155+ najboljših idej za tetovaže v oblaku: Lebdite visoko na nebu!

Čeprav so se tetovaže sprva uporabljale za zdravljenje, so od takrat postale priljubljene zaradi svojega umetniškega potenciala. Medtem ko mnogi ljudje tetovirajo, da odražajo njihova prepričanja, jih drugi preprosto naredijo zaradi edinstvenega dizajna in sloga.

Na srečo lahko s tetovažami v oblaku na najbolj eleganten način izrazite svoja prepričanja, motivacijo ali trenutno duševno stanje.

Ljudje, ki se v trendu šele začenjajo, se pogosto soočijo s številnimi izbirami.

Na tem seznamu boste našli 155+ najboljših tetovaž v oblaku, ki vam bodo pomagale dobiti popolno tetovažo.

oblak-tetovaže

Oblak iz risank

Z zahodno animacijo, ki je všeč tako otrokom kot odraslim, se lahko odločite za to tetovažo oblakov, ki prhajo mavrice. Tetovaža prikazuje oblak, ki dežuje iz sebe po mavricah.

Umetnik ustvari oblak s tankimi črtami, da ustvari risani oblak v črno -beli barvi. Mavrica zadržuje dolgočasne in hkrati žive barve, ustvarjene z akvarelom, ko zapustijo oblak.

8-bitni oblaki

Ker so video igre ena najbolj prepoznavnih in vplivnih oblik sodobnih medijev, ne preseneča, da bi se kdo odločil za to tetovažo.

Tetovaža prikazuje črno -bel, pikslan oblak, ki gleda v daljavo. Oblak ima umetniški slog, ki je zelo podoben prvotnim 8-bitnim igram iz osemdesetih let skozi umetnikovo zapleteno dotwork. Čeprav tetovaža nima simbolnega pomena, je na pogled osupljiva.oblak-tetovaža

Crack Of Dawn

Z bolj realističnim pristopom, umetnik ustvari optično iluzijo kjer se koža poslabša in pokaže oblačno nebo. S podrobnim in realističnim delom tatoo daje zelo pomirjujoč občutek s snežno belimi oblaki in drobnimi pticami, ki se dvigajo po nebu.

Umetnik tetopu vdihne življenje z živimi in svetlimi barvami. Tatoo simbolizira beg ali notranji mir, vendar je odvisno tudi od interpretacije gledalca.

Glej tudi:

  • 150+ idej za tetovaže gejše: pojdite eksotično! (s pomeni)
  • 225+ čudovitih tetovaž sestre: spoštuj svojo drago sestro (s pomeni)
  • 255+ najboljših tetovaž na prsih, za katere se lahko odločite: #110 vam bo razstrelilo um
  • 155 najboljših tetovaž na ključnici, za katere se lahko odločite
  • Tetovaže Angeline Jolie: 25 tetovaž s pomenom

Oblačni gozd

Oblačni gozd je rokav za tetoviranje, ki prikazuje silhueto gozda pod oblačnim nebom. Umetnik ustvari mračno temno sceno, kot iz grozljivk, in doda občutek realizma z minimalistično svetlobo, ki prihaja z lune, delno vidno iz oblakov.

Silhueta je jet črna, pomešana s svetlejšim odtenkom indiga proti vrhu, kar ustvarja vijolično obzorje tik pod oblaki. Luna je dolgočasno bela, oblaki pa imajo temno sivo barvo, kar daje mračen ambient.

Tetovaža je umetniško delo; ni pa tisti, ki ima simbolni pomen.

oblak-tetovaža

Oblak strele

Navdih iz sodobnih stripov in vizualnih romanov prikazuje tetoviran komični oblak, iz katerega streljajo strele. Umetnik ohranja celosten šaljiv pristop do sicer nevarne situacije.

Oblaki imajo očarljiv, a grozeč videz, ko sproščajo komično majhne strele. Oblaki nosijo temno siv odtenek, njihova barva pa postane svetlejša do vrha oblaka. Strele so temne in dolgočasno rumene barve s svetlo rdečim obrisom. Tatu, čeprav ima zdaj metaforičen pomen, je preprosto čudovit na pogled.

Svetilnik

Ta tetovaža prikazuje svetilnik, ki stoji na hribu, kjer ga obkrožajo oblaki. Vidite lahko, da svetilnik med nevihto še vedno sveti na morje. Umetnik to čudovito prikaže skozi temno vijoličen odtenek, ki pokriva prizor, in mu daje mračen ambient.

Oblaki, zbrani nad svetilnikom, so temno sivi, svetilnik pa je mešanica živo rdeče in bele barve. Ker svetilnik s svetlo rumeno svetlobo sveti na morje, simbolizira vztrajnost in upanje tudi v najtemnejših časih.

oblak-tetovaže

Naraščajoča lestev

Naraščajoča lestev je zelo preprosta tetovaža, ki prikazuje lestev, ki se prebija skozi velik bel oblak. Umetnik je oblak in lestev narisal v risanem okolju s črno lestvijo, ki prebija bel oblak.

Oblaki so videti bogato s svetlo belim črnilom, lestev pa globoko s svojimi živimi akvarelnimi učinki. Umetnik je svoja dela prepustil gledalčevi interpretaciji.

Udari strele

Udar strele je zelo slikovita tetovaža, ki prikazuje prizor udarca strele na tla. Umetnik prikazuje mnoga drevesa na tem območju, ko se po udaru strele rahlo zasvetijo silhuete.

Oblaki, kot temen vrtinec nad gozdom, močno svetijo z belim bliskom, ko strela zapusti oblake in udari v tla. Umetnik ustvarja občutek realizma s svojo intenzivno sivo barvo oblakov, ki mu sledi ogromen utrip bele svetlobe iz strele.

Ta tetovaža kaže moč narave.

oblikovanje tatu v oblaku

Letala na nebu

Umetnik te tetovaže se pokloni letalskim bitkam druge svetovne vojne. Rokavi za tetoviranje se raztezajo po celotni roki in prikazujejo 5 letal, ki se izogibajo ognju in se mu izogibajo. Tetovaža ima rjav enobarvni ton skupaj s kombinacijo svetlih in temnih odtenkov.

Medtem ko so letala precej risana in komična, so oblaki videti realistični s svojim skiciranim umetniškim slogom. Pozornost do detajlov je neverjetna, če vidimo, kako se ravnine konkurenčnih strani zlahka razlikujejo.

Čeprav tetovaža nima metaforičnega pomena, služi kot opomnik na vojno v začetku 20. stoletja, ki je spremenila potek zgodovine.

Nevihta od X-Men

V poklon ženski superjunaki vesolja Marvel, tetovaža vidi nevihto, ko kliče sile narave. Umetnica, ki poustvarja podpisni strip, prikazuje nevihto, ki se dviga proti oblakom, ki zbirajo njeno moč.

Storm, oblečena v znamenito črno -rumeno obleko, je z dolgimi srebrnimi lasmi in belimi strelovitimi očmi zelo podobna svojemu stripovskemu kolegu.

Umetnica z akvarelom poustvari nekatere dele svoje obleke, preostala pa uporablja podobno temno črnilo. Storm je do danes utelešenje opolnomočenja žensk, saj je ena najmočnejših članov svoje ekipe.

oblak-tetovaža

Akvarelni oblak

Kot že ime pove, umetnik z akvarelom ustvari tetovažo z večernimi oblaki okoli roke stranke. Umetnik z mešanico nebesno modrega, roza in malo sivega ustvari očarljiv vzorec oblakov, ki se ovijajo okoli roke.

Umetnik lahko s pomočjo novih šolskih tehnik in učinkov čopiča naredi oblake in vzorec skoraj resničen. Čeprav tetovaža nima skritega pomena, je na pogled zelo pomirjujoča in sproščujoča.

Nevihtno morje

Nevihtno morje je še ena zelo slikovita tetovaža, ki pripoveduje zgodbo brez uporabe besed. Umetnik prikazuje ladjo, ko se trudi ohraniti ravnotežje, se sredi deževja nagne na stran. V celotnem prizoru je velika pozornost posvečena detajlom.

Od oblik in vzorcev oblakov do moških, ki padajo na morje, so podrobnosti vse do najmanjšega predmeta. Tatoo, ki ima enobarvno nastavitev, lahko razlikuje barve in pripoveduje mračno zgodbo skozi njene temne oblake, ki obkrožajo ladjo, in njene velike valove, ki gledajo navzdol na številne nemočne mornarje..

Padec Ikara

Zgodba, ki prikazuje ceno prevelike samozavesti, tetovaža prikazuje dogodke zgodbe skozi rokav za tetoviranje. Umetnik poustvarja umetniški slog iz 15. stoletja skoraj do popolnosti.

Prikazujejo Ikarja, ko doseže nad oblaki, na bicepsu, kjer močno sije sonce, v spodnjem delu roke pa pokažejo, kako začne padati. Skozi enobarvno nastavitev lahko vidite čudovito razvrščanje barv, ki se premika od svetlih na vrhu do temnih in dolgočasnih na dnu. Ta tetovaža pooseblja izvirno moralo mita o Ikaru, kako prevelika samozavest ni dobra stvar.

Tradicionalni japonski zmaj

V japonski folklori so zmaji modra starodavna bitja, ki so stoletja živela v oblakih. Umetnik prikazuje velikega zmaja, ko hodi nad oblaki s svojim velikim telesom, ki se razteza okoli bicepsa in naredi rokav.

Umetnik sledi tradicionalnemu japonskemu slogu tetoviranja, pomešanim z nekaterimi novimi elementi šolske tetovaže. Umetnik prikazuje zmaja, kopanega v črni barvi, z rdečimi črtami, ki ga obkrožajo.

Poleg črnega zmaja so enako svetli in živi oblaki, ki na sceno prinašajo ravnovesje. Umetnik je pomen svojega dela prepustil gledalčevi interpretaciji.

Balon na vroč zrak

Tetovaža z balonom na vroč zrak prikazuje balon z vročim zrakom, ki plava po oblakih in gleda na mesto. Umetnik ustvarja občutek velikega obsega s svojim intuitivnim umetniškim slogom.

Z umetniki, ki uporabljajo akvarele in temno debelo črnilo, ustvari repliko plakatne barvne slike. Z nekaterimi barvami, ki se prepletajo med seboj, medtem ko je v vseh različnih barvnih predmetih še vedno določena stopnja individualnosti.

Tetovaža oživi s svojo raznoliko paleto barv in umetniškim slogom. Ker tetovaža nima simbolnega pomena, je čist slog in oblikovanje.

London v 19. stoletju

The London Tattoo razstave iz 19. stoletja moški, ki hodi po uličici skozi stare stavbe na poti do stolpa Big Ben. Moški s cilindrom skupaj s palico in smokingom se sprehaja po dolgočasno modro enobarvnih ulicah Londona iz 19. stoletja.

V prizoru lahko opazite stolp Big Ben, narejen v skoraj repliki izvirnika. Umetnik skozi nove šolske in stare šolske metode tetoviranja naredi ulice Londona resnične.

oblak-tetovaže-

Stopnice v nebesa

Priklic slavni istoimenski pesmi Led Zeppelin, tetovaža Stairway to Heaven, je replika izvirne slike albuma. Prvotna umetnina albuma je stopnišče z krivuljami, ki vodi do vrha oblakov, kjer sveti svetloba.

Tetovaža posnema ta izvirni dizajn s svojo tradicionalno in novo šolsko metodo tetoviranja, da bi stari umetnosti dala svež nov videz. Umetnik izdeluje rože tudi na stopnišču. Veliko pozornosti posveča detajlom.

Z veliko barvno paleto je tetovaža videti kot kopija izvirne umetnosti.

Vse vidno oko

Za tiste, ki ste zelo religiozni ali verjamete v spletne teorije zarote, je ta tetovaža za vas. Umetnik prikazuje oko med oblaki, ko brezdušno gleda gledalca. Tetovaža sledi zelenemu enobarvnemu tonu, ki napolni oblake in oko v različnih odtenkih.

Oko, ki ga navdihuje znak Iluminati, je postavljeno sredi oblakov skupaj z nekaj minutnim plemenskim delom na robovih očesa. Čeprav je umetnik pustil to tetovažo za interpretacijo, vas to ne ustavi pri oblikovanju lastne teorije.

oblak-tetovaže

Osamljeni mornar

Osamljeni mornar vidi moškega, ki vesla s čolnom pod oblačnim nebom. Umetnik daje celoten čaroben občutek prizora, ko se mornar sam odmakne od obale.

Vidite lahko vodo, ki skozi oblake odseva majhne grede mesečine. Umetnik s svojim svetlo sivim videzom in temno rjavo barvo poudarja prizor s kraljevsko modro, da doda učinek.

Osamljeni mornar brez besed simbolizira osamljenost in obup.

Raketa izstreljena v oblake

Zelo risankasta tetovaža, umetnik naredi preprosto raketo, ko se razlije v oblake. Ko se lansira preprosta enobarvna replika rakete, so pred njo mavrični oblaki. Z neotradicionalnim umetniškim slogom tetovaža prikazuje žive barve oblakov v nasprotju s črno-belo nastavitvijo rakete. Tetovaža nima posebnega pomena, umetnik jo je prepustil interpretaciji.

Oblaki simbolizirajo veliko različnih stvari, kot so svetost, zen in mir. Skratka, obstaja veliko različnih tetovaž z različnimi slogi, zato pametno izberite, kakšno tetovažo boste dobili.