155 Idej za tetoviranje telet, ki pritegnejo oko, za razmetanje spodnje noge

Ne glede na to, na kateri del telesa nameravate nanesti tetovažo, bo ne glede na vse videti lepo in vam bo pomagalo doseči nekaj čudovitih posnetkov telesa. Za nekatere je postavitev tetovaže pomembnejša od oblikovanja, za nekatere pa je oblikovanje najpomembnejše. Če se želite odločiti za edinstveno umestitev, ki vam omogoča, da pokažete svojo tetovažo, kadar koli se vam zdi, potem je najbolje, da si tetovirate svoje tele.

The tele je del mehkih mišic ki se pojavi na zadnji strani spodnjega dela noge in je eno najbolj trendovskih mest za nanašanje tetovaže. To področje vam daje svobodo, da s svojo tetovažo pripovedujete zgodbo, z dovolj prostora pa lahko dobite opis, kot želite. Najboljši del tetovaže teleta je, da če ne želite, da so vidni, lahko tetovažo preprosto pokrijete s kavbojkami ali kratkimi hlačami in jo zarežete, ko nosite mini krilo ali kopalke, ko načrtujete udariti v bazen.

Spodaj je navedenih nekaj najboljših idej za tetoviranje telet, ki vam bodo olajšale postopek izbire. Preberite torej spodaj in pridobite nekaj neverjetnih inspo za tetovažo telet!

Tetovaža telet

Pomen tetovaže telet

Tetovaže telet se pojavijo v enem od edinstvenih delov telesa. Če pa si tetovirate tele, je videti še bolje. Območje teleta je kot vrhunec vašega telesa, in ko si tam naredite tetovažo, postane to področje še bolj vidno. Za tetovažo teleta ni posebnega pomena, vendar vam pomaga izstopati, še posebej v natrpani sobi.

Pomen tetovaže teleta je v veliki meri odvisen od vrste tetovaže, ki jo želite. Obstaja ogromna zbirka modelov tetovaž za tele in lahko se odločite, da boste dobili karkoli raztrganega. Pomen je odvisen od zasnove in zgodbe, ki stoji za izbiro te posebne zasnove. Ni nujno, da ima vaša tetovaža s teletom pomen; nekateri si tetovirajo za zabavo, ne da bi dali prednost njenemu pomenu.

Postavitev tetovaže za tele

Postavitev za tetovaže telet je precej očitna, kot že ime pove. Toda tetovažo lahko na različne načine naribate na tele. Če želite majhno tetovažo teleta, jo lahko postavite sredi teleta ali malo spodaj. Če želite iti ven in pokriti celo tele, potem lahko začnete od vrha in greste do konca. Nekateri gredo čez vrh in začnejo tetovirati od zadnjega stegna, ki sega vse do njihovega teleta in stopal.

Svojo tetovažo na tele lahko predstavite na več načinov; uporabiti morate svojo domišljijo in ustvarjalnost. Ko najdete pravo obliko tetovaže, se lahko preprosto odločite, kako želite svojo tetovažo predstaviti na tele. Ni važno, katero vrsto tetovaže izberete. Tele je tako edinstveno območje za tetoviranje, da pritegne pozornost vseh naenkrat, ker pomaga poudariti vse vaše telesne lastnosti.

Če vas torej skrbi, da se bo tetovaža pojavila za vašo nogo, kjer je niti ne vidite, naj vas ne skrbi. Morda tega ne boste mogli videti, toda ljudje okoli vas vsekakor lahko in pravzaprav ne bodo mogli prenehati buljiti v tako edinstveno in očitno tetovažo.

Tetovaža telet

Ideje za tetoviranje telet

Lovilec sanj Calf Tattoo

Lovilec sanj Calf Tattoo

Tetovaže Dream Catcher so v teh dneh precej pogoste; vendar pa je lahko ena izmed najboljših odločitev za tetoviranje, če jo postavite na tele. Videz lovilca sanj najbolj ustreza vašemu teletu, ko mu perje visi. Ta tetovaža vključuje lovilca sanj s črnim in sivim črnilom z lepimi cvetličnimi detajli v lovilcu sanj in tremi črno-sivimi peresci. Umetnik tetovaže je uporabil temno senčenje, da bi tej tetovaži dal globino.

Perje v tej tetovaži izgleda neverjetno, saj se pojavi na spodnjem delu vaše noge, glavni simbol lovilca sanj pa na najširšem delu vašega teleta. Tetovaže lovilcev sanj so zelo pomembne za indijansko kulturo, zato jih mnogi razumejo, da pokažejo spoštovanje svojim indijanskim koreninam. Razen tega tetovaže lovilca sanj simbolizirajo srečo, ki jo potrebujejo vsi. Nikoli ne veš, morda ti bo ta tetovaža prinesla nekaj sreče v življenju.

Geometrijski vzorci tetovaže telet

Geometrijski vzorci tetovaže telet

Eden najlepših tetovaž telet mora biti ta geometrijsko privlačna tetovaža teleta. Geometrijska tehnika vam pomaga doseči najbolj kul drsko podobo tetovaže, ta trend pa je narasel zaradi edinstvenega sloga body arta, ki vam ga pomaga doseči. Ta tetovaža vključuje različne geometrijske elemente in oblike, kot so kocke, ki obdajajo spiralno obliko. Večina geometrijskih modelov je neverjetno natisnjenih s črnim črnilom s sivimi detajli.

Vedno lahko dodate nekaj barve, da bo vaša tetovaža nekoliko bolj popul. To je eden najbolj prilagodljivih modelov in vanj lahko dodajate različne elemente. Ta tetovaža je kot nalašč za tiste, ki se zavedajo svojih nog in vedno nosijo oblačila, da jih skrijejo. S pomočjo te veličastne tetovaže vam sploh ni treba prikriti nog, saj bi se radi razmetali s svojo kul body art.

Tribal Design Tetovaža telet

plemenska tetovaža telet

Lahko se odločite tudi za to plemensko oblikovano tetovažo teleta, eno najbolj priljubljenih tetovaž telet pri moških v teh dneh. Eden od vaših prijateljev, ki navdušujejo nad tetoviranjem, ima morda tetovažo teleta s plemenskim dizajnom. Ta tetovaža vključuje različne plemenske oblike, kot so majhni trikotniki, črni valovi s svinčnikom in spirale, ki sestavljajo celoten plemenski videz. Ta zasnova bi lahko izhajala iz domorodnih ameriških kultur ali celo polinezijskega plemena, ki slovi po svojih plemenskih tetovažah. Plemenski modeli so večinoma izvedeni s črnim črnilom in na teletu izgledajo popolnoma neverjetno.

Plemenske tetovaže so zelo pomembne, saj imajo vsi majhni simboli, uporabljeni v tej zasnovi, globok pomen. Mnogi ljudje dobijo plemenske tetovaže, da pokažejo spoštovanje svojim plemenskim koreninam. Ker pa imajo plemenske tetovaže tako edinstvene lastnosti, jih mnogi dobijo zaradi edinstvenega videza in se razmetavajo na različnih področjih svojega telesa.

Cvetlična tetovaža telet

Ta cvetlična tetovaža teleta je ena najlepših tetovaž, na katere boste naleteli. Ta tetovaža vključuje črne in sive rožnate rože z listi, ki izstopajo povsod in se pojavljajo v ukrivljeni liniji, začenši od širokega dela vašega teleta, ki sega vse do konca. Podrobnosti v tej tetovaži so zunaj tega sveta in naredijo rože lepe kot vedno. Umetniki tetovaže so v cvetju izvedli subtilne podrobnosti, da bi mu dali dodatno lastnost in globino.

Če želite, da ta cvetlična tetovaža bolj zažari, lahko dodate nekaj barvnega črnila tako, da označite določene rože v tej tetovaži. Če želite najti kakšno smiselno tetovažo, ki bo krasila vaše telo, potem imate več razlogov, da se odločite za to tetovažo. Cvetlične tetovaže simbolizirajo čistost in prijateljstvo. Najboljši del te tetovaže je, da dobro izgleda tako pri moških kot pri ženskah, saj mnogi verjamejo, da cvetlični modeli tetovaže bolj ustrezajo ženskam. Vendar pa moški lahko dokažejo, da se motijo, tako da preizkusijo to tetovažo.

Akvarelni kompas tetovaža telet

Tetovaža teleta v akvarelnem kompasu

Če želite, da je tehnika tetoviranja z akvarelom prisotna v tetovaži teleta, morate preizkusiti to tetovažo teleta z akvarelnim kompasom. Tetovaže kompasa izgledajo neverjetno na teletu, saj je glavna značilnost kompasa popolna, ko se pojavi na širšem mišičastem delu teleta. Ta tetovaža je sestavljena iz črnega obrisa kompasa z ustreznimi oznakami, nad kompasom pa je navtična zvezda. Glavni poudarek te tetovaže so akvareli, ki se uporabljajo za poudarjanje te tetovaže kompasa kot celote.

Kompas tetovaže so zelo pomembne, saj predstavljajo smernice in vam dajejo motivacijo, da se nikoli ne nehate boriti za tisto, kar želite doseči. Prav tako je dober opomnik, da časa primanjkuje, zato ga morate kar najbolje izkoristiti.

3D abstraktna ujemanje tetovaže teleta

3D abstraktna ujemanje tetovaže teleta

Če se želite popolnoma potruditi s tetovažo teleta, morate preizkusiti ta 3D abstrakt, ki se ujema s tetovažo teleta. Ta tetovaža zahteva pokrivanje obeh nog, kar izgleda popolnoma neverjetno. Ta tetovaža je kot nalašč za prikaz podrobnega sloga ali zgodbe skozi to obliko umetnosti. Ta tetovaža vključuje edinstven abstraktni opis z nekaj utelešenimi vzorci, natisnjenimi v modri in črni barvi. Lahko rečete, da ta tetovaža poskuša povedati zgodbo, ki je mnogi morda ne razumejo.

Toda v tem je lepota tetovaž, saj vam tetovaže pomagajo začeti komunicirati z drugimi tako, da vas vprašajo, kaj pomeni vaša tetovaža. Umetnik tetovaže je sijajno upodobil tetovažo na obeh straneh teleta, še posebej z učinkom 3D. Če želite dobiti tisto v milijonih občutkov, potem morate to tetovažo narediti takoj!

Cvetlična tetovaža lobanje

Cvetlična tetovaža s teletom lobanje

Če ne želite, da je vaše tele polno, lahko preizkusite preprosto obliko, kot je ta tetovaža teleta s cvetlično lobanjo, in dosežete edinstveno tetovažo. Ta tetovaža pokriva mišični del vaše tetovaže in je zelo primerna za to obliko lobanje. Ta tetovaža vključuje črno -siv obraz z lobanjo z rdečo in rožnato rožo na očeh lobanje. Za bolj gotski videz je tetovator z rožnatim črnilom poudaril zobe lobanje.

Ta tetovaža je preprosta, a precej elegantna in edinstvena. Lobanje predstavljajo smrt, toda s tem cvetličnim videzom ta tetovaža lobanje predstavlja smrt in lepoto. Ta tetovaža služi kot dober opomnik, da vedno obstaja upanje tudi v najtemnejših časih. Vse kar morate storiti je, da poiščete tisti žarek upanja ali uporabite svojo dobroto, da poiščete nekaj pozitivnosti v vsej temi.

Črka tetovaža teleta

Črka tetovaža teleta

Če se želite osredotočiti na tetovažo teleta, je ta črna tetovaža za tele idealna izbira za vas. Ta tetovaža vključuje eno črko, ki je opisana v edinstvenem slogu tetoviranja z različnimi simboli in podrobnostmi. Več elementov, ki jih dodate v to črkovno tetovažo, bo videti hladnejše. S to tetovažo lahko veliko storite. Lahko bi uporabili preprosto črno črnilo ali naredili veliko več; vse kar morate storiti je, da svojo ustvarjalnost dobro uporabite.

Ta tetovaža je zelo kul, saj označuje prvo črko vašega imena. Ni nujno, da uporabite prvo začetnico svojega imena, saj bi lahko uporabili tudi črko nekoga drugega kot poklon njim ali pokazali nekaj spoštovanja. Lahko dobite več črk tako, da jih postavite eno na drugo ali pa eno na obeh teletih.

3D mehanska tetovaža za tele

3D mehanska tetovaža za tele

Ta 3D mehanska tetovaža telet je čudežna in ena najbolj eksotičnih tetovaž telet, na katero boste naleteli. Ker ima ta tetovaža bolj moško vzdušje, bodo te mehanske 3D tetovaže pogoste pri moških. Ta zasnova vključuje mehanski predmet, obarvan s sivo barvo, ovit z rdečimi žicami. Umetnik tetovaže je uporabil tehniko fotorealizma z ustvarjanjem raztrgane kože z rdečim in drugim barvnim črnilom. Umetnik je v kožo uspešno vključil kovinske dele, ki so videti kot mišice.

Kot lahko vidite, je ta tetovaža drugačna od drugih, za to tetovažo pa boste morali najti enega najbolj nadarjenih in najbolj izkušenih umetnikov tatujev, ki ima izkušnje pri izdelavi 3D tetovaž. Ker je v tej tetovaži toliko podrobnih in ekskluzivnih modelov, se te tetovaže ne morete tako enostavno upreti.

Tetovaža teleta z ukoreninjenim drevesom

Tetovaža teleta z ukoreninjenim drevesom

Eden najboljših modelov tetovaže, ki bo ustrezal vašemu teletu, je ta tetovaža z ukoreninjenim drevescem. Morda se sliši čudno, če drevo natrgate na tele. Toda tetovaže z drevesi so ena redkih simboličnih tetovaž, s katerimi se lahko marsikdo poveže in izgleda zelo dobro, ko so na pravem mestu. Ta tetovaža vključuje drevo z zelenim črnilom, ki se pojavi na širšem mišičastem delu vašega teleta, spodaj pa je umetnik uporabil rjavo črnilo za prikaz korenin.

Korenine se pojavijo skozi spodnjo nogo. Ta tetovaža je precej simbolična, saj tetovaže dreves simbolizirajo moč, rast, odrešenje, modrost in odpuščanje. Obstaja nekaj pomenov, ki jih ljudje nenehno iščejo v svojem življenju..

Pogosta vprašanja

Kako boleče so tetovaže telet?

Tetovaže na teletu niso tako boleče kot drugi deli telesa, saj telečje območje vključuje veliko maščobnih mišic in malo živcev, zaradi česar ne boste čutili veliko bolečine, kot mislite. Območja z več kostmi in živci so boleča, saj tetovažna igla teži po kosteh, kar povzroča veliko bolečin. Zato je tatoo na tele najboljša možnost za vas, če imate nizko toleranco bolečine.

Koliko časa traja, da se tetovira tele?

Čas, potreben za tetoviranje teleta, je odvisen predvsem od oblikovanja vaše tetovaže. Značilno je, da tetoviranje tele traja skoraj 2 uri; če pa se odločite za tetovažo, ki zahteva obsežne podrobnosti, boste morda morali sedeti 3 ure ali dlje. To je odvisno tudi od izkušenj tetovatorjev in od tega, kako dobro si naredi tetovažo na tele.

Koliko stanejo tetovaže telet?

Stroški tetovaže teleta so spet odvisni od velikosti in oblikovanja tetovaže. Tetovaže za tele običajno stanejo okoli 300 do 400 dolarjev. Nekateri saloni za tetoviranje zaračunavajo urno; tu nastopi časovni faktor, zato bo cena odvisna od tega, kako dolgo traja vaša tetovaža. Večina salonov za tetoviranje zaračuna 150 USD na uro, kar bi lahko imelo veliko razliko v ceni.

tele-tetovaže

tele-tetovaže

Spodnja črta

Vaša teleta so precej edinstven kraj za tetoviranje, prikazuje pa tudi, kako radi raziskujete in preizkušate ustvarjalne stvari. Tetovaže na teletu morda niso tako pogoste, a zagotovo je eno – izgledajo zelo lepo in so precej vpadljive. S pomočjo zgoraj omenjenih idej za tetoviranje telet lahko zdaj preprosto izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Ne pozabite, da tetovaže tele pomagajo spremeniti celoten pogled in vam bodo pomagale doseči videz tetovaže vaših sanj. Zato pojdi naprej in si naredi tisto tetovažo, na katero si že dolgo razmišljal.