Kako izbrati umetnika za tetoviranje

Rad pišem o številnih različnih temah, od katerih nekatere vključujejo umetnost tetoviranja, zdravje, dobro počutje, recepte, spodbujanje trajnosti in šivanje..

kako izbrati tetovažo

Matthew Jording

Je tatoo umetnik vašega prijatelja pravi za vas?

Mogoče! Vsekakor bi morali vprašati ljudi, na katere se tetovirajo, in vprašati, kakšne so njihove izkušnje. Ljudje ponavadi z veseljem napotijo ​​svojega umetnika in imajo morda celo vizitko ali naslov spletnega mesta, ki vam ga posredujejo!

Če imaš priložnost, pojdi zraven, ko se drugi tetovirajo. Pogovorite se z umetnikom in opazujte njegovo delo. Izkoristite ta čas, da si ogledate njihove portfelje in se pogovorite z njimi in drugimi v bližini. Don'Ne bojte se postavljati vprašanj: Trgovine s tetovažami so običajno odprta in prijazna mesta, kjer se vsi počutijo prijetno.

Med delom delajte z umetnikom, sicer ga morda ne boste našli v trgovini!

Med delom delajte z umetnikom, sicer ga morda ne boste našli v trgovini!

Tetovaže sedem grehov, Little Chute, WI

Povežite se na družbenih omrežjih!

Če ne poznate nikogar, ki bi si tetoviral v vaših krajih, so spletna mesta salonov na vašem območju običajno najboljši vir informacij. Večina spletnih mest bo imela lokacijo trgovine, ure, biografije umetnikov in slike dela, ki so ga opravili. Umetniki običajno objavijo slike dela, na katerega so najbolj ponosni. Če niste navdušeni, jih verjetno izključite in nadaljujte z iskanjem. Instagram in Facebook sta tudi odlična mesta za primerjavo umetnikov. Večina trgovin ima stran, številni umetniki pa imajo tudi svoje strani. Všečkajte jih in jim sledite!

Vse tetovaže niso enake

Vsaka trgovina s tetovažami prevzame svojo osebnost, odvisno od tamkajšnjih umetnikov, lokacije trgovine in vrste kupca, ki ga pritegne. Trgovina na plaži bi lahko imela drugačen poslovni model od salona v zgodovinski stavbi v središču mesta. Razlog za to je, da privabljajo različne vrste strank. Trgovina na plaži je lahko bolj primerna za spontane turiste in bo vedno imela čas za sprehode. Trgovine v centru mesta morda ne bodo tako pogosto hodile, zato se trudijo zgraditi svojo stranko tako, da z njimi delajo na kosih po meri. Njihove stranke pogosto pripravijo naslednji sestanek, ko se tetovirajo, te umetnike pa lahko rezervirajo mesec vnaprej – ali več.

kako izbrati tetovažo

Sarah

Kaj morate vedeti o umetniku?

Dober umetnik lahko tetovira v katerem koli slogu, ki ga izberete, vendar imajo skoraj vedno slog, za katerega so specializirani. Če imate v mislih določeno idejo, morate primerjati razlike v slogu in tehniki med umetniki. Nekaterim je lažje delati stare šole, tradicionalne tetovaže, spet drugim je všeč bolj sodobno tetoviranje. Če je vaša ideja v nenavadnem slogu, poiščite umetnika, ki prikazuje delo, opravljeno v tem slogu.

Slišal sem zgodbo o nekom, ki je imel raje nejasen in specifičen slog. Njegova metoda iskanja umetnika je bila, da natisne sliko sloga tetovaže, ki jo išče, in vpraša umetnika, če jo prepoznajo. Če bi odgovorili pritrdilno, bi nadaljeval pogovor. Zelo učinkovito!

Kaj je najpomembnejše pri vaši tetovaži?

Ko ste številne izbire omejili na nekaj, lahko svojo idejo predstavite vsakemu posebej za kratek intervju. Preden se pogovorite z njimi, razmislite o najpomembnejšem dejavniku pri svoji odločitvi. Iščete nekoga, ki je prepričan, da lahko izkoristi ta slog ali to raven podrobnosti? Ali pa res želite nekoga, ki se zdi navdušen nad vašo idejo? Mogoče ti'res iščete nekoga, ki bi lahko izboljšal ali razvil vašo idejo? Želite kos po meri? Ali pa samo želite osebo, ki vas lahko čim prej pripelje? Določitev, kaj vam je najpomembnejše, vam bo pomagala pri izbiri.

kako izbrati tetovažo

Arup Kamal

Kako začnete pogovor?

Začnite tako, da jim poveste, da iščete umetnika, ki bi si na vašem [izbranem delu telesa] tetoviral [karkoli že je] in omenil [vaš najpomembnejši dejavnik]. Mnogi ljudje tetovirajo umetnike pred tetovažo, zato so umetniki vajeni in prijetni pri teh razpravah. Umetniki tetovaž so tudi prodajalci. Morda bodo rekli: »Odlično! Dogovorimo se za sestanek! ” Vedno pa je v redu reči, da nakupujete naokoli, če spoštujete umetnikov čas.

Ko izberete umetnika, boste morda želeli prebrati Oblikovanje popolne tetovaže s svojim umetnikom.

Komentarji

Victoria M.. 29. julija 2019:

jaz'Iščem si prvo tetovažo in na splošno vem, kaj hočem, zato sem'm, ko je treba najti umetnika. Moje vprašanje je, ali moram pri nakupovanju naokrog kaj narediti, česar ne bi smel'ne užali umetnikov?

jaz'tako se bojim, da bi jih razdražil, če bi si vzel čas in jim potem ne črnil črnila. Ne razumem'nočem, da mislijo, da sem jaz'sem eden tistih poceni gremlinov, ki iščejo posel in iščejo najnižjo ceno. Ampak tudi ne razumem'nočem jih žaliti s postavljanjem preveč vprašanj ali pa naj mislijo, da jaz'idiot sem, ker stvari ne poznam.

Ali se imenuje knjiga "Kako najti tetovatorja, če imate socialno tesnobo" haha…

Cindy Tesler 9. novembra 2016:

Strinjam se, da bi morali vprašati ljudi (ki so si naredili tetovažo) o njihovih izkušnjah s to posebno tetovažo. Omenili ste tudi, da imajo ljudje morda celo svojega umetnika'na njih je vizitka. Mislim, da'Pomembno je, da izberete trgovino za tetovaže, ki presega vse, da imate čisto okolje, ki spodbuja profesionalnost. https://tatring.com/getting-tattooed/How-to-Pick-a…

About the author