155+ najboljših idej za tetovaže lovilca sanj, ki jih lahko upoštevate

Tetovaže lovilca sanj so zelo pogoste med Indijanci. Tetovaža obstaja v različnih barvah in vzorcih, z okrasnimi podobami puščic, ptic, kroglic in drugih simbolov. Vendar, preden se odpravite v lokalno trgovino s tetovažami in se odločite za to dolgoročno odločitev, razmislite o izbiri med številnimi idejami za tetoviranje lovilca sanj..

Dreamcatcher je bil rokodelski izdelek, priljubljen med Indijanci. Narejen je bil iz tkanega spleta ali mreže in vsebuje kroglice, školjke, drage kamne in perje. Predmet je bil običajno obešen na stene, na vrata ali nad posteljo. S spreminjajočim se trendom je Dreamcatcher postal eden od fascinantnih modelov tetovaž, ki jih morate izrezati na delih telesa, da se izrazite.

Poleg tega, da je tetovaža modna, sporoča, da bodo škodljive sanje izgnane iz življenja osebe, pozitivne pa bodo postale del njegove dnevne rutine. Dreamcatcher tetovaže so odlična umetniška dela in izgledajo popolno, če jih naredite okoli vratu ali hrbta.

Tukaj je nekaj odličnih stilov, ki jih morate upoštevati, preden pustite, da črnilo za tetoviranje kaplja po telesu.

tetovaža lovilca sanj

Dekorativni lovilec sanj

Ta tetovaža bi lahko pritegnila pozornost gledalca in se zlahka prilega ženskemu telesu. Toda ta tetovaža pomeni več. Tetovaža je pisana z umetniškim oblikovanjem perja in kroglicami, ki visijo s tkane mreže.

Predvsem ima tetovaža tudi dodatno pero na vrhu, kar ji doda sijaj. Z ultra estetskim dizajnom bi ta tetovaža popolnoma pristala na hrbet ali ramena in izgledala neverjetno.

Sončnični lovilec sanj

Okrašena s sončnico in luno okoli tkane mreže, tetovaža izgleda odlično in jo lahko natisnete na bočno ramo. Ta tetovaža izstopa od večine običajnih tetovaž Dreamcatcher, saj dodaja več simbolov in umetniških del, zaradi česar je bolj privlačna za oči. Če vas sončnice in narava zabavajo, potem bi bila ta tetovaža ena živahnih idej za vaše telo in ljudje se bodo zaljubili v vašo osebnost.

tetovaža lovilca sanj

Barva sanj

Če vam ni všeč preveč barv ali umetniškega oblikovanja, bi ta tetovaža verjetno ustrezala vašim potrebam. Edinstven dizajn z modrim perjem in osnovno črno tkano mrežo prinaša čudovit in elektrificiran pogled na njegovo lepoto. Tetovaža je najbolj primerna za ženske okoli strani trebuha ali reber. Imeti morate enega, ki bo izstopal iz množice.

Črna lepotica

Ta preprosta, a elegantna tetovaža Dreamcatcher je očitno najboljša umetnina, ki jo lahko okrasite okoli ramen ali rok. To je naravno narejen dizajn tetovaže in ne vsebuje veliko barv in drugih okraskov, zaradi česar je bolj odseven in zapleten od tradicionalnih. Poleg tega je to tudi popolna tetovaža lovilca sanj, primerna tako za moške kot za ženske.

tetovaža lovilca sanj

Cvetlični lovilec sanj

Z močnim obrisom, ki ga spremljajo domišljijske cvetlične rože in mešanica tem, se lahko ta tetovaža odlično zlije z vašo kožo. Ta edinstvena tetovaža lovilca sanj je nedvomno preprosto, a modno umetniško delo, ki ga bodo ljudje navdušili.

Ta temna in zatemnjena tetovaža lahko z naraščajočimi cvetovi na vrhu zlahka očara ljudi okoli vas.tetovaža lovilca sanj

Volk iz Lovilca sanj

Če želite na eni sliki simbolizirati različne pomene, potem morate iskati Volka lovilca sanj. Popolna tetovaža najbolj ustreza moškim s finim in svetlim tonom kože. Wolf in Dreamcatcher se združita v tem umetniškem delu, da bi dala bolj konsolidiran in vrhunski videz v primerjavi z drugimi zgoraj navedenimi tetovažami.

Z velikim perjem, ki visi pod volkom, tetovaža krepi sporočilo enotnosti in tradicije staroselcev in se bo odlično prilegalo.

Sanje popotnikov

Ta tetovaža je zelo znana med ljudmi iz mnogih držav. To je zato, ker je majhen in preprost in ne dodaja veliko mešanice v njegovo zasnovo, ki bi lahko bila privlačna. S preprostim dizajnom skupaj z visečimi perji na dnu lahko tatoo praktično vtisnete na kateri koli del telesa, vključno z zatiljem in teletom.

Spreminjajoče se sanje

S tkanimi mrežami se lahko vedno odločite za tradicionalno zasnovo lovilca sanj. Kako pa bi bilo, če bi malo spremenili vzorec? Spreminjajoča se zasnova sanjske tetovaže dodaja vzorec cvetlične mandale v tkani splet.

Zaradi tega je tetovaža videti bolj elegantna, če je prepletena s tetovažo lovilca sanj. Poleg tega gladko in odsevno umetniško delo s perjem, ki ohlapno visi s cvetjem, dodaja intenzivnejši pogled z vidika gledalca.

tetovaža lovilca sanj

Širi ljubezen

Ali želite spremeniti te dolgočasne okrogle oblike na tetovaži lovilca sanj? Kaj pa, če bi ga zamenjali s srcem, da bi bilo videti bolj fascinantno za oči? Lahko tudi spremenite celotno temo in v srce dodate majhne meče in črte. Z oboževanjem prihaja naklonjenost, vendar naj bo smiselna in preprosta, da bo odražala tradicionalno temo in ljudem bo všeč.

Mogoče bi dodajanje vijaka, ki bi prebodel srce z nekaj madeži krvi in ​​rdečim odtenkom, okrepilo njegovega arhitekta. Tetovaža je kot nalašč za nogico ali ramo, saj je majhna in lahko izgleda dobro pri osebi s svetlo do rjavo kožo.

Gavranove sanje

Ta briljantna in temna umetnina zadaj daje bolj živahen pogled na tradicionalni slog Lovilca sanj. Umetnost je popolna in dovolj sijoča, da za nekaj časa zaslepi vid. Medtem ko krepi pomen lovilca sanj, ta tetovaža doda krokarja in nekaj sunkovitih vetrov, da poudari pomen obroča med Indijanci. To tetovažo bi morali dobiti takoj.

Ameriški lovilec sanj

To je ena izjemna tetovaža, ki bolje kot kateri koli drug dizajn izraža ameriške sanje o svobodi in neodvisnosti. Američani so različno povezani s posebno tradicijo in privlačnostjo. V Ameriki živi več jezikov in ras, kar pomeni podobo sobivanja med različnimi skupnostmi.

Obstajajo Evropejci, Arabci in indijske družbe, ki mirno živijo v več državah. Poleg tega je tetovaža barvita in kaže občutek solidarnosti med različnimi Američani. Je majhne velikosti in lahko izgleda odlično na podlakti in zatilju.

tetovaža lovilca sanj

Male sanje

Če velika in svetla umetniška dela ne ustrezajo vašim potrebam, bi vam ta preprosta tetovaža Dreamcatcher s črnim črnilom najbolj ustrezala. Zaradi svoje majhnosti lahko tetovažo postavite kjerkoli na telesu.

Čeprav lahko vaš umetnik poveča svojo velikost, je priporočljivo, da ga ohranite majhnega za boljši odsev. S cvetličnim obročem in dvema visečima perescema na dnu je tetovaža lahko kot nalašč za tiste ženske in moške, ki želijo izstopati na srečanju.

Sanje na roki

Kaj pa kakšna tetovaža lovilca sanj na roki? Ta tetovaža je lahka in ima elegantno obliko in čudovito barvno shemo. Z dodatkom majhnih metuljev in lepega perja, ki visi ohlapno na tkani mreži, bo tetovaža na prvi pogled verjetno presenetila vaše spremljevalce.

tetovaža lovilca sanj

Vesoljske sanje

Kaj pa, če bi svoje sanje prenesli na naslednjo stopnjo? Mešanje tradicije z delci znanosti bi bila odlična kombinacija. Vesoljska tetovaža lovilca sanj pomeni sonce namesto tkane mreže. Umetnost vsebuje barvno kombinacijo svetlo rumene in rdeče, da poudari vir energije za naše življenje na tem planetu.

Je pa še več. Namesto perja, ki visi s kroga, umetnine vzamejo pomoč različnih vrst planeti iz našega sončnega sistema. To vključuje Jupiter, Saturn, Mars in seveda Zemljo. Če imate radi vesolje in sanjate o sodelovanju z NASA v bližnji prihodnosti, potem bi ta tetovaža zagotovo ustrezala vašemu okusu.

Ojačajte svoje sanje na zapestju

Tetovaže na zapestju so najbolj edinstvene in modne. Če želite, da so vaše tetovaže vidne, jih lahko nalepite na zapestje. Poleg tega so tetovaže na zapestju manj boleče v primerjavi z drugimi deli telesa.

Na zapestju lahko imate preprosto tetovažo lovilca sanj, ki pomeni slavo domorodnih Američanov in njihove tradicije.

Tetovaža Dreamcatcher na zapestjih izgleda neverjetno popolna, če je narejena s črnim črnilom. Čeprav so lahko pisane, bi njihova osvetljenost ugodno povečala predstavitev, ki jo ponuja lovilec sanj.

Soobstoječi lovilec sanj

To tetovažo lahko uvrstimo med moderne modele Dreamcatcher. Tetovaža je sestavljena iz ameriške zastave, ovite na robovih tkane mreže. To je idealen pokazatelj spoštovanja in poštenosti Američanov do svojih domačih bratov. Kroglice okoli tetovaže so okrašene z modro in rdečo barvo, da okrepijo sporočilo ameriških sanj.

Z dvema črno -belimi kontrastnimi perji, ki visijo pod spletom, tetovaža pri posameznikih vzbuja občutek domoljublja.

Visoke sanje

Kaj pa poveličati hrbet s to sijočo tetovažo Dreamcatcher? To tetovažo Lofty Dream lahko razumemo kot podaljšek prvotne ideje o tetoviranju. Umetnost zajema ves vaš hrbet in ima več obročev za popestritev teksture tetovaže.

Z vijoličnim perjem, ki visi po tkanem spletu, se zdi, da se tetovaža odlično prilega vašemu hrbtu. Za okrasitev dela telesa lahko dodate tudi več tekstur na straneh tetovaže, vendar pazite, da bo preprosta in ustrezna.

Črna fantazija

Če imate svetlo kožo, bi njeno okrasitev s črno tetovažo lovilca sanj verjetno okrepila vaš odsev. Kot že ime pove, je tetovaža skoraj vsa črna. Ne vsebuje nobene dodatne teksture ali dizajna, ampak odraža tradicionalno strukturo lovilca sanj. Tatoo s poudarki na sencah odlično ustreza ženskam z rjavo ali belo barvo kože.

Leteče sanje

Obogatena s črnim črnilom, je ta tetovaža še ena možnost, da jo moški in ženske izrežejo na vratu. Umetniško delo je zasnovano tako, da odraža letečega lovilca sanj v samotnem prostoru. S kroglicami in perjem ohlapno piha, je tetovaža zlahka vidna občinstvu.

Dekle sanje

Če niste ljubitelj črnega črnila na telesu, je lahko ta občudovanja vredna tetovaža ena od vaših odločitev. Tetovaža se zlahka prilega hrbtu ramen, lahko pa jo imate tudi na stegnih. Dekliška sanjska tetovaža je sestavljena iz več dekorativnih modelov, ki osvetljujejo umetnine.

To vključuje dva barvita metulja na vrhu in več cvetov na dnu. Tekstura najbolj ustreza ženskemu telesu, ki ljubi naravo in je ljubitelj tradicionalnih ameriških vrednot. Z biseri in perjem, ki visi pod cvetjem, bo ta lovilec sanj morda ena vaših najboljših odločitev. Torej pojdi in si priskrbi enega.

Čipke za tetoviranje

To je preprost, a eleganten dizajn lovilca sanj, s katerim lahko ženska okrasi nogo. Čeprav bo črna barva zagotovo odlična za to tetovažo, lahko uporabite tudi različne barvne kombinacije glede na vaše zanimanje. Tetovaža je odlična body art okoli tvojega stopala in lahko preseže številne stile čipk v tvoji garderobi.

tetovaža lovilca sanj

Drzne sanje

Ta tetovaža se morda zdi znana tistim zgoraj, vendar je presenetljivo veliko drugačna. Namesto da vsebuje samo dva obroča in nekaj perja, je tetovaža veliko močnejša in težja v odsevu. Umetniško delo je sestavljeno iz dveh obročev, pritrjenih skupaj z ogrlico, in je oblikovano tako, da kaže na močno vez med Američani.

Ima ločeno perje, ki ohlapno visi na dnu vsakega tkanega spleta in temno rdeč krog med obročem. Tetovaža lahko opazovalcem posreduje močno sporočilo.

Barva sanj

Mnogi od nas ne marajo velikanskih umetnin na svojem telesu. Poleg tega nekateri niso ljubitelji pisane teksture in dekoracije, ko gre za tetoviranje. Če ste oseba, ki raje preprostost z majhnimi spremembami umetnine, potem bo tetovaža Barva sanj verjetno pritegnila vašo pozornost, saj je odlična.

Tetovaža bi lahko na prvi pogled izgledala preprosto, vendar je prej kombinacija lepih barv in tradicionalnega obroča Indijancev. Z mešanico RBG in okrogle tkane mreže lahko to tetovažo oblikujete skoraj povsod po telesu.

Navdušeni lovilec sanj

Ta tetovaža lovilca sanj je čudovita mešanica rdeče in črne barve. Z majhnimi belimi odtenki nad perjem je navdušena tetovaža lovilca sanj kot nalašč za vsak spol, ki malikuje in ljubi simbolične indijanske tradicije.

Poleg tega je tetovaža nekoliko dekorativna s cvetjem na vrhu in velikimi rdečimi kroglicami, ki visijo s tkane mreže. To pa daje očarljiv videz vašemu delu telesa.

Nove sanje

Nova sanjska tetovaža je sodobna tetovaža lovilca sanj, ki bi vam bila verjetno všeč. Ta tetovaža spominja na obliko in videz tradicionalnih obročev, vendar je močno spremenjena, da ustreza trenutnim ameriškim trendom.

Novo sanjsko tetovažo krasi podobnost ameriške zastave nad obročem. Poleg tega tetovaža nadomešča tradicionalno tkano mrežo z gozdom in znakom pasje tačke v svojem jedru. Morda bi bila to odlična ideja, če želite svojemu ljubljenemu psu pokazati tetovažo in ohraniti indijansko tradicijo..

Z modrimi kroglicami in perjem, ki se zapletajo skupaj z ameriško zastavo, je ta tetovaža lovilca sanj lahko ena vaših najboljših odločitev.

Prijatelji divjine

Se počutite sočutno do divjih živali? Vas skrbi naraščajoče onesnaževanje s plastiko v naših oceanih? Če ste posameznik, ki čuti in razume resnost takšnih težav, potem so prijatelji divje tetovaže verjetno vaša popolna možnost.

Tetovaža vsebuje podobo slona, ​​znanega po bolečem krivolovu v 21. stoletju. Podoba slona v krogu je lahko močna predstavitev vaše ljubezni do divjih živali in sporočilo, ki ga poskušate poslati s svojo telesno umetnostjo.

Ker je druga oblika enaka, se ta tetovaža zlahka prilega obema spoloma in je glede na velikost lahko vtisnjena na večino delov telesa.

Zaključek

Odločitev med tetovažami Dreamcatcher je lahko težka. Izbira oblike in barve bi v večini primerov verjetno vplivala na vašo izbiro. Poleg tega lahko del telesa, ki ste ga pripravljeni okrasiti, vpliva tudi na vašo odločitev. Seveda ne morete narediti tetovaže “Dreams on Hand” na hrbtu!

Preden se odločite za tetovažo lovilca sanj na podlagi zgornjih slik, se prepričajte, da zaklenete dizajn, da vam v prihodnje ne bo žal.

About the author