5 stvari, ki jih morate upoštevati, preden se tetovirate

Ker sem več kot desetletje delal v industriji telesnih mod, je to moj nasvet.

Spominski del, ki sem ga naredil leta 2008

Spominski del, ki sem ga naredil leta 2008

Torej, želite tetovažo…

Super! Ko je dobro opravljeno, je tetovaža lahko čudovito umetniško delo in dobiš čast, da si platno! Lahko predstavljajo vas, vašo družino, prijatelje ali vaše spomine. Lahko so kul, smešni, žalostni, resni, politični, simbolični in ustvarjalni. Lahko so črne in sive ali živahne barve. Lahko jih skrijete – vaša mala skrivnost, ali pa jih prikažete, da jih vidi ves svet. Ker je lahko toliko stvari (med njimi je stalno!), Je pomembno, da upoštevate nekaj stvari, preden vstopite v čudovit svet telesnih sprememb.

So trajni

Ja, zavedam se, da vsi to veste. Toda, ko sem delal v tatoo trgovinah, sem izvedel, da veliko ljudi ne ve't * res * razmislite o svoji stalnosti, ko začnejo ustvarjati ideje za svoje tetovaže. Morda mislite, da ste'Vedno mi bo všeč vaš plemenski trak ali Tinkerbell na prsih, ampak verjemite mi, verjetno ste zmagali't. Pri izbiri modelov dolgo razmišljajte o tem, da bo * vedno * tam. Da, zdaj obstaja odstranitev tetovaže, vendar je zanašanje na to dejstvo slaba ideja. Lasersko odstranjevanje je dražje in bolj boleče kot sama tetovaža, in ne'koža ne bo vedno videti nova in sveža. Če ti'greš na tetovažo z idejo "no, pozneje ga lahko vedno odstranim", verjetno ne bi smel'ne dobim te tetovaže.

Ali to kaj pomeni?

jaz'd ocenjujem, da je v eni od trgovin, v katerih sem delal, 50% našega podjetja pokrivalo stare tetovaže. Razlog #1? "To neumno tetovažo sem dobil pri 18 letih…". Problem seveda ni't s tetoviranjem pri 18 letih, toda s tem, da ti to nič ne pomeni. Ustvarjanje tetovaže z nekaterimi prijatelji naenkrat se morda sliši kot zabavna izkušnja povezovanja, če pa vam sam komad nima nobenega pomena, ga boste sovražili.

To pa ne gre'ne pomeni, da ne bi smel'ne dobite kaj zabavnega ali nezaslišanega (rad imam, ko ljudje sprašujejo o čudnih stvareh!), to samo pomeni, da se morate vprašati, zakaj'dobiš. Če lahko'ne razmišljajte o nobenem drugem razlogu "uh … to'kul je?", don'ne razumem! Tetovaže, ki jih ljudje najbolj cenijo, so smiselne – spomin na starše, umetnina'Vedno sem ljubil, simbol tvojega najljubšega spomina, športa, skupine ali junaka iz otroštva, notranjo šalo med tabo in tvojim najboljšim prijateljem, del z duhovnim ali intelektualnim pomenom ali kakšen drug simbol, ki bi ti bil le smiseln.

Angry Bee se ne skriva, ona je na mojem zapestju!

Angry Bee se ne skriva, ona'je na mojem zapestju!

Kaj želim biti, ko odrastem?

jaz'm 30 in jaz'Še vedno si postavljam to vprašanje, zato ne'ne mislim, da je to rezervirano za mlajše ljudi!

Medtem ko jaz'z veseljem poročam, da se svet počasi približuje ideji o tetovažah, nanje se še vedno mrgoli veliko ljudi. Ja, mi'vsi bi radi rekli, da ne'ne zanima vas, kaj si drugi mislijo o nas, če pa želite strastno kariero ali življenjski slog, boste morda morali malo skrbeti. Nekateri poklici še vedno prepovedujejo vidne tetovaže na delovnem mestu, zato morate razmisliti, ali se lahko znajdete v enem od teh poklicev. Medtem ko mi je tetovaža na podlakti popolnoma všeč, sem'večkrat sem se vprašal o modrosti tega, saj vem, da bom verjetno končal na področju izobraževanja.

Dobra novica je, da to ne gre'ne pomeni, da lahko'sploh ne dobite tetovaže – razmislite o tem, da jo postavite nekam, ki jo je mogoče enostavno skriti. Gleženj, zadnji del rame, nadlaket ali prsni koš so vse dobre možnosti za skrito tetovažo.

Čas je vse

Trgovina s tetovažami'najbolj obremenjena sezona je poleti. Ne bi smelo'ne biti.

Tetovaže potrebujejo dovolj časa, da se zacelijo (pričakujte 3-4 tedne) in v tem času ne smejo biti izpostavljene neposredni sončni svetlobi ali veliko vode. To pomeni brez sončenja in plavanja. Odvisno od tega, kje ga dobite, boste to morda želeli storiti tudi, če imate nekaj dni prostega dela (noge so mi tako močno nabrekle, da sem moral en dan samo sedeti!). To'je umetnik'Naloga je, da ti naredim dobro tetovažo, ampak to'vaša naloga je, da skrbite zanj; poskrbite, da ga boste dobili v času, ko boste zanj ustrezno skrbeli.

Si pripravljen?

Tam'Za dobro tetovažo je veliko več kot prihraniti nekaj denarja in izbrati model. Eno izmed obžalovanj, ki jih najpogosteje slišim od strank, je, da so si prvo tetovažo naredili v prvi trgovini, ki so jo videli. Po mojih izkušnjah je človek resnično pripravljen narediti tetovažo, ko se enkrat've:

  • Dolgo so razmišljali o kosu, ki ga želijo
  • Raziskovali so trgovine na svojem območju in izbrali najčistejšo, najbolj izkušeno trgovino z najboljšim ugledom
  • Pogledal skozi umetnika's portfelji in izbrali tistega, ki je najbolj primeren za njihov kos
  • Posvetovali so se z umetnikom
  • Prihranite dovolj denarja za vsaj prvo sejo (če traja več kot ena)

Tetovaže so lepa stvar. Vzemite si čas, da to storite pravilno, in to bo trajno umetniško delo, ki ga lahko nosite s seboj za vedno.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2011 Robyn J Williams

Komentarji

mecheshier 3. decembra 2012:

Odlično središče !!!! Moja hči si želi tetovažo in si jo želi že od najstniških let (stara je 23 let). Povem ji, da muha prihaja in odhaja, a tetovaže so trajne. Všeč so mi tudi vaši drugi predlogi/nasveti. Hvala ti. Glasoval za koristno.

James Halpin iz Yorka v Pensilvaniji 23. septembra 2011:

Zelo dobro vozlišče. Izpostavil si veliko odličnih točk, ki bi jih morali upoštevati vsi. Osebo, ki mi je naredila tetovažo, sem našel, ko sem pogledal portrete na spletu. Zelo zadovoljna z obema mojima tetovažama.

Tess45 iz Južne Karoline 6. septembra 2011:

Prvo tetovažo sem si naredil pri zreli starosti 45 let. Vzame celotno desno podlaket, ki predstavlja mojo ljubezen do šivanja, in to mi je všeč. Svojo drugo tetovažo sem si v začetku avgusta naredil s sestrično na desnih prsih v čast stricu in očetu. To'je morski konj. Moj stric je imel po eno na vsaki strani. Kmalu bom dobil pošast spominske tetovaže leve roke za svojega sina, ki je 6. junija odstranil to smrtno tuljavo. V čast bo tudi moji hčerki, njegovi sestri. Njen fant, zelo nadarjen umetnik, ga je že narisal. Komaj čakam. Odlična objava. Zelo pronicljivo.

Erin LeFey iz Marylanda 6. septembra 2011:

Odlično središče z nekaj odličnimi nasveti! Na srečo sem s svojo prvo tetovažo (in 2., 3., 4.) naredil točno te stvari'tako zasvojen – vendar je za prvič velika zdrava pamet! Prav imaš, ko dobiš nekaj, s čimer boš trajno živel (prvič sem bil star 34 let, zato sem o tem dolgo razmišljal) in da ima to pomen. Obstaja toliko lepih tetovaž…

potem pa grozljivke … jaz'sovražim biti grozljivka. Najlepša hvala za odličen nasvet.

Liz Elias iz Oakleyja v Kaliforniji, 5. septembra 2011:

Odličen članek! Morebitni ljudje bi morali najprej opraviti te korake natančne analize. Imam prijatelja, ki ima po hrbtu in ramenih popolnoma čudovito družino volkov. To je ogromno in vem, da je stalo nekaj resnega denarja in časa.

Za svoj 40. rojstni dan si je hči privoščila barvno leopardo na teletu. Gre za približno 6" in vse je bilo opravljeno v eni seji. To je neverjetno "prihaja k tebi" 3-D učinek.

Zame osebno's a "ne, nikoli" stvar. Prvič, jaz sem velika pička in sovražim igle … Skoraj bi se onesvestil, ko bi opravil preprost krvni test … zato sem podvržen ponavljajočim se zabodanjem, ne glede na to, kako površno se to ne bo zgodilo. Drugič, kolikor jaz'umetnost sem cenil pri nekaterih drugih ljudeh, zaenkrat še nisem videl nobenega oblikovanja, ki bi si ga želel.

Se pa strinjam z drugim komentatorjem-ljudje, ki imajo toliko tetovaž, da bi lahko postali goli, ne da bi se kdo zavedal, da so slečeni, so preprosto neprivlačni.

Odlično opravljeno s člankom in čestitam za Središče dneva! Glasovano, uporabno in zanimivo.

Barbara Turpin iz N. Kalifornije 2. septembra 2011:

Odlično središče, dobre informacije, najboljši nasvet !! Vem, da je veliko ljudi, ki jim ne'ne maram tetovaže's ~ "nikoli ne reci nikoli" Prvega sem dobil pri 40 letih, don'ne obžalujem, da sem eden ali kateri koli drug I'sem dobil Oni'ste odličen način za simbolizacijo, spomin na ali "važič"

Čas je pomemben … pri tej in pri VSIH velikih odločitvah.

Super Hub in čestitam za zmago!

Heather McMillan iz Hamptona, VA, 2. septembra 2011:

Tudi jaz bi jo želel, kar moram omeniti. Se pa strinjam s snorkyjem, čeprav veliko mladih ne ve'ne razmišljajte o tem, kaj pomeni večno. Pred desetimi leti sem videl nekaj stvari, ki si jih zdaj ne bi želel, in vesel sem, da to ni zame. Vsaj več kot eno leto sem razmišljal o tem, kaj hočem in kaj pomeni, ne le o modni muhi, ampak o spominu. Če pomislim, da bi imel tega, in razlog zanj, se v meni pojavi vsa ljubezen do mojega prijatelja, pa tudi do vseh, ki sva jih preživela z mamo. Ne gre samo za wow faktor ali drznost. lahko'komaj čakam, da to naredim!

f dne 2. septembra 2011:

(ponovno poslano; napaka v imenu, zgoraj; žal)

Ty; v. zanimivo. Ja, zdi se, da si je tvoja mama popolnoma premislila in si celo želi, da bi zdaj svoje načrte predvajala drugim! Bi radi, da se vam tudi ona nekega dne pridruži pri odhodu pod iglo? in če je tako, ste ji to nežno predlagali?

Heather McMillan dne 2. septembra 2011:

Ty; v. zanimivo. Ja, zdi se, da si je tvoja mama popolnoma premislila in si celo želi, da bi zdaj svoje načrte predvajala drugim! Bi radi, da se vam tudi ona nekega dne pridruži pri odhodu pod iglo? in če je tako, ste ji to nežno predlagali?

snorky dne 2. septembra 2011:

Imaš prav, kar praviš. jaz'zdaj imam 70 let stara sem si tetovirala '70, ko se je ženska redko tetovirala. Dobil sem veliko odzivov. Vse, kar sem dobil, je bilo sidro velikosti rožnatih nohtov, kjer je morda cepljenje pustilo majhno brazgotino. (Presenetljivo) sem razmišljal vnaprej, vendar sem bil star tudi 31 let. Rekel sem: morda ko bom'm stara in debela I'ga bom odstranil. To'še vedno sem tam, jaz'sem star, vendar ne debel.

Mislim, da sem pri 31 letih naredil razliko od današnjih otrok, ki "pomisli" vedo, kaj pomeni večno. V to so tako prepričani, tako da je tetoviranje toliko drznejše, še toliko bolj "zrasla", itd. To'ni podobna frizuri/barvanju, ki bo zrasla, ali oblačilu, ki ga je mogoče zavreči, ko je moda končana. Pravzaprav:"zastarelo je zelo neumno. In ta dan bo prišel. Bojim se, da tisti, ki so mislili, da vedo "za vedno" bo nato z obžalovanjem spoznal, kaj pomeni pretirano varna mladost. Prepozno. Želim si, da bi našel formulo, ki bi jo bilo enostavno odstraniti. Približno 10-20 let. od zdaj, morda prej.

Heather McMillan iz Hamptona, VA, 2. septembra 2011:

Nisem prepričan, da bi ga dobila moja mama, vendar bom rekel, da se je gotovo zamislila, da bi ga dobila. Pred leti bi rekla, da ni takšna kot dama. Ker pa želim, da bi si nekdo zapomnil mojo prijateljico, ki mi je spremenila življenje in jo zastopala, sem ji dala vso podporo. Mogoče bo prišla vsaj, ko bom jaz dobil svojega! Želi si, da bi to videli tudi drugi, zato prihaja naokoli.

f 1. septembra 2011:

Heather McMillan:

Ty; zanimivo. Torej tvoja mama; ker bi morda doživela isto izkušnjo kot ti, bi morda razmišljala tudi o tem, da bi jo dobila? Na primer, povezovanje hčerke in matere.

Da, vse več žensk je pripravljenih razmisliti o postavitvi roke (odmik od možnosti izključno za gleženj/ramena/spodnji del hrbta), mnoge ženske so pripravljene, da si napolnijo s pol-ali polnimi rokavi.

Heather McMillan iz Hamptona, VA, 1. septembra 2011:

Navdušen in zaskrbljen sem hkrati! Malce zaskrbljeni zaradi bolečine, vendar bo vredno! Želim, da kolibri zastopa mojega bližnjega prijatelja, ki je pred dvema letoma umrl za rakom dojke, in želim, da iz kljuna prihaja roza trak, ki predstavlja mojo mamo in jaz, ki smo preživeli. Odločil sem se, da ga bom imel na desni roki, da ga bodo vsi videli. Samo iščem pravo mesto in se prepričam, da imam denar. Pravzaprav lahko'ne čakam 🙂

f 1. septembra 2011:

Heather McMillan:

Zato'bo tvoj prvi? ste malo navdušeni/zaskrbljeni? in predvidevam, da ti'sem razmišljal tudi o umestitvi.

(Žal mi je brati o vaši bolezni. Tu so različni hrupci, ki v težkih časih najdejo zaupanje v Boga.)

Heather McMillan iz Hamptona, VA, 1. septembra 2011:

Čudovit nasvet! Že 11 let si želim tetovažo in odločil sem se, da jo bom naredil v naslednjih nekaj mesecih. To bo imelo poseben pomen, zato sem se pripravljen odločiti. Cenim pa vaše podatke, zato ne bom vedel stvari, kot je, da jih ne hranite na soncu itd…

Super 1. septembra 2011:

Odlično središče, odličen nasvet! Zelo uporabno. jaz'še vedno razmišljam o nakupu malega,

http://www.weddinglenox.com/wedding_vendors/califo…

Dustin Thompson 1. septembra 2011:

Zanimiv članek. Rad bi prebral prispevek o zgodovini tetoviranja.

Paul Sarver 1. septembra 2011:

Zelo lep članek in tako resničen. Imam eno tetovažo, ki sem si jo z Burbon Streeta naredil pred 40 leti in jo preprosto sovražim. Izpostavili ste nekaj zanimivih stvari, na katere nisem pomislil. jaz'Imela jih bom v mislih, saj razmišljam o drugi tetovaži, potem ko jo bom z nečim prekrila.

Scarlett Black iz New Yorka 1. septembra 2011:

Odlično središče. Napisala sem tudi tetovažo. Imam 5 tetovaž in vse so bile narejene v poznejšem življenju. Tudi jaz imam spominski kos. Vse moje tetovaže mi pomenijo nekaj zelo posebnega in mi ni žal. Če pa obžalujem, da nisem našel umetnika, ki bi delal majhno delo, nekateri pa so večji, bi si želel, čeprav dobro opravljeno. Razmišljam o nekaj drugih, ki sledijo isti temi kot jaz. Zadnjo je naredil umetnik, ki je odličen pri majhnem delu. NE odidejo, zato je treba biti na vseh področjih zelo previden.

f 31. avgusta 2011:

robikan:

Vidim! Ty. Torej prebadate ušesa? in morda še eno ali dve drugi umestitvi?

leahmia09 31. avgusta 2011:

Neverjetno vozlišče! Imam 3 tetovaže, od katerih se 2 zlahka skrijeta, eno pa sem dobil na podlakti. Občasno se veliko sprašujem, vendar je to tudi moja najljubša tetovaža. Vse tri imajo zame pomen in nočem zamuditi drugega, dokler ne najdem besedila za oblikovanje ali pesem ali kaj takega, kar mi bo za vedno pomenilo. jaz'za teto mislim na trak za raka dojke! Mislim, da mora veliko več ljudi prisluhniti temu vozlišču in ljudem, kot ste vi, ki jim govorite … DOBITE NEKAJ POMEMBNEGA. Kaj'je super pri 18 vonih'naj bo pri 45

Robyn J Williams (avtor) iz Kanade 31. avgusta 2011:

Vau! jaz'Mene so vsi komentarji očarali – hvala vsem!

f – Poizkusil sem samo s piercingom, zato poznam samo osnove. O vsakem piercingu sem se veliko naučil, a ne bi'ne počutim se prijetno, če jih večino naredim sam.

Gost-zagotovo obstaja nekaj ne tako pomembnih tetovaž, ki so ljudem všeč, vendar je to ponavadi izjema, ne pravilo. In dejstvo, da ste o tem razmišljali tako dolgo, je pomembno. Večina nesmiselnih tetovaž je narejenih naenkrat, zaradi česar so še bolj obžalovanja vredne.

Gost 31. avgusta 2011:

Rad bi komentiral idejo, da bi morala biti tetovaža smiselna. Imam tetovažo, ki se ovije okoli zapestja in zame nima posebnega pomena. Zato nikoli ne bo okužena s slabo izkušnjo. Seveda sem čakal pet let med tem, ko sem prvič dobil idejo za tetovažo, in ko sem jo dejansko dobil. Mislim, da če se po petih letih še vedno pripravim na tetovažo, potem jaz'kasneje bom manj obžaloval, ker to ni bila naključna zamisel.

rikabothra dne 30. avgusta 2011:

Čestitam !! Že odkar pomnim, sem si želel narediti tetovažo, a se nekako nikoli nisem lotil tega. Točke, ki jih omenjate, so zelo smiselne in jih bom imel v mislih, ko bom dobil svoje!

willythuan iz Phuketa na Tajskem 30. avgusta 2011:

Živim na Phuketu na Tajskem, kjer je na vsakem vogalu ulice trgovina s tetovažami … in včasih tudi na ulici! Večina trgovin je videti čistih, vendar sem videl nekaj precej grozljivih opravil! Hvala za dobre nasvete.

Catherine Simmons iz Mission BC Canada 30. avgusta 2011:

Odlično središče, odličen nasvet! Zelo uporabno. jaz'Še vedno razmišljam o nakupu majhnega, a dokler se ne odločim za popolno zasnovo, sem'bom počakal!

Victoria Lynn iz Arkansasa, ZDA, 30. avgusta 2011:

Odlično. Odlične točke. Ljudje bi morali resno razmišljati, preden se tetovirajo. Glasovano, uporabno, super!

Danette Watt iz Illinoisa 30. avgusta 2011:

Tukaj izpostavljate dobre točke o tem, o čem bi morali razmišljati ljudje, ko razmišljajo o tetoviranju (če ni't naenkrat). Če bi ga kdaj dobil, bi bil majhen in na diskretnem mestu. Glasoval za

Sammy iz Avstralije 30. avgusta 2011:

Fantastično in poučno. Moj fantov brat je pokrit z njimi .. in na koncu je svoj plemenski trak prikril z ogromno pisano cvetlično ribico. Na nekatere stvari bi morali preprosto pomisliti!

Steph0596 iz Ontarija 30. avgusta 2011:

Odlične informacije!

jean2011 iz Kanade 30. avgusta 2011:

To je dobro napisano vozlišče. O tetovažah ne vem veliko, vendar ste mi posredovali veliko informacij o tej umetnosti. Hvala za delitev!

xkamronx iz Utaha v ZDA 30. avgusta 2011:

Tetovaže so neverjetne; don'ne dovolite nekomu'mnenje spremeni vaše mišljenje o tem, kaj želite.

Pravzaprav ima moj prijatelj tetovažo, ki jo opisuje kot popolno… "Živite brez obžalovanja, kajti v nekem trenutku ste dobili točno to, kar ste želeli."

Megan Coxe od nekje vmes 30. avgusta 2011:

Odličen nasvet. Že nekaj časa sem razmišljal o tem, da bi si naredil tetovažo, vendar se ne počutim dovolj, da bi se odločil. Vesel sem, da je vaš nasvet počakati!

Thelma Alberts iz Nemčije 30. avgusta 2011:

Čestitke za središče dneva! Odličen članek. Glasoval za! Hvala za deljenje.

kaynelson dne 30. avgusta 2011:

To mi je zelo všeč, imam samo eno tetovažo in mi je všeč, vendar so minila leta, da sem jo dobil!

roza dežnik iz zatemnjenega gozda globoko v meni. 30. avgusta 2011:

ljudje me ves čas sprašujejo, zakaj sem dobil svojega. moj najljubši je bil "te lahko vprašam, kaj ti je prineslo na obraz" je rekel vodja trgovine v kotu. pod desnim očesom imam na licu malo zvezdo. pomen je oseben in tega mi ni in nikoli ne bo žal. prisili me, da se ga vsak dan pogledam v ogledalo in opomni, da sem še vedno jaz. se pa strinjam, raje štej, ko se napišeš.

JS Matej iz Massachusettsa, 30. avgusta 2011:

Čestitamo, da ste izbrani za središče dneva!

To je zelo koristno za tiste, ki se poskušajo odločiti, ali bodo črnila naredili ali ne. Vedno sem si želel tetovaže, vendar sem čakal do 20. leta, da sem bil prepričan. Na hrbtu imam nekaj izvirnega plemenskega dela in dovolil sem si tetovirati samo enega umetnika (on'4 ure stran!). Odlično središče! Glasovanje in skupna raba!

JSMatthew ~

Arizona! 30. avgusta 2011:

Odlično središče !! Se strinjam z vsem, kar ste napisali. Komentar od tshively, so/so lahko zasvojeni, je res, sem dekle in imam 5 tetovaž, vendar sem se jih odločil skriti in jih pokazati le, ko jih želim pokazati. Zame so tetovaže zelo zasebna stvar med posamezniki. Sam oblikujem tetovaže, s pomočjo svojega umetnika se tu in tam dotaknemo nekaj stvari, preden postanejo trajne

Hound Cat z območja Los Angelesa v južni Kaliforniji, 30. avgusta 2011:

Zelo zanimiva dejstva v tem vozlišču. V preteklosti sem razmišljal o tetoviranju. Na tej točki sem vesel, da nikoli nisem sledil svoji želji. Zdaj se zavedam, da bi zdaj, ko sem starejši, globoko obžaloval.

Prav imate, da se nekateri delodajalci namrščijo na vidne tetovaže. Dobremu prijatelju so enega odstranili prav zaradi tega.

Skozi moj objektiv od MA 30. avgusta 2011:

Odlično središče !! Stvari, ki jih morajo upoštevati vsi, ki si tetovirajo.

Victor Mavedzenge iz Oaklanda v Kaliforniji 30. avgusta 2011:

Hvala za deljenje. Lepo je slišati od izkušenega uma in roke.

Sehnonimo iz San Bruna, CA 30. avgusta 2011:

Mislim, da morate omeniti še nekaj – vaša koža se lahko med tetoviranjem skoraj nenadzorovano trzne. Torej, če boste dobili nekaj, kar zahteva majhne podrobnosti, se prepričajte, da ste pripravljeni na to dejstvo! Moja tetovaža ni'Najmanjše podrobnosti, toda moj umetnik tetovaže se mi je razburil, ker nisem mogel'ne zadržujem kože!

Zaenkrat imam samo eno tetovažo. Že dolgo sem si želel tetovaže, vendar sem si rekel, da si jih moram zaslužiti, preden jih dobim, da vem, da sem si jih res želel in da imajo pomen. Vendar pa sem prvo tetovažo dobil, ko sem poskušal najti izhod iz rastoče depresije. Don'Če me ne razumete narobe, imam rad svojo tetovažo in že prej sem v različnih okoliščinah razmišljal, da bi si to tetovažo naredil, vendar me je to nekako premagalo. Na desni nogi imam štiri volčje tace. To lokacijo sem izbral, da bi jo lahko brez težav prikril. In vedno me opomni, naj grem naprej. Moja poanta tega je – premislite o svoji tetovaži in dobro premislite o postavitvi. jaz'Nisem tip, ki bi želel prepogosto izstopati, vendar lahko, če želim, zahvaljujoč svoji tetovaži!

Regand 30. avgusta 2011:

Zelo dober nasvet! Zelo pomembno je razmisliti, kako tetovaže so v resnici večne. Pogledam tistega, ki sem ga dobil pred 20 leti, in se še vedno nasmehnem spominu. Zelo pomembno je raziskati umetnika in kupiti. Zdaj, ko so tati tako priljubljeni, je danes težko najti dobre umetnike. So kot frizerji, ko jih dobiš, so zlati. Svojega fanta bom spremljal kjerkoli in zmagal'ne dovolim, da bi mi kdo drug dal iglo na kožo. Dobro opravljeno!

spokojnost iz Morgantowna, WV 30. avgusta 2011:

To je vsekakor odličen nasvet. Želim si tetovirati in razmišljal sem o tetovaži, ki si jo želim narediti in je lobanja (simbologija). Vedno imam simboliko lobanje. Kakorkoli, odlična informacija.

Carrie Smith iz Dallasa v Teksasu 30. avgusta 2011:

Čestitamo, da ste središče dneva! To je odličen nasvet in to'Pomembno je upoštevati vse, če/če'si tetoviram. Hvala za deljenje – glasovali ste

s.wilson 30. avgusta 2011:

Eno od pravil, ki so mi jih starši vedno govorili, je, da nikoli ne dobim imena dekleta. Otroci, vnuki, starši, vsi ti ljudje so v redu. Toda tudi če se poročite, nikoli ni 100% zagotovil, da bo kakšno razmerje uspelo. Nič ni slabše kot razložiti, zakaj stari ljubimec'ime ti je tetovirano na zadnjici.

David Stillwell iz Sacramenta v Kaliforniji 30. avgusta 2011:

Odlično središče! Obožujem svoje tetovaže … Odlično ste opravili razlago o tetovažah in posledicah njihovega pridobivanja. So trajni in proces je zelo oseben. Zelo pomembna je tudi izbira umetnika. Vsako leto si naredim kakšno tetovažo ali dve in se tega veselim. Odlično opravljeno!

Luis Bivar Ramos iz Porta na Portugalskem 30. avgusta 2011:

Odlično središče! Imam samo tetovažo, za zdravljenje sem se odločil novembra. Tvoj nasvet je res pomemben! In tudi del, ki pomeni nekaj, po mojem mnenju mora biti nekaj "močna" da vam nekaj let kasneje ne bo žal!

Capgunsonline 30. avgusta 2011:

Odličen članek. Mislim, da veliko ljudi, ki se tetovirajo, ne ve'ne sledite večini teh korakov. Čestitke tudi za središče dneva.

oh … jaz'Nisem presenečen, da se večina ljudi poleti tetovira. Naj bo smiselno, saj jih ljudje želijo pokazati.

ThePelton iz Martinsburga, WV ZDA, 30. avgusta 2011:

Obiskal sem tečaj, kako se obnašati na razgovoru za službo, in pojavila se je tema tetovaž. Skupni pogled nanje je bil, če jih je le mogoče skriti. Če želite službo v knjižnici, jo'vam ne bo pomagal imeti "Rojen za dvig pekla" na podlakti.

danielleantosz iz Floride 30. avgusta 2011:

Razmišljanje o stalnosti je še posebej pomembno za ženske, ki si želijo otrok. Hvala za delitev in čestitke za središče dneva!

FloraBreenRobison 30. avgusta 2011:

Čestitamo za središče dneva. Tetoviranje je umetnost. zmagal sem'tetoviranje ni preveč boleče in preprosto si ne želim ničesar na telesu ves čas.

Naraščajoča slava iz Kalifornije 30. avgusta 2011:

jaz'sem eden tistih ljudi, ki se namrščujejo na tetovaže, vendar moram reči, da je vaš HUB zelo dober z veliko zdrave pameti za tiste, ki želijo označiti svoje telo. Osebno poznam deklico, ki je stara 18 let in si je tetovirala, da bi predstavila srčni utrip nedavnega razhoda od fanta, s katerim sta hodila približno 6 mesecev. Govorite o kratkovidnosti. Kakorkoli že, v tem, da niste "tetovaža" oseba – dobro delo!

Jonesy0311 30. avgusta 2011:

Črnilo sem začel dobivati ​​pri 18 letih in na srečo ne'še ne obžalujem nobenega svojega kosa. Če pa bi o tem razmišljal bolj, bi verjetno naredil nekaj drugače. Del vašega vozlišča me je dobil, ko so ljudje izbrali prvi salon, ki ga vidijo. To sem bil kriv za prve 2 tati. Prvi fant mi je na koncu zakol kožo in leta kasneje sem moral plačati nekomu drugemu, da to popravi. Drugi umetnik se je izkazal za odvisnika od meta, kar pa nisem'ne vem, dokler ni bilo prepozno. To'Testiranje na HIV je vedno zabavno, ker mislite, da ste bili izpostavljeni umazani igli. Mislim, da je umetnik najpomembnejši del sestavljanke. Če bi le poslušali točno to, kar želim, bi bilo moje delo zanič. Namesto tega so dali priporočila in dali svoj ustvarjalni pridih. Oh, in če se odločiš, da boš znorel, kot sem jaz, poskrbi, da boš lahko vsaj vse pokrival s srajco z dolgimi rokavi, razen če'ste na kariernem področju, ki resnično ne't skrbi.

Vinayevo srce 30. avgusta 2011:

Ta članek je res super! Imam 7 tetovaž, ki so mi iz različnih razlogov vse blizu in drage, včasih pa i'bom videl enega mimoidočega in pomislil "kaj jim je šlo po glavi?!" Zdi se mi, da bi morala biti čakalna doba od trenutka, ko si vaš umetnik nariše vašo tetovažo do trenutka, ko jo dobite, samo zato, da boste lahko prisiljeni malo spati na njej. Odlično središče, glasovano in uporabno!

f 30. avgusta 2011:

Robikan:

Torej ti'tudi ti piercer?

Ali ste za salon specializirani za posebne piercinge ali jih izvajate celotno paleto?

kronist 30. avgusta 2011:

Odličen nasvet o tem, kaj je treba premisliti, preden se tetovirate. Na hrbtu imam enega malega, ki sem ga dobil pri 19 letih, a sem si ga želel od svojega 15. leta in sem ta štiri leta res razmišljal o tem, kakšen simbol bi bil zame pomemben in bi predstavljal mojo pot skozi to življenje. Pri 30 letih je zame še vedno pomemben in načrtujem, da mu bom sčasoma dodal še eno obliko. Mislim, da je za nekatere od nas nekoliko zasvojenost, ampak jaz'držim se, da jih pripeljem tja, kjer jih je mogoče prikriti.

SillyRedd 30. avgusta 2011:

Zelo dober nasvet. Osebno imam dve tetovaži, ki imata veliko pomena in sem jih nekaj let premišljeval, preden sem jih dobil. Ti'Nasvet je vsekakor dober za ljudi, ki jih zanima tetovaža.

delmer47 iz Nebraske 30. avgusta 2011:

Dolgo sem razmišljal o tem, da bi si naredil tetovažo v čast mojemu očetu. Umrl je pred šestimi leti in tako ga pogrešam, da sem pomislil, da bi imel nekaj v čast njegovemu spominu. To središče je bilo odlično …. glasovano in uporabno.

Alien, sreda 30. avgusta 2011:

Odlično središče in se ne morem bolj strinjati. Obožujem tetovaže, vendar dobim le tiste, ki jih lahko skrijem.

Robyn J Williams (avtor) iz Kanade 30. avgusta 2011:

Še enkrat hvala vsem.

domačije, cenim komentar, vendar moram pojasniti, da sem'nisem tetovator; Delam na recepciji in se ukvarjam s prebadanjem. To'Gospe na recepciji ponavadi slišijo obžalovanje, saj smo mi tisti, ki rezerviramo prikrivanja. 😉

NyokaKi iz zaliva Perdido 30. avgusta 2011:

Imam dve tati in oba mi nekaj pomenita! Vaša pravica! Morate razmisliti o tem in to VEDETI'to je tisto, kar hočeš, zaradi tebe'ga boš imel vse življenje! Nikoli ne pomislite, da bi rekli, da imate črnilo! Računovodja sem, preden sem dobil svojega, sem vedel, da to ne bo všeč vsem. Tako imam svoje na ramenih in samo ljudje, ki jih želim poznati, vedo, da jih imam. Smešno je poslušati, kako se ljudje pogovarjajo z mano, ne da bi vedeli, da jih imam. In ja, veliko govora je še vedno zelo negativno!

Cindy Murdoch iz Teksasa 30. avgusta 2011:

Zelo lepo narejeno! Izpostavili ste veliko stvari, o katerih nikoli nisem menil, da so pomembne pri razmišljanju pri tetoviranju. Središče je še bolj prepričljivo, ker vi, umetnik tetoviranja, ne poskušate prodati, kako super bi bilo imeti tetovažo. Namesto tega ste podali zelo uravnoteženo sliko o tem, kaj lahko pričakujete in česa ne. Še enkrat, zelo lepo narejeno.

Mamelody 30. avgusta 2011:

Nikoli ne bom razumel, zakaj bi kdo pri zdravih mislih želel tetovirati. Vseeno dobro središče.

Gail Sobotkin iz Južne Karoline 30. avgusta 2011:

Odlično središče z veliko praktičnimi dejstvi in ​​predlogi o izbiri in tetoviranju.

Večina ljudi se zaveda, da tetoviranje nosi določeno tveganje okužbe v času, ko se nanese na kožo, vendar se mnogi ne zavedajo možnih dolgoročnih učinkov. Pred kratkim sem se udeležil zdravstvene nege, ki je obravnavala medicinska vprašanja tetovaže, večinoma povezane s tistimi tetovažami, ki so bile nameščene v toplih temnih delih telesa, kot so področja popka in kožne gube. Prav tako se morajo ljudje spomniti, kako lahko gravitacija in naravni učinki staranja nekega dne izkrivijo tetovažo.

Glasovano, uporabno in zanimivo. Čestitamo tudi za pridobitev značke The Hub of the Day.

pravi posel? iz Združenega kraljestva 30. avgusta 2011:

Zelo dobre točke tukaj Robikan, kot navdušen umetnik in oboževalec tetovaž mislim, da si na tem vozlišču udaril žebelj na glavo….

Ustvaril sem tudi središče na to temo in z veseljem bi slišal vaše poglede na moj prispevek…

https://hubpages.com/style/How-To-Choose-Your-Firs…

Robyn J Williams (avtor) iz Kanade 30. avgusta 2011:

Hvala vsem! To'res je, da tetovaže niso't za vsakogar, če pa ga boste dobili, se prepričajte'dobro pripravljeni. 🙂

Gordon Hamilton iz Wishawa, Lanarkshire, Združeno kraljestvo, 30. avgusta 2011:

Odlično središče in odličen nasvet. Imam tri tetovaže, vse na rokah, vse narejeno v poznih najstniških letih. Vse zelo obžalujem, ne toliko zaradi specifičnih tetovaž, preprosto obžalujem odločitev, da se znam sam znamčiti. Kadar koli slišim nekoga, ki govori o tem, da bi si naredil prvo tetovažo, mu vedno dam isti nasvet: don'ne stori tega…

Sveti Lovrenc iz Kanade 30. avgusta 2011:

Zelo dobro sestavljeno pesto. Mislim, da si vse pokril z dobrimi osnovnimi podatki. Strinjam se, da ljudje res ne'Ne premislite in samo skočite v reko, preden preizkusite vodo. Pritisk vrstnikov v okviru mlajše generacije't se je spremenilo, le dinamika tega, kar je kul in trend danes, so tetovaže. Kako dolgo pa bo trend trajal? Nekaj, kar niste storili'kritje je resnica resne okužbe, ne samo v trgovini, ampak tudi zaradi slabe higiene. V našem mestu smo zaprli številne trgovine zaradi nezdrave prakse in povzročale številne težave njihovim pokroviteljem. Okužba, kot so kronične kožne okužbe, je nova vrsta virusa. Hepatitis je verjetno najpogostejši. jaz'm, vključno s povezavo z veliko odličnimi informacijami za vaše bralce.

https://www.msu.edu/~krcmari1/individual/get_healt…

Hvala za skrb, St.L

tiniewinne iz sveta 30. avgusta 2011:

zelo zanimiva, dobro izbrana tema

chamilj iz Šrilanke 30. avgusta 2011:

Pravzaprav sem mislil, da tetovaže niso trajne. Hvala za informacije.

Jill Spencer iz Združenih držav 30. avgusta 2011:

Čestitamo, da ste postali središče dneva! Odličen članek.

Christin Sander s Srednjega zahoda 30. avgusta 2011:

super informacije 🙂 Obožujem tetovaže, vendar vsekakor zahtevajo več premisleka, kot si mislim, da si jih mnogi zaradi svoje obstojnosti in potrebe po vzdrževanju (sčasoma zbledijo). Mislim tudi, da je z njimi mogoče pretiravati. jaz'raje bi videl enega ali dva res super kot nekoga s pokritimi rokami itd. Zdi se, da tudi preveč odvzame lepoto le -teh.

tshivley iz Durhama, NC 30. avgusta 2011:

Hvala za to zvezdišče, je precej informativno in ga je treba uporabiti, ko se kdo odloči za tetoviranje. Dodal bom tudi nekaj, kar bi vsekakor morali upoštevati. Vprašate lahko vsakogar, ki ima tetovažo, zlasti tiste, ki imajo več: ko si jo naredite, postanejo rahlo zasvojeni. Ne razumem't ne pomeni zasvojenosti v smislu, da boste nekoga prizadeli, če tega ne storite'ne razumem, ampak zasvojenost, ko pogledaš svojega prvega in pomisliš: "Oooh, tetovaža _____ bi tukaj izgledala zelo dobro!" Ali pa morda razširite tistega, ki ga imate, ali pa tako kot jaz čutim potrebo, da ga dobim na vrh druge noge samo zaradi občutka simetrije; ali morda tisti res kul dizajn na hrbtenici, ker bi to izgledalo res super, boleče, a kul!

Torej, ko se usedete in načrtujete svojo tetovažo (načrtovanje pa je zelo pomembno, da zagotovite, da boste dobili točno tisto, kar želite, in ne tisto, kar bi ta umetnik za tetovaže rad naredil), pomislite, kako si jo lahko ustvarite in ostanete močni in ne vaš drugi, tretji, četrti in peti, na poti je še več.

Paul Richard Kuehn iz mesta Udorn, Tajska, 30. avgusta 2011:

Napisali ste zelo zanimivo središče. Nikoli si nisem tetoviral in nikoli ne bom. Ko sem odraščal, so mi rekli le to "pijani mornarji" tetoviral. Moj bog, so se časi spremenili! To'razumljivo je, da se toliko mladih ukvarja s tetovažami, če upoštevate, da jih ima toliko njihovih vzornikov, kot so profesionalni športniki. Ženska s kakršno koli vidno tetovažo me resnično odbije. Če si jih fantje želijo. Toda zakaj toliko mladih ljudi pokriva svoje telo od glave do pete s tetovažami? Zame je to res grozno!

f 30. avgusta 2011:

Koristne informacije.

Glasoval za.

esemchoy iz Abu Dhabija, ZAE, 30. avgusta 2011:

Odličen članek za tetovaže … O teh stvareh je treba vedno znova razmišljati….

SY 30. avgusta 2011:

Hvala, ker delite svoje ideje, imate veliko smisla. Čestitke za nominacijo za središče dneva. http://www.micocrane.com

Simone Haruko Smith iz San Francisca 24. avgusta 2011:

To je odličen nasvet, Robikan in ti'Izpostavil sem nekaj dejavnikov, ki jih prej nisem upošteval- na primer letne čase/čas! jaz'To bom delil s prijatelji, ki se odločijo za tetovažo.

Carlon Michelle iz ZDA 19. avgusta 2011:

Naučil sem se nekaj o tetovaži, še posebej najboljši čas, da si povem, kako dolgo traja proces zdravljenja. Ne razumem'mislim, da jaz'kdaj ga bom dobil, a od časa do časa sem jih nekaj cenil. Poznate majhne in skromne. Nasmeh!

About the author