje občutke in čustva z uporabo tetovaž za ljudi, ki jih imate radi, bi bila tetovaža Love Wrist ena popolnih odločitev.

Srčna zapestnica

Zapestne tetovaže so lahko precej drugačne od tistih na vratu ali hrbtu. Tetovaža srčne zapestnice je edinstven umetniški vtis, ki predstavlja srce, vdelano v zapestnico. To je ena izmed modnih tetovaž na zapestju, ki jih lahko nosi oseba in jo je mogoče močno prilagoditi.

Na prvi pogled bi lahko bila tetovaža primerna za ženski spol; pa se popolnoma zlije v moško zapestje. Poleg tega lahko uporabnik iz zapestnice odstrani simbol srca in lahko od umetnika za tetovaže zahteva, da prilepi katero koli drugo teksturo, na primer zvezdo, kocko ali lobanjo.

Tetovaža upanja z rožnatim trakom

Roza trak upa, da je tetovaža za ljudi, ki jih skrbi vse večje število zdravstvenih težav, zlasti raka dojke. Umetniško delo je sestavljeno iz besede “Upanje”, vgrajene v zapestje osebe. Osrednja točka besede je črka “O”, ki je narejena iz “roza traku”, da poudari naraščajoč pomen zdravstvenih ustanov.

“Roza trak” je mednarodni simbol ozaveščenosti o raku dojke, uporabnica pa izraža moralno podporo ženskam, ki se borijo s to smrtonosno boleznijo. Simbol se uporablja za financiranje kampanj za zdravljenje bolezni in se uporablja po vsem svetu za ozaveščanje o raku dojke.

Tetovaža zapestja žalostnega kita

Tetovaža zapestnega žalostnega kita je simbol upanja in življenja za morska bitja. Umetnost osvetljuje plastično onesnaženje, ki vpliva na globoka morja in povzroča zmedo v naših oceanih. Tetovaža ustreza ljudem, ki so okoljevarstveniki in iščejo načine za zmanjšanje onesnaževanja plastike in morja.

Umiranje koral in pretiran ribolov bosta sčasoma privedla do izgube na stotine morskih vrst. Tetovaža zapestja Sad Whale se osredotoča na masažo trajnostne rasti in se popolnoma zlije s katerim koli spolom in odtenkom kože.

3D grozljiva tetovaža pajka

Tetovaža je lahko videti grozljivo, vendar je lahko ena izmed veličastnih umetniških oblik, če je narejena pravilno. Tetovaža 3D Creepy Spider uporablja rdečo in črno barvo skupaj s sivim črnilom za 3D videz. Tetovaža je majhna in je lahko odličen način za zabavo in zabavo.

Barvni ton lahko tudi izostrite in ga naredite bolj realističnega in privlačnega za občinstvo. S pajkom, ki plazi po zapestju, bi bili verjetno vsi navdušeni!

Sidro tetovaža zapestja

Tetovaža je odlična možnost za majhne zapestne modele. Tetovaža sidrnega zapestja vključuje svetlo črno črnilo. To tetovažo lahko enostavno nanesete na zapestje brez veliko bolečine. Tatoo poudarja, kako pomembno je ostati močan v času stiske in bede.

Sidro je pomembno za preprečevanje odmikanja ladje zaradi morskega toka ali kril. Podobno pomeni, da tetovaža ostane stabilna in nosi težave s pozitivnim odnosom.

Tetovaža peacock pero

Tetovaža pavovega perja je odlična za ljubitelje živali in za posameznike, ki radi preživljajo čas z živalmi. Poleg tega, če ste ljubitelj ptic, bi moralo biti na vašem seznamu prednostnih nalog tetovaža pavovega perja.

Tetovaža je sestavljena iz več različnih barv za stiliziranje teksture. Najbolj prevladujoča barva je zelena, ki poudarja naravni ton pavovega perja. Čeprav lahko barvo in slog te tetovaže spremenite glede na vaš okus, bo ohranitev preproste ostala verjetno bolj živahna in privlačna.

Zvezdna tetovaža

Zvezda sestavlja kopico in tvorijo galaksijo. Vsekakor je svet zunaj našega planeta neverjeten in vsebuje fiziko, ki je morda ne bi mogli razumeti. Vendar pa posamezniki ne morejo skozi naše ozračje, zaradi česar je nemogoče tavati po galaksijah.

Zvezdna tetovaža je nadomestilo tega zanimanja in upanje, da bodo prihodnje generacije odkrile svet zunaj našega planeta. Tetovaža vsebuje več zvezd, ki se vrstijo v cik -cak teksturah, obdanih s pikami, ki predstavljajo planete okoli njih. Če radi berete o vesolju in se močno zanimate za astronomsko znanost, bi morala biti ta tetovaža med vami.

Skyline Tattoo

Skyline tattoo je kot nalašč za ljudi, ki pogrešajo svoj domači kraj. Če ste oseba, ki živi daleč od svoje hiše in pogrešate družino in prijatelje, potem je ta tetovaža lahko eden od načinov, kako izraziti svoja čustva. Če ste ponosni domačin v svojem mestu ali domačem kraju, jim bo razkazovanje javnosti pomagalo idealizirati občutke in čustva, ki jih doživljate.

Poleg tega tetovaža ustreza vsakemu spolu in jo lahko nosite na temni in svetli barvi kože brez dodatkov. Če pa menite, da je umetnina neprivlačna in enostavna, potem vedno obstaja možnost, da jo okrasite z dodatnimi teksturami.

Vrhunski dragulji

Tetovaža draguljev visokega razreda je za ljudi, ki radi okrasijo svojo kožo s čudovito teksturo. Če imate radi dragulje in obožujete modne predmete, ki obožujejo vaš življenjski slog, je lahko vrhunska tetovaža draguljev vaša popolna izbira.

Čeprav je tetovaža precej velika od večine zgoraj naštetih umetniških del, je to lahko izklop za ljudi, ki iščejo majhne in dostojne tetovaže. Poleg tega je ni mogoče prilagoditi in ne ustreza temni barvi kože.

Razvejite tetovaže

Drevesa lahko naredijo čudovit dizajn. Enako velja za razvejane tetovaže, ki dokazujejo, kako lahko veje dreves delujejo skupaj in tvorijo naravno umetniško delo. Cvet vsebuje nekaj listov in vej, ki okrasijo teksturo.

Izdelane s črnim črnilom, se tetovaže Branch out osredotočajo na levo in desno stran zapestja namesto na sredino. Tetovažo je enostavno nositi in lahko dobro deluje s temno in rjavo barvo kože.

V zaključku

Odločitev za tetovažo zapestja je lahko zelo stresna. Oseba ima lahko veliko razpoloženja in preferenc. Nekateri se lahko raje odločijo za tatoo obzorja s srčno zapestnico, drugi pa za družinsko tetovažo srca. Najprej se prepričajte, da vaša odločitev temelji na vaših interesih in hobijih, da pokažete zapestje, namesto da bi kasneje obžalovali.

About the author

Adblock
detector