155 trendovskih tetovaž za gležnje za ženske

Modne tetovaže na gležnjih v teh dneh postajajo vse bolj priljubljene, zlasti med ženskami. Ta vrsta tetovaže je še posebej primerna za ženske, ki iščejo majhen košček, ki jim omogoča okusno in subtilno izražanje. Poleg samoizražanja mnoge ženske verjamejo, da so njihovi deli gležnjev privlačnejši, kar dodaja njihov čar. Sčasoma se je vse večja priljubljenost kosov gležnjev odpirala širši in boljši izbor modelov, ki so vplivali na več ljudi, da se pridružijo muhi.

tetovaže na gležnju

Vrste tetovaž na gležnju

Tetovaže gležnjev malih živali

Če iščete ljubko tetovažo za gleženj, ki bi lahko odražala vašo osebnost, potem boste morda želeli preizkusiti to vrsto tetovaže. Vse kar morate storiti je, da ugotovite katera žival najbolje odraža vašo stran ki ga želite zastopati. Vsaka žival predstavlja določen lik. Lisica je na primer povezana z zvito osebnostjo. Zajec pa predstavlja ponižnost. Za večjo izbiro lahko preverite alternativni pomen teh živali, kot ga opredeljuje druga kultura.

Vrtinčne tetovaže gležnjev

Če želite preprosto tetovažo, ki poudarja obliko, potem so vrtinčne tetovaže na gležnju zelo primerne za vas. Mnoge ženske uporabljajo to vrsto gležnja zaradi njegovega elegantnega zaključka. Zasnova se preprosto vrti po obrisih gležnja na strani vašega stopala in nato proti prstu, v očarljivem gibanju sledi orisu gležnja in robu stopala.

Keltske tetovaže gležnjev

Keltske tetovaže na gležnju so idealne za ženske, ki si želijo simbolično tetovažo z zgodovinsko predstavo. Ta tetovaža združuje eleganco s pomembnimi vzorci, ki so jih Kelti uporabljali v starih časih. Keltske tetovaže so sestavljene iz oblik, linij in vzorcev, ki se prepletajo skupaj, da ustvarijo čudovit vozel. Kelti verjamejo, da imajo nosilci tega simbola sposobnost priklicati dobro energijo, ki prinaša srečo.

Tetovaže gležnja trte

Tetovaža vinske trte je danes ena najbolj priljubljenih tetovaž gležnjev. Če iščete barvit dizajn, ki bo poudaril vaš gleženj, potem razmislite o tetoviranju vinske trte. Ta vrsta tetovaže predstavlja ženskost, saj se pogosto kombinira z barvitimi cvetovi. Odtenek, ki se uporablja za barvanje te tetovaže, naj bi zagotovil malo verjeten kontrast med vašo tetovažo in kožo ter ustvaril odličen zaključek, zaradi katerega bo vaš gleženj videti bolj osupljiv.tetovaže na gležnju

Pomen tetovaže na gležnju

Tetovaže na gležnju imajo različne pomene in lahko simbolizirajo različne stvari. Eden od pogostih načinov opredelitve pomena tetovaže je preveriti njeno zgodovinsko ozadje in izvor. Plemenski modeli gležnjev, kot so keltske tetovaže, so običajno povezani s prepričanjem, tradicijo in kulturno prakso plemena, kamor tetovaže spadajo. Določanje pomena tetovaže s to prakso vam lahko pomaga ugotoviti splošno sprejet pomen oblikovanja tetovaže.

Drug način za opredelitev pomena tetovaže na gležnju je, da jo dobite neposredno od nosilca. Čeprav lahko raziskave osvetlijo lastnosti in vrednote lastnika tetovaže, v resnici ne razkrijejo dejanskega pomena tetovaže. To je zato, ker pravi pomen tetovaže dejansko določi oseba, ki jo nosi.

Kot primer splošnega pomena; ženske, ki nosijo tetovaže na gležnju, so pogosto opredeljene kot neodvisne, skrivne, samozavestne osebe s subtilno osebnostjo in trdnim prepričanjem. Tatoo gležnja je njihov način izražanja, da so lahko žilavi in ​​elegantni hkrati, ne da bi se morali pokazati vsem.tetovaže na gležnju

Idealna namestitev tetovaž na gležnju

Idealna postavitev tetovaže za gleženj je odvisna od področja gležnja, ki ga želite poudariti, in oblike, ki jo želite uporabiti. Ta dva dejavnika sta glavna dejavnika pri odločanju o najboljši umestitvi tetovaže.

 • Obstaja veliko načinov za izvedbo tetovaže gležnja. Eden je, da se ovijete okoli tetovaže na gležnju. Plemenske tetovaže na gležnju so običajno dober pas za gleženj. Oblike in vzorci, uporabljeni pri tej vrsti oblikovanja, omogočajo tetovatorju, da preprosto razširi obliko okoli gležnja, ne da bi pri tem kompenziral kakovost tetovaže.
 • Za tiste, ki imajo raje majhno tetovažo gležnja, lahko izberete kjer koli okoli talusa ali sklepa, ki povezuje sredino stopala z gležnjem. Izberite majhen in prilagodljiv dizajn, ki se lahko dobro ujema z obrisi tega območja, tako da vaša tetovaža ne bo videti deformirana, ko nogo upognete navzgor in navzdol.
 • Za vinsko trto in vrtinčne tetovaže gležnja bo vaš gleženj in stranski rob stopala ali noge idealna lokacija. To omogoča, da oblika prosto teče iz gležnja, saj elegantno poudarja obris vaše noge ali noge.

Glej tudi:

 • 125 najboljših sidrnih tetovaž leta 2017 (s pomeni)
 • 110 Odlična zbirka glasbenih tetovaž za vsakogar
 • 110 najboljših modelov družinskih tetovaž letos
 • 125 edinstvenih tetovaž s puščicami s pomeni
 • 125 najboljših azteških tetovaž za moške

tetovaže na gležnju

Oblikovanje tetovaže gležnja

Nasveti za pripravo pred tetoviranjem gležnja

 • Izberite želeno obliko tetovaže gležnja. Ne pozabite, da večji in bolj zapleten dizajn, ki ga izberete, traja dlje, da dokončate tetovažo.
 • Odločite se, kako želite, da vam bo gleženj natisnjen. Obstaja veliko načinov za izvedbo tetovaže gležnja, zato poiščite primeren dizajn za vašo ciljno lokacijo.
 • Poiščite dobro uveljavljeno tetovažo ali tetovatorja. Za priporočila lahko zaprosite svoje prijatelje ali domačine na vašem območju. Zelo priporočljivo je tudi branje pregledov tatoo trgovin.
 • Preden se dogovorite za sestanek, se pogovorite s svojim potencialnim tatuistom. Pogovorite se o svoji ciljni zasnovi in ​​lokaciji tetovaže gležnja. Ugotovite, ali se počutite prijetno ob razpravi in ​​priporočilih tetovatorja. Ne pozabite zaprositi za ponudbo.
 • Pripravite svoj proračun. Tetovaže na gležnju so lahko cenejše v primerjavi s tetovažo s polnimi rokavi ali črnim kosom, vendar to ne pomeni, da bo poceni. Upoštevajte, da bolj zapleten dizajn, ki ga želite, dražja postane vaša tetovaža.
 • Ustrezno navlažite kožo in si zagotovite dovolj spanca in vitaminov, tedne pred načrtovano tetovažo. Stanje vaše kože lahko vpliva na splošno kakovost vaše tetovaže. Barva in podrobnosti tetovaže so vedno videti bolje za zdravo kožo.
 • 24 ur pred tetovažo ne jemljite aspirina ali drugih zdravil za redčenje krvi. Zdravila za redčenje krvi lahko povzročijo večjo krvavitev. V tem primeru bo tetovator morda moral prekiniti tetovažo.
 • Vzemite svojega obroke nekaj ur pred tetoviranjem sejo. To vas bo zaščitilo pred lakoto, če bo tetovaža trajala dlje, kot je bilo pričakovano. Prinesite nekaj, kar vas bo zabavalo. Ker si boste tetovirali gleženj, bi morale biti vaše roke proste za igranje nekaterih iger na telefonu, zato poskrbite, da boste imeli dovolj iger ali filmov, s katerimi boste lahko zaposleni.tetovaže na gležnju

Povprečni stroški storitev in standardna cena za tetovaže na gležnju

Stroški tetovaže so običajno odvisni od velikosti, kompleksnosti in barve oblikovanja. Drugi dodatni dejavniki, ki lahko vplivajo na ceno, vključujejo lokacijo trgovine s tetovažami in strokovno znanje tetovatorja.

Umetnik tetovaž v ZDA lahko zahteva 100 do 150 dolarjev na uro. Preprosta tetovaža gležnja lahko traja eno uro ali dve, kar vas lahko stane najmanj 200 USD. Ne pozabite vključiti dodatnih 10 do 25% storitvenih napotkov za umetnika.

Premiere tattoo salon na drugi strani vam lahko zaračuna glede na velikost želenega dizajna tetovaže za gleženj. Najnižja pristojbina se začne pri 60 USD za prvi palec plus 20 USD na naslednji palec.

Poleg teh metod določanja cen nekatere trgovine ponujajo tudi popuste in posebne akcije. Nekateri od teh promocij vam lahko prihranijo do 50% popusta na običajno ceno tetovaže, kar je veliko glede na to, da je za vašo tetovažo lahko zadolžen strokovnjak za tetovaže.tetovaže na gležnju

Nasveti za vzdrževanje tetovaž gležnja

Vaše znanje o pravilnem vzdrževanju tetovaž na gležnju določa, kako dolgo bo vaša tetovaža videti drzna in živahna. To vam lahko pomaga tudi prihraniti čas in denar, če se odpravite sem in tja k svojemu tattoo umetniku na dotik.

 • Zaščitite kožo pred ostrimi vremenskimi vplivi. Preveč sončne svetlobe in mraza lahko poškoduje vašo kožo, vse, kar poškoduje kožo, pa lahko poškoduje vašo tetovažo. Če poleti uporabite kremo za sončenje ali pozimi vlažilno kremo, lahko pomagate ohraniti vašo tetovažo.
 • Ne pozabite zaščititi svoje tetovaže pred ugrizi žuželk, alergeni in drugimi zunanjimi dejavniki, ki lahko poškodujejo vašo tetovažo. Nošenje zaščitne opreme pri raziskovanju na prostem ali pri delu v okolju ali snovmi, ki ogrožajo kožo, zmanjšuje tveganje, da bi nenamerno poškodovali vašo tetovažo.
 • Vedno nosite udobna oblačila. Nošenje udobnih oblačil ali v tem primeru hlač bo zmanjšalo nepotrebno trenje med hlačami in vašo tetovažo. Vztrajno praskanje ali trenje lahko povzroči, da barva tetovaže zbledi hitreje, kot je potrebno. Nosite oblačila, ki omogočajo, da vaša tetovaža diha.
 • Poiščite verodostojne izdelke za nego tetovaže, ki lahko vaši tetovaži dajo dodatno plast zaščite. V tatoo ste vložili veliko denarja, zato je povsem naravno, da naredite še en korak, da podaljšate vrednost svoje naložbe.

Podrobnosti, navedene tukaj, so nekatere osnovne informacije, ki jih morate vedeti, če nameravate tetovirati gleženj. Če želite več informacij o kakršni koli posebni skrbi, bo naslednja najboljša možnost posvetovanje z zanesljivim strokovnjakom za tetovaže.