255+ najboljših tetovaž na prsih, za katere se lahko odločite: #110 vam bo razstrelilo um

V zadnjem času so tetovaže na prsih postale modna izjava tako za moške kot za ženske. Ljudje so začeli uporabljati tudi tetovaže, da bi izrazili svoja prepričanja in pokazali svoje stališče. Prsni koš je postal idealno mesto za tetoviranje, saj velika površina omogoča umetnikom, da narišejo veliko stvari. Najdete lahko različne zvezdnike, kot sta David Beckham in Johnny Depp, ki jih tatoo umetnost navdušuje. Drugo znane osebnosti, kot je Miley Cyrus in Jared Leto sta isto pot uporabila tudi s tetoviranjem na prsih.

Pomembno je omeniti, da je prsni koš ključni del človeškega telesa. Ima srce, zato morate biti pri izbiri tetovaže še posebej pozorni. S fino napeto skrinjo lahko vsak dizajn tetovaže izgleda izjemno privlačen. Tetovaža na prsih ni tako boleča, vendar zagotovo ni za tiste s slabim srcem. Če imate težave pri iskanju pravega dizajna tetovaže, smo vam na voljo.

Tu je nekaj najboljših tetovaž, ki jih lahko preizkusite na prsih:-

tetovaže na prsih

Tetovaža levjega prsnega koša

Da bi si prsi narisali s tetovažo, je potrebno nekaj poguma. Če mislite, da ste pogumni in vladate vsemu okoli sebe, potem je tetovaža leva najboljša izbira. Poleg tega, da je divja žival, lev predstavlja plemenitost, zvestobo, moč in avtoriteto. Tetovaža leva se lahko pojavi v različnih oblikah. Najbolj priljubljen je bučeč obraz, ki odlično prikazuje svojo moč in ostrino. S takšnimi lastnostmi ne bo težko vedeti, zakaj ga imenujemo kralj džungle. Ena od prednosti tetovaže leva je, da izgleda dobro z vsakim slogom. Prilagodite ga lahko tako, da dodate svojo najljubšo ponudbo ali jo postavite v želeno barvo. Pred tetoviranjem leva bi se bilo pametno pripraviti, da boste izpolnili pričakovanja.

Plemenske tetovaže

Ena najbolj kul in najbolj priljubljenih tetovaž na prsih, ki jih najdete, so plemenske tetovaže. Ideje za oblikovanje lahko poberete od različnih starodavnih plemen. Uporaba plemenskih tetovaž ne traja veliko časa in so zelo privlačne. Ideje za tetovaže si lahko ogledate v starodavni asteški, indijski in bornejski kulturi. Vsak od teh ima svoj edinstven in močan dizajn, ki lahko prsni koš naredi mačo.

Batmanova tetovaža

To je bolj tetovaža oboževalcev Batmana. Vendar pa je videz netopirja zelo priljubljen, ko gre za tetovaže na prsih. Večina posameznikov raje tetovira netopirja, ker predstavlja vse vidne lastnosti temnega viteza. Simbol netopirja predstavlja upanje, pravičnost in predanost. Prikazuje tudi strah, avtoriteto, moč in pogum. Močan pomen in privlačen dizajn sta glavni razlog, zakaj ga imajo ljudje na prsih. Tetovaža je tudi zelo navdihujoča, zlasti za tiste, ki upajo, da se bodo znebili vsega zla okoli sebe. Če ste ljubitelj Batmana, boste našli veliko raznolikosti v smislu oblikovanja tetovaž. Tatoo ustreza tako moškim kot ženskam in je zelo priljubljen med različnimi tatuji.

Tetovaža Spiderman

Podobno kot Batmanova tetovaža je tetovaža pajka večinoma znana med Fanatiki Spidermana. Spiderman je navdihujoč lik, ki odlično predstavlja pravičnost, pogum, upanje in inteligenco. V tej kategoriji boste našli veliko različnih modelov, ki vključujejo sivine in rdeče in modre barvne odtenke. Eden najbolj priljubljenih modelov vključuje tudi preoblikovanje superjunaka v Črnega Spidermana. Vsi modeli so zelo privlačni, še posebej na dobro napetih prsih. Če ste ljubitelj navdihujoče figure superjunaka, ne oklevajte in jo pokažite svetu, tako da si naredite svojo najljubšo tetovažo na prsih.tetovaže na prsih

Tetovaže lobanje

Ko gre za oblikovanje tetovaže lobanje, vam nikoli ne bo manjkalo možnosti oblikovanja. Tetovaža lobanje ima lahko različne pomene, odvisno od sloga in namena. Tukaj je nekaj primerov, ki jih morate vedeti:-

Smrtna glava– zasnova je pogosta med trgovci z drogami in običajno predstavlja moralno ohlapnost. Ljudje, ki imajo temne in ohlapne znake, imajo to večinoma na prsih. Strukturo tetovaže večinoma sestavlja lobanja brez spodnje čeljusti.

Bikovska lobanja– struktura zasnove je sestavljena iz mešanice teksaškega bika in lobanje. Znak označuje značaj z lastnostmi, kot so moč, pogum in živahnost.

Lobanja vrtnice– zasnova je precej čudna kombinacija, vendar je na prsih zelo privlačna. Večinoma predstavlja odnos med življenjem in smrtjo.

Tetovaža lobanje je zaradi svoje poveljujoče podobe priljubljena tudi pri mnogih posameznikih. Ima drugačno razlago, ki jo mnogi od nas lahko povežemo s svojim življenjem.

tetovaže na prsih

Jelen tetovaže

Tetovaža jelena je zaradi moške strukture boljša izbira za moške. Jelen ima zanimivo osebnost, ki je sestavljena iz različnih pozitivnih in negativnih lastnosti. Tatoo predstavlja plemenitost, prijaznost, mir in brezpogojno ljubezen do družine. Jelenova tetovaža ustreza tudi zvestim in inteligentnim ljudem. Zasnova naredi tudi presenetljivo podobo z drugimi elementi, kot so lobanja, vrana ali plemenski greben. Svojo tetovažo jelena lahko spremenite tudi z različnimi odtenki, črtami, krivuljami, da izboljšate njen videz.

Tetovaža piratskih ladij

Vse, kar je povezano s piratstvom, se sprva lahko zdi kot ideja o oblikovanju temne tetovaže. Vendar pa to z ultimativno tetovažo piratske ladje zagotovo ne drži. Tetovaža je sestavljena iz ladje z zastavo in dvignjenimi jadri. To predstavlja pogum in moč volje na najvišji ravni. Ladja z vidnimi jadri pomeni, da posadka nikoli ne obupa. Če imate enak odnos in imate radi nekaj morskih dogodivščin, je dizajn idealna izbira tetovaže za vas. V oblikovanje lahko vstavite tudi različne piratske fraze za boljši videz vaših prsi.

Navedite tetovaže na prsih

Večina posameznikov dobi narekovane tetovaže na prsih, ki predstavljajo njihova prepričanja. Ne glede na to, ali citat izvira iz pesmi, knjige ali znanega filma, je tetovaža za uporabnika precej pomembna. Nekateri ljudje za motivacijo nosijo tudi narejene tetovaže. Fraze, kot sta »Nikoli ne obupaj« in »Kralji nikoli ne umrejo«, so nekateri pogosti primeri med številnimi posamezniki. Tukaj je nekaj dodatnih primerov, ki jih lahko izberete za popolno tetovažo na prsih:-

  • Družine so kompas, ki vodi.
  • Živite polni, umrite prazni.
  • Ne pozabite ljubiti sebe.

Citatne tetovaže ponujajo številne možnosti prilagajanja. Poleg različnih barvnih možnosti imate lahko svojo najljubšo pisavo, da zagotovite, da vaša tetovaža s citati glasno govori.

Podeželske tetovaže

Če ste navdušeni nad svojo državo in želite pokazati svojo ljubezen do nje, nošenje tetovaže na podeželju morda ni slaba ideja. Na primer, če ste državljan ZDA in želite tetovažo zastave, lahko izbirate med številnimi modeli. Orel v zastavi lahko nosite na prsih, originalni greben pa na sredini. Mešanica različnih barv in zgradbe zastave se odlično ujema z ravno ali dobro napeto skrinjo. Country tetovaže so na voljo tudi v različnih velikostih in strukturi, odvisno od vaših želja.

tetovaže na prsih

Religijske tetovaže

Če želite širiti resnično predvideno sporočilo vaše vere, zakaj tega ne bi naredili s tetovažo? Verski verzi in znaki so zelo vplivni, če so predstavljeni na pravi način. Pisava mora biti privlačna in vidna bralčevim očem, kar je mogoče pri tetovaži.

Drug razlog za uporabo tetovaže v verske namene je navdih. Na primer, obstaja na tisoče svetopisemskih verzov, ki jih lahko poiščete za navdih ali motivacijo. Nekateri posamezniki nosijo tudi verske znake iz osebnih razlogov. Pomembno je omeniti, da lahko določen verz ali simbol za nekoga pomeni veliko. V zadnjem času je več ljudi začelo nositi tetovaže na prsih, da bi izrazilo podporo svoji religiji in svojim prepričanjem. Izbirate lahko med številnimi oblikami in slogi, da postanejo bolj vidni in privlačni.

Zmajeve tetovaže

Zmajeva tetovaža se zdi kul ideja, še posebej, če imate ravne prsi. Nošenje zmajeve tetovaže na prsih predstavlja moč, pogum in avtoriteto. Poleg takih lastnosti imajo zmajeve tetovaže tudi močan pomen, povezan z različnimi starodavnimi civilizacijami. Predpostavlja se, da so zmaji ostri, inteligentni in prijazni hkrati. V kitajski mitologiji najdemo različne vrste zmajev, ki imajo različne lastnosti. Če menite, da imate podobne lastnosti, bi tetovaža zmaja lahko dobro pristajala na prsih.

Ena od prednosti tetovaže zmaja je, da jo je mogoče prilagoditi različnim dolžinam. Dodate lahko različne citate, ikone in druge spremembe, da bo videti še bolj privlačno.

tetovaže na prsih

Tetovaža diamant in vrtnica

Če iščete popolno tetovažo, s katero bi nekomu izrazili svojo nesmrtno ljubezen, je to vaša najboljša izbira. Tetovaža z diamantom in vrtnico ima različne osebnostne lastnosti. Ti vključujejo zvestobo, ljubezen, čistost in lepoto. Nekateri posamezniki tudi verjamejo, da tetovaža predstavlja neskončno ljubezen. Ena najbolj znanih kategorij tetovaže z diamanti in vrtnicami je tema modrega diamanta in rdeče vrtnice. Tatoo prikazuje diamant, ki prihaja iz vrtnice, zaradi česar je vreden ogleda.

Lepoto dizajna lahko dodatno dodate tudi z določenimi spremembami. Oblika je zaradi svojega vpadljivega videza primerna tudi za roko, bok ali hrbtenico.

Tetovaže na kačjih prsih

Še ena priljubljena in zanimiva kategorija oblikovanja tetovaž, si zagotovo ne morete privoščiti, da bi zamudili najboljše tetovaže na kačjih prsih. Zagotavljajo privlačen videz vaših prsi in ponujajo tudi različne možnosti prilagajanja.

Tukaj je nekaj pogostih tetovaž kač in njihove razlage, ki jih morate poznati:-

  • Kralj Kobra- če iščete nekaj, kar bi predstavljalo dostojanstvo in bogastvo, je oblikovanje kraljeve kobre vaša najboljša izbira. To je popoln dizajn za posameznike, ki se imajo za boljše od drugih.
  • Kombinacija lobanje in kače- popoln način, da nekoga spomnite na njihovo smrt, oblikovanje lobanje in kače je pogosto postavljeno na temno stran. Je zelo priljubljen v boju proti tolpam in preprodajalcem drog.
  • Kombinacija zmaja in kače- kombinacija je edinstvena in predstavlja fino ravnovesje narave. Zmaj prikazuje divjo stran narave, medtem ko jo kača pomiri.

oblikovanje prsnega koša

Kiborške tetovaže

Če menite, da ste stroj s človeškim srcem, so tetovaže kiborg definitivno narejene za vaše prsi. Obstaja veliko biomehanskih modelov tetovaž, ki jih lahko izberete, da bodo prsi videti osupljive. Ti modeli so zelo priljubljeni, saj so inovativni in se precej razlikujejo od tradicionalnih tetovaž na prsih. Še ena dobra stvar takšnih tetovaž je, da so ustvarjalne in ne zahtevajo risanja posebne tehnike. Umetnik tetovaže lahko naredi biomehansko tetovažo na podlagi svoje domišljije in še vedno dobi privlačen dizajn. Če želite, da bo videti drugače, lahko dodate demone, vampirje in nekatere druge edinstvene elemente, da bodo ti modeli še bolj inovativni. Ti modeli tetovaž so na voljo tako za moške kot za ženske, da jih uživate.

Tetovaže sove

Poleg privlačne figure ima dizajn tetovaže sove nekaj zanimivih interpretacij. Nekatere od teh vključujejo modrost, neodvisnost, svobodo in moč znanja. Posamezniki s takšnimi lastnostmi bodo bolj verjetno dobili različne tetovaže sove.

Sova nosi nekaj edinstvenih lastnosti. Ima velike oči, ki mu lahko pomagajo pri lovu pri šibki svetlobi. Ima odlične lovske sposobnosti, ki so opremljene z izjemno vizijo. Zaradi teh lastnosti je tetovaža sove precej simbolična in navdihujoča za mnoge posameznike. V zadnjem času so tetovažni umetniki uvedli nekaj ustvarjalnih modelov tetovaže sove. Danes lahko vidite tetovaže sove z vejami, urami in drugimi tradicionalnimi in edinstvenimi elementi. Ti pripomorejo k temu, da je tetovaža videti še bolj privlačna.

Oklepna tetovaža na prsih

Oklepna tetovaža večinoma velja za primerno izbiro za ljudi, ki predstavljajo pogum na najvišji ravni. Oklep je ščit, ki nudi zaščito pred različnimi nevarnostmi, s katerimi se zagotovo lahko povežemo. Dandanes je oklepna tetovaža kombinirana z različnimi živalmi, cvetjem in drugimi elementi, da oblikovanju da drugačen pomen. Nekateri primeri vključujejo oklep z vrtnico, oklep z levom in oklep z volkom. Takšni modeli ponujajo različne možnosti prilagajanja, ki jih lahko uporabite za boljši videz prsi.

Tetovaže hiš prestolov

Hišni greben vaše najljubše igre prestolov na prsih sploh ne bi bila slaba ideja. Če ste ljubitelj slavne serije, si lahko podate svojo najljubšo hišo. Na primer, če ste oboževalec Starka, bo vaša tetovaža sestavljena iz grozljivega volka. Podobno bo imel oboževalec Lannisterja tetovažo leva, oboževalec Targaryena pa tetovažo zmaja.

Tatoo Gospodar prstanov

V veliko čast bi bilo, če bi si na prsi tetovirali eno najbolj ikoničnih fantastičnih serij vseh časov. Če poznate različne priljubljene like v seriji, boste zagotovo razmislili o tem, da bi si jih tetovirali. Nekatere priljubljene izbire so Aragon, Gandalf in Hobiti. Če želite dobiti najboljšo tetovažo, boste morali najti primernega umetnika, ki ima dobre realistične barve in različne ustvarjalne oblike.

tetovaže na prsih

Tetovaže ptic

Različne tetovaže ptic imajo različne pomene. Ptice so zaradi različnih razpoložljivih možnosti prilagajanja priljubljena izbira za tetovaže na prsih. Tu je nekaj pogostih izbir:-

  • Eagle Tattoo– orel predstavlja vodstvo, moč in modrost. Če verjamete v takšne pogoje, vam bo tetovaža zagotovo ustrezala prsi.
  • Peacock Tattoo– predstavlja prijaznost, skrb in znanje.
  • Raven Tattoo– to so eni izmed najbolj priljubljenih v kategoriji tetovaže ptic. Tetovaža krokarja opisuje osebnost z lastnostmi, kot so modrost, mir in ravnovesje med dobrim in zlim.

Tetovaže morskega psa Hammerhead

Če imate odličen instinkt za preživetje in samozavestno osebnost, je tetovaža morskega psa dobra izbira za prsni koš. Morski pes pomeni tudi lastnosti, kot so neustrašnost, moč in gracioznost, zaradi česar je navdihujoča ideja za tetoviranje. Tatoo morskega psa ustreza tistim posameznikom, ki jih čustvene težave ne prizadenejo. To je zato, ker ima morski pes čustveni značaj. Če ste ljubitelj morskega psa, lahko svojo tetovažo dodatno spremenite tako, da dodate različne akvarelne odtenke in druge dodatne elemente.

Tetovaža Sands of Time

Neverjeten dizajn tetovaže je sestavljen iz peščenega stekla, obdanega z orlovimi krili in ženskimi obrazi. Videti je, da so obrazi na robu razpada, kar kaže na konec časa. Zasnova je sestavljena tudi iz vrtnic, ki dodatno pojasnijo, da bodo vsi moški sčasoma umrli. Natančen pomen zasnove je, da čas teče in ga moramo pametno izkoristiti. Tetovaža je najbolj primerna za dobro napete prsi in jo lahko spremenite z nekaj kreativnimi možnostmi oblikovanja.

Meditacija tetovaže okostnjakov

Zasnova se lahko na prvi pogled zdi nekoliko nenavadna. Je pa preprosto in precej zanimivo z globokim pomenom. Vsebuje preprosto strukturo okostja, ki med svetlobo meditira. Okostje se zdi nasmejano in se počuti sproščeno. To pomeni, da si morate včasih vzeti čas zase, da se sprostite. Zasnova ponazarja tudi pomen ohranjanja notranjega miru. Meditirajoča tetovaža okostnjakov je bolj primerna za sredino prsnega koša z različnimi možnostmi prilagajanja.

tetovaže na prsih

Tetovaže zemljevidov sveta

Umetnik tetovaže nariše obliko na rami in jo raztegne do prsnega koša. To pomeni, da nosilec nosi veliko odgovornost na svojih ramenih. Če se lahko povežete z globokim pomenom, je tetovaža zemljevida sveta popolna za vas. Zasnova je popolnoma črno -bela. Črni del sestavlja območje, ki ga pokriva voda, belo območje pa predstavlja kopno. Lahko pa mu dodate nekaj ustvarjalnosti tako, da ga prilagodite različnim barvnim stilom.

Tiger tetovaže

Eden najboljših plenilcev v svojem okolju, tiger, je popolna predstavitev moči in moči. V sebi nosi lik, ki prikazuje tudi nevarnost, ostrino in pogum. Če lahko živite v skladu s svojim ugledom, bo tetovaža tigra zagotovo vredna izbira za vas. Ko gre za tetovaže tigra, lahko najdete različne oblikovalske kombinacije. Najbolj priljubljen je tisti, kjer ima tigrov rjoveči obraz rdeče plamene.

tetovaža na prsih

Tetovaže pištole

Tetovaže s pištolo sestavljajo nekaj najbolj kul modelov, ki jih lahko najdete na prsih. Čeprav se zdi, da ima negativno podobo, lahko tetovaža s pištolo predstavlja tudi nekaj pozitivnih interpretacij. Ti vključujejo varnost, moč in čast. Tetovažo s pištolo lahko uporabite tudi za predstavitev pomenov, kot so drznost, svoboda, spoštovanje, tveganje, avtoriteta itd.

Podobno kot v drugih kategorijah so tudi tetovaže s pištolami različnih oblik in stilov, ki jih je mogoče prilagoditi določenim dolžinam.

Včasih je lahko izbira tetovaže za prsi nekoliko težka. Vaša najljubša tetovaža bi morala imeti dovolj vrednosti in pomena, preden se pojavi na vašem telesu. Pri izbiri morate biti modri in previdni, da zagotovite, da je vaš najljubši dizajn vreden truda.

About the author