95 Idej za tetovaže privlačnega sijaja v temi (UV INK) za okrasitev vašega telesa

Ker se je tetovažna industrija še naprej razvijala, so različni umetniki skozi leta sprejemali in vključevali ideje. Te ideje niso omejene le na tehnike, ampak so umetniki izkoristili nove tehnologije, da bi tetoviranje pripeljali na povsem novo raven. Ena najpomembnejših inovacij je UV črnilo, nova vrsta črnila, ki sveti pod UV svetlobo.

S tem črnilom tetovatorji ustvarjajo različne edinstvene in barvite modele. Združujejo nove in stare tehnike in tehnologije, da ustvarijo umetniško delo, privlačno za oko. Ko boste videli to žarečo tetovažo, si verjetno ne boste oklevali.

Pomen tetovaže

Tetovaže imajo veliko pomenov; vendar je ta bolj tehnika kot zasnova. Čeprav nima posebnega pomena, lahko posreduje različne ideje in sporočila.

Bolj ali manj si ga lahko razlagate tako, da ima poseben pomen. Od UV svetloba sveti v temi ali pod določeno svetlobo pomeni, da so UV tetovaže lahko žarek upanja v obupu. Za nekatere bi to lahko predstavljalo nekakšno skrivnost, ki je znana omejenemu številu ljudi. Hkrati pa mnogi menijo, da je to lonec z edinstvenim in cenjenim draguljem, ki sveti v temi.

Še enkrat, ker gre bolj za tehnologijo kot za drug razred tetoviranja, ljudje ponavadi nimajo predpostavk o njihovem pomenu. Zato lahko to prepustite lastnim interpretacijam. Seveda tudi vaši tetovaži ni treba imeti nobenega pomena.UV tetovaža

Kam postaviti UV tetovažo

Tu je pomembna umestitev. Če si nanesete UV tetovažo z drznim pomenom ali ki predstavlja močno mnenje, bi bilo bolje, če bi si jo dali pod roko. Če zrastejo lasje, bi bil tudi vrat dobra izbira. Podoba, na primer sokola ali osebe, je idealna za vašo roko ali prsni koš.

Vaša noga ali hrbet ne bi delovali, ker želite to, za razliko od žaljive tetovaže, pokazati svojim prijateljem in ljudem okoli vas.

Če bi ga postavili na nogo ali hrbet, bi bil nejasen. Tetovaže, narejene za določen del telesa, ne morete postaviti drugam. Na primer, ne morete narediti tetovaže obraza na roki ali roki, saj je posebej zasnovana za obraz.

Ideje za tetovaže Glow in the Dark

Ultravijolično cvetje

Cvetlični vzorci so hiter in učinkovit način izražanja. Čeprav lahko te tetovaže nosi vsak, se rože običajno pripisujejo in privlačijo ženskam bolj kot moškim. To je zato, ker jih ljudje vidijo kot utelešenje ženskih lastnosti, kot so lepota, eleganca in sijaj. Vendar pa ni nujno, da ste ženska, da si cvet naredite kot tetovažo.

Z ultravijoličnim črnilom lahko barve tetovaže zažarijo pod UV -žarki. Celotno tetovažo lahko naredite z UV črnilom ali samo rožo, zato zažari le, če je izpostavljena UV sevanju.

UV -tetovaža vam omogoča, da jo dobite, tudi če jo družina, družba ali delovno mesto ne odobravajo, ker je tetovaža vidna le pri določeni svetlobi. Lahko si naredite tetovažo, ne da bi motili ali užalili druge.

UV vezenje

Veliko ljudi ne mara možnosti tetoviranja slik na telo. Morda ste le eden izmed njih. Odličen nadomestek za vas je vezenje tetovaž. Poleg tega ultravijolično črnilo odlično deluje pri vezenju in mu daje mističen, celo čaroben pridih.

Če želite, lahko celo kombinirate cvetlične vzorce z vezenjem, da ustvarite popolno kombinacijo. Oba koncepta se med seboj dopolnjujeta, kot bi se skuhala kava. Tudi vzorca vam ni treba narisati sami. Lahko zaprosite prijatelja ali družinskega člana, ki se dobro ukvarja z oblikovanjem, da vam ga skicira. Ali pa preprosto prepustite nalogo strokovnjaku, torej svojemu tatoo umetniku. Ne pozabite deliti svojih idej, če želite svoji tetovaži dodati oseben pečat.

Glow in the Dark X-Rays

Ta koncept je prava izbira za ljudi, ki ne marajo tetovaže z nekaj preprostimi vezeninami ali cvetličnimi vzorci. Ta “rentgenski slog” v celoti izkorišča UV črnilo. Najprej umetnik nariše skeletni vzorec, ki obsega kosti in sklepe. Prav tako jih lahko prosite, naj dodajo nekaj mišičnih tvorb. Tetovator jih nato razporedi tik nad mestom, kjer bi lahko bile prave kosti in sklepi.

Na ta način bi pod UV-svetlobo res izgledalo, kot da bi vaše telo rentgensko slikali. Ljudje ponavadi spreminjajo ta koncept z zamenjavo kostnih sklepov z električnimi vezji in vezji, da bi oddajali bolj kibernetski občutek. Lahko se odločite tudi za to, če se ukvarjate s takimi stvarmi.

Izmenjujoča se sporočila

Morda si niti ne želite narediti UV tetovaže. Mnogi ljudje ne prepoznajo privlačnosti UV tetovaž in so zadovoljni z običajnimi tetovažami. Ko pa stopite v svet UV tetoviranja, postane tetoviranje z običajnim črnilom dolgočasno in ne vznemirljivo. Ko boš razumel, boš razumel izmenične UV tetovaže ki pod črno lučjo spremenijo svojo zasnovo in pomen.

Na primer, pod črno lučjo lahko spremenite sporočilo, kot je »Vse je v redu in vse je v blaženosti«, tako da se glasi »Nič ni v redu in vse je v obupu«. Tako bi bil stavek drugačen, odvisno od tega, ali stojite v temi ali svetlobi.

Napisi

Ni nujno, da dobite zapleteno zasnovo, da razkrijete lepoto UV tetovaže =. Bodite ustvarjalni in si naredite neverjetne “črkovne” tetovaže iz UV črnila.

Na roko si lahko vedno narediš preprost citat. Namesto citata bi lahko imeli na prste napisano nekaj motivacijskih besed z UV črnilom. Lahko bi vključili tudi koncept “izmeničnih sporočil”, da bi pod UV svetlobo spremenili citat ali besedno zvezo.

Osvetlite obraz

Čeprav zgornje zamisli niso nič manj razburljive, so lahko vseeno preveč dolgočasne, če se želite samo izraziti. Ker je vaš obraz najbolj izrazit del telesa, je smiselno le, da si tam naredite izrazno tetovažo. Preprosta slika pa ne bo uspela in morate uporabiti svojo ustvarjalnost.

Seveda lahko UV orel izgleda odlično, vendar bi to storili na katerem koli delu telesa. Obraza vam ni treba uporabljati, če iščete preprosto podobo. Najboljši videz obraza so vzorci in vzorci. Te so lahko glede na konstrukcijo zelo izrazite. Vzorec z ostrimi robovi in ​​temnimi barvami lahko pomeni nepopustljiv in nasilen značaj. Gladke obline in svetlejše barve nasprotno prikazujejo nežnost.

In končno, ko vklopite to UV svetlobo, oživi celotna tetovaža. Resnično ne morete biti bolj izraziti od tega.

UV stikala

Ta tetovaža je namenjena temu, da doda dodatno bliskavico že super tetovaži. Nekaterim je preprosto preprosto. Preprost gumb za vklop na vratu ali roki jim je več kot dovolj. Drugi gredo vse od sebe, na primer ogromna kobra z očmi, napolnjenimi z rdečim UV -črnilom, ali Phoenix, katerega krila pod črno svetlobo sevajo rumeno.

Vaša tetovaža je lahko avto, ki prižge indikatorje in žaromete, ali mačka, katere oči se zdijo odsevne, tako kot prava mačka. Ko ste malo ustvarjalni z UV črnilom, lahko pod črno svetlobo dosežete veliko različnih učinkov. Ti učinki bodo pomagali izraziti globlji pomen.

UV divje živali

Ta vrsta tetovaže daje priložnost za eksperimentiranje z vrsto možnosti. Lahko si naredite tetovažo z različnimi živalmi. Tudi ni nujno, da je ena sama žival. Mitska bitja so tudi dobra izbira. Zmaji in feniksi ter nekateri kentavri skupaj z UV učinkom bodo pripomogli, da bodo tetovaže še bolj osupljive. Pogosta bitja, ki si jih ljudje tetovirajo, so lev, koza in orel. Dobri kandidati so tudi dinozavri. Pravzaprav si lahko preprosto naredite tetovažo prazgodovinskega prizora z dinozavri v UV črnilu.

Kozmična UV tetovaža

Če ste videli fotografije vesolja, boste vedeli, da imajo barve, vključene v te slike, in UV barve veliko skupnega. Oba sta svetla in oddajata rahel sijaj. Pogosti so tudi odtenki, kot so modra, vijolična in roza. UV tetovaža vesolja izgleda popolno, če jo previdno tetovirate.

UV barve popolnoma razkrijejo veličastno avro kozmosa. Takšna tetovaža bi najbolje izgledala na hrbtu ali trebuhu. Prizor iz vesolja naredi zahtevajo veliko površino, zato ima umetnik moč in natančno nariše vse podrobnosti.

Klovnov UV tetovaža

Čeprav mnogi mislijo, da je klovn del grozljivke, so tetovaže klovnov vsekakor v svoji ligi. Dejansko danes klovni nimajo slovesa sreče in veselja, ki so jih imeli nekoč.

Kljub spremembi v estetiki klovni še vedno ohranjajo svojo priljubljenost. Tetovaže grozljivih klovnov so postale vse bolj priljubljene. Ljudje so uporabili UV, da bi tem klovnom dali še bolj maničen občutek. Če želite s svojo oznako telesa prestrašiti druge, so te tetovaže klovnov pravi za vas.

UV tetovaže snežinke

Snežinke slovijo po svojih lepih, edinstvenih in geometrijsko natančnih konstrukcijah. Če pa pomislite, bi bila preprosta tetovaža snežinke videti precej dolgočasna. Zato so navdušenci oblikovanje združili z ultravijoličnim, kar mu daje veliko bolj predstavljiv videz. Če vam ena snežinka ne poreže, lahko dobite še veliko več. Ne pozabite pa, da ustvarjanje tako zapletene zasnove zahteva spretnosti izkušenega in spretnega tetovatorja.

Dark_Tattoos

Pogosta vprašanja

Ali lahko dobim UV tetovažo, če sem črne barve?

Ni razloga, zakaj si ne bi privoščili UV tetovaže, če ste barvna oseba. Za boljšo vidljivost boste morda morali uporabiti svetlejša UV -črnila. To pomeni, da si lahko naredite UV tetovaže, ne glede na barvo in ton kože.

Ali so UV tetovaže varne?

Da, UV tetovaže so varne. To so črnila brez fosforja in ne vsebujejo rakotvornih snovi-snovi, ki povzročajo raka. Zato se prepričajte, da pri umetniku za tetoviranje uporabljate črnilo, ki ga uporabljajo.

Ali so UV tetovaže drage?

UV tetovaže so nova tehnologija in seveda stanejo več kot običajne ne-UV tetovaže. Vendar pa je to odlična vrednost za denar, saj lahko dobite zelo inovativne in vznemirljive tetovaže, ki zažarijo, če porabite le nekaj dolarjev več.

Zaključne misli

Tetovaže z UV svetlobo ali sijočimi v temi so najnovejša modna muha letos. Mnogi si jih prizadevajo navdušiti svoje prijatelje in zagotovo izgledajo edinstveno. Medtem ko ga dobite, boste morda želeli upoštevati nekaj dejavnikov, kot so oblika, umestitev in slog, da bi okrepili njegove učinke.

Medtem ko je pridobivanje UV tetovaže in razvajanje v tem novem trendu vznemirljivo, morate upoštevati svoj namen, da si to tetovažo naredite. Pred, med in po postopku tetoviranja nikoli ne smete izgubiti iz vida svojega cilja, da ne boste kasneje kaj obžalovali. Vedno bodite prepričani v to, kar izberete.

About the author