95 idej za tetovaže na srečni žabi, ki vas bodo navdihnile

Tetovaže so ena najbolj vsestranskih vrst umetniških del na telesu. Omeniti velja, da so tetovaže žab čudovit dizajn tetovaže. Prva stvar, na katero pogosto pomislite, ko slišite besedo žaba, je zelena barva. Odlična stvar pri tetovažah žab je, da lahko sprejmejo kateri koli simbol, obliko in slog. Na primer, obstaja veliko tetovaž žab, ki so zelo elegantne narave.

So zelo priljubljeni in večina ste morda videli tetovažo žabe, ne da bi jo opazili. Upoštevajte tudi, da tetovaže žab niso le zelo simbolične, ampak so tudi zelo ljubke in zabavne.

V večini primerov so pogosto prikazani kot naramnice, na gležnjih, spodnjem delu hrbta, ramenih, prsih in zgornjem delu hrbta.

Kljub več različnim načinom, kako lahko narišete tetovaže žab, lahko različnim ljudem pomenijo tudi številne stvari. Čeprav so njihove najpogostejše upodobitve žaba na šmarnici ali slavna rdečeoka drevesna žaba, ne pozabite, da tudi plemenske žabe v teh dneh izjemno postajajo priljubljene.

Omeniti velja, da so plemenske žabe reprezentativne za globoko povezavo z elementi, rastjo, spremembo in preobrazbo. Mirno žabo lahko natisnete s čudovitimi angelskimi krili, da bi bili zelo podobni umetniškim delom različnih hipijev iz 60. let. Omeniti velja, da so te žabe tudi simbol miru, strpnosti in ljubezni.

Po drugi strani pa tetovaže keltske žabe ponavadi postanejo njihova glavna navdih iz keltske tradicije. Te tetovaže predstavljajo obnovo in zdravljenje.

Žabe tetovaže

Zgodovina

Heket je bil že od starih Egipčanov cenjeno egipčansko božanstvo žabe. Bila je pomembna boginja plodnosti, znana po tem, da je vsem novorojenčkom vdihnila življenje. Po drugi strani pa v mnogih indijanskih plemenih žaba velja za simbol spremembe in preobrazbe. Metaforično gledano, preobrazba omogoča žabi, da hodi v dveh različnih svetovih. In z neverjetno samo-evolucijo se žaba pojavi kot zmagovalec vode in postane zelo spretna v življenju na kopnem kot odrasla oseba.

Zaradi tega, če se držimo te ključne teme, je enostavno razumeti in razumeti, zakaj mnoge posameznike, ki so doživeli veliko spremembo v svojem življenju, pogosto pritegnejo tetovaže žab. Žaba je tudi simbol plodnosti v različnih kulturah.

Upoštevajte tudi, da so ljudje Tsimshian že dolgo trdno verjeli, da je žaba vez med ljudmi in materjo Zemljo. Maji in Azteki so žabo še posebej povezovali z dežjem – to pa pomeni rast kmetijstva v tem delu sveta.

Tem ljudem je žaba veljala za prinašalca dežja. Upoštevajte, da številne legende celo trdijo, da je bila žaba deževalec. Posledično je bila žaba v tem pogledu simbol življenja – zlasti simbol zdravega nadaljevanja življenja.

Torej, če imate radi žabe in razmišljate o tem, da bi si naredili tetovažo žabe, si morate pozorno ogledati nekaj naslednjih idej za tatoo žab.

Črna in siva

žaba_tattoo

Čudovita in presenetljiva tetovaža drevesne žabe je natančno izvedena v znameniti črno -sivi tehniki. Izgledalo bo precej izrazito in močno, zlasti na spodnjem delu vaše roke. Idealen je za moške s krepkimi rokami. Drevesne korenine in ne noge kažejo čudovito in vrhunsko sposobnost tega neverjetnega bitja, da se podvrže metamorfozi.

Ne pozabite, da je to ena ključnih značilnosti te oblike tetovaže in ji daje veliko ustvarjalnosti in izvirnosti, ki vam bo všeč.

Modra žaba

žaba_tattoos

Če so žabe srčkane in ljubke, potem ni mogoče zanikati, da so modre bolj zabavne. Na primer, ta lepa tetovaža izgleda tridimenzionalno. Omeniti velja, da vse sence skupaj z osupljivo modro -črno kombinacijo naredijo to obliko tetovaže še bolj zanimivo. Ta tetovaža bo videti odlično na rokah, prsih in hrbtu. Torej ste pripravljeni, da ga dobite?

Žabja tetovaža, ki spominja na metulja

žaba_tattoo

Ta čudovita in privlačna tetovaža žabe je na spodnjem delu hrbta natisnjena v modri barvi. Čeprav je na prvi pogled morda videti kot metulj, je to le iluzija. Če pozorno opazujete, lahko opazite 4 drobne modrikaste žabe s prefinjenimi črnimi črtami. To daje eleganco in gracioznost tej podobi in se odlično poda v tandem z žabami.

Enobarvna drevesna žaba

žaba_tattoo

Ta ogromna enobarvna tetovaža drevesne žabe je lepo raztegnjena ob strani ženskega telesa. Oblikovanje je krepko in to podobo pogosto izberejo ljubitelji tetovaž, ki imajo radi minimalizem in so tudi željni sprememb. Iščejo nekaj nenavadnega in nekonvencionalnega, kar je idealno, saj mnogi pogosto verjamejo, da je žaba začetnik nove energije, življenja in blaginje.

Zelena žaba

žaba_tattoo

Simpatična in minimalistična tetovaža žabe je napisana na sredini stopala. Zasnova izstopa zaradi čiste preprostosti. Omeniti velja, da je zaradi čudovite mešanice vseh različnih odtenkov zelene, nežno ukrivljenih stebel in umirjenih barv ta tetovaža zelo privlačna. V primeru, da ne prenašate kislinsko svetlih barv, lahko ta oblika postane del vas.

Japonska žaba

žaba_tattoo

To je lepa japonska žaba in mnogi verjamejo, da prinaša srečo ljudem, ki jo nosijo. Obožujemo kontrast, začetke in široko paleto barv tega dizajna, zaradi česar je tetovaža tako čudovita! Ali ne bi radi dobili enega pri sebi? Izgleda neverjetno.

Odtisi stopal

žaba_tattoo

Iščete ustvarjalnost? Odtisi stopal? Lahko zahtevate več ljubezni! Tukaj je odličen nasvet – pustite, da se luštna žaba začne na strani pasu, nato pa boste videli njene odtise stopal, ki vodijo do čudovite cvetlične blazinice. Ali ni čudovito? Moral bi iti in ga dobiti takoj!

Žaba na valovih

Ta osupljiva tetovaža žabe, natisnjena z živahnimi barvami na roki, naredi to obliko privlačno in privlačno. Upoštevajte, da se zelena žaba na lepem modrikastem valu zdi tako realistična in zdi se, da je žival pravzaprav na deski za deskanje. Pozornost do detajlov v tej zasnovi je izjemna.

Omeniti velja, da je veličastno in podrobno senčenje plimskega vala odlično: prehod iz temno modre v zeleno in edinstven črni obris resnično izstopajo v tem dizajnu med drugim.

Žabja tetovaža

3D žabja tetovaža

Ta ekstravagantna in drzna tetovaža 3D žabe je dobro natisnjena v temno zeleni barvi. Poleg tega vključitev vijolične in rumenkaste barve odlično okrasi notranji del roke. Na pogled je očarljivo. Tetovaža izgleda popolnoma realistično in hkrati izjemno ter lahko ustreza tistim posameznikom, ki iščejo nekaj nenavadnega in nekonvencionalnega.

Ta vrsta oblikovanja tetovaže žab je resnično značilna za njenega lastnika, kot posameznika z neverjetno miselnostjo in vedenjem.

3D žabja tetovaža

Plemenska žaba

Ta tetovaža plemenske žabe je najbolj primerna, da pokažete svojo ljubezen do elegantnih in domiselnih stvari. Obožujemo in obožujemo, kako abstraktna je celotna umetnost, hkrati pa ohranja pomemben dejavnik ‘žabe’ pri življenju. Pri tem dizajnu lahko občudujete veliko podrobnosti. Če ste ljubitelj črne barve, potem je ta oblika kot nalašč za vas, saj izgleda osupljivo.

žaba_tattoo

Mini žaba

Čudovit in miniaturni dizajn tetovaže žabe je odličen na pogled. Je na tilniku in bo videti odlično skoraj vsakomur. Idealen je za ljudi, ki iščejo nekaj preprostega. To popačeno in drobno bitje, ki z lahkoto pleza navzgor, je lahko primerno za ljudi, ki iščejo nekaj ustvarjalnega in pomanjšanega.

Ne glede na majhnost ima ta plezalna in okretna zelena žaba velik simbolni pomen, saj ponavadi označuje pot do vašega razsvetljenja in čustvenega prebujenja.

tetovaže žabe

Zaključek

To je bilo nekaj neverjetnih idej za tatoo žab, ki vam bodo všeč. V mnogih primerih bi bili modeli žab uporabljeni z različnimi drznimi barvami, zlasti tistimi, ki imajo več podrobnosti. Zelo priporočljivo je, da se obrnete na profesionalnega umetnika tetovaže, če želite barvno žabo.

Oblikovanje tetovaže žabe bi izgledalo elegantno in edinstveno le, če bi jo umetnik pravilno uporabil.

Da bi zagotovili, da boste v svoji tetovaži resnično uživali in jo cenili ter da bo tetovaža videti tudi elegantna in drzna, bi se morali prepričati, da boste našli izkušenega umetnika tetovaže. Odlično za ljudi vseh starostnih skupin, to odlično umetniško delo na koži bo popolnoma pritegnilo veliko očesnih kroglic.

About the author