155+ simboličnih podpičjih tetovaž na vašem telesu (s pomeni)

Tačke s podpičjem so lahko videti zelo preproste s piko in vejico na dnu, vendar drugim pomenijo več kot le klasična slovnična ločila. Že vrsto let ljudje tetovirajo podpičje, da bi osvetlili pomen duševnih bolezni. Nosijo ga kot znak solidarnosti z ljudmi, ki trpijo za duševno boleznijo, in tistimi, ki so zaradi tega izgubili življenje.

Ko se trend tetovaže s podpičjem stopnjuje, so ljudje uvedli različne vrste tetovaž s podpičjem in ga spremenili, tako da so mu dodali več elementov. Tetovaže izgledajo neverjetno elegantno in so združile tudi veliko ljudi. Če torej iščete edinstveno minimalistično tetovažo z močnim pomenom, se vsekakor odločite za neskončno tetovažo s podpičjem.

V pomoč so vam spodaj omenjene različne vrste tetovaž s podpičjem, skupaj s pomenom tetovaže s podpičjem..

podpičje-tetovaža

Pomen tetovaže s podpičjem

Tetovaža s podpičjem večinoma simbolizira solidarnost s tistimi, ki bi lahko končali svoje življenje, a so se prebili in preživeli. Ljudje se že vrsto let spopadajo z depresijo, tesnobo in številnimi drugimi vrstami duševnih bolezni. Tu je nastal „Project Semicolon“, ki je s tetovažo podpičja simboliziral, kako bi avtor lahko končal svoje življenje, vendar se je odločil ne. Od nastanka tega neverjetnega projekta je tetovaža s podpičjem rasla in postala pomemben modni trend z dobrim razlogom.

Tačke s podpičjem ne pomagajo samo osebi, ki jih nosi, ampak tudi zbira veliko ljudi in jim pomaga odpreti svoj boj z duševnimi boleznimi. Ta tetovaža je simbol upanja za ljudi, ki se soočajo z duševnim stresom, in je ljudem omogočila, da pridejo iz svojih lupin. Tačke s podpičjem vas na vašo zgodbo spominjajo tudi, kako močni ste. Ta tetovaža vas motivira, da prebrodite vsakodnevne življenjske težave.

Tudi če se ne borite z duševno boleznijo, je spoštovanje, da si naredite to tetovažo, saj je to podpora ljudem, ki jo imajo in jo res preživljajo, in ji dati podporo, ki jo bodo preboleli.

Namestitev

Teme s podpičjem so majhne velikosti, zato je najbolje, da jih dobite nekje na vidnem mestu, saj lahko na ta način ljudje prepoznajo, kako se borite v bitki za duševno zdravje, in da imate za povedati močno zgodbo. Nekaj ​​najboljših krajev za tetoviranje podpičja je zapestni prst in blizu ušesa. Marsikomu se je to začelo pojavljati na obrazu, ob bočnicah, kar je precej edinstveno mesto.

Vrste tetovaž s podpičjem

Spodaj je omenjenih nekaj klasičnih in trendovskih idej za podpičje, ki bi vas lahko prepričale, da jih dobite, čeprav je pomen te tetovaže precej prepričljiv.

Mačka debelega črevesa

Nekatere tetovaže s podpičjem so edinstvene po svojem videzu in imajo lahko tudi različne pomene. Ta tetovaža z mačko in podpičjem je ena najlepših tetovaž, ki jih boste našli po internetu, zlasti za tiste, ki so mačji čudaki. Ta tetovaža vključuje tetovažo s podpičjem s črnim črnilom, vendar je namesto pike mačji obraz v obliki pike.

Ljudje običajno dobijo to tetovažo, da pokažejo svojo ljubezen do svojih hišnih ljubljenčkov, simbolizira pa tudi preobrazbo in neodvisnost, saj je mačka precej simbolična v mnogih plemenih in japonski mitologiji. Ta tetovaža bi lahko predstavljala tudi, kako vas je hišni ljubljenček rešil zaradi duševne bolezni. Poskusite to luštno tetovažo z zapičjem izločiti nekaj privlačnih in pomembnih vibracij.

Akvarelni slog

tetovaža podpičje z akvarelom

Sedaj lahko predstavite slavno tehniko tetoviranja z akvarelom v svoji teoriji s podpičjem in jo naredite pop. Ta akvarelna podpičje tetovaža vključuje tetovažo podpičje s črnim črnilom na zapestju, raztrgano nad valom akvarelov, ki je nekoliko podoben mavrici.

Tehnika akvarela zelo dobro dopolnjuje podpičje in vam daje popoln kontrast tetovaže. Ta tetovaža ne samo, da izgleda edinstveno elegantno, ampak pomaga vnesti barvo v vaše življenje, predvsem če ste šli skozi grobo težavo, ki se ukvarja z vašim duševnim zdravjem.

Metulj odleti stran!

Ta tetovaža podpičje metulj mora biti ena najboljših in najlepših tetovaž podpičja, na katero boste kdaj naleteli. Ta tetovaža vključuje podpičje s črnim črnilom in majhnimi metuljnimi krili blizu debelega črevesa. Debelo črevo predstavlja telo metulja. Ta tetovaža je natančen simbol preobrazbe; prikazuje, kako ste se skozi leta spremenili kot oseba in se zdaj počutite veliko bolje.

To daje tudi občutek upanja, da se stvari izboljšajo in da ne boste vedno ostali gosenica. Tako ali drugače se gosenica spremeni v metulja. Takole se boste preoblikovali v novo in boljšo osebo, tako fizično kot psihično.

Znak križa

Če resnično verjamete v krščansko vero in verjamete, da vam je pomagala rasti na čudežne načine, potem je ta tetovaža s podpičjem in križem popolna izbira za vas. Ta tetovaža je sestavljena iz črnega križanega križa na zapestni reži na sredini, kjer se pojavi podpičje. Ta tetovaža predstavlja vaše resnično verovanje v Kristusa in kako vam je vera pomagala prebroditi vašo temno fazo v življenju. Zato se pripravite predstaviti Božje čudežne moči s to simbolično tetovažo s podpičjem.

Fade Away Birds Semicolon Tattoo

tetovaža ptičjega podpičja

Ta tetovaža podpičja te ptice je resnično edinstvena in izjemno umetniško delo. Ta tetovaža vključuje podpičje z modrim in vijoličnim črnilom, kjer pika zbledi in zbledi v črne ptice, ki odletijo. Ptice v tej tetovaži predstavljajo svobodo, ko prihajajo iz vaše lupine. Prikazuje, kako ste za seboj pustili vse svoje skrbi in težave ter končno nadaljevali. Simbolizira tudi upanje, saj so ptice eden pomembnih simbolov upanja in zadržkov.

V mnogih religijah in kulturah se ptice uvrščajo med glasnike med nebom in zemljo ter dodajajo več poudarka predstavitvi svobode. Tej tetovaži se je težko upreti s tako lepim videzom in intenzivnim upodabljanjem.

Srčna tetovaža debelega črevesa

Ta tetovaža s podpičjem v srcu je precej klasična in je ena najbolj znanih tetovaž s podpičjem. Ta tetovaža vključuje rdeče pisano srce namesto pike s tradicionalno črno vejico pod njo, ki jo prikazuje kot podpičje. Ta tetovaža simbolizira, kako močna je ljubezen in kako vam je pomagala v nekaterih grozljivih časih vašega življenja.

S to tetovažo lahko tudi cenite ljubljeno osebo, ki vas je preživela v temni fazi. S to tetovažo dokažite svetu, da je vse, kar morate imeti in podariti, ljubezen, večinoma za preživetje v svetu, polnem krutosti in goljufij.

Tetovaža z neskončnostjo s podpičjem

Ta neskončna tetovaža s podpičjem je zelo močna, saj imata oba simbola močan pomen in v kombinaciji oddaja močno vibracijo. Ta tetovaža vključuje črni znak neskončnosti s podpičjem, ki dopolnjuje sliko.

Neskončne tetovaže predstavljajo osamljenost in nekaj večnega. Skupaj s podpičjem celotna tetovaža predstavlja vse neomejene možnosti, ki jih imate v življenju, in da ne morete skozi nič. Vse kar morate storiti je, da svoj um in dušo izboljšate, ta tetovaža pa je popoln način, da vas to motivira.

Zareza in utrip

tetovaža podpičje s srcem

Čeprav se tetovaža lahko sliši zelo grozljivo, še vedno ne premaga dejstva, da je ta tetovaža s podpičjem z utripom srca ena najbolj osupljivih in subtilnih tetovaž, prisotnih v umetnosti tetoviranja. Ta tetovaža vključuje srčni utrip s črnim črnilom, ki se konča s podpičjem. Ta tetovaža predstavlja, kako dragoceno je vaše življenje, in to življenje je oddaljeno le en utrip. To tetovažo lahko dobite tudi, da pokažete svojo ljubezen do nekoga in kako so vam morda spremenili ali rešili življenje.

Vse belo Vse

Če iščete edinstveno tetovažo, ne iščite več, saj je ta bela tetovaža s podpičjem popolna izbira za vas. Ta tetovaža vključuje podpičje z belim črnilom, ki izgleda odlično na prstu ali v bližini ušesa. Ta tetovaža je preprosta, a hkrati elegantna in edinstvena kot vedno. Ta tetovaža vas spodbuja, da vedno gledate na svetlo stran, ne glede na to, kako neugodna ali zahtevna je vaša situacija. Ta tetovaža spodbuja tudi druge ljudi, ki naletijo na vašo tetovažo, da vedno pogledajo pozitivne lastnosti.

Dragonfly Semicolon Tattoo

Še en fantastičen element, ki bi lahko polepšal vašo tetovažo z podpičjem, je ta tetovaža s podpičjem kačji pastir. Tetovaža ima edinstven videz in iz nekega razloga oddaja mistično vibracijo. Ta tetovaža vključuje črno podpičje s črnilom, ki predstavlja telo kačjega pastirja, s črnimi začrtanimi krili.

Kačji pastirji simbolizirajo pogum, veselje in moč. Ta tetovaža je mnogim ljudem pomagala najti te glavne atribute življenja in jih uporabiti v vsakdanjem življenju. To je predvsem za ljudi, ki so preživeli velike samomorilne epizode in so zdaj v veliko boljši življenjski dobi. Zato dodajte nekaj očarljivega pridiha svojemu telesu in življenju s to neverjetno tetovažo s podpičjem.

Ljubitelji glasbe polkrožna tetovaža

glasbene tetovaže s podpičjem

Če ste pravi ljubitelj glasbe, je ta tetovaža s podpičjem za glasbo prava izbira za vas. Ta tetovaža je sestavljena iz črne glasbene note s črtami srca, ki se povezujejo s podpičjem. Ta tetovaža predstavlja, kako vas je glasba popeljala skozi nekatere najtežje dele vašega življenja.

Prav tako piše, kako sta vam glasba in ta tetovaža morda pomagala pri depresiji. Na ta način lahko drugim pokažete, kako jim glasba lahko pomaga v času depresije, še posebej, če se jim zdi, da ne morejo prestati svojega težkega časa, ker je glasba močna.

podpičje-tetovaža

Pogosta vprašanja

Koliko časa traja, da naredite tetovažo s podpičjem?

Čas, potreben za izdelavo tetovaže s podpičjem, je odvisen od številnih dejavnikov. Ti dejavniki so običajno sestavljeni iz velikosti vaše tetovaže, dizajna in količine podrobnosti, ki jih zahteva, ter izkušenj umetnika tetovaže.

Tačke s podpičjem so precej preproste in v resnici ne vključujejo vrhunskega dizajna. Če se torej odločite za klasično tetovažo s podpičjem, vam bo morda vzelo največ deset minut.

Če se prvič tetovirate, lahko traja dlje, odvisno od tolerance na bolečino, ki jo imate, in področja, na katerem ste jo dobili na telesu.

Koliko me bo stala moja tetovaža s podpičjem?

Ker so tetovaže s podpičjem običajno manjše velikosti, vas bo to skupaj stalo 40 USD; vendar to ni standardna cena, stroški pa se lahko povečajo, kar je odvisno od več razlogov. Nekateri saloni za tetoviranje zaračunavajo uro. Torej je to odvisno od področja na vašem telesu, na katerem ga narišete. Najvišji stroški na uro, ki jih zaračunajo umetniki tetovaž, so 200 dolarjev. Če svoji tetovaži dodate barvno črnilo in druge eksotične podrobnosti, vas bo to stalo več kot 40 USD.

Ali me boli zapestje s tetovažo z zarezom?

Tetovaže na zapestju so precej boleče, saj je na tem področju veliko žil, zaradi česar lahko občutite veliko bolečin v primerjavi z drugimi področji. Vendar pa vas to ne bi smelo preprečiti, da bi ga dobili, saj boste nekaj minut čutili občutek. Teme s podpičjem so majhne in ne potrebujejo toliko časa za dokončanje.

Zaključne besede

S pomočjo teh fantastičnih tetovaž s podpičjem lahko zdaj dosežete ne le čudovito body art, ampak tudi spremenite življenje mnogih drugih ljudi. To je ena izmed tetovaž, ki si jih pogosto privoščijo ljubitelji tetoviranja, saj je pomagala toliko ljudem. Zato si morate priskrbeti to tetovažo, saj bi lahko prinesli bistveno spremembo v življenju osebe, ki se bori s svojim duševnim zdravjem.

About the author