45 čudovitih in privlačnih idej za tetoviranje trebušnega gumba

Tetoviranje ima dolgo in bogato zgodovino. Beseda Tattoo izhaja iz tahitijske besede “tatu”, kar pomeni “označiti nekaj”. Polinezijci so imeli oznake na celem telesu, tudi na vekah. Najzgodnejše tetovaže so vključevale zobe morskega psa, majhno kladivo iz kosti albatrosa in barvilo, pridobljeno iz lubja hibiskusa.

Za razliko od prvih let tetoviranja, ki so večinoma sestavljale oznake, ki bi se zgodile zaradi plemenskih ritualov in prestiža, je tetoviranje v teh dneh bolj modna muha. Posamezniki se ponavadi odločijo za del svojega telesa, ki si ga želijo tetovirati, na različne dejavnike, vključno z osebnimi preferencami, najnovejšo modo, slogi in delom telesa.

Med mnogimi drugimi kraji človeškega telesa so tetovaže na popku in območja okoli njega zelo priljubljene med posamezniki. Obstaja več razlogov, zakaj bi si kdo želel narediti tetovažo na popku, na primer, da so manj boleče v primerjavi s tetovažo na drugih področjih telesa.

Ni skrivnosti, da ta del telesa vsebuje največ maščob in meso je najmanj boleče območje za tetoviranje, v nasprotju s področji s kostmi in hrustanci. Poleg tega si posamezniki raje tetovirajo trebuh, ker lahko zlahka skrijejo in prikažejo svoje črnilo po lastni presoji.

Poleg osebnih želja si ljudje radi naredijo tetovaže na popku, da pokažejo svoj popolnoma raven trebuh, za katerega se zelo trudijo vzdrževati. Poleg tega so tetovaže na popku idealne tetovaže, ki jih lahko preprosto prikrijete, če tega ne želite pokazati. Na primer, tetovaže niso ugodna možnost v poslovnem svetu, zato je tetoviranje na trebuhu popoln način, da izpolnite svojo strast, ne da bi kdo izvedel.

Poleg tega imajo ljudje, ki se ukvarjajo s piercingom, radi tudi tetovaže na popku. Obstaja veliko posameznikov, ki si raje tetovirajo trebuh, ker dopolnjuje tudi njihov prebadanje. Posledično ponavadi pritegnejo več pozornosti nase v primerjavi s samim prebadanjem.

Dejansko so tetovaže na trebuhu odličen način, da pritegnete več pozornosti do sebe. Če razmišljate o tetoviranju trebuha, ne glede na vaše razloge, je nekaj najbolj zanimivih modelov tetovaž v tej sezoni:

Tetovaža želodca z metuljem

Metulji imajo za posameznike poseben pomen. Za nekatere so navdih za preoblikovanje v nekaj izjemnega, za druge pa simbolizirajo svobodo. Različni modeli tetovaž metuljev so še posebej pogosti med samicami, saj povečujejo njihovo lepoto, medtem ko se tudi moški odločajo za razmeroma moško tetovažo metulja.

Če želite oblikovanju tetovaže metulja na popku dati bolj ženstven videz, združite nežne pastelne barve z okrašeno cvetlično. Medtem pa ga moški raje imajo na zgornjem delu trebuha, oblikovanega s temnimi barvami, da izgleda bolj intenzivno.

Gotska tetovaža z želodcem iz vrtnice

Gotske tetovaže vrtnic so precej briljantne in privlačne. So zapletene, s temnimi barvami. Poleg tega so zelo priljubljeni tako pri moških kot pri ženskah. Ženske so zaradi svoje velikosti in dizajna še posebej zanimive. Torej, če ste dekle, ki ima zelo rad rože in občuduje tudi temno gotsko umetnost, bo vaša najboljša izbira tetovaža želodca Gothic Rose na trebuhu.

Eagle Belly Tattoo

Eagle Belly Tattoo

Tetovaže orla so simbol moči in moči nad drugimi bitji. To je zato, ker imajo orli v resnici tudi višji položaj nad drugimi pticami. Posamezniki imajo raje pogosto tetovaže orlov na trebuhu, saj so ponavadi videti bolje, ko so urezani na večjih površinah.

Tatoo želodca izven zakona

Outlawove tetovaže so pomembne tako za moške kot za ženske, saj jim omogočajo, da s temi oznakami izrazijo svojo individualnost. Torej, če imate uporniško stran in imate navado, da greste proti žitu, vam bo ta tetovaža želodca izven zakona zelo ustrezala. Dopolnitev oblikovanja tetovaže z vrabcem in/ali pištolo doda sporočilo pomembnosti.

Tetovaža cvetnega želodca

Tetovaža cvetnega želodca

Rože, kot so vrtnice, lotosi, narcise, cvetovi češenj in tulipani, so bile vedno povezane z žensko lepoto in ženskostjo. Zaradi tega so tradicionalne tetovaže s cvetličnim dizajnom zelo priljubljene zlasti med ženskami. Mnoge ženske iščejo modele, ki so subtilne narave in zapleteno oblikovani.

Barvna cvetlična in feniksna tetovaža na želodcu

Barvna cvetlična in feniksna tetovaža na želodcu

Na drugi strani je cvetlični dizajn, ki ga spremlja Phoenix, v veliki meri viden tako pri moških kot pri ženskah. Legenda o Phoenixu, v kateri se ptica dvigne iz pepela, navdihuje mnoge ljudi. Zaradi tega si moški in ženske raje vtisnejo tetovažo na predelu popka, saj verjamejo, da je veličastemu bitju resnično pravično, če ga označijo na velikem območju.

Tetovaža kačji želodec

Tatu kače ponazarja modrost, hitrost, moč in regeneracijo. Zaradi tega so že leta del umetnosti tetoviranja in so priljubljena tema tudi sodobne umetnosti. Tetovaže s kačjim želodcem so idealen primer sodobnih tetovatorjev, ki izdelujejo umetnine, ki prikazujejo večje od življenjskih kač.

Tatoo želodca Srce na krilu

Flickr

Trebušna tetovaža s srci in krili je klasična predstavitev ljubezni, strasti in nebeškega miru. Ta slog tetovaže izraža tudi veselje in ljubke občutke do sebe in drugih okoli sebe. Posamezniki običajno prilagajajo slog tako, da mu dodajo citat, ki je povezan z njihovim intimnim življenjem.

Plemenska tetovaža

Plemenska tetovaža

Tetovaža, ki prikazuje kulturno dediščino, je precej povpraševana. Naj bodo moški ali ženske, plemenska tetovaža na trebuhu je odlična ideja. Poleg skrivnostnega videza, ki prihaja z namestitvijo, tetovaže ponavadi izstopajo, ko se vtisnejo na trebušno področje.

Tetovaža sijočega trebušnega gumba

Oblika sonca je zaradi svoje krožne in simetrične strukture eden najbolj priljubljenih stilov na področju popka. Ženske imajo raje to tetovažo okoli popka, da povežejo svojo sposobnost rojstva z izrazom, da življenje brez sonca ne more obstajati. Moški pa si tetovaže sonca ponavadi plemensko in negujejo središče sončnega sistema.

tetovaže na popk

Za mnoge ljudi imajo tetovaže veliko pomembnejšo vlogo kot zgolj hobi. Na primer, tetovaže so običajna izbira med posamezniki, ki želijo skriti brazgotine. Torej, ljudje, ki nosijo oznake po nosečnosti in izgubi teže, si ponavadi tetovirajo, da prekrijejo svoje znake in povečajo svojo samozavest.

Po drugi strani pa nekateri posamezniki raje negujejo svoje brazgotine tako, da jih dopolnijo z drugimi tetovažami, namesto da jih prikrijejo. Vendar se je treba dobro zavedati različnih vrst zapletov, ki se lahko pojavijo pri tetovažah na popku.

Na primer, ženske, ki zanosijo po tem, ko so si naredile tetovažo na popku, bi se morale zavedati, da se bo njihova tetovaža spremenila tako kot njihovo telo. Med drugim je najpomembnejši del, ki se med nosečnostjo spreminja, želodec. Tetovaža na trebuhu je lahko zaradi teh pomembnih sprememb videti manj privlačna.

Razen žensk tudi moški izgubijo ostrino trebušnih tetovaž, ko se prepustijo. Zaradi tega bi morali tako moški kot ženske še posebej skrbeti za svojo postavo, še posebej potem, ko so si tetovirali trebuh.

Večina žensk si po nosečnosti ponavadi tetovira trebuh, medtem pa se moški ponavadi vzdržujejo, da na najboljši način cenijo svoje oznake. Dejansko je tetovaža na trebuhu najbolj zaželen način, da posamezniki privabijo več pozornosti in isto pozornost odvrnejo tako, da pokrijejo svoje tetovaže, ko se jim zahoče.

Poleg tega si posamezniki, zlasti ženske, ki imajo v prihodnosti večje možnosti zanositve, raje naredijo tetovažo s kano, ker obstaja tveganje, da se jim pokvari tetovaža na trebuhu. Tetovaže s kano so idealna izbira za posameznike, ki se želijo polepšati, ne da bi uničili svoje sledi zaradi povečanja telesne mase, izgube ali nosečnosti.

Poleg tega tetovaže s kano dajejo večjo vsestranskost posameznikom, ki se za njih odločijo. To je zato, ker so začasne in sčasoma zbledijo. Tako lahko posamezniki uživajo v razkošju spreminjanja modelov na trebuhu s spremembami v svojem telesu.

Območje trebuha vam daje veliko površino, tako da lahko uživate v katerem koli slogu, ki vam je všeč. Vendar ne pozabite, da imate v mislih vse zapletene podrobnosti, ki bi jih radi imeli. Poleg tega se o teh podrobnostih temeljito pogovorite s svojim tatoo umetnikom in si pred vzorčenjem vzemite vzorec.

About the author