75 Tetovaže s ključavnico, zaradi katerih se boste počutili varne

Tetovaže s ključavnico so zelo priljubljene med ljubitelji tetoviranja, zlasti pari in najboljšimi prijatelji, ki radi okrasijo svojo kožo z ustreznimi simboli. Dandanes si veliko ljudi na ključavnici in ključu nariše telo in izgleda neverjetno lepo. Ključavnica in ključ sta dve zelo simbolični tetovaži, in ko se pojavita skupaj v enem dizajnu, postane še bolj smiselna.

Tetoviranju ključavnic in ključev je pripisanih veliko pomenov, našli pa boste tudi različne modele ključavnic in ključev, saj so zelo vsestranski. Morda boste težko izbrali dizajn, saj je vsaka tetovaža videti izjemno lepa. Tetovaže s ključavnico veljajo za eno najboljših tetovaž, ki izražajo močno vez in ljubezen med dvema osebama, ne glede na to, ali sta prijatelja ali par.

Če nameravate narediti tetovažo ključavnice in ključa, se pomaknite spodaj in pojdite skozi nekaj najboljših idej za ključavnico in ključe skupaj z njihovimi pomeni in popolno postavitvijo za to.

tetovaže ključavnice in ključa

Pomen tetovaže ključavnice in ključa

Tetovaža s ključavnico ima močan pomen, zaradi česar se je še težje upreti, da bi jo dobili za naslednjo oznako telesa. Mnogi ljudje ustvarjajo svoje interpretacije, kar je povsem v redu, saj je bistvo, da si naredite tetovažo, ki odraža vašo osebnost in izrazi vaše misli.

Prvi pomen, ki ga ima, je zelo metaforičen, saj simbolizira uspeh in znanje. Znanje/dostop lahko pridobite, ko odprete vrata s ključem; še posebej, ko se vam oseba odpre, šele takrat lahko odkrijete njeno pravo osebnost. Zato brez ključa ne morete dostopati do zaklenjenih vrat. Ta tetovaža simbolizira tudi moč, saj je tisti, ki ima ključ v roki, avtoritativna osebnost in imajo prednost, da kadar koli odklenejo “vrata”. Tetovaža predstavlja tudi srečo.

Eden glavnih pomenov tetovaže s ključavnico je pot ljubezni. Ko par odklene (pozna) različne strani osebnosti drug drugega, se bolje spoznata. Sprejemata drug drugega z vsemi svojimi pomanjkljivostmi in gradita močno vez. Mnogi pari to dobijo kot ujemajočo se tetovažo; eden si tetovira ključavnico, drugi partner pa ključ. To dokazuje, da se oba dopolnjujeta, tako kot ključavnica in ključ.

Ta tetovaža simbolizira tudi svobodo, saj vas ključavnica zadržuje pred mnogimi možnostmi, vendar vam ključ pomaga, da se sprostite in dosežete te možnosti. V redu je, če se ne nanašate na zgoraj omenjene pomene; vaša tetovaža ima lahko poseben pomen ali simbolizira nekaj edinstvenega za vas. Vsaka tetovaža ključavnic in ključev, ki jo dobite, bo videti smiselna že od samega videza.

Idealno mesto za tetoviranje ključavnice in ključa

S tako raznolikostjo modelov ključavnic in ključev se lahko odločite, da boste to tetovažo dobili kjer koli na telesu. Idealno mesto za to vrsto tetovaže je roka, še posebej, če se ljudje odločajo za veliko. Če se odločite za majhen dizajn, ki vključuje mini ključavnico in ključ, ga lahko nataknete na prste, zapestje, uho ali vrat. Velika tetovaža s ključavnico in ključem izgleda odlično na prsih, nogah in hrbtu. Ni posebnega mesta, kjer si morate nalepiti ključavnico s ključavnico; odvisno je, ali želite, da je vaša tetovaža vidna.

Ljudje običajno nosijo tetovaže s ključavnico kot ustrezne tetovaže; zato jih pari dobijo na različnih področjih telesa. Nekateri pa se ujemajo tudi z umestitvijo. Ne glede na to, kje si natisnete tetovažo ključavnice in ključa, bo pomen tetovaže vedno videti lep in očarljiv. Ko od spodaj izberete pravo obliko ključavnice in ključa, izbira idealne umestitve zanjo ne bo problem.

Glavne vrste tetovaž ključavnice in ključa

Obstajajo različne tetovaže na ključavnico in ključe; spodaj je navedenih nekaj vrst, ki bi vam lahko predstavile, kakšno tetovažo želite:

  • Tetovaže s ključavnicami in ključi
  • Tetovaže ključavnice in ključavnice
  • Tetovaže ključavnice in ključavnice
  • Ujemanje tetovaže ključavnice in ključa
  • Trije ključi Zaklepanje in tetovaže ključev

Ideje za tetoviranje ključavnic in ključev

Odklepanje draguljev

Odklepanje draguljev

Ta tetovaža ima starinski ključ z rumeno barvo, ki kaže na diamant z odprtino za ključavnico. Diamant vključuje modro črnilo in predstavlja ključavnico. To je precej edinstvena tetovaža in ima zelo ženstven pridih. Tetovaža pomeni odkleniti vašo pravo osebnost. Diamant bi lahko predstavljal vašo mirno in lepo naravo, skrito pred svetom. To lahko pomeni tudi, da samo vi lahko odklenete vrata sreče in v svoje življenje vnesete veselje. Ta tetovaža bo videti neverjetno na vaši podlakti.

Sova ključavnica in tetovaža s ključem

Sova ključavnica in tetovaža s ključem

Ta tetovaža ključavnice in ključa sova je edinstvena in ima močan pomen. Ta tetovaža vključuje črno-sivo sovirano s črnilom sovo, ki se s kremplji (taloni) drži za črni ključ in pod krili ključavnico v obliki rdečega črnila v obliki srca. Videti je, kot da sova ščiti ključavnico. Sova v tej tetovaži simbolizira varuha skrivnosti in modrosti. Predstavlja skrivnosti, ki jih imate, in prikazuje, kako ste pri sebi hranili številne skrivnosti.

Tetovaža s ključavnico in ključem

Ta tetovaža s ključavnico in ključem je lepa na pogled in vključuje sivo ključavnico in ključ. Na sredini je nekaj rožnate barve, ki teče okoli ključavnice in ključa. Barvo lahko vedno spremenite, če želite različne vrste cvetja. Ta tetovaža ima podoben pomen kot tetovaža na ključavnico, vendar večinoma predstavlja, kako se odprete pred ljudmi, ki jih imate radi, saj cvet simbolizira ljubezen. Ta tetovaža je kot nalašč za vas, če imate nekoga, vrednega vaše ljubezni.

Majhna tetovaža ključavnice in ključa

Majhna tetovaža ključavnice in ključa

Ta tetovaža s ključavnico je kot nalašč za vas, če želite dobiti ujemajočo se tetovažo s svojo boljšo polovico. Ta tetovaža vključuje mini ključavnico in ključ s črnim črnilom; ključavnica ima obliko srca. Ta tetovaža predstavlja ljubezen, ki jo imate do svojega partnerja, in prikazuje, kako ste lahko sami in izražate svoja prava čustva, ko ste drug z drugim. Prikazuje tudi, kako vas druga polovica najbolje pozna in obratno. To ujemajočo se tetovažo lahko dobite tudi s svojim najboljšim prijateljem. Ta tetovaža bo videti odlično na prstih.

Tetovaža golob in tri ključe

Tetovaža golob in tri ključe

Če iščete edinstveno in simbolično tetovažo, je ta golobica s tremi ključi popolna izbira za vas. Ta tetovaža vključuje črno -sivega golobčka s črnilom, ki drži za usta par treh verižnih ključev. Trije ključi v tej tetovaži simbolizirajo pot, na katero ste odklenili ljubezen, bogastvo in zdravje. Predstavlja, da ste te tri stvari v življenju morda že našli. Simbolizira tudi srečo. Ta tetovaža simbolizira marsikaj, prav tako pa si lahko omislite svoj pomen. Popolno mesto za to tetovažo je hrbet ali prsni koš.

Tetovaža ključavnice in ključavnice

Če ste pripravljeni narediti temno in dramatično tetovažo, to tetovaža ključavnice in ključavnice je idealna izbira za vas. Ta tetovaža vključuje črno -sivo lobanjsko lobanjo s starinsko ključavnico in ključem v črno -sivi barvi v bližini lobanje. Podrobnosti v tej tetovaži so neverjetne in prinašajo realistično lastnost. Ta tetovaža simbolizira gotske tradicije. Lahko tudi simbolizira, kako globoko v sebi imate temno osebnost, in to je vidno le tistim, ki so vam blizu. Idealno mesto za to tetovažo je vaša roka.

Pogosta vprašanja

Ali bodo tetovaže s ključi in ključi videti dobro pri moških?

Seveda si lahko vsakdo naredi tetovaže s ključavnico in ključem. Obstaja veliko moških modelov, kot so tetovaže ključavnice in ključa ali tiste, ki imajo hrbet in sivo črnilo. Moški lahko odlično pokažejo ključavnico na nogah ali roki.

tetovaže ključavnice in ključa

Zaključne misli

Zdaj lahko s pomočjo teh vznemirljivih idej dosežete popolno tetovažo ključavnice in ključa, še posebej zdaj, ko veste, kaj ta tetovaža pomeni. Če želite nekaj dragocenega in simboličnega, se pravilno odločite tako, da si naredite tetovažo na ključavnico. Zato ne zapravljajte več časa za razmišljanje in si takoj prilepite svojo ljubko ključavnico in ključ na telo.

About the author