95 edinorogovih tetovaž, ki so popolnoma fantastične

Tetovaže samorogov so bile zelo zanimiv trend v tetovažni industriji. Tetovaže samoroga so nekaj zelo edinstvenega in imajo različne pomene, odvisno od vrste samoroga, ki ga obarvate. Če iščete nekaj edinstvenega in čarobnega, vam bodo te tetovaže samoroga zagotovo omogočile, da to zaslužite.

Te tetovaže imajo ženstven pridih; pa nekateri fantje in moški, ki si tudi tetovirajo velike samoroge. Samorogi se zavzemajo za enotnost in mir, zakaj torej nastane tako nemir, da ustreza samo ženskam? Ne glede na spol ali starost lahko zagotovo dobite neverjetno tetovažo samoroga; vzemite navdih iz teh osupljivih idej spodaj.

Zagon gor

To je majhna tetovaža samoroga, ki prikazuje samoroga, ki se pripravlja na letenje. Tetovaža vključuje oris začetnega samoroga; pomeni, da ste vedno pripravljeni narediti svojo naslednjo najboljšo potezo. Starter up tattoo vas bo vedno motiviral, da tvegate in tvegate. Če se odločite za majhno, a smiselno tetovažo, je to najboljša izbira za vas.

Nebesni samorog

To nebesni samorog je popoln način za dosego žareče čarobne vibracije. Ta tetovaža vključuje zbledelega črno obrobljenega samoroga, povezanega z obrnjenim trikotnikom. Ozadje je zelo mistično, saj ima odtenke modre in vijolične z nekaj majhnimi belimi zvezdicami. Ta mistična tetovaža se bo odlično podala na roko ali ramo.

Hudi samorog

Ta tetovaža prikazuje resnejšo in hujšo različico samoroga namesto čarobne. Divja tetovaža vključuje velikega dolgočasnega modrega samoroga z resnim obrazom in dramatičnim ozadjem z nekaj ognjenimi plameni. Huda tetovaža samoroga je bolj primerna za moške, idealno mesto za to pa je na vašem teletu. Ta tetovaža pomeni moč in ostrino v tebi. Pripravite se, da odkrijete ogenj v sebi in preizkusite to zanimivo tetovažo.

Slavni Pegaz

Pegaz je zelo znan samorog, ki ste ga morali videti v številnih filmih o Barbie in drugih fantazijskih pravljicah in risankah. Ta tetovaža vključuje Pegasusa, ki je mističen vijoličasti krilati konj, in številne različne pastele, ki pomagajo ustvariti zvezdnato podobo na Pegasusu. Velikost tetovaže je večinoma majhna; lahko pa ga prilagodite po svojih željah. Popolno mesto za tetoviranje je na zapestju ali gležnju.

Geometrijski samorog

Če imate radi tetovaže v geometrijski obliki, je ta geometrijska tetovaža samoroga odlična izbira za vas. Tetovaža vključuje črni geometrijski obris samoroga z nekaj zasenčenimi deli v črnih črtah. Čeprav je to zelo preprosta tetovaža, prikazuje edinstven in okrasen videz.

Venec samorog

Ta preprosta, a živahna tetovaža samoroga vključuje barvit obris samoroga s cvetličnim vencem v ozadju. Tatoo venec samorog ustvarja lep zaključek z velikim rožnatim lokom na sredini. Barve, ki jih boste našli v tej tetovaži, so odtenki vijolične, modre in roza barve. Če iščete nekaj dekliškega, ta tetovaža izžareva popolne ženstvene vibracije.

Samorog z dragulji

Ta tetovaža ima edinstvenega samoroga v več odtenkih, prekrito z nekaj zelenimi dragulji. Mešanica barv je tisto, zaradi česar je samorog videti tako mističen in edinstven. Uporabljeni odtenki so zeleni, modri in vijolični. Ta tetovaža je veliko več kot le barve. Opazite lahko oranžno mandalo in nekaj mističnih črnih listov. Subtilna uporaba belega črnila je obrazu samoroga dala nekaj globine. Če imate radi izredne in domišljijske tetovaže, ni nič bolj veličastnega kot ta samorog z dragulji.

Risanka Unicorn

Prepričan sem, da mnogi od nas samoroga prvič vidijo v risankah ali animiranih filmih. Obstajajo različne vrste samorogov iz risank, na primer samoroga iz mojega malega ponija. Te tetovaže imajo natančen sanjski videz in učinek, ki so povezani z animiranimi samorogi. Okoli samoroga so majhne oblike zvezd, ki mu dajejo popoln čarobni pridih. Pogoste barve, ki jih umetniki tetoviranja uporabljajo pri samorogih v risankah, so modri in vijolični odtenki; vendar je to odvisno od vrste samoroga, ki ga želite.

Tetovaža s prsti samoroga

Na prste lahko narišete tudi samoroga. Kaj pa pisani obraz samoroga z nekaj mavricami v ozadju? Lahko bi preprosto preprosto rog samorogov nataknili na enega od prstov. Tetovaže s prsti so zelo elegantne in bolj vidne. So zelo pogosti in postajajo premikajoč se trend, zato sledite trendu in izberite svojo tetovažo prsta samoroga.

Bojevnik Unicorn

Če ste ljubitelj akcijskih trilerjev in zgodb, lahko tega samoroga bojevnika nataknete na ramo ali tele. Ta tetovaža vključuje velikega sivega samoroga, oblečenega v tradicionalno oklepno obleko. Tatoo bojevnika simbolizira borca ​​v vas. Prav tako dokazuje, da boste vedno premagali izzive, ki se pojavijo na vaši poti. Torej, za nekaj vsakodnevnega navdiha, ki vas vodi skozi dan, bi si zagotovo morali privoščiti to edinstveno tetovažo.

Mavrično stopnišče Bruhanje

Samorogi so znani po čarobnih mavričnih stopnicah; lahko si tudi tetovirate mavrico, ki bruha samoroga. Tetovaža vključuje velik obris samoroga z velikimi mračnimi očmi, iz ust pa prihaja pisana mavrica, zaradi česar je videti, kot da meče mavrična stopnišča. Ta tetovaža prikazuje, kako je v vsakem posamezniku vedno nekaj edinstvenega in pozitivnega, ne glede na to, kako bi bili ali videti. Popolno mesto za to tetovažo je na vaši roki, saj je bolj vidna in daje tetovaži več prostora.

Mistična izkušnja iz rožnatega zlata

Ta tetovaža vključuje le veličastne podrobnosti, na katerih je prikazan leteči samorog, ki se pripravlja na odlet; ob strani je pot nekaj zbledelih rožnato -zlatih cvetov. Krila imajo nekaj eksotičnih detajlov, ki imajo tudi pridih rožnatega zlata. Samorog ima odtenke črne in sive, vendar večinoma sive. Ta tetovaža je preveč lepa, da je ne dobite, zato ne razmišljajte preveč in okrasite to veličastno tetovažo na hrbtu.

Pogosta vprašanja

Katere so osnovne barve, ki jih lahko imam pri tetoviranju samoroga??

Barva je večinoma odvisna od vrste tetovaže samoroga, ki jo želite, saj nekatere tetovaže zahtevajo več odtenkov. Toda osnovne barve, ki jih umetniki tetoviranja uporabljajo pri tetoviranju samorogov, so odtenki roza, modrih, vijoličnih in včasih rdečih odtenkov. Uporabljajo se tudi običajne barve, kot so črna, siva in bela, zlasti pri orisanih tetovažah samorogov.

Želim si narediti začasno tetovažo samoroga, kako dolgo bo trajala?

Začasne tetovaže večinoma trajajo tri dni. Vendar je to v veliki meri odvisno od vašega tattoo umetnika ali od kraja, kjer si tetovažo naredite. Nekateri tetovažni saloni ponujajo tetovaže, ki so začasne, vendar ostanejo vidne dlje časa. Najmanj tri dni in bi lahko trajalo tudi dlje, če je vaša tetovaža na mestu, kjer ni veliko stika z vodo, na primer tele in ramena. Vrsta vaše kože vpliva tudi na življenjsko dobo tetovaže; če imate suho in nagubano kožo, se bo vaša tetovaža razpokala in razpadla. Da bi se izognili temu neredu, pred tetovažo kožo dnevno navlažite.

Je tetoviranje samoroga drago?

Tetovaže so običajno drage; stroški pa so odvisni od velikosti, dizajna, podrobnosti, barv in salona za tetoviranje. Različni saloni zaračunavajo različne cene; tudi bolj podrobna je vaša tetovaža, višji so stroški. Toda minimalni stroški tetovaže so 60 do 80 dolarjev. Ta cena se nanaša samo na srednje velike tetovaže.

Ali lahko moški naredijo tetovaže samoroga?

Absolutno da, tetovaže samoroga so primerne tako za moške kot za ženske. Obstajajo različni modeli, posebej za moške, na primer bojevnik samorog in hud samorog. Samorogi so bili vedno zelo dekliška lastnost; vendar samorog pomeni enotnost in mir. Torej, ni pomembno, kakšnega spola ste; lahko dobite katero koli vrsto tetovaže samoroga.

Kaj je najboljše mesto za tetoviranje mojega samoroga?

Postavitev tetovaže samoroga je odvisna od oblike in velikosti. Najbolj primerna ali idealna mesta za tetovaže samoroga so noge, roke, zapestje in vrat. Ta področja vam omogočajo, da svojo tetovažo pokažete vsem in sami jo lahko pravilno vidite.

Unicorn_tattoos

Zaključne misli

Ustvarjanje tetovaže, kot je samorog, ni lahka odločitev, saj z njo pride veliko razmišljanja in načrtovanja, še posebej, če ste zelo negotovi. Ampak ne skrbite, saj tetovaže samoroga ustrezajo vsakomur in vsem. Vzemite navdih iz teh čudovitih idej zgoraj, izberite najboljšo tetovažo in pojdite v najboljši salon za tetoviranje.

About the author