250 ujemajočih se tetovaž parov, ki odlično simbolizirajo vašo ljubezen

Zaljubljenost je čarobna izkušnja in za ohranjanje ognja pri parih preizkušata edinstvene načine, da drug drugemu pokažeta svojo ljubezen in naklonjenost. Če želite dodati nekaj ustvarjalnosti, ko gre za izražanje ljubezni do partnerja, to lahko storite tako, da si privoščite ujemajoče se par tetovaže. Te tetovaže vam pomagajo doseči edinstven videz in okrepiti vašo vez z drugo polovico. Od tetovaž živali do src do citatov in srčkanih ilustracij lahko dobite različne vrste ujemajočih se tetovaž.

Torej, če iščete navdih za tetoviranje romantičnih parov, ste na pravem mestu. Spodaj preberite in naletite na nekaj edinstvenih in čudovitih tetovaž, ki bodo odlično simbolizirale vašo ljubezen.

Kralj& Kraljica src

Lahko preizkusite tega ustvarjalnega kralja& Tetovaža kraljice src in doseči kraljevski, a preprost učinek. Ta tetovaža vključuje dve mini črni kroni v evropskem slogu, nameščeni na roki. Obe kroni imata manjše razlike, po katerih se razlikujeta kot kraljica in kraljica.

Simbolika

Ta tetovaža je velik simbol ljubezni in predstavlja tudi odgovornost in moč. Krona vas opozarja, da sta oba odgovorna za krepitev vezi in odnosa. Ker gre za krono v evropskem slogu, osem zlatih lokov na kroni predstavlja večno življenje. To simbolizira vašo brezpogojno ljubezen in večno življenje, ki ga boste skupaj preživeli za vedno.

Namestitev

Najboljše mesto za to tetovažo bi bilo na vaši roki, saj je tetovaža majhna in na ta način jo lahko preprosto združite. Prav tako se lahko odločite, da jo napišete na vratu, zapestju ali obrazu, še posebej, če želite tetovažo narediti bolj vidno.

Neskončna vrtnica

tetovaža neskončne vrtnice

Neskončne tetovaže so bile zelo priljubljen trend v tetovažni industriji in vam pomagajo dati svojemu telesu edinstven in laskav pridih. Ta tetovaža neskončne vrtnice vključuje znak neskončnosti s črnim črnilom, ki prikazuje vrtnico z rdečo barvo in liste z zelenim črnilom, ki rastejo na znaku neskončnosti. Ta tetovaža je edinstvena in vam pomaga doseči simbolni in romantičen pridih.

Simbolika

Neskončne tetovaže simbolizirajo večno ljubezen drug do drugega in kako vaša ljubezen nima meja, ko gre za ljubezen do druge polovice. Vrtnica, ki raste na znamenju neskončnosti, simbolizira upanje in nove začetke na tem romantičnem potovanju.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na zapestju, saj gre za tetovažo majhne velikosti. Lahko ga dobite tudi na gležnje ali ramo.

Manjkajoči kos sestavljanke

Par tetovaže sestavljanke

Tetovaže sestavljanke so še ena fantastična ujemanje par tetovaž, ki prispevajo k zabavi in ​​srčkani romantični vibri. Ta tetovaža vključuje črni obris dveh ugank na roki vsakega partnerja, in ko približate roko, je tetovaža videti, kot da vas povezuje, kar ni le osupljivo in ustvarjalno, ampak tudi romantično.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira globoko povezavo, ki jo delite s svojim ljubljenim, in prikazuje, kako se oba dopolnjujeta. Tudi ta tetovaža predstavlja “celotno sliko” potovanja para in kako poskušata skupaj izboljšati in zgraditi svojo pot in odnos.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na zapestju; s tetovažo sestavljanke lahko na slikah in drugih pokažete manjkajoči koncept kosa, kadar sta oba skupaj.

Sonce & Luna

par tetovaž sonca in lune

Če želite paru dodati nekaj barve, poskusite to akvarelno tetovažo sonca in lune. Ta tetovaža vključuje črno obrisano črnilo, napolnjeno z rumenim in rožnatim črnilom, ter črno obrobljeno luno s čopičem modrega črnila. Sonce daje bolj ženstven pridih, zato je kot nalašč za dekle, luna pa za moškega.

Simbolika

Ta tetovaža je kot nalašč za tiste pare, ki imajo popolnoma različne osebnosti. Luna predstavlja mir, temno in hladno, sonce pa energijo, svetlobo in toploto – ta tetovaža simbolizira tudi, kako zemlja potrebuje tako sonce kot luno za preživetje. In takole, potrebujete drug drugega za preživetje.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na zapestju, rokah, ramenih ali celo na hrbtu.

Tetovaže Yin Yang

par tetovaž yin yang

Tetovaže Yin Yang so priljubljeni pari, ki se ujemajo s tetovažami, ki prikazujejo popoln koncept ljubezni in biti skupaj. Ta tetovaža vključuje črni obrisan yin, ki predstavlja žensko vibracijo in črno inked yang, ki prikazuje moško vibo. Ko se obe tetovaži združita, ustvarita popoln krog.

Simbolika

Ta tetovaža umetniško prikazuje, kako različna ste, hkrati pa prikazuje, kako se razlike tako ali drugače dopolnjujejo. Črnilo predstavlja tudi, kako se par v razmerju uravnoteži.

Namestitev

Idealno mesto, kjer si par lahko nadene to tetovažo, je zapestje ali roka. Na ta način je lažje narediti popoln krog viden drugim.

par tetovaž

Tetovaža lastovke

Tetovaže lastovk so med vrhunskimi tetovažami, ki vključujejo edinstven in osupljiv dizajn. Ta tetovaža privošči črno -belo pisano lastovko, ki sedi na roki vsakega para. Podrobnosti in senčenje te tetovaže so izjemne in naredijo celotno podobo osupljivo

Simbolika

Mornar Jerry, slavni umetnik, je to ilustracijo naredil za mornarje, ki so se utopili v morju, in prikazal, da lastovke nosijo njihovo dušo. Te fantastične ptice predstavljajo tudi spore medsebojnih odnosov in vitrine, ki se med seboj vračajo. Če ste torej v razmerju na daljavo, vas bo ta tetovaža spomnila, da ne glede na to, kako daleč ste od svoje prave ljubezni, boste vedno blizu in vam daje upanje, da se bosta kmalu spoznala.

Namestitev

Popolna namestitev te tetovaže bi bila na podlakti ali hrbtu, saj se posnetki popolnoma prilegajo obema mestoma.

‘Dokler nas smrt ne loči.’

par tetovaže lobanje

Tetovaže lobanje morda niso tipičen način, da pokažete svojo ljubezen in se povežete z drugo polovico, če pa greste globoko v pomen, je to smiselno. Ta tetovaža vključuje okostje s skiciranim učinkom skice s črnim črnilom z majhno krono na vrhu. Ženska različica ima čepe v kroni, moška pa preprosto krono.

Simbolika

Tetovaže lobanje večinoma simbolizirajo smrt, hkrati pa kažejo na optimizem in zaščito. Ta tetovaža predstavlja, kako ste pripravljeni starati s svojo drugo polovico in da boste tudi po smrti v drugem življenju še vedno skupaj. Prav tako prikazuje, kako se zaščitite, ustvarjene vezi pa zaradi njene moči nikoli ne morete prekiniti.

Umestitve

Lahko se odločite, da boste to tetovažo raztrgali kjer koli na telesu. Najboljše mesto pa bi bilo na zapestjih, rami ali podlakti.

Risanke tetovaže

par risanih tetovaž

Človek nikoli ni prestar za gledanje risank ali animiranih filmov. Če vi in ​​vaš ljubljeni radi gledate risanke ali imate radi istega risanega junaka, ga lahko upodobite tako, da si v parih naredite tetovaže iz risank. Te tetovaže običajno vključujejo par iz vaše najljubše risanke ali animirane serije. Na primer, lahko izberete tetoviranje svojega najljubšega para iz Harryja Potterja, Scooby-Dooja ali ikoničnih Mickeyja in Minnie Mouse. Ta tetovaža vključuje črno začrtano podobo izmišljenega para, Maria in Peach, iz znanih iger super Mario. Večina nas je odraščala ob gledanju teh ikoničnih risank, zato bi bilo prav srčkano in vznemirljivo dobiti te tetovaže iz dveh risank.

Simbolika

Te risanke tetovaže simbolizirajo, da nikoli ne smete pustiti svojega notranjega otroka umreti. Prav tako predstavlja, da imate vi in ​​vaša druga polovica isto ljubezen kot par v izmišljenem svetu.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo je vaša podlaket ali hrbet, odvisno od velikosti vaše risbe. Ker te tetovaže vključujejo znake, je najbolje, da so srednje velike. Na ta način so bolj vidni.

Krog ljubezni

krog ljubezenskih tetovaž

Ta krog ljubezenskih tetovaž je preprost, vendar ima precej močan pomen. Ta tetovaža vključuje dva dela kroga, v katerem je moški del sestavljen iz črne črne krivulje, ženska različica pa je sestavljena iz akvarelnega kroga, pobarvanega z brizgami različnih barv, kot so rumena, rdeča, roza itd. Ko pari združijo roke, se prikaže krog.

Simbolika

Temni del kroga simbolizira temnejšo stran partnerja, kjer je osamljen, jezen in prazen, pisani del pa svetlost, ljubezen in veliko sreče. Ko se torej obe strani srečata, temna in osamljena stran partnerja zbledi. Prav tako prikazuje, kako druga polovica vnaša barvo v vaše življenje.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bila vaša podlaket. Na ta način lahko bolje predstavite celotno obliko kroga.

tetovaže za pare

Namestite prstan!

tetovaže poročni prstan

Tetovaže s prstani so preproste, vendar najlepše ujemajoče se parne tetovaže, ki pare spominjajo na vezi, ki jih delijo. To je najboljši način za dosego trajnega prstanskega tetovaža, še posebej, če ne marate nakita, in je kot nalašč za poročene pare. Ta tetovaža vključuje dva preprosta obroča s črnim črnilom, okrnjena okoli prsta. Obliko lahko spremenite, če želite kaj bolj domišljijskega.

Simbolika

Tetovaže poročnih prstanov pomenijo in opomnijo pare na vseživljenjske zaveze, ki sta jih imela drug do drugega ali jih bosta sprejela. Ker je to trajna tetovaža, simbolizira tudi, da je vaša ljubezen večna in se ne more nikoli kmalu končati.

‘Nalij mi nekaj ljubezni’

par tetovaž, ki točijo vino

Če iščete edinstveno in vrhunsko tetovažo parov, ne iščite več, saj je ta tetovaža, ki toči vino, popolna tetovaža za zaljubljene ptice. Ta tetovaža vključuje steklenico vina z zelenim črnilom, tetovirano na eni roki z malo vina z rdečim črnilom, ki se pretaka v vinski kozarec, ki se pojavi na roki drugega partnerja. Podrobnosti in senčenje v tej tetovaži dajejo realističen pridih, zaradi česar je ustvarjalna in dih jemajoča. S tako lepim pomenom in očarljivimi posnetki bi morali vi in ​​vaša druga polovica takoj narediti to tetovažo.

Simbolika

Ta tetovaža ima globok pomen, saj vino simbolizira vrednost odnosa. Čim dlje hranite svoje vino nedotaknjeno v kleti, tem bolj dragoceno postane. Točenje vina predstavlja, kako vaš odnos nenehno raste in različne izkušnje, ki se nenehno polnijo.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na vaših rokah. Steklenička je bolj moška, ​​steklo pa daje ženstven pridih.

Ključavnica & Ključ

Ta tetovaža na ključavnico se popolnoma ujema s tetovažo para, ki vam bo omogočila, da pokažete svojo ljubezen do druge polovice. Ta tetovaža vključuje starinski ključ s črnim črnilom na roki enega partnerja in ključavnico na roki drugega partnerja. Za dodaten dotik si lahko ogledate datum obletnice ali začetnice drug drugega ob ključavnici in ključu s črnim črnilom.

Simbolika

Ta tetovaža ima lep in preprost pomen. Simbolizira, kako lahko le dva zaljubljena človeka resnično dostopata drug do drugega. Prav tako kaže, da ste brez druge polovice (kar je ključ) samo zaprta vrata (ključavnica).

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na roki ali zapestju.

Barvne ptice origami

Če vi in ​​vaša druga polovica iščete nekaj preprostega, kar ima romantičen pomen, bi morali dobiti to origami tetovažo ptic. Ta tetovaža vključuje dve origami ptici s črnim črnilom, po eno na vsaki partnerjevi roki z dvema barvama. Ptica z modrim črnilom je bolj moška, ​​roza pa ženska.

Simbolika

Ptice origami izvirajo iz japonske kulture in simbolizirajo mir in srečo. Korejska kultura gleda na to tetovažo kot na prikaz čistosti in dolge življenjske dobe. Ta tetovaža pomaga simbolizirati mir, srečo in čistost v vašem odnosu in pomeni tudi večno ljubezen, ki bo še naprej cvetela, dokler ne umrete.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na zapestjih ali ključni kosti. Ker je ta tetovaža majhna, jo lahko naribate kjer koli, kjer je bolj vidna.

Sijaj svetlo kot diamant!

Tako kot nas je Rihanna v svoji pesmi prepričala, da je pomembno, da sijamo kot diamant, je marsikomu začelo drobljenje diamantov po telesu, zlasti parom. Ta tetovaža vključuje črne diamante, in če želite stvari nekoliko zviti, lahko prosite svojega tetovatorja, naj doda nekaj barvnega črnila, da bo tetovaža bolj vidna.

Simbolika

Diamanti simbolizirajo notranjo lepoto in moč. Ta tetovaža predstavlja močno vez z drugo polovico in to, kako sta se zaljubila v notranjo lepoto drug drugega in ne v fizični videz. To kaže, da se vajin odnos odraža na izreku “” resnična lepota je v notranjosti. “”

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na prstu, saj jo na ta način lahko primerjate s svojim partnerjem in se odlično komplimentira z majhnostjo tetovaže.

tetovaže-za pare

Odleteti stran!

Ta tetovaža vključuje črno pisano jato ptic, ki odleti v eno smer in se prikaže na roki para. Za moški dotik lahko samci postanejo temnejše ptice s črnilom, samice pa lažje senčenje. Ta tetovaža je resnično očarljiva in vam pomaga doseči ta subtilen romantičen pridih.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira svobodo in nov začetek v vašem življenju. V tem primeru je nova stopnja v vašem življenju začetek odnosa s svojo edino resnično ljubeznijo in v vašem odnosu vzbuja dobro upanje.

Namestitev

Obstaja veliko krajev, kjer lahko narišete to tetovažo. Eno najboljših mest bi bilo na ključni kosti ali podlakti. Lahko ga tudi naribate na hrbtu, toda za bolj vidno možnost sta roka in ključna kost idealno mesto za to tetovažo.

Robotska ljubezen

Če želite preizkusiti tetovažo, ki edinstveno odraža vaše ljubezensko življenje, bi morali dobiti to tetovažo robota. Ta tetovaža vključuje črni obris robota. Moški robot je sestavljen iz rdečega loka in vrtnice v roki, ki se nagne k samici. Ženski robot vključuje rdeča srca z majhnim lokom z rdečo barvo na glavi.

Simbolika

Roboti večinoma predstavljajo človeštvo in dejanja, ki se izvajajo brez občutkov. Vendar pa lahko vaš močan odnos spremeni vidno simboliko te tetovaže in pokaže, da ste nekoč bili robot, a ljubezen je našla pot do vas in končno ste se odprli. To dokazuje, da ne glede na to, kako kalkuliran in mehaniziran je človek, lahko najdejo tudi ljubezen.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na podlakti ali hrbtu. Podlaket je najboljši, saj prikazuje dejanje boljše vrtnice.

tetovaže za pare

Ljubezenska tetovaža želve

Če iščete popolno majhno tetovažo, ki bo simbolizirala vaš odnos z vašo edino resnično ljubeznijo, bi morali dobiti to želvino ljubezensko tetovažo. Ta tetovaža vključuje majhno črno obrobljeno želvo z edinstvenim dizajnom v notranjosti želve.

Simbolika

Tetovaže želve simbolizirajo ljubezen, pogum in potrpljenje. Ta tetovaža prikazuje, kako se ti pomembni simboli odražajo v vašem odnosu in kako potrpežljivost in pogum igrata pomembno vlogo pri uspehu odnosa.

Namestitev

Popolno mesto, kjer si lahko naredite to tetovažo, bi bili na gležnjih, saj se dobro dopolnjuje s to tetovažo, saj se želve premikajo skupaj. Lahko ga tudi naribate na zapestju ali prstih.

Srce preskoči utrip

Tetovaže s srčnim utripom so med najpogostejšimi tetovažami, ki jih pari skupaj raztrgajo in pomagajo prikazati romantično vzdušje. Ta tetovaža vključuje črno linijo srčnega utripa, ki se konča s črnim obrisanim srcem. Za dodaten dotik lahko dobite začetnice svoje resnične ljubezni skupaj z vašimi, ki so nabodane blizu ali pod srčnim utripom.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira ljubezen, strast, življenje, vzdržljivost in moči. Ta tetovaža pomaga prikazati vse glavne lastnosti, ki so prisotne v vašem odnosu, in močno vez, ki jo imate s svojo resnično ljubeznijo. Ta tetovaža prikazuje tudi, kako oba partnerja ne moreta živeti drug brez drugega, saj se povezava z življenjem konča, ko srce preneha utripati.

Namestitev

To tetovažo lahko natisnete na številnih mestih, na primer na podlakti, ključni kosti, hrbtu ali v bližini želodca. Ne glede na to, kje ta srčni utrip raztrgate, bo vseeno prikazal močno in večno vez z vašo drugo polovico.

Pogosta vprašanja

Zakaj bi se izogibal tetoviranju parov?

Dokler niste stoodstotno prepričani, da ste našli ljubezen svojega življenja in pripravljeni narediti pomemben korak v svojem odnosu, šele nato si privoščite ustrezne tetovaže. Včasih odnosi ne uspejo in morda vam bo žal, da ste si tetovirali par, še posebej, če imate natisnjeno ime svojega partnerja. Najbolje je, da uporabite simbole ali predmete.

Ali so tetovaže na zapestju boleče?

Tetoviranje na zapestju prinaša precej bolečine, saj je na tem področju zelo malo maščob in mišic. Je bolj koščena, zato bolj verjetno povzroča bolečino kot druga mehka področja. Med tetoviranjem vaše vene in arterije postanejo občutljive, zaradi česar čutite več bolečine.

Kako dolgo traja tetoviranje zapestja?

Največ, kar je potrebno za dosego tetovaže na zapestju, je 5 ur v eni seji. Dolžina sej se razlikuje od vsakega salona za tetoviranje in spretnosti vašega umetnika za tetoviranje. Najdlje lahko traja sedem ur, še posebej, če imate nizko toleranco do bolečine.

Zaključne misli

Te zgoraj navedene ujemajoče se tetovaže za par ne samo, da vam pomagajo doseči popolno ustvarjalno umetnino na vašem telesu, ampak vam tudi omogočajo, da svojo ljubezen do svojega in edinega pokažete pred celim svetom. Prikazuje močno čustveno povezavo, ki jo delite z ljubeznijo svojega življenja. Zato preizkusite to majhno romantično dejanje in ga delite s svojo boljšo polovico.

About the author