Tetovaže Angeline Jolie: 25 tetovaž s pomenom

Z naraščajočo slavo in zvezdnostjo nekatere znane osebnosti postanejo kult same po sebi. Angelina Jolie je ena takih igralk, ki so si ustvarile ime zase na več načinov. Bila je navdih za svoj humanitarni pristop, obstaja pa tudi dejstvo, da je večina njenega telesa pobarvana s pomembnimi tetovažami, ki jo držijo v središču pozornosti.

Za trdožive oboževalce je njihova ikona tetoviranje zadosten razlog, da na svojem telesu začnejo svojo zbirko. Zaradi znanih osebnosti, kot je Angelina Jolie, svet začenja videti tetovaže v novi luči. Čeprav se večina morda ne strinja s številom tetovaž, ki jih ima, je njena zgodba povedati, tetovaže pa so znane po svoji individualnosti.

Angelina Jolie je bila ves čas v novicah zaradi svoje ljubezni do tetovaž. Z več kot ducatom tetovaž po vsem telesu je Angelina zagovornica samoizražanja in pomen vsake njene izbire tetovaže je tesno povezan z njenim življenjem in odnosi.

Med snemanjem filmov so skoraj vse njene tetovaže pokrite z ličili. Odvisno od tega, ali vloga zahteva razkazovanje tetovaž ali ne. Kot igralec je njen vpliv precej viden v industriji tetovaž.

Kratek pogled na podrobnosti vsake njene tetovaže vam bo zagotovo pomagal pri odločitvi, katera od njenih tetovaž vam govori na individualni ravni in kaj bi vi osebno želeli narisati na svojem telesu. Poleg vseh vplivov je vaše telo vaše platno in mora povedati vašo zgodbo, ali je slavna oseba del tega, je odvisno od vas.

sliko prek Dailymaila

1. Gotsko pismo

To je napisano z gotskimi črkami, nameščenimi med lopaticama na zadnjem delu vratu. Ta država “veš svoje pravice”, to je ime njene najbolj priljubljene skupine.Angelina Jolie Tattoo

2. Leva lopatica

Noo aka Sompong, priznani umetnik tetoviranja, je to tetovažo narisal čez lopatico leve roke. To je dobila v hotelu 16 milj severno od mesta Bangkok. Ta hotel se nahaja v Pathum Thani, kjer si pogosto tetovira.

Ta tetovaža je napisana z uporabo pisave, znane kot kmerski, ki je zagovor iz budističnega Palija. To je kamboški jezik. Njen najstarejši sin Maddox je po rodu iz Kambodže, to tetovažo pa je naredila, da bi sina in sebe zaščitila pred nesrečo.

Ta tetovaža pomeni:

Naj vam ljudje, ki so proti, pobegnejo od vas

Če obogatete, naj vam to bogastvo ostane za vedno?

Vaša lepota bo odmevala z lepoto Apsare

Mnogi vas bodo stregli, skrbeli in varovali, ne glede na to, kam greste

Popolnoma vas bodo obdali.Angelina Jolie Tattoo

3. arabščina

Angelina je očitno ljubiteljica različnih jezikov in na njenem telesu je v različnih jezikih veliko tetovaž. Čeprav ta tetovaža nima veliko srečne zgodbe, pa ji to veliko pomeni. To tetovažo je naredila z bivšim možem Billyjem in ta arabska beseda v angleščini pomeni odločnost. Postavljen je na njeno desno podlaket tik pod komolcem.

4. Rimske številke

Čeprav je številki “13” veliko vraževerja, Angelina tega ne verjame. Na levi podlakti na notranji strani je narisala rimsko številko 13. Kasneje je spremenila to tetovažo in dodala posebnosti široko priljubljenega govora Winstona Churchilla, kjer se je z obiskovalci pogovarjal, da nima ničesar drugega kot solze, znoj, trud ali kri. Nimam drugega za ponuditi, razen krvi, truda, solz in znoja «je pogosto poudarjeno. Za dokončanje datuma govora je dodala V MCMXL tit obstoječe rimske številke 13.

5. Tennessee Inspired

Na njeno levo roko je postavljen citat iz Tennesseeja Williamsa. Ta citat vključuje molitev za svobodomiselne ljudi, ki so vezani s kletkami, ki omejujejo njihovo pravico do svobode. Ta tetovaža je posebna za Jolie, ki je to narisala v prisotnosti svoje matere.

6. Sveti križ

Ta tetovaža je njen rešitelj od njene prejšnje zmajeve tetovaže. Postavljen je tukaj, da pokrije tetovažo z jezikom, ta jezik pa je bil modre barve. To je bilo postavljeno tukaj. V Amsterdamu je naredila tetovažo zmaja. Zdaj je tik ob križu postavljena latinska fraza, ki pomeni “neguje telo in um.” Napisana je v latinici. Ta tetovaža Cross je bila ena, ki jo je dobila dan prej, ko se je leta 1995 pridružila Johnu Millerju v sveti zakonski zvezi. To je bila njena simbolična izbira in nima temnih pomenov.

7. Slog rune

To je ena tetovaža, ki je zmedla mnoge njene oboževalce. Ta tetovaža je samo črka H, ​​vendar Jolie ne določa dejanskega vira te tetovaže. Predstavlja njenega brata Jamesa Havena ali njenega prejšnjega fanta Timothyja Huttona.

8. Zemljepis

Nobena skrivnost ni, da je Angelina podpirala posvojitev kot plemenit namen in zagotovila domove za otroke, ki so jih starši zapustili ali potrebujejo ljubečo družino. Ta vzrok ji je zelo pri srcu in koordinate je zapisala, če so natančne lokacije, kjer je vsakega svojega otroka posvojila na svoje telo.

  1. N11 ̊33’00 ”E104 51’00”

To so koordinate lokacije, od koder je Angelina posvojila Maddoxa v Kambodži.

  1. N09 ̊02’00 ”E038 ̊ 45 ‘00”

To so koordinate lokacije v Etiopiji, kjer se je rodila Zahara (njena hči).

  1. S22 ̊`40’26 “E 014 ̊31’40”

Njen biološki otrok, Shiloh-Jolie Pitt, je bil na tem mestu v Namibiji. Njeno ime je hebrejsko, kar pomeni mirno.

  1. N10 ̊46 ’00” E106 ̊41’40 ”

Ta lokacija je v Vietnamu, kjer se je rodil Plax Then (njen sin).

  1. N43 ̊41 ’21” E07 ̊14 ’28”
  2. N43 ̊41’21 ”E 07 ̊14’28”

To so koordinate rojstnega kraja njenih otrok dvojčkov, ki jih je posvojila. Tu sta se rodila Vivienne in Knox.

Dodala je tudi niz koordinat, ki predstavljajo lokacijo, kjer se je zdaj rodil njen bivši mož Brad Pitt v Oklahomi.

Te koordinate pokrivajo mesto, kjer si je s prejšnjim možem Billyjem tetovirala modrega zmaja. Opravila je lasersko odstranitev tetovaže zmaja; rahlo ga je mogoče videti, če ga natančneje pogledate.

9. Bengalski tiger

Ta tetovaža je nameščena na spodnjem delu hrbta. Dolga je 12 centimetrov in je ena njenih najnovejših tetovaž. Napisana je bila leta 2004 na istem mestu kot njena budistična tetovaža. Enako ji je uspelo strokovnjak za tetovaže Sompong Kanhphai; blagoslovil ga je tudi s starodavnim napevom. Ustvarjanje te tetovaže je trajalo skoraj dve uri. Ta tetovaža je bila potrebna, da bi cenili njeno kambodžansko državljanstvo. Ta tetovaža je bila natisnjena s tradicionalnimi metodami iglanja, ki se izvajajo na Tajskem.Tetovaža bengalskega tigra Angelina Jolie

Druge tetovaže in zgodbe

1. Abstraktne črte

Ta tetovažo, ki ji je bila postavljena na desno roko, je prilagodila; z njenim bivšim možem Bobom Thorntonom. Kasneje ga je pokrila z arabsko tetovažo, ko sta se razšla. To je bila zasnova, ustvarjena z uporabo abstraktnih linij v vodoravnih in navpičnih vzorcih.

2. Japonski simbol smrti

To je simbol smrti, ki je Angelina opomnik, naj vsak dan živi polno. Postavljen je na njeno levo lopatico in je simbol v japonskem jeziku, ki se nanaša na smrt. To je bil simbol, ki si ga je nekoč tetovirala, zdaj pa ga je nadomestila s čarobno tetovažo, ki je bila namenjena zaščiti in varnosti otroka in nje same.

3. Zmajeva tetovaža

To je bila tudi ena od tetovaž, ki si jih je odstranila, potem ko se je razšla z možem Billyjem Bobom. To je bila starodavna azijska tetovaža zmaja. Citirali so jo: »Nikoli ne bom dovolj neumen, da bi si spet tetoviral moško ime. Odstranjevanje te tetovaže je trajalo pet obiskov tetovirnega salona.

Razen teh ima tudi več tetovaž na spodnjem delu hrbta. Ti vključujejo plemensko tetovažo, modro okno in zmaja (plemensko).

To so tudi simbolne izbire, ki pomenijo globlji pomen. Tatoo zmaja pokriva večinoma tetovaža bengalskega tigra. Tetovaža okna simbolizira njeno stalno iskanje, da bi bila kje drugje. Kasneje ga je pokrila s tigrovim repom, saj verjame, da je končno našla kraj, kjer bi rada bila. Pokrila je tudi tetovažo modrega zmaja, ker je bila to odločitev, ki jo je naredila pijana.

Več je

Po poročanju ima zvezda še tri tetovaže. Ni na voljo slik teh tetovaž. Blizu popka je imela tetovažo energijskih valov. To je naredila leta 1988. Druga tetovaža je verjetno na njenem sramnem predelu, ki je bila narejena v času, ko je bila z Billyjem Thorntonom. Angelina ima tudi črko M vgrajeno na dlan, v spomin na svojo pokojno mamo. Govori se tudi, da ima tetovažo, ki naj bi bila zanjo in Brad Pitta “zavezujoča” tetovaža le nekaj mesecev pred njunim tragičnim razhodom.

Glej tudi:

  • 125+ kreativnih tetovaž kolkov, ki jih morate dobiti
  • Najpogostejši vzroki in zdravljenje alergij na tetovaže
  • Cover Up Tattoos 101: Vse, kar morate vedeti (prej & Po fotografijah)
  • 55+ neverjetnih tetovaž srčnega utripa, ki jih morate upoštevati