Kako oblikovati slikarsko tetovažo

Poučujem angleščino in govorno komunikacijo, v prostem času pa plešem flamenko in se učim oblikovanja tetovaž.

Za oblikovalsko idejo izberite Da Vincijevo La Scapigliata.

Za oblikovalsko idejo izberite Da Vincijevo La Scapigliata.

/wikimedia

Nihče ne dvomi, da so tetovaže umetniška oblika. Karkoli mislite o tetovažah in ljudeh, ki jih dobijo, morate priznati, da so umetniška oblika.

Zdaj nekateri umetniki tetoviranja dvigajo svojo umetnost na naslednjo stopnjo. Ustvarjajo slikarske tetovaže.

Tetoviranje kot umetniška oblika je v zadnjem desetletju metamorfoziralo. Ljudje še vedno vstopajo in dobijo plemenske simbole – ali celo kitajske znake, za katere mislijo, da jih razumejo. Liki in risbe iz risank bodo vedno imeli svoje mesto. Zdaj pa se nekateri pokrovitelji odločajo, da bodo s čopičem dobili barve. Nekateri na svojem telesu dobivajo mojstrovine Picaso. Tetovaže so postale slikarske.

Morda boste morali potovati na Češko, da bi dobili ta slikarstvo tetovaže.

Morda boste morali potovati na Češko, da bi dobili ta slikarstvo tetovaže.

Ondrej Konupík

Art in Tattoo Ink

Kaj naredi slikarske tetovaže drugačne?

Zdi se, da so slikarske tetovaže pobarvane na vašem telesu. V nekaterih primerih umetniki vključujejo poteze s čopičem. Amanda Wachob, umetnica s sedežem v New Yorku, svojim strankam trajno nanese barve' telesa, kot da umetnik preizkuša barve. Berlinski Peter Aurisch ustvarja možganska dela, ki mešajo vplive Paula Kleea in Picasa. Češki tetovator Ondrej Konupík, oz Ondrash, uporablja ne le poteze s kretnjami, ampak tudi brizganje črnila – he'je celo znano, da na svojih strankah ustvarja trajne grafite.

Ti ne'Za slikanje v slikarskem slogu ni treba potovati v tujino ali celo v New York. Samo vedite, po čem se slikarske tetovaže razlikujejo od standardnih sort in poiščite nadarjenega umetnika, ki je pripravljen sodelovati z vami.

  • Slikarske tetovaže niso označene s črno. Na sliki je lahko črna, vendar je opis vseh elementov v črni barvi podoben sliki pobarvanke.
  • Slikarske tetovaže imajo plasti. Senčenje je sestavni del teh tetovaž, tako kot so v umetnosti.
  • Slikarske tetovaže pogosto temeljijo na umetniških delih. Druga možnost je, da vsebujejo mešanice sloga kot v Aurischu's delo.
  • Slikarske tetovaže so izvirne. Če obstaja šablona slike, ne gre za slikarsko tetovažo.
  • Slikarske tetovaže so dražje. Ko gre za trajno črnilo, dobite tisto, za kar plačate.

Razmislite o tem, da začnete z Monetom in da vam tatoo umetnik nanese črne barve, ki na koži ustvarijo občutljivo sliko.

Razmislite o tem, da začnete z Monetom in da vam tatoo umetnik nanese črne barve, ki na koži ustvarijo občutljivo sliko.

Frank Kovalček

Kako torej ustvariti slikarsko obliko tetovaže?

Izberite umetnost, ki vam je všeč, vendar ne bodite klišejski. Vsak naredi malega angela Da Vincija – pojdi po "Leda" (Mlada ženska z razkušenimi lasmi). Ali pa izberite temo in poiščite abstraktno umetnost, ki predstavlja to temo. Obstajajo rože in obstajajo rože. Rože na sliki so slikarske, vendar preverite, kaj Amanda Wachob počne s cvetjem. Obiščite slikarskega tetovatorja in pridobite priporočila.

Bodite osebni. Ob zaključku a Rammstein Koncert v Denverju sem spoznal, da so nemški fantje pravzaprav moški srednjih let. Hudiča, über-seksi pevec je dedek. Bistvo je, da morda nikoli več ne bodo nastopili v Denverju in morda nikoli več ne bom videl njihovega sijaja v živo. To je skupina, ki jo ljubim že desetletje in pol in ki sem jo spremljala po vsej Evropi, v svojih skoraj srednjih letih (hja) izpolnila najstniške sanje. Trajno sem se pobarval iz manj plemenitih razlogov kot v spomin na svojo zbledelo mladost (ker sem se želel prvič pobarvati in si želel žive barve – ne čustvenih razlogov).

Začel sem igrati z zasnovo, ki je vključevala skupino's logotipom in besedilom iz moje najljubše pesmi, "Frühling Blutet v Parizu." Ko sem razmišljal o pesmi, sem spoznal, da so del moje mladosti leta preživela v tujini. Dve vrstici, v francoščini in nemščini, sta odkimavali v Evropo, vendar sem si želela kos Maroka. Dodajte cvet hibiskusa, ki cveti tudi v njem "zima."

Svojo željo sem objavil na Facebooku in prijatelj – slava Kastav Film Festivala – me je obrnil k slikarskim tetovažam. Ko sem dojel možnosti, sem odvrgel prvotno podobo s hibiskusom, črno obrisanim v črni barvi, in začel na novo. Ohranil sem O.'Keeffe'rdeči amarilis je skoraj eno leto osrednji del, samo zaradi očitne čutnosti. Potem, ko sem se že dogovoril, sem se vrnil v slikarski hibiskus.

Ne bojte se poseči po slikarskih zvezdah – Van Gogh's "Zvezdnata noč" bi cvetela v igli slikarskega umetnika – ker bo ta tetovaža za vedno del vašega telesa. Ne delajte kompromisov, razen če ste izbrali elemente, ki absolutno ne bodo delovali. Že pri oblikovanju izvirnika sem vedel, da bo razpad skupine'logotip s črkami bi bil težaven. Oblikujte podobo, ki resnično predstavlja nek vidik vas, na katerega se želite spomniti.

In prihranite za tetovažo. Prihranite skoraj vse ostalo, preden skoparite s tetovažo. Ta podoba bo z vami večno.

Predstavljajte si barvne vrtince vtisov a la Van Gogh's

Predstavljajte si vtise vrtincev barve a la Van Gogh's "Zvezdnata noč" se zbere, ko si narediš slikarsko tetovažo.

Wikipedija

About the author