75 idej za tetoviranje otroškega odtisa, ki vam bodo všeč

Vsak simbol ali risba v tem vesolju ima nekaj skritih pomenov. Prav tako tetovaže z odtisi pripovedujejo zgodbo o čustvenem in duševnem potovanju osebe do kraja, kjer trenutno stoji. Običajno so te tetovaže način izražanja hvaležnosti in poklona ljudem ali hišnim ljubljenčkom, ki so vam zelo blizu.

To je lahko rojstvo vašega prvorojenca po dolgem čakanju, spomin na pokojnega sorodnika ali spomin na vašega najljubšega hišnega ljubljenčka. Modeli so prilagodljivi in ​​lahko prilagodite katero koli od neskončnih kompozicij, da se prepričate, da razkrivajo pomen in pomen vašega vgraviranega dela telesa.

V mnogih predzgodovinskih tradicijah so se ob rojstvu otroka na steno vtisnili njegovi odtisi, da bi prvič proslavili njegov prihod domov. Ta trend ustvarjanja odtisov na steni se je zdaj spremenil v obliko tetovaže na telesih.

Če sem iskren, je to ena najlepših stvari doslej. Znak otroških odtisov je lahko trajen spomin na to, kdaj so starši prvič držali svojega otroka v naročju. To je mogoče storiti tudi za ovekovečenje spomina na umrlega otroka. Tetovaže z odtisi so odlične in oba starša lahko uživata.otroški odtis-tetovaže

odtis-tatoo

Kaj naredi otrokove odtise na koži tako osebne?

Pridobivanje teh drobnih odtisov na različnih delih telesa daje iskreno sporočilo in kaže, da se bo od zdaj naprej vaša pozornost vrtela okoli tega malega angela. Spominja vas na vašo obljubo, da boste skrbeli, skrbeli in zagotovili vse, kar je v dosegu tega novega člana vaše družine.

Ti odtisi na telesu so način, kako se razveseliti povezave in vezi med vami in vašim otrokom. V katalogu tetovatorjev je veliko modelov tetovaž z otroškim odtisom. Vsekakor pa izberite tisto, ki vam je pri srcu, ali pa si omislite tudi svojo skladbo, ki ustreza vašemu slogu.

Takoj, ko se otrok rodi, bolnišnice vzamejo njihove prstne odtise. To dobijo tudi starši za identifikacijo in kot spomin na največji dan v njihovem življenju. Ti prstni odtisi so običajno s črnim črnilom, zaradi česar je tudi idealna predloga za tetovažo.

Izkušen tetovator lahko uporabi ta izvirni odtis otrokovega odtisa kot podlago za izjemno umetniško črnilo, tako da ga kopira na prenosni papir. Vaš tetovator lahko s svojo domišljijo in ustvarjalnostjo doda še nekatere druge elemente, s katerimi bo vašo tetovažo naredil bolj osebno in zanimivo.

Obrniti se na stopinje svojega otroka je simboličen način, da izrazite svojo ljubezen in naklonjenost do svojega novorojenčka. Pomeni tudi, kako srečni ste in koliko častite prihod tega angela v svoje življenje. Ne morete posploševati modelov odtisov, ker ima vsaka oseba svoje razloge in pomen, da jih pridobi.

Pomene teh tetovaž z odtisi lahko razlagate kot pot, ki so jo hodili vaši predniki pred vami. Obstaja veliko delov telesa, kjer lahko vtisnete odtise svojih otrok. Tu vam bomo povedali o pomenu odtisov in njihovi postavitvi. Postavitev tetovaže je pri oblikovanju enako pomembna. Zato nikoli ne prezrite popolne umestitve vašega črnilnega izraza.

otroški odtis-tetovaže

Otroški odtisi stopal na lastnih nogah in gležnjih

Tetovaže z odtisi stopal so v zadnjih letih postale zelo priljubljene, zlasti majhni odtisi stopal ali gležnjev. Za osebo, ki si želi narediti tetovažo in jo želi obdržati diskretno in skrito pred očmi sveta, se splača črpati z majhnimi odtisi vašega otroka na gležnju ali nogah.

Najboljši in najbolj priporočeni modeli so preproste črne tetovaže originalnih odtisov. Če pa želite uporabiti več barv in želite z njim zmešati drug dizajn, je to res dobra možnost.

Druga oblika, ki jo bo vaš otrok negoval več let, je odtis novorojenčka na vaši nogi, ki kaže razliko v velikosti. Kot smo že povedali zgoraj, ima vsak človek svoj okus in simbolne zgodbe za povedati; zato te vrste tetovaž ni mogoče posplošiti.

odtis-tetovaže

Naj bo vaša roka vaše platno za izjemno tetovažo

Če ste tip osebe, ki je čakal na nepozaben dogodek, tako da lahko ta spomin ovekovečite v tetovažo, potem je tukaj nekaj idej za vas. Ta ideja vam bo omogočila, da vtisnete svojo ljubezen do nekoga posebnega ali imate tudi nekaj zelo duhovnega.

Pomagal vam bo pri prepoznavanju lastnega sloga. Rojstvo vašega prvorojenca je zelo poseben dogodek za oba starša. To lahko izkoristite in na svojem telesu dobite odtis svojega prvorojenca v naravni velikosti. Vendar pa bo ta slika v naravni velikosti potrebovala nekaj prostora.

Ni vam treba oklevati ali se zadovoljiti z nečim manjšim. Na nadlakti lahko dobite podobo sprehajalnih stopal. To je dobra izbira za obe vrsti staršev; tisti, ki želi, da je njihova tetovaža diskretna, in za tiste, ki želijo objaviti svojo naklonjenost in ljubezen do svojega otroka.

Praznujte rojstvo svojega otroka tako, da vam bo pri srcu

Prsni koš ti je pri srcu. Bodimo iskreni, vaš otrok je vaš srčni ljubimec. Na prsih lahko dobite nekaj neverjetnih odtisov. Najbolj slavljen je par otroških nog v naravni velikosti, ki hodijo s črnim črnilom na kateri koli strani prsnega koša.

To je simbolni dokaz, kako blizu si in koliko ljubiš in ceniš obstoj svojega otroka. Druga oblika, ki bi lahko pritegnila vašo pozornost, je, da na sredini prsnega koša natisnete metulja. Krila metulja naj bodo odtisi stopal. To bo imelo simbolni pomen preoblikovanja. Po želji lahko dodate barve.

Naše osebno mnenje pa bi bilo, da ostane črna, ker daje bolj moško podobo. Namesto črt se lahko odločite tudi za geometrijske ali pikčaste oblike.

odtis-tatoo

Poklonite se novemu življenju na vratu

Rojstvo otroka je za starše veseli trenutek. Ta dogodek opazujejo in praznujejo tako, da naredijo nekaj posebnega, nekaj, kar bi bilo zaznamovano do večnosti. Vendar pa lahko ti veseli trenutki včasih postanejo tudi najbolj depresivni.

Včasih lahko nesrečni prezgodnji smrt ali mrtvorojenček starše močno žalosti. V počastitev tega malega človeka, ki je na svet prišel kot spomin, bodo starši morda na vratu izrezljali otroške odtise. Ker je vrat manjše območje, bodo pravične le majhne tetovaže.

Majhen korak proti severu bi v nekaj trenutkih simboliziral prihod in odhod otroka. Drug način za čast malega angela je, da natisnete datum njegovega rojstva in smrti ter čas, natisnjen skupaj z enim samim odtisom za vratom.

To naj bi simboliziralo, da izgubljeni otrok še vedno živi z vami v vašem telesu in bo tam živel do dneva, ko boste pokopani. Obstaja veliko neskončnih skladb, ki jih lahko imate v spomin na dogodek, ki se je dotaknil vašega življenja in vam nato pustil neznosne žalosti.

Tukaj je nekaj primerov in idej, ki bi jih lahko uporabili, če nameravate na svoje telo vtisniti otroške odtise. Večje tetovaže, ki vsebujejo druge elemente z sledi stopal, so lahko idealne na hrbtu ali zgornjem ramenu.

Zaključek

Obstaja na stotine modelov tatoo z otroškim odtisom, ki bodo pokazali vašo ljubezen do vašega otroka. Vaše izbire se lahko razlikujejo od nečesa komičnega do občutljivega, vendar pa razkrijte vaš osebni okus in slog. Nebo je meja pri izbiri vašega najljubšega dizajna. Imejte nekaj, kar vam bo za vedno všeč, in se pametno odločite.

Upamo, da vam je ta članek morda pomagal in morda navdihnil vaše odločitve. Tetoviranje na telesu je nekaj, kar potrebuje spodbudo in vzdržljivost. To, da počnete zaradi ljubezni svojega otroka, mora biti laskavo in prijetno.

Po izbiri dizajna se obrnite na izkušenega in usposobljenega tetovatorja. Ko to govorimo, nam zaupajte, da ne želite večnega videza grdega sledi na svojem telesu. Dober in usposobljen umetnik tetovaž lahko naredi vaše spomine izjemne do konca življenja, slab umetnik s črnilom pa vam lahko uniči ta trenutek do dneva, ko ste živi.

Na koncu želimo to povedati, upamo, da ste uživali v branju tega članka in si tudi želimo, da bi ne glede na izbrano tetovažo prinesla solze veselja in velik nasmeh, ko jo vidite.