195 idej za tetoviranje stegen, ki se ponašajo z vašim slogom

Tetovaže so namenjene doseganju najboljše telesne umetnosti, zaradi katere se lahko počutite drugače. Umetnost, ki vam omogoča, da nosite simbol/obliko z globokim pomenom, s katerim se lahko povežete na drugi ravni. Tatoo je ena največjih odločitev, saj oznaka ostane na koži dolgo časa. Nekateri si na koncu naredijo več tetovaž, nekateri pa jih morda nikoli niti ne poskušajo. To ima veliko opraviti s stigmo, pritrjeno na tetovaže, zlasti na delovnih mestih. Ampak vedno obstaja izhod!

Če želite narediti tetovažo, ki ni vidna, bi bilo najbolje, da jo naredite na stegnu. Te tetovaže so zelo priročne, saj jih lahko preprosto prikrijete z dolgimi hlačami ali kavbojkami in jih pokažete na plaži v svojih najboljših kopalkah, ko vam je všeč.

Obstaja ogromna zbirka tetovaž na stegnih, ki vas bodo prisilile, da si jih takoj priskrbite. Da bi vam pomagali izbrati najboljšo tetovažo na stegnu, smo v tem prispevku omenili nekaj najbolj neverjetnih idej za tetoviranje stegen. Prav tako boste dobili idejo, kje na stegnu si lahko naredite tetovažo.

Pomen tetoviranja stegen

Tetovaže na stegnih

Tetovaže na stegnih imajo zelo zanimiv pomen, saj simbolizirajo vašo edinstvenost kot osebo in predstavljajo tudi vašo skrivnostno osebnost. Ker imate na stegnu skrito/skrivnostno tetovažo, jo lahko pokažete, kadar želite. Ta vrsta tetovaže predstavlja tudi modno in ustvarjalno plat v vas, saj tetovaže na stegnih izgledajo drzno in prihajajo v različnih osupljivih in čudovitih modelih.

Tetovaže na stegnih so zdaj precej pogoste, vendar še vedno poudarjajo te glavne značilnosti pri osebi, ki jih ima, kar je skrivnostno in modno. Tetovažam na stegnih je pripisanih veliko drugih pomenov, vendar je to odvisno od vrste tetovaže, ki jo dobite na stegnu, saj ima vsaka oblika tetovaže drugačen simbolni pomen.

Tetovaže na stegnih

Umestitve tetoviranja stegen

Območje stegen je precej široko in vam daje dovolj prostora, da s svojo tetovažo oblikujete in oblečete ustvarjalni klobuk. Nekaterim je všeč, da si celo stegno pokrijejo s tetovažo, drugi pa raje majhno pokritost. Če želite pravilno izbrati tetovažo na stegnu, morate najprej izbrati pravo obliko. Z lahkoto lahko izberete model tetovaže za stegno od spodaj in nato ugotovite, kako in kam ga postaviti na stegno.

Na stegnu so različna področja, na katerih si lahko naredite tetovaže, na primer zgornje stegno, zadnje stegno, stransko stegno, notranje stegno ali stegno. Prav tako se boste morali odločiti, ali ga želite dobiti na desno ali levo stegno. Izbira namestitve je popolnoma vaša in je odvisna od tega, na katero stegno si tetovirate. Nekateri ljudje dobijo ujemajočo se tetovažo na obeh stegnih, kar je še ena briljantna ideja.

Ne glede na to, kje se na stegnu pojavi vaša tetovaža, smo prepričani, da bo videti čudovito kot vedno in vaše noge bodo videti seksi. Tatoo bo spremenil celoten videz in vam pomagal izžarevati velike diva vibracije.

Tetovaže na stegnih

Ideje za tetoviranje stegen

Človeško srce cvetja stegno tetovaža

Človeško srce cvetja stegno tetovaža

Ta tetovaža stegenskega človeškega srca s cvetjem je edinstven in lep videz tetovaže stegna, ki ga je težko prezreti. Ta tetovaža je kot nalašč za vas, če želite nositi drugačen, a preprost slog kot drugi. Vključuje človeško srce z rdečo barvo, ki ima nekakšen animirani dotik, nad srcem pa nekaj barvnih črnilnih cvetov z listi.

Ta tetovaža je čudovit prikaz vaše notranje duše in simbolizira tudi čistost, svobodo in prijaznost. S tako mehkim, lepim pomenom je težko za vse ženske tam zunaj te tetovaže na stegnu.

Tetovaža stegen s podvezico

Tetovaža stegen s podvezico

Iščete edinstven dizajn tetovaže za vaše stegno, da bi podali krepko izjavo o slogu? Ne glejte več, saj je ta tetovaža pištole za podvezice popolna izbira tetovaže za vaše stegno. Ta tetovaža vključuje starinsko rjavo -sivo pištolo s črnilom, vtaknjeno v čipkasto podvezico, črno in morsko zeleno. Ta tetovaža je idealna za stegna, saj bi tu vedno nosili podvezico.

Ta tetovaža je zelo pomembna, saj pištola simbolizira zaščito, moč in čast. Torej, če menite, da se morate zaščititi pred kakršno koli škodo ali slabimi vibracijami, je ta tetovaža popoln način, da vas na to spomnite. Prikažite to fantastično tetovažo naslednjič, ko se odločite za plavanje v kopalkah.

Barvita tetovaža stegna Pava

Če iščete tetovažo z močno energijo in podobami, bi lahko ta pisana tetovaža pava pritegnila vašo pozornost. Ta tetovaža stegna vključuje barvnega pavca s črnilom z nekaj ekskluzivnega senčenja in barvanja. Barve te tetovaže so vijolična, rdeča, morsko zelena, modri odtenki in še nekaj barv za senčenje. Vedno lahko spremenite in eksperimentirate z barvami glede na obliko, ki jo izberete.

Pavove tetovaže imajo velik pomen in simbolizirajo nekaj močnih lastnosti, ki bi jih morala imeti vsaka oseba, kot so vodstvo, samozavest, modra vizija, ravnotežje in ljubezen do sebe. Prav tako je močno povezan s številnimi religijami. S pomočjo te tetovaže lahko resnično pričakujete pohvale, kot je vaše telo pravo umetniško delo.

Sončnična sijajna stegenska tetovaža

Sončnična sijajna stegenska tetovaža

Sončnične tetovaže so kot nalašč za vaše stegno, saj so videti zelo privlačne in vašemu stegnu dajo lepo krivuljo. Ta tetovaža vključuje črno -belo risbo sončnice z dvema velikanskima sončnicama, obrnjenimi navzdol. Vaše stegno je popolna namestitev za to tetovažo, saj kaže, kot da sončnica visi ali pleše na vašem stegnu. Podrobnosti v tetovaži so neverjetne in izgledajo resnično kot vedno. Sončnice predstavljajo nov začetek, nov začetek življenja in veliko sreče. Če torej želite nekaj sreče, bo morda ta sončnična tetovaža v vaše življenje prinesla nekaj sreče in blaginje.

Sidro Rose stegno tetovaža

Sidro Rose stegno tetovaža

Odločite se lahko tudi za to tetovažo sidra s stegnom, če želite na svojem stegnu prikazati nekaj pomembnega. Ta tetovaža vključuje sidrno sidro s črnilom z nekaj črno-rjavimi detajli in dve rdeče okrašeni vrtnici v bližini sidra. Za bolj eleganten ali dodaten dotik je umetnik za tetovažo okoli sidra potegnil sled kroglic, ki dodaja ženski pridih te tetovaže.

Ta tetovaža je popolna, če si na stegnu ne želite nekaj prevelikega, saj se bo to pojavilo na sredini in ne bo zavzelo veliko prostora.

Sidrne tetovaže so zelo pomembne, saj simbolizirajo vaše potovanje na morju, prav tako pa predstavljajo vašo lepo osebnost. Tudi če greš skozi toliko bojev, z drugimi besedami, zasidranih v življenju, ne obupaš. Kljub vsem stiskam se še vedno odločite prikazati svetlo in veselo plat.

Mandala tetovaža stegen

Mandala tetovaža stegen

Mandala tetovaže so med ljubitelji tetovaže precej pogoste in imajo pomemben pomen ter nekaj zanimivih umetniških podrobnosti. Ta tetovaža cvetlične mandale vključuje črno -belo cvetno mandalo s črnilom, ki se zdi, da visi s stegna. Zaradi podrobnosti te tetovaže je videti resnično. Ta tetovaža pomeni popolnost, ravnotežje in večnost.

Če iščete način, kako svojemu življenju dodati nekaj ravnovesja in popolnosti, vam bo ta tetovaža mandale upala, da boste našli pot. To bi lahko pripomoglo k stabilnosti in ravnovesju v vašem življenju ter do neke mere doseglo popolnost. Posebnost te tetovaže je dizajn z mandalo.

Barvita tetovaža stegen MetuljiTetovaža stegen metuljev

Če želite doseči pravo tetovažo dekliških stegen, se morate odločiti za to barvito tetovažo stegen metuljev. Ta čudovita, živahna tetovaža obsega pet različnih barvnih metuljev s črnilom, označenih s črnim črnilom, in vsi so prikazani eden na drugem, ki letijo v eno smer. Metulji različnih barv so sestavljeni iz zelene, vijolične, roza in modre barve. Če želite ali spremenite barve, lahko vedno dodate več metuljev. Ta tetovaža dodaja barvito, živahno vzdušje vaši osebnosti. Čeprav je videti preprosto, prinaša subtilen, eleganten videz tetovaže na stegnu.

Cvetlična tetovaža s kačjim stegnom

Cvetlična tetovaža s kačjim stegnom

Kače so popolna tetovaža stegen, saj oblika kače popolnoma dobro dopolnjuje to področje. Lahko preizkusite to tetovažo s cvetličnim kačjim stegnom in dosežete izjemno umetnost telesa. Ta tetovaža vključuje črno -belo kačo s črnilom, ukrivljeno okoli sledi cvetja z veliko senčenjem in oblikovanjem. Zaradi teh zapletenih podrobnosti je ta tetovaža videti realistična kot vedno. Tetovaža se zaradi ukrivljenega dizajna poveže s kolkom.

Kače predstavljajo energijo, skrivnost in preobrazbo, rože pa ljubezen. Zato ta tetovaža ne vsebuje le veliko podrobnosti, ampak ima tudi veliko pomena. Naredite si to tetovažo in izgledajte drzno, ko nosite kratko obleko ali kopalke.

Tetovaža stegen Koi Fish

Tetovaža stegen Koi Fish

Ali želite s svojo tetovažo prikazati svojo notranjo moč? Moral bi iti za to tetovažo stegna koi ribe. Ta tetovaža vključuje barvne koi ribe s črnilom v morju; modro ozadje izgleda kot voda, nekaj zvezdic na tetovaži pa daje mističen učinek. Vijolični lotos povečuje celoten videz in predstavitev te tetovaže. To je simbolična tetovaža z močnim pomenom, saj koi simbolizira moč, neodvisnost, blaginjo in srečo, ki jih je včasih zelo pomembno najti.

Če menite, da ti elementi v vašem življenju manjkajo, vam bo morda ta tetovaža pomagala najti moč in prinesti srečo. Naredite si to tetovažo in širite nekaj velikih pozitivnih vibracij skozi svojo umetnost telesa.

Dream Catcher stegno tetovaža

Dream Catcher stegno tetovaža

Tetovaže lovilca sanj so precej pogoste med ljubitelji tetoviranja in vam pustijo nekaj lepih posnetkov. Če iščete pozitivnost in želite doseči notranji mir, je popoln način za to, da si na stegno naredite to tetovažo lovilca sanj. Ta tetovaža vključuje črno -beli lovilec sanj z dragulji, z nekaj vijoličnimi cvetovi na vrhu.

Lovilci sanj simbolizirajo zaščito, zato vas, če greste skozi nizko življenjsko točko, ta tetovaža opomni, da se morate osredotočiti in se izogniti slabim izkušnjam in mislim. Zato si priskrbite to očarljivo tetovažo in svetu pokažite, kako cenite in se zaščitite s to tetovažo lovilca sanj.

Tetovaže stegen Guns and Roses

Tetovaže stegen Guns and Roses

Te puške lahko dobite & roses stegno tattoo na stegnu in doseči enega od edinstvenih tatoo videzov. Ta tetovaža vključuje črne in sive črne velike vrtnice z izstopajočimi listi in izdelano kovinsko pištolo, postavljeno na sredino tetovaže. Za boljšo izboljšavo bo vaš umetnik za tetoviranje uporabil veliko senčenja in oblikovanja, da bi mu dal realističen pridih.

Ta tetovaža simbolizira, kako preveč ljubezni vas lahko ubije, saj pištola simbolizira nasilje, vrtnice pa ljubezen in lepoto. To tetovažo lahko dobite tudi, da pokažete svojo ljubezen do znane skupine Guns ‘N Roses. Ta tetovaža vam ne pusti le nekaj čudovitih posnetkov, ampak ima tudi pomemben pomen.

Tatoo stegenskega leopardnega tiska

Tatoo stegenskega leopardnega tiska

Če iščete subtilno tetovažo, ki daje močan pomen, ne iščite več, saj je ta tetovaža stegna z leopardovim vzorcem popoln dizajn, ki ga lahko natisnete na stegno. Ta tetovaža vključuje barvne leopardne madeže v eni smeri stegna, vključno z rjavim, rumenim in oranžnim črnilom.

Leopardovi odtisi so pomembni, saj predstavljajo vašo moč in morilske nagone. Ta tetovaža vas opomni in motivira, da se lotite vsake situacije in obrnete kvote v svojo korist. Vsak ima svojo divjo plat, pa naj bo še tako miren in nedolžen. Odkrijte divjino v sebi, tako da si naredite to neverjetno tetovažo.

Tetovaža stegen Medusa

Tetovaža stegen Medusa

Želite tetovažo, ki predstavlja opolnomočenje žensk? To tetovažo stegna Medusa morate preizkusiti. Ta tetovaža vključuje črno -siv obraz Meduze s kačami, ki se sprehajajo okoli njenega obraza. Podrobnosti te tetovaže, ki jih je tetovator dosegel s senčenjem, oživljajo vse mite in skrivnosti.

Zgodba o Meduzi je zelo močna, saj predstavlja bes žensk in težave, s katerimi se srečujejo v svojih domovih in zunanjem svetu. Mnoge ženske dobijo to tetovažo, da navdihnejo in se zavzamejo za druge ženske, ki se v neki obliki soočajo z zlorabo, nasiljem ali zatiranjem. To je močan način, da pokažete podporo in jim s pogumom in odločnostjo pomagate prebroditi težke čase. Torej, če želite pokazati moč žensk z umetnostjo, bi morali dobiti to osupljivo tetovažo.

stegenske tetovaže

modeli za tetoviranje stegen

stegenske tetovaže

stegenske tetovaže

tetovaže na stegnih

Pogosta vprašanja

Kako boleče so tetovaže na stegnih?

Tetovaže na stegnih so sorazmerno manj boleče kot druge namestitve. Zaradi debele kože na stegnu boste manj čutili udarce igle, kar pomeni manj bolečin. Če pa si narišete notranje stegno, vam bo to povzročilo veliko več bolečine v primerjavi z nošenjem na stegno. Na stegnih je več maščobe in manj kosti, zato je igla manj pečena in lahko prenesete bolečino.

Koliko stanejo tetovaže na stegnih?

Stroški tetoviranja stegna se razlikujejo glede na številne dejavnike, na primer obliko, dolžino in salon za tetoviranje, ki ste ga izbrali. Če se odločite za majhno in preprosto tetovažo stegna, boste morda morali plačati okoli 100 do 200 USD. Za večje tetovaže na stegnih boste morali plačati največ 400 do 500 dolarjev. Včasih pa te tetovaže lahko vsebujejo preveč podrobnosti in lahko znašajo tudi do 1000 USD. Nekateri tetovatorji zaračunavajo tudi na uro, kar vključuje 150 USD na uro.

Kako dolgo traja tetoviranje stegen?

Tetovaže na stegnih so velike; zato lahko v primerjavi z drugimi tetovažami traja dlje časa. Za izdelavo orisa stegenske tetovaže potrebujete skoraj 3 ure, če pa gre za barvanje, traja veliko dlje. Nekatere tetovaže na stegnih zahtevajo dva ali tri sestanke; zato se boste morda morali pripraviti na nekaj tečajev za tetoviranje stegna.

Zaključne besede

S pomočjo teh neverjetnih idej za tetoviranje stegen lahko zdaj na svojem stegnu dosežete neverjetno body art. Te ideje vas bodo morda nekoliko preobremenile, vendar si vzemite čas pri izbiri pravega tetovaža za stegno, da vam ne bo žal, da ste ga dobili pozneje. Medtem ko te tetovaže same po sebi izgledajo neverjetno dobro, jih večina prikazuje tudi pomembne pomene, ki dodajo lepoto teh tetovaž.

Če se želite tetovirati, vendar se preveč bojite, da bi to pokazali vsem, je tatoo stegna najboljša možnost za vas. Zato se pripravite, da rezervirate svoj termin za tetoviranje in dosežete najboljšo tetovažo stegen doslej!

About the author

Adblock
detector