95 čudovitih idej za tetovaže krizanteme, ki se bodo razmetale po telesu

Cvetlične tetovaže so bile vedno odličen način za doseganje subtilnega in elegantnega videza tetovaže tako za moške kot za ženske. Ko pa se odločite za vrsto rože, ki se bo na vašem telesu oprhala, se morate malo potruditi pri raziskovanju vrste rože, ki je edinstvena in ima lep pomen. Da bi vam olajšali življenje, smo izbrali enega najlepših cvetov na tem planetu, ki izvira iz Kitajske in je popoln cvet, ki ga lahko dodate v svojo zbirko tetovaž.

To je čudovita roža, znana kot krizantema, ki raste le na Kitajskem in v nekaterih delih vzhodne Azije jeseni. Krizantema je cvetoča rastlina z bogato zgodovino in globokimi pomeni. To cvetje je simbol popolnosti in je znano tudi kot “Kraljica jesenskega cvetja.’Krizantema ima nešteto sort; našli boste to eksotično rožo v različnih živahnih in očem prijetnih barvah, kot so bela, oranžna, rumena, bronasta, rdeča, vijolična in roza. To pomeni, da imate toliko načinov, kako lahko predstavite svojo tetovažo krizanteme na svojem telesu.

Če nameravate okrasiti svoje telo s temi dih jemajočimi cvetovi, morate prebrati ta članek. Naleteli boste na nekaj najboljših tetovaž krizanteme skupaj z njihovimi koristnimi pomeni.

Tetovaže krizanteme

Pomen tetovaže krizanteme

Tetovaže krizanteme imajo globoko povezavo z japonsko kulturo, čeprav izvirajo iz Kitajske. V japonski kulturi ljudje verjamejo, da cvet krizanteme predstavlja človekovo radodarnost in veličino. Ste se kdaj vprašali, kako je ta roža dobila tako edinstveno in lepo ime, krizantema? Ime izhaja iz grške besede Chrysos, ki pomeni zlato, anthemon pa pomeni rože. Če torej združite obe besedi skupaj, to pomeni “zlati cvet”, zato mnogi kristjani verjamejo, da rože krizanteme predstavljajo sonce, ki pa simbolizira dolgo življenje.

Cvetovi krizanteme so običajno povezani s srečnimi dogodki in veseljem. Te rože boste našli v dekorju med velikimi praznovanji, kot so poroke, rojstni dnevi, krsti itd. Ljudje na teh velikih praznovanjih dajejo krizanteme tudi v znak ljubezni, saj so te rože tudi simbol ljubezni do prijateljev in družine. kot ponovno rojstvo, pozitivnost, mir in veselje.

Krizanteme so različnih barv, saj obstaja najmanj 200 vrst te edinstvene rože. Vsaka barva ima drugačen pomen. Zato se morate prepričati, da ste izbrali pravo barvo za svojo tetovažo krizanteme in vedeli, kaj predstavlja. Bele krizanteme simbolizirajo bolečino in resnico, rdeča in roza simbolizira ljubezen in strast, rumene krizanteme pa neuslišano ljubezen.

Mnogi kristjani iz zahodnega sveta verjamejo, da se krizanteme povezujejo s konceptom smrti, zaradi česar so te tetovaže med njimi precej pogoste. Mnogi ljudje radi eksperimentirajo s tetovažami krizanteme, saj z njo lahko veliko storite. Tetovaže krizanteme, ki vključujejo elegantne podrobnosti, ponavadi pomenijo čutnost in plodnost ter čustvena čustva uporabnika.

Pomen tetovaže krizanteme se ponavadi spremeni, ko jih zmešate z različnimi elementi. Na primer, če si naredite tetovažo krizanteme in lobanje, to pomeni, da ste neranljiva oseba, ki je polna energije, saj ta tetovaža postane zaščitni amulet. Lobanje simbolizirajo smrt, krizanteme pa novo življenje. S kombinacijo teh dveh elementov dobite tetovažo z globokim pomenom. V tetovaže krizanteme lahko vključite še veliko drugih elementov, kot so metulji, kače, levi, zmaji, valovi in ​​še veliko drugih stvari in bitij.

Pomen vaše tetovaže krizanteme se bo celo spremenil glede na število cvetov, ki so prisotni v vaši tetovaži. Če si naredite tetovažo z dvema velikima krizantemama ali eno s polnim razcvetom, drugo pa v obliki brstov, predstavlja zveste in ljubeče odnose z vašo družino. Pomeni in pomen tetovaže krizanteme so neskončni in lepi. Če menite, da lahko kliknete s temi pomeni, vsekakor poskusite.

Nekatere ljudi privlači videz tetovaže krizanteme in ne raziskujejo veliko o pomenu, ki ga ima, ali o čustvih, ki jih prenaša. Zato je povsem v redu, če si zaradi dizajna naredite tetovažo krizanteme. Poskrbite, da boste pravilno pregledali vse možnosti tetovaže krizanteme in izbrali najboljšo za vas.

Tetovaže krizanteme

Idealne možnosti postavitve za tetovaže krizanteme

Tetovaže krizanteme so tako dih jemajoče, da bodo na katerem koli območju jih postavili na telo, še vedno videti kot vedno. Tetovaže krizanteme izgledajo kot umetniško delo; zato bo vaše telo dopolnilo povsod, kjer ga nanesete. Da ne omenjam, te tetovaže imajo različne modele v toliko lepih barvah, kar vam daje veliko možnosti postavitve. Eden najpogostejših namestitev za tetovaže krizanteme je roka, v kateri se včasih tetovaža razteza na ramena in ključno kost.

Drugo običajno mesto za te tetovaže je stegno. Izbira umestitve za vašo tetovažo krizanteme je odvisna samo od izbranega dizajna. Če se odločite za majhno tetovažo krizanteme, ki vsebuje samo eno rožo, si omislite, da bi jo dobili na roke, dlani, vrat ali zgornji del hrbta. Nekateri ga celo dobijo za uho zaradi edinstvenega videza tetovaže. Večje tetovaže krizanteme so danes bolj v slogu in vam pomagajo doseči hladen in eleganten videz.

Če ste ljubitelj ekstravagantnih tetovaž, si omislite, da bi jih dobili na stegnih, polnih nogah, prsih, trebuhu, prsih ali na hrbtu. Če želite iti ven, se lahko vaša tetovaža krizanteme poveže in gre skozi celo telo, da doseže videz tetovaže celega telesa. Za tetovaže krizantem je toliko možnosti postavitve, vendar je odvisno od tega, kako vam ustreza določena postavitev. Ko izberete obliko tetovaže, je iskanje idealne postavitve zanj veliko lažje. Zato se prepričajte, da greste skozi vse zgoraj omenjene ideje o krizantemi.

Ideje za tetovaže krizanteme

Krizanteme s tetovažo Waves

Krizanteme s tetovažo Waves

Če nameravate doseči celoten videz tetovaže z veliko elementi, se morate odločiti za to krizantemo z valovitimi tetovažami in nositi neverjeten videz tetovaže. Ta tetovaža je sestavljena iz tetovaž s polnimi rokavi s črnim ozadjem in nad njimi so različne krizanteme v rumeni, roza in zeleni barvi. Ena glavnih značilnosti te tetovaže so valovi, pobarvani s sivo barvo. Umetnik tetovaže je lepo upodobil valove, ki tečejo po roži in vam zakrivajo ves rokav.

Ta tetovaža je zelo pomembna, saj valovi predstavljajo vodo in zemljo, kar pomeni, da boste kmalu vstopili v novo življenje ali se poskušali spremeniti kot oseba. Ta tetovaža je dober opomnik za tiste, ki potrebujejo motivacijo, da se spremenijo v boljše in čustveno močnejše ljudi.

Tetovaža lobanje krizanteme

Tetovaža lobanje krizanteme

Lahko uporabite tudi to tetovažo lobanje krizanteme, da dosežete dramatičen videz v svoji tetovaži z močnim pomenom. To je ena izmed najbolj kul tetovaž, na katere boste naleteli, lobanje pa se pogosto pojavljajo v tetovažah krizanteme. Ta tetovaža vključuje spodaj prikazano krizantemo z rdečkasto barvo in ima različne zelene liste. Umetnik tetovaže je na liste in krizantemo položil belo -sivo lončeno črnilo z zastrašujočimi črnimi očmi.

To je še ena opisna tetovaža, zato boste želeli izbrati večje mesto, na katerem boste tetovirali tatoo. Ta tetovaža ima močan pomen, saj združuje pomen lobanje in krizanteme. Tako vas opredeljuje kot osebo, ki ima energične vibracije in ni ranljiva. Tetovaže lobanje so znane po tem, da predstavljajo smrt in novo življenje; zato je ta tetovaža kot nalašč za tiste, ki iščejo način, kako jih spremeniti.

Tetovaža kače krizanteme

Tetovaža kače krizanteme

Ta tetovaža krizanteme s kačo je eden najbolj seksi videzov tetovaže, ki se ji bo težko upreti. To je popolna tetovaža za vas, če želite svoji prijetni tetovaži krizanteme dodati besen element. Ta tetovaža vključuje navadne cvetoče krizanteme z malo rdečimi detajli in črno kačo s črnilom, ki se je vrtela okoli krizanteme.

Ta kača izgleda precej dramatično, zlasti z ekstra temnim senčenjem. Tetovaže krizanteme, ki vključujejo kače, predstavljajo zaščito in dobro počutje, saj so kače bitje z nadnaravnimi močmi. Tako lahko s pomočjo teh pooblastil zagotovite, da ostanete varni in se počutite zaščitene.

Tetovaža zmaja krizanteme

Tetovaža zmaja krizanteme

Drug način predstavitve tetovaže krizanteme je, da svoje telo opremite s to kul in živahno tetovažo zmaja krizanteme. Ta tetovaža ima modro krizantemo in nekaj rožnatih cvetov na črno -sivem ozadju s črnilom in povsod se vrti sivi zmaj s črnilom. Zmaj drži jajce, kar bi lahko pomenilo, da ščiti njegovo jajce, tvega svoje življenje in bi naredilo vse, da ga zaščiti. Ta tetovaža ima veliko podrobnosti, zaradi česar je tako kul in edinstven.

Ta tetovaža ima zelo japonski pridih, zlasti način, kako je bila raztrgana, in je popolna možnost za vas, če želite nekaj dramatičnega z mnogimi elementi. Tetovaže krizanteme z zmaji so zelo pomembne, saj zmaj simbolizira pogum. Kdo ne želi biti pogumen in pogumen? To je kakovost, ki jo želimo vsi razvijati. Če iščete pogum v svojem življenju, bi vam morda pomagala ta smiselna tetovaža.

Tetovaža ptice krizantemeTetovaža ptice krizanteme

Preizkusite to žensko tetovažo krizanteme s ptico in dosežite eleganten in zanimiv videz tetovaže. Ta tetovaža je videti zelo preprosta, vendar z vsemi podrobnostmi in tetovažnimi veščinami zlahka dosežete edinstveno tetovažo krizanteme. Ta tetovaža vključuje morsko modro in zeleno krizantemo, spodaj pa belo in sivo ptico s črnilom s krilcem. Ptica je videti kot labod in vsebuje nekaj neverjetnih podrobnosti, kot so rdeče črnilo in črte na njegovih krilih.

Ta tetovaža simbolizira vitalnost in svobodo, ki sta eni redkih lastnosti, ki lahko predstavljajo vašo osebnost ali osebo, ki jo želite postati. Če želite pokazati svoje brezskrbno življenje ali si želite nenehnega opomnika, da živite polno, si morate narediti ta tetovažo.

Tetovaže krizanteme

Pogosta vprašanja

Ali so tetovaže krizanteme še vedno priljubljene?

Da, tetovaže krizanteme so še vedno priljubljene, zlasti med azijskimi državami. Japonci in Kitajci zelo cenijo in spoštujejo te vrste cvetja. Nekateri celo menijo, da je za tovrstno tetovažo nujno. Eden glavnih razlogov, zakaj so tetovaže krizantem še vedno priljubljene po vsem svetu, je raznolikost njihovih pomenov in različnih barv. Omogoča vam, da eksperimentirate s svojo tetovažo in ji dodate različne elemente, zaradi česar je tetovaža še bolj smiselna.

Koliko stanejo tetovaže krizanteme?

Tetovaže krizanteme stanejo najmanj 150 do 200 dolarjev, če se odločite za majhno z manj podrobnosti in elementi. Če pa se odločite za tetovažo krizanteme z eksotičnimi podrobnostmi in takšno, ki prevzame večji prostor vašega telesa, boste morda morali plačati okoli 300 do 500 dolarjev. Stroški so včasih odvisni od kraja, kjer izdelujete tetovažo, saj nekateri umetniki tetovaž zaračunavajo svojim strankam na uro. To je spet odvisno od tega, kako dolgo bo trajalo dokončanje tetovaže.

Ali mi bo pitje pomagalo umiriti živce med postopkom tetoviranja?

To je velik NE! Pitje bo poslabšalo vaš proces tetoviranja, saj lahko začnete krvaveti bolj kot običajno. Da ne omenjam, krvavitev bo uničila celoten videz tetovaže. Poleg tega bo umetnik tetovaž otežil pravilno izvedbo oblikovanja. Nekateri tetovatorji ne dovolijo strankam, da gredo skozi postopek, če so pijani, ker je neprofesionalno in ovira postopek.

Zaključne besede

S pomočjo teh osupljivih idej za tetovaže krizanteme lahko zdaj dosežete tetovažo svojih sanj in boste za vedno zadovoljni s svojo telesno umetnostjo. Tetovaže krizanteme vam pomagajo nositi subtilen cvetlični videz tetovaže, v katerega se vsi zaljubijo. Izbira te vrste tetovaže je lahko ena najboljših odločitev, ki jih boste sprejeli. Zato pohitite in si zagotovite svoje s pomočjo teh idej za tetoviranje.