55 idej za tetovaže Lil Peep, s katerimi lahko pokažete, koliko ga poznate

Med številnimi umetniki, ki jih pokrivajo tetovaže, je bila Lil Peep pozno ameriška pevka s številnimi zanimivimi tetovažami z nekaterimi zelo sladkimi in pomembnimi, drugimi pa povsem naključnimi ali samo za zabavo. Lil Peep je bila znana manekenka, tekstopisec, pevka in raper. Njegove pesmi so resnično obudile rock in hip-hop glasbo v stilu emo. Novembra 2017 je umrl.

Zaradi več razlogov je Lil Peep navdih za ideje za tetovaže. Medtem ko se številne znane osebnosti tetovirajo, da izgledajo kul in se prepričajo, da imajo obliko tetovaže, ki je videti ločena od ostalih, je Lil Peep preprosto rad naredil čim več tetovaž, ne glede na to, ali so stare ali nove.

Nekatere njegove tetovaže so bile zelo sladke, na primer tista z materinimi začetnicami ali tista, ki prikazuje njegovega psa. Lil Peep je dejal, da so tetovaže del njega. Večina njegovih tetovaž je bila neposredno povezana z njim in njegovo osebnostjo. Nekatere njegove tetovaže so mu bile v opomin ali lekcijo. Tu je 55 idej za tetoviranje Lil Peep, s katerimi boste našli naslednjo tetovažo.

Mami navdihnjene tetovaže

Prvi dve tetovaži Lil Peeps sta bili začetnici njegove matere na vrhu podlakti in datum rojstva na zapestju. Ti dve tetovaži si je privoščil pri komaj štirinajstih letih. Lil Peep je imel vedno rad svojo mamo. Želel si je narediti prve tetovaže, zato je dobil materino začetnico in datum rojstva, da se ne bi jezila nanj. Moramo reči, da je bilo zelo sladko in pametno od Lil Peep.

Peep Tattoo

peep tetovaža

Peep je bil njegov vzdevek že od otroštva. Mati mu je dala ime lil peep. Ne samo, da je zaslovel s tem imenom, ampak si je tudi tetoviral zgornjo desno roko.

Tetovaža stonoge

No, marsikomu se lahko zdijo stonoge grozljive, vendar lahko naredijo kul obliko tetovaže. Lil Peep se je zdela stonoge strašljiva in jih sovraži. Našel pa je način, kako premagati strah pred stonogami, in si enega tetoviral na notranji podlakti.

Rojstnodnevna tetovaža

Tetovaže na njegovem telesu nam povedo, kako zabavno in čustveno osebnost je imela Lil Peep. Zanimivo je, da se je rodil tudi na noč čarovnic, to je prvega novembra. Datum rojstva 11-1 je dobil na trebuhu v obliki tetovaže.

Tetovaže za noč čarovnic

Praznovanje njegovega rojstnega dne za noč čarovnic s tetovažo njegovega rojstnega dne ni bilo dovolj za Lil Peep. Na telesu je imel nekaj tetovaž za noč čarovnic, navsezadnje zakaj ne bi. Za ušesom je imel natisnjene zvezde, netopirje in druge sablasti. Lil Peep je imel tudi sablasno bučo s plameni na levi podlakti.

Meep Tattoo

Zdaj, to je še ena od tetovaž Lil Peep, posvečena njegovi ljubljeni osebi. Meep je bil pes Lil Peep, ki sta ga skupaj s punco kupila in zanj skupaj skrbela. Meepa je klical svojega sina in ga je imel tako rad, da si je na nogi to tetoviral.

Tetovaža Lisa Sympson na grlu

Tukaj je zelo zanimiva tetovaža, ki jo je Lil Peep dobil na grlu. Tetovaža ni zanimiva le zato, ker vključuje našo najljubšo risanko “Lisa Sympson”, ampak tudi zato, ker ima poseben pomen za Lil Peep. Tatoo Lise na grlu Lil Peep je kričal: “Mama !!” Ta tetovaža je bila opomnik, kako je pogrešal in poklical mamo, kadar se je v njegovem življenju zgodilo kaj narobe ali stresno.

Tetovaža Hellboy na grlu

Tik pod tetovažo svoje Lise Sympson je imela Lil Peep tetovažo, ki je pisala Hellboy v funky pisavi alžirske pisave. To tetovažo je dobil leta 2016, potem ko je izšla njegova mikseta Hellboy. Bil je velik oboževalec filmov in stripov Hell boy.

Tetovaža Pink Panther

Med vsemi sladkimi, zabavnimi in zanimivimi tetovažami, ki jih je imel Lil Peep, se nam je zdela zabavna ta tetovaža Pink panter in zgodba za njo. Lil Peep se je s prijateljem ohladil na beneški plaži, ko si je na levi strani tetovaže Lisa narisal to tetovažo Pink Panther vroče roza. Razmišljal je, da bi na plaži naredil nekaj drugačnega in zabavnega, na koncu pa si je to tetovažo privoščil iz dolgčasa.

Domača tetovaža na členkih

Kot vsi drugi umetniki je moral tudi Lil Peep veliko potovati, a je zelo pogrešal svoj dom in mamo. Zato si je na prste tetoviral črke ‘Homesick’.

Rdeča tetovaža anarhije na obrazu

Za Lil Pepp so bile tetovaže tako normalna stvar, da mu ni bilo nujno, da si vsakič naredi smiselno tetovažo. Rdeča anarhija na čeku je bila le naključna zamisel, ki jo je imel za tetovažo.

Tetovaža zlomljenega srca

Lil Peep je imel to drobno tetovažo zlomljenega srca pod levim očesom tik nad rdečo tetovažo anarhije. To tetovažo je dobil leta 2015, ko je bil v depresiji in se je počutil neljubljenega.

Tetovaža čevljev s čevlji (Lucky Charm)

Lil Peep je bila preprosta in jasna oseba, prav tako večina njegovih tetovaž in njihovih pomenov. Na čelu med obrvmi je imel drobno tetovažo podkve. Tetovaža je bila zanj samo zato, da je imel srečo.

Tetovaža glave lobanje

Lil Peep si je vedno želel imeti tetovažo slavnega tetovatorja Eda Hardyja. Lil Peep se je v Angliji srečal z Edom Hardyjem in si na desni strani glave naredil tetovažo lobanje. Mislil je, da bi mu tetovaža lobanje dala lepo zanimivo podobo na glavi.

Tetovaža z zastavo dirke na glavi

Kako lahko ta ljubitelj tetovaže zadostuje tetovaža z eno glavo? Lil Peep se je odločila, da si bo še enkrat tetovirala glavo. Na levi strani lobanje je dobil to dirkaško zastavo z rdečo tetovažo dima. To ni bila prijetna tetovaža zaradi tega, koliko ga je bolelo.

Pridobite Cake Die Young

Tetovaže so bile pomemben del osebnosti Lil Peep. Ko je odraščal, se je povečalo tudi število tetovaž na njegovem telesu. Nekega dne se je zbudil s tetovažo, na kateri je pisalo Get Cake Die Young. Pojma ni imel, kako je dobil to tetovažo in se ni mogel spomniti ničesar v zvezi s tem. Lil Peep je to tetovažo z veseljem sprejel. Še bolj zanimivo pa je, da se je ta nesmiselna tetovaža zanj dejansko izkazala, saj je umrl mlad.

Mood Tattoo

Ta je zelo preprosta in ni videti nič drugega kot otroška risba. Tatoo razpoloženja ima obraz miške s solzo na čeku. Pod miško se tetovaža glasi MOOD. Sam Lil Peep je dejal, da je ta tetovaža zelo nizke kakovosti, ki predstavlja, kako nizko je njegovo razpoloženje. Ampak to je ena njegovih najljubših tetovaž.

Cry Baby Tattoo na obrazu

To je še ena izmed zanimivih in pomembnih tetovaž Lil Peep. Na desni strani čela je dobil to tetovažo, ki se glasi Cry Baby. To tetovažo je dobil, da bi se spomnil, naj se ne obnaša kot jok in ne hvaležen, saj je tam veliko nesrečnih ljudi.

Plemenska tetovaža

Plemenski modeli so klasični in naredijo čudovito tetovažo. Lil Peep je imel to neverjetno plemensko črno tetovažo na desni roki tik nad tetovažo Mood.

Križna tetovaža

Lil Peep je verjel v Boga, zato je imel na desni rami tetovažo penečega križa.

Druge tetovaže Lil Peep

  • Očetova tetovaža na prsih
  • Ljubezenska tetovaža na trebuhu
  • Rose in Star na desnem licu
  • RIP Tattoo na vratu.
  • Zapustite življenje na hrbtu
  • Valovit otrok na prstih

Lil_Peep_Tattoos

Pogosta vprašanja o tetovaži Lil Peep

Koliko tetovaž je imel Lil Peep na svojem telesu?

Lil Peep je imel na telesu skupaj 55 tetovaž.

Kateri je bil najljubši slog tetoviranja Lil Peep?

Cholo tattoo je bil najljubši slog tetoviranja Lil Peep.

Kdaj in kakšne so bile prve tetovaže Lil Peep?

Prve tetovaže Lil Peep so bile rojstni dan in začetnice njegove matere. Te tetovaže je imel pri štirinajstih letih.

Med tetovažami Lil Peep, katere so bile njegove najljubše?

Njegove najljubše so bile otroške tetovaže Mood Tattoo, Meep in Cry.

Ali je varno imeti tetovažo na glavi, kot je Lil Peep?

Ne bomo lagali, vendar je lahko tetoviranje glave boleče. Odvisno je od tega, koliko lahko obvladate in prenašate bolečino. Če ste res navdušeni nad tetoviranjem glave in lahko prenašate nekaj bolečin, bi morali. Tetoviranje glave od izkušenega in profesionalnega umetnika tetovaže je popolnoma varno.

Zadnja beseda

Tukaj je 20+ najboljših idej za tetoviranje Lil Peep. S toliko zamisli dobite čim več modelov tetovaž, da se izrazite in ubijete. Veselo tetoviranje.

About the author