155 portretnih tetovaž, ki izgledajo resnično kot kdaj koli prej!

Sčasoma naletimo na številne ljudi, ki nas navdihujejo, včasih pa jim postanemo tako naklonjeni, da se nam zdi, da bi radi naredili nekaj v njihovo čast. Čeprav obstaja veliko načinov za izkazovanje ljubezni in spoštovanja, nekateri na koncu dobijo čudovit portret te navdihujoče figure, ki si jo je nataknil na telo. To jih nenehno opominja, kako jim je oseba pomagala spremeniti življenje.

Portretne tetovaže sestavljajo človeške figure in živali; nekateri vključujejo samo obraz osebe, drugi pa celo telo. Če nameravate na svojem telesu dobiti portret nekoga, ki je raztrgan, morate najprej najti nadarjenega tetovatorja, saj se portretne tetovaže zelo razlikujejo od drugih tetovaž, ki vključujejo različne predmete in simbole.

Večina teh tetovaž je v črno -belem črnilu s preprostim senčenim ozadjem. Vedno pa lahko spremenite ali prilagodite portret in dodate barve.

Spodaj vam bo v pomoč nekaj najboljših portretnih tetovaž, ki bi vas lahko navdihnile, da jih naredite. Portretno tetovažo lahko predstavite na različne načine in te ideje vam bodo zagotovo v pomoč.

Portretna tetovaža

Pomen portretnih tetovaž

Za portretne tetovaže ni posebnega pomena. Ljudje običajno dobijo portretne tetovaže, da bi poklonili ali počastili prisotnost nekoga v svojem življenju. Nekateri ljudje razumejo, da se spominjajo velikih stvari, ki jih je človek ali žival naučila, in pomembnih sprememb, ki so jih prinesle v svoje življenje.

Znane osebnosti črnijo svoje telo tudi s portretnimi tetovažami. Megan Fox ima na primer tetovažo Marilyn Monroe in Jeffree Star ima tetovažo Elvisa Presleyja. Tako Marilyn kot Elvis sta bili legendi in ikoni v Hollywoodu. Danes številne druge znane osebnosti kožo okrasijo s tetovažami znanih pevcev, igralcev ali bližnjih ljudi. Rob Kardashian ima za spomin spomin na portret svojega pokojnega očeta.

Portretno tetovažo bi morali dobiti le, če se oseba počuti navdihnjeno. Mnogi ljudje dobijo portret svojega obraza na telesu, da izrazijo ljubezen do sebe in se spomnijo na močne in lepe lastnosti, ki jih imajo.

Idealne umestitve za portretne tetovaže

Pri portretnih tetovažah je to, da jih lahko na svojem telesu očistite kjer koli želite. Če si tetovirate nekoga v čast, bi bilo najbolje, da si ga naredite na hrbtu, rokavu ali prsih. Velike portretne tetovaže izgledajo odlično na hrbtu in prsih. Za ljudi, ki gredo samo po obrazu osebe, bi bilo idealno, da si jih nataknejo na stegno ali roko, kar je idealno mesto glede na velikost tetovaže.

Eno najpogostejših mest za portretne tetovaže so prsi, saj to predstavlja, kako vam je oseba pri srcu, čeprav ni z vami. Območje prsnega koša daje umetniku za tetovaže dovolj prostora, da ustvari natančen portret in v njem pokaže realnost.

Portretna tetovaža

Ideje za portretne tetovaže

Spodaj boste naleteli na nekaj najboljših portretnih tetovaž, ki vam bodo pomagale izbrati pravo portretno tetovažo za vas. Te tetovaže morda nimajo natančnega portreta osebe, ki jo želite, vendar se lahko vedno zgledujete po oblikovanju in predstavitvi tetovaže.

Portretna tetovaža s cvetličnim ozadjem

Portretna tetovaža s cvetličnim ozadjem

Medtem ko večina portretnih tetovaž nima ozadja in ima samo obraz, lahko to spremenite in preizkusite to vznemirljivo in lepo cvetlično portretno tetovažo v ozadju. Ta tetovaža vključuje obraz osebe z različnimi barvnimi rožami v ozadju. Ozadje pomaga odpreti obraz in mu nameniti več pozornosti. Ta tetovaža najbolje izgleda v barvnem črnilu; lahko pa preprosto ostaneš tako, da roži dodaš barve. Ta tetovaža lahko vključuje portret vašega otroka ali družine/prijatelja, ki ste ga morda izgubili. Zagotovo boste ubili to tetovažo na hrbtu.

Viktorijanska okvirna portretna tetovaža

Viktorijanska okvirna portretna tetovaža

Lahko se odločite tudi za to viktorijansko uokvirjeno portretno tetovažo in dosežete eno najbolj elegantnih portretnih tetovaž na svojem telesu. Ta tetovaža vključuje portret osebe, ki jo želite narisati v črni barvi, obdano s črno -sivim vintage okvirjem. Okvir dvigne portret in naredi njegov videz bolj predstavljiv. Če se odločite za portret ikone ali obraz starejše osebe, je ta vrsta tetovaže kot nalašč za vas. Idealen kraj za nariranje bi bili prsi ali stegno.

Geometrijska portretna tetovaža

Geometrijska portretna tetovaža

Če želite svoji portretni tetovaži vnesti edinstven pridih, morate preizkusiti to geometrijsko portretno tetovažo. Vključuje portret osebe, sestavljen iz različnih geometrijskih črt s črnim črnilom. Z geometrijskimi slogi lahko dodate različne geometrijske oblike, da naredite tetovažo. Odvisno je od tega, kako kreativen lahko postane vaš umetnik za tetoviranje in njegove sposobnosti.

Za to vrsto tetovaže izberite portret, ki se bo stopil z geometrijsko zasnovo. Na primer, oseba lahko kadi, tako kot pri tej tetovaži, s cigareto v rokah. Lahko se odločite, da si to vrsto tetovaže narišete na prsi ali nekje v bližini prsnega koša.

‘Vse je v očeh’

Vse je v očeh

Ta portretna tetovaža z očmi je ena najbolj kul tetovaž, na katere boste kdaj naleteli. Ta tetovaža vključuje črne in sive oči in nos. V tej tetovaži so samo obrazne poteze. Senčenje in oblikovanje te tetovaže sta zunaj tega sveta, saj sta tako realistična. Lahko dobite oči svoje ljubljene ali oči navdušujoče igralke. Ta tetovaža prikazuje oboževanje te posebne osebe. Idealno mesto za to tetovažo bi bilo na vaši roki; lahko pa se odločite tudi, da ga na roki naribate.

Akvarelna portretna tetovaža

Akvarelna portretna tetovaža

Akvarelna tehnika je priljubljena tehnika tetoviranja, ki izgleda neverjetno. To tehniko lahko preizkusite tudi v portretni tetovaži in dosežete eno najbolj kul tetovaž doslej. Ta tetovaža vključuje portret želene osebe in dodaja brizge različnih barv. Nekatere barve pomagajo poudariti različne lastnosti obraza.

Za to vrsto tetovaže lahko izberete portret slavnega raperja ali pevca, saj oddaja glavne vibracije Rockstarja. Akvareli pomagajo razkriti tetovažo in jo narediti bolj predstavljivo. Popolna namestitev te tetovaže bi bila na tvoji roki. Zato se pripravite, da popestrite svoj portret s to neverjetno tetovažo portreta v akvarelu.

Portretna tetovaža angelov varuhov

Portretna tetovaža angelov varuhov

Na portretni tetovaži ni nujno, da prikazuje samo eno osebo. Portretno tetovažo več posameznikov lahko naredite skupaj. Ta portretna tetovaža angela varuha vključuje obraze štirih ali več ljudi, pobarvanih s črno. Ta tetovaža je lahko sestavljena iz ljudi, ki ste jih morda izgubili. Na obeh koncih tetovaže sta dva angela, ki sta črno -siva.

Ta tetovaža je lep način, da se spomnite ljudi, ki jih pogrešate. Na ta način lahko dobite tudi portret družinskih članov. To prikazuje, koliko vam družina pomeni. Idealno mesto za to tetovažo bi bilo na prsih.

Portretne tetovaže znakov

Portretne tetovaže znakov

Vsaka oseba ima najljubšega junaka, s katerim je obsedena iz predstave ali risanke. Vedno je zabavno narediti portretno tetovažo svojega najljubšega lika. Ta tetovaža vključuje portret izmišljenega junaka Harryja Potterja, pobarvan v različnih barvah. Oblikovanje te tetovaže je čudovito, saj prinaša realnost v njej. Ključ do popolne portretne tetovaže je delo z lastnostmi, ki prinašajo nekaj realizma.

Izberete lahko kateri koli znak, ki ga želite, lahko pa izberete tudi več kot enega. Ta tetovaža prikazuje vašo ljubezen in obsedenost do tega lika. Morda je tudi stalni spomin na vaše pisano otroštvo. Idealno mesto za to tetovažo bi bilo na vašem prsih, prsih ali hrbtu.

Dramatična portretna tetovaža z 3D učinkom

Dramatična portretna tetovaža s 3D učinkom

Če želite biti s svojo portretno tetovažo nekoliko dramatični, morate preizkusiti to 3D portretno tetovažo. Ta tetovaža vključuje obraz osebe z 3D učinkom, ki prikazuje steklene koščke, ki prihajajo iz obraza osebe; ima močno zgodbo. Če portret, ki ga izberete, pripoveduje močno zgodbo, je ta oblika kot nalašč za vas, saj vam bo pri tem pomagal 3D -učinek. Dodate lahko različne barve, da bo bolj opisna in privlačna. To tetovažo lahko neverjetno ubijete na prsih.

Portret z tetovažo imena

Portret z tetovažo imena

Ena najboljših portretnih tetovaž je tista, ki vsebuje ime osebe, ki vas je navdihnila. Če želite dodati ime osebe v bližini svoje portretne tetovaže, se morate odločiti za to tetovažo. Vključuje črno -bel portret portreta tistega, ki ga boste izbrali z imenom, ki je spodaj ali blizu napisano v pisavi za ustvarjalno pisanje. Pisanje in umestitev imena lahko prilagodite.

Nekateri ljudje dobijo datum, ki bi označil datum rojstva njihove idealne osebe ali dan, ko je umrl. Te tetovaže so popolnoma smiselne in izgledajo realno, kot vedno, če to naredite pri zelo izkušenem umetniku za tetovaže. Popolno mesto za to tetovažo bi bila na tvoji roki, lahko pa si jo privoščiš tudi kot tetovažo s polnimi rokavi.

Tetovaža portreta hišnih ljubljenčkov

Tetovaža portreta hišnih ljubljenčkov

Če imate hišnega ljubljenčka, ki ga obožujete in vam je morda na tak ali drugačen način spremenil življenje, je ta portretna tetovaža za hišne ljubljenčke popoln dizajn za vas. Ta tetovaža vključuje črno -bel portret vašega hišnega ljubljenčka z njegovim imenom v bližini. Ta portret je lahko sestavljen samo iz obraza vašega ljubljenčka. Ustvarite lahko tudi prizor, kjer se lahko igrajo, prinašajo kost ali jedo. Portretne tetovaže hišnih ljubljenčkov so zelo edinstvene in ni nič posebnega, kot da očarljiv obraz vašega ljubljenčka narišete na telo. To tetovažo bi morali narisati na roko.

Pogosta vprašanja

Kako dolgo moram čakati, da svoji konkurenčni portretni tetovaži dodam še kaj?

Če želite svoji tetovaži dodati še nekaj, čeprav je popolnoma dokončana ali prikriti njene dele, lahko to storite v celoti, vendar šele potem, ko se popolnoma zaceli. Zdravljenje traja približno 4-5 tednov. Nikoli ne naredite ničesar s svojo tetovažo, če ni ozdravljena, saj lahko to poslabša stanje in uniči celoten videz portreta.

Kako dolgo bo trajalo dokončanje moje portretne tetovaže?

Čas za dokončanje portretne tetovaže se razlikuje glede na velikost tetovaže in območje, na katerem ste jo nataknili. Največji čas, potreben za dokončanje portretne tetovaže, je 4-9 ur. Če vaša portretna tetovaža ne zahteva veliko podrobnosti ali posebnih učinkov, bi vam moralo vzeti približno 7 ur.

Koliko me bo stala portretna tetovaža?

Umetniki tetovaže določajo svoje pristojbine glede na številne dejavnike. Če vam tatoo umetnik zaračuna na uro, vas bo to stalo 200 USD na uro. Bolj ko je vaš tattoo umetnik izkušen, več pristojbin bodo zaračunali. Portretne tetovaže so precej drage, saj je veliko dela in podrobnosti, zaradi katerih je čim bolj realistična. Vedno je najbolje iti k izkušenemu umetniku za tetovaže, tudi če morate plačati več.

portret-tetovaže

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zaključek

Ustvarjanje portretne tetovaže je lep način, da svojo ljubezen in spoštovanje pokažete določeni osebi. Portretne tetovaže so ena najbolj simboličnih in pomembnih tetovaž, ki jih boste kdaj dobili, in tega ne smete zamuditi. S pomočjo teh fantastičnih idej za portretne tetovaže lahko zdaj izberete najboljšo portretno tetovažo in jo ubijete na ustreznem mestu na telesu.

About the author