75+ idej za tetovaže obraza, ki so modne

Ker se tetovaža razvija kot znana body art, je zdaj prišlo do znanega trenda tetovaž na obrazu in raste v industriji tetovaž. Tetovaže na obrazu so dolga leta veljale za tabu in še danes niso sprejemljive v mnogih družbah in kulturah. Ampak, pozdrav, 2020! Svet postaja vse bolj sprejemljiv in sprejema nove trende.

Tako kot pri vseh drugih tetovažah imajo ljudje zaradi posebnega razloga obrabo obraza. Te tetovaže jim pomagajo pri identifikaciji in predstavljajo tudi tip osebe, ki so. Tetovaže na obrazu so zdaj zelo priljubljene med številnimi zvezdniki, kot Chris Brown, Post Malone, Justin Bieber in mnogi drugi.

Tetovaža na obrazu je bolj tehnična spretnost, ki zahteva strokovno znanje. Če se še vedno niste odločili, da bi ga dobili, boste spremenili svojo odločitev, še posebej, ko boste spodaj videli nekaj teh kul idej za tetoviranje obraza.

tetovaže obraza

75+ idej za tetoviranje obraza, ki pihajo v mislih

Plemenska tetovaža obraza

Plemenski modeli so bili zelo priljubljena oblika tetovaže obraza; najboljši del plemenskih tetovaž je, da imajo različne edinstvene oblike in vam omogočajo, da pokrijete celoten obraz, če želite to. Plemenska tetovaža obraza vam daje največjo pokritost; pa še vedno ne obdaja celega obraza. Tetovaža vključuje drzne plemenske črte, ki pomagajo poudariti vaše obrazne poteze. S to plemensko tetovažo ni škode.

Geometrijska oblika čeljusti

Kot že ime pove, se s to tetovažo lahko ukvarjate v bradatem predelu, ki sega do ličnice, kar ji daje globino. Ta tetovaža je popoln način za oblikovanje okroglega obraza in izgleda tudi na drugih vrstah obraza. Zasnova tetovaže je edinstvena, saj vključuje nekaj geometrijskih oblik, ki kažejo v eno smer.

Navedki o Cheekbone

Ličnica je ena značilnost, ki jo mnogi obožujejo in se radi pokažejo. Če želite svojim ličnicam dati dodaten pridih, lahko na linijah ličnic narišete citat ali kakšno posebno besedilo. Eno lice lahko naribate ali si na obeh ličnicah naredite tetovažo. Na primer, naredite si to tetovažo na obeh straneh, vključno s črnim črnilom, ki ustvarja neverjeten kontrast s kožo. Če iščete nekaj minimalnega in preprostega, je to prava tetovaža obraza za vas.

Tetovaža s križnim valjenjem

Če želite odkriti umetnika v sebi, poskusite to edinstveno križno valilno tetovažo za vaš obraz. Vključuje navzkrižno valjenje, ki je videti tudi kot trnje, ki prihaja s strani obraza. Uporaba črnega črnila pri tetoviranju pomaga ustvariti bolj umetniško senčenje. Tetovaža s križanjem prikazuje umetniške in ustvarjalne sposobnosti, ki jih imate; uporabite to tetovažo, da odraža vašo umetniško plat.

Tetovaža obraza lobanje

Obseden z lobanjo? Preizkusite to neverjetno tetovažo lobanje na pol obraza. S črno -belim črnilom bo polovico vašega obraza spremenil v lobanjo. Zaradi neverjetnega senčenja in drznih linij je videti bolj realistično. Ta tetovaža je kot nalašč za noč čarovnic; če pa želite svetu predstaviti svojo noro in pustolovsko plat, si lahko trajno naredite to tetovažo obraza polovice lobanje.

Chris Brown Inspired Tattoo

Pred kratkim je slavni pop pevec Obraz je dobil tudi Chris Brown s 3 supergami Nike’s Air Jordan. Tetovaža se pojavi na njegovem desnem licu tik pod znamenito tetovažo logotipa črne piramide. Tetovaža ima odlično senčenje, zaradi česar je čevelj resničen kot vedno. Spodbuja vsakogar, da si naredi tetovažo, kar mu je všeč, tudi če so samo čevlji. Air Jordan je nekaj, kar ima Chris Brown rad, tatu pa izraža njegovo občudovanje in povezanost z blagovno znamko.

Tetovaža št.21

Ta tetovaža obraza št. 21 je pomembna tetovaža s poglobljenim pomenom. Ne simbolizira nobenega vidika, ampak odraža različne pomene, na primer odgovornost posameznika, združitev trojice, harmonijo ustvarjanja in še veliko več. Ta tetovaža je zelo preprosta in vključuje obris številke 21 s črnim črnilom na strani obraza. To tetovažo lahko dobite kjer koli na obrazu. Torej, če iščete nekaj smiselnega, je tetovaža št. 21 prava tetovaža za vas.

Stranski meč

Ta tetovaža stranskega meča je nekaj edinstveno neverjetnega. Meč vsebuje veliko podrobnosti in teksture praznega črnila. Meči so bili zelo priljubljena oblika tetovaže, saj imajo veliko pomena. Kristjani jo vidijo kot simbol resnice, budisti pa jo vidijo kot način za odrezovanje nevednosti. Torej, naredite to neverjetno tetovažo obraza s stranskim mečem in izgledajte edinstveno kot vedno.

Ornament tetovaža

Okrasne tetovaže so zelo znane tetovaže na obrazu, ki se običajno pojavijo v bližini bočnic, da izgledajo kot okras. Obstajajo različni okraski, ki jih lahko obrišete na strani obraza. Okraski, ki vsebujejo različne simbole neskončnosti, izgledajo neverjetno na obrazu in dajejo edinstven videz. Če se odločite za nekaj minimalnega, a edinstvenega, je to prava izbira za vas!

Sidro Rose Tattoo

Če ste obsedeni z vrtnicami, je ta tetovaža obraza sidrne vrtnice najboljši način, da pokažete svojo obsedenost in ljubezen do vrtnic. Ta tetovaža vključuje veliko vrtnico, ki se pojavi na lasišču, in črno senčeno sidro na strani. Ustrezalo bo vsakemu dekletu, zaradi česar bo videti tako edinstveno kot kdaj koli prej.

Zbledelo geometrijsko oblikovanje

Geometrijski vzorci so kot nalašč za tetovaže obraza, še posebej ta zbledela tetovaža geometrijskega oblikovanja. Če ste popolnoma zavezani, da si boste pravilno tetovirali obraz, se morate vsekakor odločiti za to tetovažo. To tetovažo lahko naredite vzdolž čeljusti z bledečim učinkom na straneh. Za zbledeli učinek lahko uporabite različne barve, na primer zeleno ali modro, medtem ko geometrijsko oblikovanje vključuje črno črnilo. Ne glede na geometrijsko obliko, ki jo izberete, bo na obrazu videti kot bomba z zbledelim učinkom.

Gotski kol in tetovaža vrvi

Iščete nekaj gotskega? Ta tetovaža obraza in vrvi je popoln način za dosego gotskega videza. Ta tetovaža vključuje dva predmeta, ki sta nekoliko oddaljena drug od drugega. Najprej je v bližini ličnice majhen kolček in vrv, povezana z vašimi zaboji, zaradi česar je videti, kot da se bo kdo obešal. Oba predmeta uporabljata črno črnilo in vsebujeta malo rdečega odtenka, da je videti kot kri.

Pol mandale

Ta tetovaža polovice mandale je zelo lepa tetovaža za obraz in njena postavitev je edinstvena. Mandala je tik ob ušesu, zaradi česar je videti kot pol-ušesna pol-mandala zasnova, ki je popolnoma edinstvena in osupljiva. Mandale vključujejo številne modele in so večinoma pobarvane z rdečo barvo. Izberete lahko kakršen koli dizajn mandale za vaš obraz.

Chin Ice

Ta zasnova tetovaže z ledom na bradi je absolutno nekaj, za kar je treba umreti. Ta tetovaža vključuje majhne modre kristale ledu, raztresene po celotni bradi. Tetovaže na bradi so zelo trendovske in dobro izgledajo vsem. Izberete lahko poljuben dizajn, če ne ledene kristale. Tetovaže z brado pomagajo dati bradi več globine in ji tudi dajo obliko, še posebej, če imate dvojno brado. Zato poskusite nekaj edinstvenega in pojdite s to osupljivo tetovažo na bradi.

obraz

Prednosti tetovaže obraza

Izboljšajte svoj videz

Tetovaže resnično spremenijo vaš celoten pogled in naredijo edinstven in viden. Vendar so rezultati močno odvisni od zasnove tetovaže in od kraja, kjer jo naredite.

Poceni

Tetovaže so na splošno cenejše od katere koli druge izvirne umetnosti in so zlahka dostopne. Z lahkoto lahko to storite v katerem koli tetovažnem salonu okoli vas.

Slabosti tetoviranja obraza

Tetovaže je varno dobiti; vseeno pa se morate zavedati nekaj tveganj, preden si naredite tetovažo na obrazu.

Nevarnost okužbe

Obstaja veliko tveganje za okužbo, če vaš tetovator ne uporablja kakovostnega in varnega črnila, saj bi to lahko povzročilo številne kožne bolezni. Zato morajo umetniki tetoviranja upoštevati nekatere zakone glede uporabe črnila visokega standarda.

To bi lahko bilo še slabše, če imate zdravstveno stanje, na primer visok krvni sladkor, občutljivo kožo ali kakšno drugo resno zdravstveno stanje. Zato se je najbolje izogniti tetoviranju, če imate resno zdravstveno stanje.

Ne deluje primerno

Nekatera delovna mesta ne sprejemajo zaposlenih s tetovažami, saj je to zaradi nenehne stigme zelo neprofesionalna lastnost. Torej, če želite dobiti službo, ki ne dovoljuje tetoviranja obraza, se izogibajte tetoviranju obraza.

tetovaže obraza

Pogosta vprašanja

Ali se lahko po britju tetoviram?

Da, lahko se brijete, vendar se to razlikuje od osebe do osebe, saj je odvisno od procesa zdravljenja. Običajno traja teden dni, da se popolnoma ozdravi. Najbolje pa je, da se nekaj časa vzdržite britja, dokler se tetovaža popolnoma ne zaceli.

Kako boleče so tetovaže obraza?

Na lestvici od 1 do 10 je bolečina, ki jo lahko doživite med tetoviranjem obraza, 7. Intenzivnost bolečine je odvisna od različnih stvari, kot je področje na obrazu. Področja, kot so nos, brada, ličnice, tempelj in čelo, so manj boleča v primerjavi s predelom pod veki in licem, ki sta izredno boleča. Mehkejše kot je območje, več bolečine boste občutili. Vendar pa vas to ne bi smelo ustaviti pri tetoviranju, saj vam bodo rezultati všeč, in vse se bo splačalo.

Kdaj je najboljši čas za tetovažo?

Tetovažo lahko naredite kadar koli v letu. Najboljši čas za to pa je pozimi, saj je vaša koža veliko mehkejša in običajno ni izpostavljena številnim elementom v primerjavi s poletjem. Poleti vaše telo proizvaja veliko znoja, koža pa preveč porjavi.

Bil sem bolan že nekaj tednov in še vedno sem, zato je v redu, da se tetoviram?

Če ste bolni, se ne tetovirajte, saj potrebujete polno energijo in bi morali imeti imunski sistem, ki je vsaj 90% v redu. Če boste bolni v salonu za tetovaže, boste vi in ​​tudi drugi okoli vas imeli veliko tveganje, saj lahko razširite svojo bolezen. Vstanite, bodite polni energije, pijte veliko vode in si nato rezervirajte termin za tetoviranje.

Ali je varno narediti tetovažo obraza?

Tetoviranje je zelo varno; vendar je to odvisno predvsem od salona za tetoviranje. Morate iti k tetovatorju, ki ima varno in čisto opremo za tetoviranje in ima dobre izkušnje. Tetovaže imajo sicer nekaj stranskih učinkov, vendar niso tako resne, kot se vam zdi, in prepričan sem, da vam to še vedno ne bo preprečilo, da bi jih dobili.

Zaviti

S pomočjo teh neverjetnih idej za tetoviranje obraza sem prepričan, da ste že izbrali dizajn, ki je pravi za vaš obraz. Upam, da ste v postopku rezervacije za naslednji termin tetovaže. Ne glede na obliko, ki jo izberete, se bodo tetovaže na obrazu vedno počutile edinstvene in vam dale občutek moči in udobja, še posebej, če izberete tetovažo, ki ima močan pomen v zvezi z vašimi življenjskimi izkušnjami. Če niste izraziti z besedami, ne skrbite, saj vam bodo te tetovaže na obrazu pomagale izraziti vsa čustva in osebo, ki v resnici ste.

About the author

Adblock
detector