155+ ptičjih tetovaž, ki so popolnoma izvrstne

Pozdravljeni, ljubitelj tetovaž. Ali nameravate črpati in aktivno iskati kul navdih za oblikovanje? No, ne išči več. Ptičje tetovaže so nova norost njihove srčkane estetike in celo bolj sladkega pomena. Poleg tega, da so srčkani, je njihov pomen lahko precej globok in pomemben. Te ideje za oblikovanje tetovaže so tako kul, da se boste takoj zaljubili. Verjemite mi, ne želite prezreti.

Nam ne verjamete? Pomikajte se, če želite izvedeti sami.

Ptice večinoma označujejo mir, pozitivnost, optimizem, sreča in blaženost. Simbolizirajo tudi neodvisnost, samoaktualizacijo in sposobnost razvoja perspektive. Vse to so zelo intenzivne in težke lastnosti. Razvijanje perspektive vam omogoča racionalno razmišljanje in daljnovidnost. Pomaga vam tudi, da izbrišete vse majhne skrbi, ki vas ovirajo pri rasti, in vam daje zelo prijeten občutek svobode.

Pridobivanje črnila je pomembna odločitev. Vaša tetovaža bo vaš partner za vse življenje. Izberite pametno in se odločite za nekaj, kar vas bo spomnilo, da ste pozitivni, da upate in polni življenja.

ptičje tetovaže

Umestitev- Kje bi morali narisati to obliko

Tetovaže ptic najbolje izgledajo na zapestju ali gležnju, čeprav jih nekateri radi nosijo na vratu ali za ušesi. V celoti je odvisno od vas. Če pa izberete mesto, ki je lahko vidno, se ga lahko preprosto razkažite. Prav tako si ga lahko ogledate in občudujete. Nenehno vas bo spominjal, da morate biti pozitivni in verjeti v ljubezen. Človeški um deluje na neverjeten način, če ga hranite s pozitivo, se boste počutili mirno, zadovoljno in sproščeno.

Kljub temu pametno izberite lokacijo. Če menite, da tega ne želite pokazati ali veliko gledati, izberite mesto, ki ga je enostavno skriti. Tetovaže je težko prikriti z ličenjem. Samo za tvojo informacijo.

Pojdimo k bistvu in poglejmo 155+ idej za tetovaže ptic in njihov pomen. So popolnoma izvrstni in neverjetno fascinantni. Torej, če razmišljate o tem, da bi si ga privoščili, bodite pripravljeni dati izjavo v drznem slogu!

ptičje tetovaže

Tatoo golobčka

Ta ideja o tetovaži je zelo priljubljena in elegantna. Tako moški kot ženske ga lahko preprosto pokažejo.

Pomen: Tatoo golob pomeni mir in harmonijo. Ima pa celo verski in duhovni pomen. Golob je povezan s krščanstvom in je v Svetem pismu večkrat omenjen. Golob je bil na primer omenjen v Noetovi skrinji. Predstavlja tudi zvestobo in zmago.

golob-tetovaže

Tetovaža kolibri

tetovaže kolibri tetovaže kolibri

Ta ideja o tetovaži je odlična in ima zelo pozitiven pomen. Večinoma ljudje, ki so v življenju preživeli veliko stisk, to nanesejo na telo. Deluje jim kot opomnik in jim daje vedeti, da izguba upanja ni možnost, ker je življenje lepo in obetavno.

Pomen: Kolibica simbolizira srečo, novice in okrevanje. Ta ptica naj bi s seboj prinesla vse vrste dobrih novic in energije. Označuje tudi svobodo in neodvisnost. Zanimivo dejstvo, da ta ptica lahko leti nazaj! Povezan je z Indijanci in Azteki. Včasih so verjeli, da ta simbol k sebi privlači nasprotni spol. Ameriška igralka Sarah Hyland nosi ta čudovit dizajn za ušesom in izgleda popolnoma čudovito.

Tetovaža sove

Ta ideja o tetovaži je edinstvena in vam omogoča ustvarjalnost. Umetnika tetovaže lahko prosite, naj naredi lepe vzorce v sovi ali mu doda barvo barve, da bo videti bolj čudovito.

Pomen: Simbol sove večinoma predstavlja modrost in znanje. Grška boginja Atena, boginja modrosti, je imela na rami tetovažo sove. Če ste dober čuvaj skrivnosti, si ga zagotovo privoščite s črnilom. Sove imajo odličen nočni vid in naj bi bile odlični misleci. Učijo se in razmišljajo ponoči.

Tetovaža papiga

tetovaže papiga

To je zelo srčkana ideja oblikovanja tetovaže. Če ste zgovorna oseba in želite to sporočiti vsem, ki jih srečate, potem je to pravi dizajn za vas. Dejstvo, da je to edina žival, ki se lahko pogovarja z vami, je zelo fascinantno in naredi to žival še hladnejšo.

Ker so papige pisane in privlačne živali, lahko umetnika za tetovaže zaprosite za ustvarjalnost s tem dizajnom. Dodajte mu nekaj barve in drugih srčkanih okraskov za dodaten čar.

Pomen: Papige nakazujejo igrivost, duhovitost, druženje in veselje. So kot tvoji prijatelji. Prav tako naj bi bili uporniški kot pirati. To pojasnjuje podobnost imen.

Tetovaže rajskih pticptičje tetovaže

Še ena zelo priljubljena oblika tetovaže ptic. Zaradi živahnih barv in drznih obrisov je še lepša. Perje teh ptic je večinoma pobarvano z rdečo, rumeno in modro barvo.

Pomen: Po ljudskem prepričanju so te ptice iz nebes in nikoli ne pristanejo na zemlji. Predstavljajo eleganco in milost in so verske ptice. Afriška plemena so včasih nosila to obliko. Ta zasnova kaže, da verjamete v življenje po smrti in v koncept nebes ali pekla.

Blue bird ali Blue jay Tattoo

To je zelo krasna oblikovalska ideja, ki bo zagotovo pritegnila veliko pozornosti.

Pomen: Te ptice vidimo v domorodnih in nemških zgodbah. Zelo pogosto se slišijo tudi v pesmih in pesniških besedilih ter verzih. Predstavljajo srečo in blaginjo. Njihova modra barva označuje barvo neba, kar pomeni večno srečo. Tudi modre sojke so zelo zaščitniške do svoje družine. So zvesti in imajo tudi veliko znanja. Indijanci so včasih verjeli, da je modra ptica simbol dobrega zdravja in dobre prihodnosti.

Peacock Tattoo

pavove tetovaže

Pavi so pisani, eksotični in izjemno osupljivi. Če želite drzen in živahen dizajn, je to zagotovo vaša izbira. Pavi so zaradi svojega edinstvenega videza zelo priljubljeni med drugimi pticami. Ta oblika vam bo zagotovo zbrala veliko komplimentov. Nekateri ljudje radi narišejo velike pave na prsih, drugi pa majhne na gležnju. Če nanesete črnilo, lahko izboljšate svojo notranjo in zunanjo lepoto.

Pomen: Pavi radi občudujejo njihovo lepoto, zato lahko rečete, da so nekoliko narcistični. Odprejo svoje pisano perje in hodijo kot dive. Predstavljajo zaupanje, svobodo, znanje, sočutje in prijaznost. Peacock je bil vozilo hindujske boginje Lakshmi, ki je boginja bogastva. To je zaradi njegove veličastne in kraljevske privlačnosti. Njegovo perje se zaradi tega celo uporablja v kraljih in kraljicah.

Eagle Tattoo

To tetovažo ptic imajo moški večinoma raje. Ta ptica je nekoliko moške narave. Je ikoničen in je tudi na ameriški zastavi. Če na prsnem košu natisnete orla, se lahko spomnite dejstva, da imate moč in svobodo za dosego svojih ciljev. Ta opomnik vas bo podprl in vas pripeljal do tega, da se boste vsak dan približali svojim ciljem.

Pomen: Predstavlja moč, pogum in prevlado. Grški bog Zues je imel orla, ki je delal zanj. So izjemno opazne ptice in se borijo za tisto, kar jim pripada. Druge ptice vedo, da se z orlom ne morejo zaplesti. Indijanci so v svojih obredih uporabljali orlove perje, ker upodabljajo moč, modrost, vizijo in veljajo za sveto. Orel je znan tudi kot kralj neba.

Male ptice odletijo Tattooptičje tetovaže

Ta oblika tetovaže je minimalistična in srčkana. To se običajno nosi na zapestju, ker so te ptice majhne. Zelo priljubljen je med deklicami. Je preprosto in preprosto, brez težav. Ptice, ki odletijo z absolutno svobodo, so pisane s krepkim črnim črnilom.

Pomen Ta zasnova kaže, da ima uporabnik absolutno svobodo odkrivanja novih stvari, krajev in zanimivih življenjskih izkušenj, tako kot ptice odletijo brez skrbi na svetu. Ta tetovaža včasih vsebuje osebno sporočilo. Spominja vas na smrt ljubezni, saj ko ptice odletijo, jih ne opazite. Odhajajo daleč in vas pustijo radovedne in radovedne

Tetovaža jastreba

tetovaže jastreba

https://www.instagram.com/p/BwnqmGrAFLl/

To je še ena briljantna ideja za tatoo, posebej za moške. Nosilec te tetovaže lahko svetu pokaže, da se ne bojijo nikogar in ničesar in bodo storili vse, da zaščitijo svoje ljubljene.

Pomen: Tetovaže jastreba dajejo zelo trdno izjavo. Označujejo smrt, zaščito, moč in obnovo. Čeprav jastreba večinoma gledajo kot negativca, je simbol moči. Jastrebi so zelo ostro zaščiteni, ko gre za njihove mlade. Ne bojijo se drugih ptic in jih neusmiljeno napadajo, če poskušajo motiti družino.

Raven ali Crow Tattoo

Ta ideja o body artu je zelo priljubljena tudi predvsem zaradi dejstva, da daje gotske vibracije. Gotski najstniki in posamezniki, ki radi ostanejo skrivnostni, si pogosto tetovažo natisnejo s črnilom.

Pomen: Skrivnost je zelo pomemben element, povezan s krokarji in vranami. Večinoma so temni simboli in označujejo smrt. Grški mit pravi, da so gavranovi delovali kot Božji glasniki med bogovi in ​​smrtniki. Poleg temnega dotika mu je priloženo tudi nekaj blaga. Predstavljajo intelekt in komunikacijo z duhovi. To je zelo močna funkcija.

Tetovaža ptic po meri

Najboljši del izbire dizajna tetovaže ptic je dejstvo, da vam omogoča raziskovanje. Izberete lahko svoje najljubše barve, različne geometrijske vzorce, biserne okraske ali navadno preprosto ptico in jo uspete zibati. Izgleda super in ima tudi globoke pomene, kar je plus, ker kdo želi trajno body art, ki nima pomena ali globine.

ptičje tetovaže

Pogosto zastavljena vprašanja (pogosta vprašanja)

Zdaj je čas, da odgovorimo na najpogostejša vprašanja in vprašanja v zvezi s tetovažami. Upamo, da vam jih bomo razčistili.

Je tetoviranje zelo boleč proces?

To je v celoti odvisno od stopnje tolerance na bolečino. Nekateri ljudje so bolj občutljivi na bolečino kot drugi. Običajno je manj boleče na stegnu na nadlakti. Zelo pomembno je, da ostanete hidrirani in tudi vaš sistem mora biti brez alkohola. Poskrbite za zdrav obrok in sedite na seji. Boleče in skopo, ne bo lagalo. Lahko povzroči opekline, vendar se izboljša in navadiš se.

So tetovaže zelo drage?

Če greste na a poceni salon za tetoviranje, to boste dosegli po ugodnih cenah. Pomembno pa je omeniti, da lahko poceni saloni ogrozijo higieno. Zato plačajte nekaj denarja in ne popuščajte pri higieni, saj je to občutljiv in tvegan proces. Dobri saloni za tetoviranje v ZDA zaračunajo okoli 100 do 200 dolarjev na uro na uro.

Koliko časa traja, da dokončate?

Če ste izbrali podrobno zasnovo velike velikosti, bo trajalo nekaj časa za dokončanje. Postopek je občutljiv in vključuje vbadanje igel v kožo s pomočjo posebnih orodij, zato se ne premikajte in ne mešajte. Ključno je ostati potrpežljiv in zaupati svojemu tetovatorju njegovo delo. Boleče bo, a končni rezultat vas bo razveselil.

Kako dolgo traja, da se izpuščaj/pekoč občutek ozdravi?

Zdravljenje traja približno teden dni. Če pa močno peče in zbada, bolečine pa ne prenesete, pojdite k zdravniku. Naredite to, preden se začne oblikovati okužba, ker je izpuščaj še vedno odprt in lahko povzroči okužbe. Razen tega se izogibajte dejavnostim, povezanim z vodo, kot je plavanje, in območja ne pokrivajte s trakom ali tesnimi oblačili. Naj diha in se pozdravi.

Upamo, da je bilo to v pomoč. Vso srečo!

About the author

Adblock
detector