Kako dati edinstven zasuk skupni ideji o tetovažah

Caroline je navdušenka nad oblikovanjem, ki ceni tetovaže, ki izvirno vrtijo priljubljene vsebine.

Sidrne tetovaže so nekateri najpogostejši in klasični modeli. To enobarvno sidro v slogu šablone na svež način predstavlja dobro znano ikono.

Sidrne tetovaže so nekateri najpogostejši in klasični modeli. To enobarvno sidro v slogu šablone na svež način predstavlja dobro znano ikono.

Ali ste zaskrbljeni, da bi si naredili tetovažo'je preveč pogosto – nekaj, kar že vsi imajo? Je vaše srce naravnano na nekaj, kar dobi veliko ljudi, a vam to nekaj pomeni? Preberite moje nasvete o tem, kako dolgočasno, običajno tetovažo spremeniti v nekaj edinstvenega in osebnega.

Kakšni so nekateri običajni modeli tetovaž?

Tu je nekaj najpogostejših tetovaž. To so vaši modeli'Videla bom na številnih različnih ljudeh iz vseh družbenih slojev.

 • Vrtnice
 • Plemenski modeli
 • Zvezde
 • Križi
 • Angelska krila
 • Krone
 • Metulji
 • Zmaji
 • Sidra
 • Keltski simboli
 • Puške
 • Imena / datumi / citati

Obstaja veliko drugih vrst tetovaž, vendar se med njimi ljudje najpogosteje odločajo.

Cvetlične tetovaže so povsod, toda bela obroba in okraski z zvezdico na tem dajejo edinstven občutek.

Cvetlične tetovaže so povsod, toda bela obroba in okraski z zvezdico na tem dajejo edinstven občutek.

Za vse te tetovaže je veliko dobrih razlogov. Predstavljajo eno's kulturo, močjo, lepoto in drugimi atributi, ki so zelo pomembni. Toda kdo želi nekaj, kar bo videl na vseh drugih?

jaz'Našel sem več načinov, kako narediti staro idejo za tetovažo novo in zanimivo. To'Pomembno je dodati osebnost in edinstvenost vsakemu dizajnu, ki bo stalni del vašega telesa. Če so tetovaže posebne in drugačne; zakaj bi želeli videti svoj dizajn na vseh drugih?

Plemenske tetovaže so izjemno pogoste in čeprav med večino obstajajo subtilne razlike, so mnoge na prvi pogled še vedno podobne.

Plemenske tetovaže so izjemno pogoste in čeprav med večino obstajajo subtilne razlike, so mnoge na prvi pogled še vedno podobne.

Kako narediti klasičen dizajn svež, edinstven in izviren

Tukaj je nekaj idej za dodajanje značaja vaši skupni ideji tetovaže!

 • Barva: Tetovaže ne'ne mora biti siva in črna! Z dodajanjem barve vašemu dizajnu lahko izstopi – na dober način. Če imate raje preprosto črno obliko, lahko dodajanje majhne obrobe modre ali rdeče naredi vaš dizajn poseben.
 • Abstraktni modeli: Mnogi ljudje imajo križe in ukrivljene vrtnice. Zakaj ne bi spremenili oblike ali obrobe? Dokler lahko ljudje povedo, kaj je to, pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot! Tudi če te angel'Vedno sem si želel majhna roza krila in kvadratni aureo'bom vesel, da se ne bo'se ne prilega množici.
 • Citati in besede: Mnogi ljudje dobijo nekaj besed, ker pomagajo ohraniti pogum ali simbolizirajo smisel življenja. Če uporabite nenavadno besedo, ki pomeni isto kot beseda, ki jo želite, lahko vaša tetovaža izstopa od ostalih. Vzemite tezaver in poiščite besede s podobnimi opredelitvami besede, ki jo želite. Druga ideja je prevesti vaš citat v drug jezik – morda v jezik vaše domovine.
 • Kombinacije: Ali sta vam všeč dve različni sliki, vendar sta obe preveč uporabljeni? Lahko jih združite v eno premalo uporabljeno, a lepo idejo! V lokalnem salonu za tetoviranje sem videl nekoga, ki je združil dve najbolj priljubljeni ideji, vrtnice in irske štiriperesne deteljice, v deteljico, narejeno popolnoma iz svetlo vijoličnih vrtnic. Slišati je drugače, vendar je bilo videti lepo!
 • Skriti pomen: Ali obstaja predmet, ideja ali oseba, ki vas preprosto opredeli? Morda bi bil lahko vaš prvi avtomobil, vaša pokojna babica ali vaš majhen otrok osnova za novo predelavo karoserije! Avto skrijete v sredino sidra ali postavite babico'ime s pisanimi črkami okoli metulja's krili. Ker je vsak otrok poseben in drugačen, pomislite, po čem je vaš otrok edinstven, in tecite z idejo!
 • Pridobite drugo mnenje: Vprašajte zaupanja vrednega prijatelja ali svojega tetovatorja, če se lahko spomnijo česa, kar bi pomagalo razlikovati vašo body art od vseh ostalih's! Posvetovanje z drugimi mislimi vam bo dalo svež pogled in zaupanje, da bo vaše oblikovanje imelo značaj.

Ta tetovaža uporablja orožje za črkovanje besede ljubezen! Kako edinstven je to?

Ta tetovaža uporablja orožje za črkovanje besede ljubezen! Kako edinstveno je to?

Hitro opozorilo

Ne pozabite, verjetno ne'nočem narediti tetovaže preveč čudno! Vse žaljivo, grdo ali preprosto čudno bi lahko povzročilo resno obžalovanje. Če je vaše srce naravnano na nekaj, kar imajo mnogi drugi, pojdite naprej in ga dobite. Dejstvo, da ti'Če ste pripravljeni preživeti bolečino, da bi se tetovirali, ste dovolj posebni! To'Lepo je biti posameznik, vendar se skoraj nihče ne želi počutiti bizarno. Pojdi s svojim črevesjem!

Te ognjene in vodne tetovaže so edinstvene zaradi svoje namestitve in vgradnje lotosovih cvetov.

Te ognjene in vodne tetovaže so edinstvene zaradi svoje postavitve in vgradnje lotosovih cvetov.

Komentarji

carolinekirby (avtor) iz Indianapolisa, IN 28. februarja 2012:

Strinjam se, da obstaja veliko stereotipov o tetovažah. jaz'Pravzaprav trenutno delam na članku o tem. jaz'd pravijo, da bi morali ljudje narediti svoje vidne tetovaže preproste in neškodljive, če se morajo zaposliti v sodelovanju z javnostjo. Stereotipi o tetovažah pa niso več tako izraziti. Zdaj jih ima več kot 20% ljudi, starih 20 let, in zdi se, da se število nenehno povečuje.

Luis E Gonzalez iz Miamija na Floridi 28. februarja 2012:

Najmanj rečeno zanimivo. Kako bi se ljudje spopadli s stereotipi, povezanimi z vidnimi tetovažami?

Dobrodošli na HubPages

About the author