45+ tetovaž Selene Gomez (s pomeni), ki kažejo tvojo ljubezen do zvezde

Pozdravljeni, Selenator.

Vaša ljubezen do Gomeza je resnična, če gledate čarovnike in ste gledali ‘Še ena Pepelkina zgodba‘Neštetokrat. Najstniška senzacija in Disneyjeva zvezda, Selena Gomez, je danes navdih za večino mladih. Oboževalci radi zbirajo majice, plakate in kaj drugega Selene Gomez.

Tukaj bomo raziskali nekaj neverjetnih idej za tetovaže, ki so bodisi napisane na Seleni sami ali so povezane z njo. Ti modeli so fascinantni in imajo globoke pomene, zlasti tiste, ki jih ima sama Selena. Zdi se, da rada eksperimentira s črnilom! Verjemite mi, ne bi jih radi zamudili.

Pomikajte se in preglejte 45+ idej za tetovaže Selene Gomez z njihovimi pomeni. Izrazite svoje občudovanje in ljubezen do zvezde.

tetovaže selena gomez

Postavitev tetovaže

Seveda boste morali izbrati umestitev tetovaže, da ji pokažete svojo ljubezen. Na tem področju imate srečo, ker si je Selena tetovirala kar nekaj krajev. Tatoo ima na stegnu, hrbtu, zapestju in kar nekaj drugih mest na telesu. Najboljša stvar je, da ima vsak dizajn in simbol tetovaže globok pomen. Izberite tistega, za katerega menite, da najbolje opisuje vas ali vaše življenjske izkušnje.

Glasbena nota na Seleninem zapestju

Ta tetovaža je prva Gomezova tetovaža, ki jo je dobila leta 2012.

Ta majhna tetovaža je na desni roki zapestna. Je minimalističen, a zelo srčkan. Je glasbena nota, narisana s krepkim črnim črnilom. Veliko pozornosti pritegne, ko v javnosti mahne ali zagrne lase. Za takšno zasnovo je izbrala ravno pravo mesto.

Pravijo, da si je izbrala desno roko, ker jo uporablja za pisanje glasbe in med pisanjem nenehno gleda tetovažo, da bi se spomnila, da ima glasba v žilah in da ima v njenem življenju prav posebno mesto.

Ta ideja o tetovažah je odlična za ljubitelje glasbe, ki si želijo neumnosti in brez tveganja. Je preprost in zagotovo bi dal izjavo.

selena-gomez-tetovaže

Sončna tetovaža

Ta tetovaža je tudi zelo minimalistična, vendar je zanjo zelo pomembna. Na njeni nogi je le črno sonce. Njena babica ji je, ko je bila majhna, pela ‘ti si moje sonce, moje edino sonce …’, ta preprosta tetovaža pa jo spominja na babico. Sladko, ne?

Je to tudi vaša najljubša pesem iz otroštva? Če je odgovor da, imate priložnost, da besedo natisnete na gleženj ali zapestje.

Arabska črta na njenem hrbtu

To je Selenina najbolj priljubljena tetovaža. Stilno izjavo daje tako, da nosi čudovite obleke brez hrbta in se s to tetovažo ponaša kot kraljica.

Ta arabska fraza je zelo fino napisana na njenem hrbtu in izgleda lepo. V prevodu pomeni: “Najprej se imej rada”. To je zelo globoka in trdna tetovaža. Odraža dejstvo, da ima prednost najprej ljubezen do sebe, kar je izredno pomembno.

Selena se je dolgo časa borila z depresijo in postala je pogumnejša kot kdaj koli prej. Ta tetovaža jo spominja, naj vzame svoj dnevni odmerek ljubezni do sebe za pozitivno in srečno življenje. Kajti če se imate radi in se dobro ravnate, vas tudi drugi ne bodo obravnavali nič drugega kot prijaznost in pozitivnost.

Ta zasnova body arta je precej podrobna in je trajala približno 45 do 50 minut. To je naredila pri znanem tetovatorju slavnih osebnosti Bang Bang McCurdy.

Črka G za njenim ušesom

Ta črka G tetovaža pomeni njeno mlajšo sestro, Gracie. Zdi se, da imata sestri zelo posebno vez. Ta začetna ideja tetovaže je precej srčkana in trendovska. Na zapestje lahko natisnete tudi začetnice svojega ljubljenega in se razkažite s svojo naklonjenostjo do njega.

Polkropec na zapestju

To je še en dizajn tetovaže na zapestju, ki ga Gomez vleče kot dama. Ta tetovaža ima zelo globok pomen. Napisan je za širjenje zavesti. Številne znane osebnosti se odločijo za to tetovažo zaradi vzroka, ki je povezan z njo. Uporablja se v podporo tistim, ki se spopadajo s težavami v duševnem zdravju in jih vsak dan obiskujejo samomorilne misli. To so pravi bojevniki.

Sama Selena je preživela nekaj zelo temnih dni in se lahko poveže z njimi. Ker tudi podpičje označuje premor v stavku, predstavlja tudi dejstvo, da si je v redu vzeti odmor. V redu je, da vse v življenju začasno ustavite in samo globoko vdihnete.

Om simbol tetovaža na njenem boku

Om je v hinduizmu sveti simbol. Om je znan kot zvok vesolja. Je sproščujoče in osvežujoče. Zato slišite svojega inštruktorja joge, da zgodaj zjutraj pred začetkom vadbe reče »om«. Označuje tudi iskanje pozornosti in notranjega miru. Selena Gomez to tetovažo ziba v kopalkah. Če želite tudi smiselno tetovažo, bi vsekakor morali razmisliti o tem, da bi si jo privoščili.

Rimske številke na njenem vratu

Ta tetovaža predstavlja datum rojstva njene matere. To je poklon njeni mami Amandi, rojeni leta 1976. Ali ni to preveč srčkano? Zelo iskrena in globoka ideja je, da na rojstni dan svojega rojstnega dne podarite rojstni dan. Spomnil vas bo, da ste del nje. To je zelo topel in prijeten občutek.

Svetopisemski stavek nad stegnom

Ta ideja o tetoviranju tudi kaže, da je Gomez v stiku z duhovnostjo in išče mirnost in mir. Verjame v Boga in njegovo mogočno moč. Ta verz Svetega pisma pravi: “Bog me krepi”. To kaže, da ve, da ima Bog največjo moč, da ji izboljša stvari in jo naredi močnejšo. Ta ideja o tetovaži je zelo pozitivna in pomirjujoča. Ali ste nekdo, ki ljubi Gomeza in rad meditira ter ostaja povezan z Bogom? Če je odgovor da, si vzemite navdih iz te ideje za tetoviranje.

Tetovaža številka 4

Ta tetovaža je zelo kul. Selena Gomez si je na rojstni dan najboljše prijateljice tetovirala številko 4 na komolcu. Ekipo njenega prijatelja sestavljajo skupaj 4 dekleta. Vsi so dobili ustrezne tetovaže.

To kaže na dejstvo, da so si vsi štirje zelo blizu in se neizmerno ljubijo. Selena je v objavi na instagramu omenila, da ji je ta tetovaža zelo pri srcu, ker so bile njene najboljše med njo v času njenih stisk, ki so ji stale ob strani in jo opomnile, naj bo močna.

Torej, kaj mislite? Simpatično, kajne? To poletje si privoščite ustrezne tetovaže s svojimi galpali in bodite pripravljeni dati izjavo.

Besedilo pesmi Selene Gomez

Še eno briljantno opozorilo o ideji tetovaže, ki ga je navdihnil Gomez!

Znana pesem Selene Gomez ‘Who Says’ ima zelo globoka besedila. Vsem dekletom sporoča sporočilo, da jim nihče ne dovoli povedati, da niso dovolj dobri. So pomembni in dragoceni.

‘Kdo pravi da nisi popoln’

“Kdo pravi, da nisi vreden tega”

Če bi ti besedila narisali na telo, bi vas spomnili, da ste popolni. Ljudje vas bodo poskušali razočarati, govorili vam bodo zlobne stvari, vendar to zagotovo ne pomeni, da niste dovolj dobri.

Tudi za vas zanimivo dejstvo, da je sama Gomez v nekem intervjuju priznala, da je ta pesem njena najljubša.

Čarovniki navdihnjena tetovaža

Tetovažo Wizards of Waverly Place lahko dobite s črnilom. Majhna palica z bleščicami, ki pritečejo iz nje, bi bila videti zelo kul in privlačna. Lahko greste s preprosto črno palico ali celo prosite svojega tetovatorja, da doda malo barve in jo naredi še lepšo.

Slika Selene Gomez

Umetnika tetovaže lahko zaprosite, da vam nariše slikovno sliko Selene. Ta zasnova bi bila zelo zapletena in podrobna, zato lahko traja dlje časa, vendar bo končni rezultat vreden. Svojo ljubezen do svoje najljubše zvezde lahko dokažete in jo pokažete svojim prijateljem.

Za takšno zasnovo izberite strokovnega umetnika in se s tetovatorjem zelo jasno pogovorite o tem, kar želite.

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Na kratko se pogovorimo o nekaterih najpogosteje zastavljenih vprašanjih.

Naslednji teden nameravam dobiti črnilo in sem kar zgrožena. Ali je zelo boleče?

Vsak posameznik ima drugačno stopnjo tolerance do bolečine. Nekateri ljudje so zelo občutljivi na bolečino, drugi pa jih lahko prenesejo. Res je, da lahko postopek postane boleč, ni vse gladko in blaženo. Obstajajo pa nekatera področja vašega telesa, ki lahko prenesejo bolečino. Idealne najmanj boleče točke vključujejo ramena, stegna, podlaket in hrbet. Vendar bi bilo v prvih nekaj minutah moteče, potem se boste tega navadili.

Nekaj ​​dodatnih nasvetov za zmanjšanje bolečine pri tetoviranju je ostati hidriran in trezen. Preden sedite za tetovažo, se prepričajte, da niste pijani. Alkohol povzroči redčenje krvi, zaradi česar koža močno krvavi.

Kako dolgo bo trajala seja?

Trajanje je odvisno od oblikovanja tetovaže. Če je zasnova velika in pokriva veliko površino kože, bo dokončanje trajalo dlje. Ne pozabite, da je to občutljiv proces, saj zahteva prebadanje kože z iglo. Najbolje je, da potrpežljivo počakate na najboljše rezultate.

Kako dolgo bo moja tetovaža bolela in pekla?

Običajno bolečina traja približno 7 dni. Če pa vas območje tetovaže nenehno peče in se vam zdi, da se okužba začne razvijati, pojdite k zdravniku. Na splošno je okužba redka. Območje se ponavadi zaceli v enem tednu. Lahko srbi že po prvem tednu, vendar naj vas ne skrbi, ker je blago srbenje normalno.

Pomembno je, da dodatno skrbite za svojo tetovažo. Ne odstranite pasovnega traku do 6 do 7 ur. Ko ga odstranite, operite območje z milnico in ga ne prekrijte znova s ​​trakom. Izogibajte se tudi plavanju, ker klor reagira s črnilom za tetoviranje in lahko povzroči slabe okužbe.

About the author