95 idej za tetovaže minimalističnega ozvezdja, ki jih ne smete zamuditi

Konstelacija je v mešanici od začetka številnih različnih kultur. Vendar pa je v zadnjih letih postala priljubljena zaradi napredne tehnologije v industriji tetoviranja. Tetovaže ozvezdja so postale trend. Te tetovaže imajo močno povezavo s vesoljem; zagotovo vsi ljubitelji vesolja že razmišljajo o tej tetovaži. Toda konstelacijske tetovaže so nekaj edinih minimalističnih tetovaž, ki ustrezajo vsem.

To boste razumeli, ko boste preučili pomen konstelacijskih tetovaž. Tetovaže ozvezdja imajo veliko opraviti tudi z vašim horoskopskim znakom. Tudi če nekateri ljudje ne verjamejo v horoskop, bodo verjetno dobili takšno tetovažo. Naleteli boste na milijon idej za tetovaže ozvezdja. Da bi vam pomagali, smo kategorizirali nekaj najboljših idej za tetovaže ozvezdja in njihov pomen.

konstelacije-tetovaže

Pomen ozvezdnih tetovaž

Tetovaže ozvezdja imajo različne resnične pomene in ljudje bi to dobili iz več razlogov. Še danes mnogi ljubitelji tetoviranja radi okrasijo svojo kožo s tetovažami ozvezdja. Obsesija s konstelacijskimi tetovažami se je razvila zaradi minimalističnega dizajna. Toliko ljudi niti ne daje toliko pomena pomenu.

Tetovaže ozvezdja pomenijo vodenje in iskanje poti nazaj domov. Pred izumom kompasa so mornarji in drugi ljudje uporabljali zvezde kot vir navigacije. Ustvarjanje tetovaže ozvezdja vas spomni, da ne glede na to, kako izgubljeni se trenutno počutite, boste vedno našli hrbet doma, tudi če dom pomeni vaša duša.

Poleg tega imajo konstelacijske tetovaže pomen skrivnosti. Mnogi ljudje vesolje opazujejo kot skrivnostni obstoj in se o njem še naprej učijo. Tetovaže ozvezdja simbolizirajo skrivnostno naravo vesolja, v katerem živimo. Eden najlepših pomenov, povezanih s tetovažami ozvezdja, je povezava med ljudmi in različnimi stvarmi. Tetovaže ozvezdja simbolizirajo človekovo povezavo s stvarmi, saj ozvezdje ne more obstajati, če ni povezano z drugimi zvezdami.

Tako kot ljudje potrebujejo drug drugega, da ostanejo povezani in ustvarijo nekaj lepega, tako tudi ljudje. Če želite, da razmerje deluje, morate ostati povezani. Tako so tetovaže ozvezdja lep način za prikaz vaše ljubezni ali odnosa z nekom, ki vam je blizu. Vidre, ki jih predstavljajo tetovaže ozvezdja, so sreča, zaščita, upanje in vodenje.

Eden od privlačnih pomenov je vodenje, saj vas tetovaže za izpodbijanje vodijo skozi različne življenjske težave in vam pomagajo najti tisto, kar iščete v življenju. Zdaj, ko se zavedate lepega pomena ozvezdnih tetovaž, ste pripravljeni, da to lepo umetnino nalepite na svoje telo?

Idealno mesto za tetovaže ozvezdja

Tetovaže ozvezdja so eden najbolj vsestranskih modelov tetovaž, na katere boste naleteli. Te tetovaže lahko dobite kjer koli na telesu, saj imajo tetovaže ozvezdij različne oblike in izgledajo dobro skoraj povsod. Malo je zmedeno pri toliko možnostih umestitve, da izberete idealno mesto za oznako svojega telesa. Pogoste umestitve tetovaž ozvezdja so zapestje, podlaket, ovratnica, ramena, spodnji del trebuha, stegno in stopala.

Če vključite večjo tetovažo ozvezdja z različnimi elementi, si omislite, da bi si jo nataknili na hrbet ali stegno. Te tetovaže so idealne za vas, saj tudi če jih ne želite pokazati, jih zlahka dobite na trebuh ali prsni koš. Tako bo ostala pokrita pod katerim koli kosom oblačila. Ko izberete pravo obliko tetovaže ozvezdja od spodaj, lahko preprosto izberete pravo postavitev. Izberite mesto, ki bo umetnikom omogočilo pravilno izdelavo tetovaže, in kraj, kjer se boste počutili prijetno.

Ideje za tetovaže ozvezdja

Tetovaža akvarelnega ozvezdja

Dodajanje barve vašim ozvezdnim tetovažam je ena najbolj vznemirljivih odločitev, ki jih lahko sprejmete. Ta akvarelna konstelacijska tetovaža je odlična izbira, da v svoji tetovaži dosežete nekaj edinstvenega in živahnega. Sestavljen je iz črnega s črnilom ozvezdja, na katerem so zvezde, lune, srce in en planet. Ozadje prikazuje tehniko akvarela, ki prikazuje pisano galaksijo.

Okrašeno ozadje galaksije vključuje modro, morsko zeleno, vijolično in roza črnilo. Umetnik tetovaže je v ozadju naredil nekaj minimalnih podrobnosti z belim črnilom za dodajanje globine. Ta tetovaža je kot nalašč za tiste, ki so absolutni ljubitelji vesolja in so resnično obsedeni z galaksijami.

Tetovaža konstelacije kristalne lune

Tetovaža konstelacije kristalne lune

Če želite poskusiti nekaj izjemnega in skrivnostnega, se morate odločiti za to tetovažo ozvezdja kristalne lune. Ta tetovaža ima sivkasto lupino, napolnjeno z mešanico rjavega in črnega črnila. Čez luno je kos belega kristala, pobarvan v belo in obrobljen s črno. Čez oba predmeta je linearno ozvezdje, ki se popolnoma prilega. Ta tetovaža predstavlja skrivnost in vas sprašuje o obstoju mnogih stvari. Če se želite prikazati kot skrivnostna oseba, je ta tetovaža idealna za vas.

Tetovaža grozdov ozvezdij

Tetovaža grozdov ozvezdij

Ali želite na svojem telesu videti čudovite posnetke različnih ozvezdij? Če je odgovor pritrdilen, potem se morate odločiti za to gruča ozvezdij tetovaža. Ta tetovaža vključuje več ozvezdij, natisnjenih s črnim črnilom. Ozvezdja se pojavljajo v različnih smereh in oblikah, kar kaže na čudovito kopico zvezd. Ta tetovaža je popolna izbira za vas, če imate radi zvezde ozvezdja in jo želite predstaviti v svojem slogu in osebnosti. Ozvezdja lahko prikažete tako, kot želite, ali uporabite to natančno zasnovo.

Naturistična tetovaža ozvezdja

Naturistična tetovaža ozvezdja

Če želite narediti vse s svojo tetovažo ozvezdja in preizkusiti nekaj osupljivega, se morate odločiti za to tetovažo naturističnega ozvezdja. Ta tetovaža vključuje čudovit razgled na črno -siv gozd z nekaj gorami in kaminom. V gorah je tudi črni volk z minimalno zasnovo ozvezdja.

Ta tetovaža je edinstvena, zato jo mora narediti izkušen in profesionalni umetnik tetoviranja. Za tako natančno oblikovanje boste morali izbrati umestitev, kot so prsi ali hrbet, tako da si umetniki tetovaž lahko prosto oblikujejo to tetovažo na vašem telesu. Ta tetovaža simbolizira vašo ljubezen in spoštovanje do narave.

Ujemajoča se tetovaža ozvezdja

Pridobivanje iste tetovaže kot vaša ljubljena oseba ali najboljši prijatelj je vznemirljivo; to je lepa predstavitev vašega odnosa. Če iščete smiselno ujemajočo se tetovažo/par, se morate odločiti za to ujemajočo se tetovažo ozvezdja. Ta tetovaža vključuje minimalno konstelacijsko tetovažo, črno črno. Izberete lahko, kako želite, da so ozvezdja prikazana, vendar se mora ujemati na enak način kot oseba, s katero se ujemate.

To je lahko ljubezen vašega življenja, družinskega člana ali najboljšega prijatelja. Ujemanje tetovaže ozvezdja prikazuje vez med vami in osebo, s katero se ujemate. Predstavlja tudi stiske, ki sta jih oba preživela in jih skupaj premagala. Ta tetovaža predstavlja, kako morate ostati povezani, da razmerje uspe in se okrepi.

konstelacija-tetovaža

Pogosta vprašanja

Koliko stanejo tetovaže ozvezdja?

Večina tetovaž ozvezdja je majhnih velikosti, zato vas bo, če se odločite za zelo minimalno tetovažo ozvezdja, to stalo okoli 100 do 250 dolarjev. Cene se povečajo, če si naredite zapleteno tetovažo ozvezdja z mnogimi elementi. Stroški se lahko dvignejo na 300-500 USD. Cena je v vsakem tetovažnem salonu drugačna, odvisno od tega, kako izkušeni so. Nekateri saloni za tetoviranje zaračunavajo na uro, kar prav tako močno vpliva na stroške tetoviranja.

Če bi dali tatuju umetnika?

Ni težko in hitro pravilo o dajanju tatoo umetnikov, vendar mnogi ljudje to počnejo iz vljudnosti in cenijo svoje neverjetne tetovažne sposobnosti. Če nameravate dajati tatujem umetnikom, jim morate vedno dati vsaj 20 odstotkov cene, ki so jo zaračunali. Toda od vas je odvisno, koliko jim želite dati napitnine.

Ali moram na sestanek za tetovažo prinesti kaj?

Na sestanek ne morate prinesti ničesar. Ampak vedno je dobro ostati pripravljen. Zato morate vedno nositi dodaten par nogavic, jakno in dodatna oblačila, če se ne počutite udobno ali če se na vaša oblačila razlije črnilo. Včasih se ljudje med sestankom naježijo; zato je dobro nositi pulover.

Spodnja črta

S pomočjo teh čudovitih idej za tetovaže ozvezdja lahko zdaj končno dosežete tetovažo svojih sanj. Najboljši del je, da so pomeni teh tetovaž tako realni; zato se lahko vsak, ki si naredi to tetovažo, poveže z njo. Ne pozabite izbrati modela, ki vam ustreza in ustreza območju, na katerem ga načrtujete. Zato pohitite in si rezervirajte svoj termin za tetoviranje, da dosežete enega najbolj očarljivih videzov tetovaž.

About the author

Adblock
detector