Kako izbrati svojo prvo tetovažo

Rad pišem o številnih različnih temah, od katerih nekatere vključujejo umetnost tetoviranja, zdravje, dobro počutje, recepte, spodbujanje trajnosti in šivanje..

Kot pravi mama, naredite domačo nalogo!

Preživite čas ob ogledu slik tetovaž in pogovoru s prijatelji. Shranite slike svojih priljubljenih. Po približno enem mesecu obljubim, da si boste premislili o nekaterih od teh priljubljenih. To vam bo pomagalo uresničiti idejo, v kateri boste uživali še mnogo let.

Morda so na vas vplivali starši ali drugi, za katere veste, da so si tetovirali. Brez zamere za mamo in očeta, vendar je tetoviranje v zadnjih 20 letih zelo napredovalo. Če greste k svojemu umetniku s sliko, ki je prišla naravnost iz 90. let, boste to dobili. Potem, ko boste naredili raziskavo za naslednjo, se boste zavedali, da ste imeli na voljo veliko več možnosti. Vendar je morda še vedno vaš najljubši, saj je bil vaš prvi!

Klasična ideja za tetovažo z vrtnicami in kompasom - ta je dovolj velika za lepe podrobnosti.

Klasična ideja za tetovažo z vrtnicami in kompasom – ta je dovolj velika za lepe podrobnosti.

Tetovaža sedem grehov, Little Chute, WI

Kaj ljubiš?

To se morda zdi čudno vprašanje, vendar me poslušajte. Očitno si vsi ne tetovirajo stvari, ki so jim všeč. Včasih se ljudje odločijo za svoj dizajn preprosto zato, ker so videli nekaj, kar jim je všeč. S tem pristopom ni nič narobe, če pa dvomite, kaj bi dobili, to ni najboljši način, da izberete svojega prvega. Morda boste imeli srečo in jo imeli za vedno radi, vendar bi lahko prav tako zlahka končali z nenehnim opomnikom, kako impulzivni in neodločni ste.

Ko že govorimo o obžalovanju, je to vedno možnost. Nekaj, kar vam je pomembno, je nostalgičen opomnik, kdo ste bili v določenem trenutku. To včasih sovpada z dogodkom, ki spremeni življenje, vendar ni nujno. Predlagam, da uporabite ta pristop, ker boste v prihodnje manj obžalovali.

Slog je pomemben!

Recimo, da ste prepričani, da želite tetovažo šentjanževke, ker je bil to vaš prvi pes in je lani umrl. No, to je odličen začetek, vendar še niste končali. Obstaja več stilov in če se jih naučite, bo vaš umetnik bolje razumel rezultat, ki ga iščete.

Različni slogi vključujejo (vendar niso omejeni na): tradicionalni, nova šola, realističen, 3D, portretni, črno -sivi, plemenski in japonski. Vzorce teh primerov zlahka najdete v Googlovem iskanju slik. Ni presenetljivo, da bo St. Bernard, narejen kot tradicionalna zasnova stare šole, videti zelo drugačen od tistega, narejenega v slogu nove šole. Verjetno je, da veste, kateri slog vam je všeč, umetniku morate le povedati.

V cvetu te velikosti lahko pričakujete izvrstne podrobnosti. Ta tetovaža je bila narejena v črno -sivem slogu.

V cvetu te velikosti lahko pričakujete izvrstne podrobnosti. Ta tetovaža je bila narejena v črno -sivem slogu.

Tetovaža sedem grehov, Little Chute, WI

Pojdi velik ali pojdi domov?

Izkušen umetnik vam lahko pomaga odgovoriti na vprašanje, kakšne velikosti bi moral biti. Ko svojemu umetniku pokažete, kaj iščete, vam bo lahko povedal, kako velike (ali majhne) so lahko. Če je premajhen za toliko podrobnosti, ki jih ima, se bo sčasoma prehitro poslabšal. Večina umetnikov vam bo povedala, če je to, kar zahtevate, nerealno.

Kolikor gre bolečina

Če je puljenje obrvi mučenje, ki ga niste pripravljeni prenašati (ti sesalci so res zakoreninjeni!), Lahko rečemo, da se boste tetovirali težje kot nekdo, ki lahko ignorira to vrsto bolečine. Ne prestrašite pa se. Čeprav boli, vam bo telo pomagalo. Po približno 10 minutah možgani izločijo nevrokemikalije, da ublažijo bolečino. Res pomaga! Če pa morate sedeti nekaj ur ali več, boste opazili, da kemikalija v tem času sprošča in odteka.

Če niste prepričani, ali lahko prenesete bolečino te tetovaže sv. Bernarda, bodite ustvarjalni in si priskrbite nekaj manjšega, na primer kost, odtis šape ali njihovo najljubšo igračo. Majhna tetovaža ne bo veliko bolela, zato boste zagotovo lahko sedeli zanjo. Nato se lahko odločite, ali želite dlje sedeti za večjega in podrobnejšega.

Če niste prepričani o stopnji tolerance na bolečino, začnite z majhno tetovažo.

Če niste prepričani o stopnji tolerance na bolečino, začnite z majhno tetovažo.

Tetovaža sedem grehov, Little Chute, WI

Kam naj ga postavite?

Ker ste prazno platno, lahko svojega prvega dobite kjer koli! Priljubljene izbire vključujejo tele, ramo, stegno in nadlaket. Ljudje se za ta področja odločijo, ker so manj boleča in jih po želji zlahka pokrijemo z oblačili.

Še zadnji nasvet

Ne sprašujte svojega umetnika, kaj bi morali dobiti. To ni del njihove službe! Morali bi se jim približati s svojo idejo v roki. Preberite več o oblikovanju tetovaže s svojim umetnikom, kar vodi tudi do druge pomembne objave: Kako izbrati umetnika za tetoviranje.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

About the author