150 King and Queen Tattoos, ki sevajo Royalty

Tetovaže kralja in kraljice so eden najbolj znanih parov, ki se ujemajo s tetovažami. Medtem ko “samski” nosijo tudi te tetovaže, kaj pa je kralj brez svoje kraljice? Obstaja veliko različic tetovaž kralja in kraljice; nekateri vključujejo majhne simbole, krone ali dejanskega čarovnika kralja in kraljice. Te tetovaže vam pomagajo, da v svojem odnosu sprožite licenčnino in vrednost ter se oba počutite kot eno.

Če nameravate s svojo drugo polovico dobiti ujemajočo se tetovažo kralja in kraljice, se morate pomakniti navzdol, da raziščete različne ideje za tetovaže kralja in kraljice z njihovim kraljevskim pomenom.

Tetovaže kralja in kraljice

Pomen tetovaže King and Queen

Kot že omenjeno, pari nosijo predvsem tetovaže kralja in kraljice, ki simbolizirajo njihovo vez in ljubezen. Zveza kralja in kraljice je večna; zato ta tetovaža simbolizira tudi dolgoživost v razmerju. Predstavlja, kako se lahko oba partnerja skupaj odločita v težkih in lahkih časih. To je ena najpomembnejših lastnosti, ki jih kralji in kraljice prikazujejo preostalemu svetu.

To tetovažo lahko zaznate tudi kot simbol monarhije, še posebej, če želite pokazati svojo sposobnost ustvarjanja lastnega potovanja skupaj z drugo polovico. S to tetovažo lahko predstavite, kako ne boste dovolili, da mnenja drugih vplivajo na vaš odnos.

Ta tetovaža prikazuje tudi prizadevanja obeh partnerjev za ustvarjanje smiselne in popolne prihodnosti, saj se kralji in kraljica zelo trudijo, da bi zgradili svoje kraljestvo. Borijo se nazaj, če čutijo, da njihov imperij propada. To simbolizira tudi bogastvo in status para.

Medtem ko imajo tetovaže kralj in kraljica številne pomene, lahko ustvarite tudi lastno definicijo, dokler je to za vas smiselno. Ni nujno, da imajo vse tetovaže pomen ali poseben namen, da jih napišete na telo. Toda tetovaže kralja in kraljice lahko iz tetovaže izzovejo svoj kraljevski pomen.

Tetovaže kralja in kraljice

Idealne umestitve za tetovaže kralja in kraljice

Tetovaže kralja in kraljice so različnih velikosti, zato imate na izbiro dovolj modelov za določena področja, na katerih želite, da se pojavi tetovaža. Če se odločite za majhne tetovaže kralja in kraljice, so te običajno sestavljene iz majhnih kron, src ali začetnic. Najboljše mesto za te vrste tetovaž bi bili prsti, zapestje ali za ušesom. Te umestitve naredijo vašo tetovažo vidno drugim in tudi vam.

Če izberete večjo tetovažo kralja in kraljice, ki lahko vključuje pretirane stare modele, jih lahko natisnete na roko, hrbet ali stegno. Roka in hrbet sta najbolj idealna in pogosta mesta za tetovaže kralja in kraljice. Dva kraja vam dajeta svobodo pri ustvarjanju vaših modelov. Ko greste skozi spodaj ljubke ideje za tetoviranje kralja in kraljice in se odločite za eno, se odločitev o umestitvi ne bo težavna. Tetovažo si naredite tam, kjer bi se počutili udobno, in pozneje ne obžalujte.

10 idej za tetovaže kralja in kraljice

Tetovaža Royal Crowns

Tetovaža Royal Crowns

Tetovaže kraljeve krone so ena najbolj kul in elegantnih tetovaž kraljev in kraljic. Ta tetovaža je kot nalašč za vas, če želite dobiti nekaj, kar bi predstavljalo licenčnine, razen dejansko tetoviranje kralja in kraljice. Ta tetovaža vključuje majhno krono s črnim črnilom, ki ima starinski kraljevski dizajn in nekaj draguljev, če želite dodaten pridih. To tetovažo lahko dobite kot tetovažo ustreznega para ali pa si obe tetovaži naribate na lastni roki. Idealna mesta za to tetovažo so roka, zapestje in prst.

Šahovski kralj in kraljica tetovaža

Šahovski kralj in kraljica tetovaža

Če iščete enostavnejšo, a smiselno tetovažo kralja in kraljice, morate preizkusiti to šahovsko tetovažo kralja in kraljice. Vključuje dve standardni šahovski figuri, pobarvani s črnim črnilom z zgornjimi deli krone. Ta tetovaža ima edinstveno predstavo in je kot nalašč za vas in vašo drugo polovico, če oboje radi igrate šah. Idealna postavitev za to vrsto tetovaže bo na prstu, če se odločite za manjšo velikost, ali na podlakti, če se odločite za večjo tetovažo.

Tetovaža kralja lobanje in kraljice

Tetovaža kralja lobanje in kraljice

Preizkusite to edinstveno in vrhunsko tetovažo kralja in kraljice lobanje in dosežite neverjetne podobe telesa. Ta tetovaža vključuje dve črno -beli lobanji s črnilom, oblečeni kot kralj in kraljica, oblečeni v krog in obleko z dragulji. Dodate lahko nekaj številk, ki bi lahko predstavljale vaš odnos z drugo polovico.

S to tetovažo lahko naredite veliko, saj vam daje svobodo pri ustvarjanju. Ta tetovaža bi bila videti rožnato na tvoji roki. Mnogi ljudje to tetovažo dojemajo kot staranje skupaj. To je popoln dizajn, ki predstavlja, ne glede na to, koliko ste stari, še vedno boste skupaj, bolj kot dokler nas smrt ne loči.

Tetovaža kralja in kraljice src

Tetovaža kralja in kraljice src

Ta tetovaža kralja in kraljice src je ena najpogostejših tetovaž, na katere boste naleteli in dajejo nekaj srčkanih in romantičnih vibracij. Ta tetovaža vključuje začetnice K in Q, črne barve z rdečimi srčki. Za boljši občutek lahko spremenite začetnice in jih vstavite v začetnice. Idealno mesto za to tetovažo bi bilo vaše zapestje ali roka. Tako se lahko vi in ​​vaša druga polovica popolnoma ujemata s tetovažo skupaj.

Tetovaža Rose Crown

Tetovaža Rose Crown

Če iščete nekaj edinstvenega in ustvarjalnega, ne iščite več, saj vam bo ta tetovaža z rožnato krono pomagala doseči elegantne in elegantne podobe telesa. Ta tetovaža vključuje kraljevsko črno -sivo barvno krono z dragulji na rdeči in rožnati vrtnici s črnilom. Krona v tej tetovaži predstavlja kralja, vrtnica pa kraljico. To so lepi posnetki, ki predstavljajo kralja in kraljico v vašem življenju. Če se odločite za to tetovažo, bi bilo idealno mesto za to na vaši podlakti.

Tetovaža z akvarelno krono

Tetovaža z akvarelno krono

Pojdite svojo tetovažno igro na drugo raven in preizkusite to edinstveno tetovažo z akvarelno krono. Akvarelna tehnika mora biti eden najboljših uvodov v tetovažni umetnosti, saj vam ta tehnika pomaga doseči edinstven dotik v svoji tetovaži.

Ta tetovaža vključuje dve kroni, pobarvani s črno, in oba imata madeže akvarela. Krono lahko ločite med partnerjema tako, da dodate različne barve. Ta tetovaža je precej vznemirljiva in jo lahko pravilno pokažete s partnerjem na roki ali v bližini zapestja.

Tattoo King and Queen Arrow

Tattoo King and Queen Arrow

Prav tako lahko preizkusite to tetovažo s puščico kralja in kraljice in dosežete čudovito tetovažo. Ta tetovaža vključuje besedo kralj in kraljica, poravnana s puščico. Puščica v tej tetovaži simbolizira moč v vašem odnosu in vez z drugo polovico. Tako vi kot vaš partner lahko to tetovažo natisnete na podlakti ali v bližini ovratnice in jo ujemate.

Tetovaža s kartico King and Queen

Tetovaža s kartico King and Queen

Če ste ljubitelj kart, morate razmisliti o tem, da bi si tetovirali kartico kralj in kraljica. Ta tetovaža vključuje belo kartico s črnilom kralja in kraljice src, združeno v eno karto. Morda nikoli ne boste mogli dobiti prave karte v roko, kot je ta, vendar bi jo lahko dobili v tetovaži.

Ta tetovaža predstavlja kraljevski element v vašem odnosu, če imate drugo polovico. Nekateri preprosto dobijo to tetovažo, da pokažejo svojo ljubezen do kart in edinstveno postavitev. To tetovažo lahko popolnoma ubijete na roki.

Cartoon King and Queen Tattoo

Cartoon King and Queen Tattoo

Za zabavno tetovažo kralja in kraljice morate preizkusiti ta tetovaža kralj in kraljica. Ta tetovaža vključuje risane skice kralja in kraljice, postavljene na rožnato vrtnico. Vključuje različne barve za izboljšanje lastnosti.

To je še ena ujemajoča se tetovaža para, če želite oddati nekaj srčkanih ljubečih risank. Blizu obrazov lahko označite začetnici K in Q, da jo predstavite kot tetovažo kralja in kraljice. Idealno mesto za to tetovažo bi bila vaša roka, saj se velikost tetovaže popolnoma prilega.

Levji kralj in kraljica tetovaža

Levji kralj in kraljica tetovaža

Za nekaj močnejšega pomena in videza bi morali uporabiti ta tetovaža levji kralj in kraljica. Ta tetovaža vključuje črnega in sivega leva, ki nosi viktorijansko draguljsko krono z rdečo rožo pod levom. Senčenje, narejeno v tej tetovaži, je čudovito, saj prinaša realizem v njej.

Ta tetovaža simbolizira moč in moč v vašem odnosu ter to, kako ste s partnerjem pripravljeni skupaj premagati vse ovire in prebroditi vse in vse. Popolno mesto za to tetovažo bo na vaši roki ali celo na hrbtu, če želite večjega levjega kralja ali kraljico.

Minimalna tetovaža kralja in kraljice

Minimalna tetovaža kralja in kraljice

Če se želite odločiti za skromno tetovažo in nekaj, kar ni preveč na vrhu, se odločite za to minimalno tetovažo kralja in kraljice. Ta tetovaža vključuje majhne začetnice K in Q z majhnim srčkom, natisnjenim z belim črnilom. Z belim črnilom komaj vidite tetovažo, vendar vam pomaga doseči edinstven in eleganten videz. Ta tetovaža je zelo preprosta in jo lahko ujemate z drugo polovico na zapestju, prstu ali za ušesom.

kralj-kraljica-tetovaže

kralj-kraljica-tetovaže

kralj-kraljica-tetovaže

kralj-kraljica-tetovaže

Pogosta vprašanja

Koliko bo stala moja tetovaža King and Queen??

Cena tetovaže kralja in kraljice bo odvisna predvsem od velikosti in oblike tetovaže. Če se odločite za tetovažo majhne velikosti, boste morali plačati okoli 50 USD. Za večjega boste morali plačati okoli 200 do 300 dolarjev. Te cene se lahko še vedno razlikujejo glede na kraj, kjer to počnete, saj nekateri umetniki tetovaž zaračunavajo na uro. Tako se lahko cena zviša ali zniža.

Ali je dobro narediti tetovažo King and Queen Couples?

Prvi tetoviranje para je lahko zelo razburljivo; vendar pa mnogi ljudje po razhodu z osebo pogosto obžalujejo. Šele ko veste ali ste 1000 -odstotno prepričani o vezi, ki jo imate s svojo ljubljeno osebo, si morate z njo tetovirati par. Te tetovaže kralja in kraljice so precej smiselne; zato ga brez razloga ne bi želeli dobiti.

Kako naj se pripravim, preden si naredim tetovažo kralja in kraljice?

Preden se lotite tetovaže, morate upoštevati nekaj korakov. Na primer, pred odhodom na sestanek se morate vzdržati uživanja alkohola, biti hidrirani, se ne opečete in jesti zdravo. Če ostanete zvesti tem nasvetom, boste imeli nemoten proces tetoviranja in boste lahko obvladali bolečino.

Zaključek

S pomočjo teh neverjetnih idej za tetoviranje kralja in kraljice lahko zdaj dosežete enega najbolj kraljevskih videzov, kar vam daje tudi možnost, da svojo tetovažo ujemate s svojo ljubljeno osebo. Ko ste sami skrbno izbrali prave modele tatujev kralj in kraljica, ne izgubljajte časa in si tetovažo čim prej priskrbite pri usposobljenem in izkušenem umetniku tetovaž. Morda boste obtičali pri razmišljanju, ali bi si tetovirali ali ne, vendar ne pozabite: živite le enkrat, zato poskusite. Ko bo tetovaža končno pripravljena, boste ponosni na rezultate in to se bo splačalo.

About the author