Kako odgovoriti na neumna vprašanja o svoji tetovaži

Lynsey je v zadnjem desetletju zbral zbirko tetovaž in pirsingov. Njeni nasveti za spreminjanje telesa temeljijo na osebnih izkušnjah.

To je za vsakogar, ki želi vedeti odgovore na vsa neumna vprašanja o tetovažah, ki so si jih želeli zastaviti skozi leta.

Ja, to so neumna vprašanja. Večina teh vprašanj se lahko, ko je namenjena nekomu s tetovažami (še posebej, če ga nimate), zdi kot popustljiv ******. Ja, zmagal sem'ne povej tukaj.

Ko mi ta vprašanja postavljajo v običajnih scenarijih, poskušam ostati artikuliran, čeprav lahko'ne trdim, da imam veliko potrpljenja (razen če otroci postavljajo vprašanja, ker sprašujejo iz pristne radovednosti, ne pa zato, ker poskušajo biti nadrejeni ali obsojajoči).

Kakorkoli, preberite malo cinizma in kančka humorja, ko odgovarjam na ta vprašanja tako, kot upam, da se spomnim, ko me dejansko vprašajo.

ali boste obžalovali to, ko ste starejši, in druge smešne stvari, ki jih morate vprašati tetovirano osebo

1. Ali boste obžalovali svojo tetovažo're Starejši?

No, najprej jaz'nisem psihik, kajne? Kako lahko predvidevam, kaj bom v določeni točki v prihodnosti počutil? Ti'čudak, da sploh sprašuješ!

Drugič, poskušam nikoli ničesar obžalovati, saj to pomeni, da me je na neki točki ta stvar osrečila. Zakaj bi obžalovali nekaj, kar vas je osrečilo?

Končno lahko le ugibam, da se mi bo do upokojitve morda zelo dolgočasilo moje oblikovanje tetovaž. To pa lahko rečemo tudi o mnogih drugih delih mojega telesa. Pričakujem lahko tudi, da bom do takrat naveličana svojih rezervnih pnevmatik in gub!

Z drugimi besedami, ne živim, ko sem starejši. Sumim, da se jih bom sčasoma morda naveličal, vendar so del mene in se bodo tako sramotno starali kot jaz.

2. Kako bo izgledala ta tetovaža, ko boš're Starejši?

Absolutno grdo, to'kako je! lahko'ne povejte, kako dobro se bodo tetovaže starale, kako super bo barva zdržala desetletja ali pa se bo vse skrčilo ali raztegnilo. Lahko rečem eno stvar, vsekakor pa ne bom imela modrega izpiranja in oblekla plašča iz tvida. Še naprej ga bom zibala, tudi kot babica!

ali boste obžalovali to, ko ste starejši, in druge smešne stvari, ki jih morate vprašati tetovirano osebo

3. So vaše tetovaže boleče?

Ne, sploh ne. Je to tisto, kar želiš povedati, da greš lahko po enega?

Premisli; igle vam vlečejo skozi kožo, medtem ko vibrirajo pri visoki hitrosti. Seveda je boleče!

Vendar je bolečina znosna. Primerjal bi ga z močno opeklino zaradi trenja. Sami boste vedeli, kakšne so vaše stopnje tolerance na bolečino, zato razmislite, kako se običajno spopadate z bolečino, preden se prijavite na 3-urno sejo na črnilnem stolu.

Še nekaj, na kar bom opozoril, je, da lahko z vašo metodo tetoviranja ugotovite, kako boleče je, in lokacijo tetovaže, ki jo želite. Večino svojih tetovaž sem naredil s strojem in eno tradicionalno japonsko tetovažo, med katero sem zaspal, zato bi zagotovo rekel, da tradicionalna metoda ni'ni tako boleče.

4. Kaj menijo tvoji starši o tvojih tetovažah?

Iskreno, ne vem't skrbi je preprost odgovor.

Ne razumem'ne čutim, da potrebujem nekoga, ki bi potrdil moje življenjske odločitve tako, da jim je všeč.

Vendar pa starši še posebej podpirajo mojo navado tetoviranja. Pravzaprav mi redno kupujejo bonove za tetovaže kot rojstnodnevna in božična darila, res pa sem plačal le nekaj svojih tetovaž!

ali boste obžalovali to, ko ste starejši, in druge smešne stvari, ki jih morate vprašati tetovirano osebo

5. Aren't Prestrašil si se'Ujel bom nekaj?

Ali si? jaz'ugibam, da uporabljate javna stranišča in se redno dotikate javnih vrat, nato pa morda dvignite roko in si podrgnite oči/nos/usta. Ja, ti'Zdaj ste bolni in protitelesa v vašem telesu si močno prizadevajo, da iz tega ne bo nič. Dobrodošli v klicah. So povsod.

Resno, ko gre za tetovaže, obstaja res enostaven način, da se prepričate, da ne'ne dobite hepatitisa ali aidsa ali česar koli drugega: uporabite dostojnega tetovatorja! Salon, v katerega grem, je brezhiben- ob vstopu lahko vonjate razkužilo. Oprema je temeljito očiščena in avtoklavirana, igle pa so sveže iz paketa. Skupaj s tetovažo nimam nobenih pomislekov glede bolezni.

Če vas okužba moti pri pridobivanju črnila, naredite nekaj raziskav o salonu in umetniku, ki ga boste uporabili. Jaz ne bi'ne priporočam tetovažne zabave ali podobnih postavitev, preprosto zato, ker bi nekdo, ki bi bil pripravljen mešati tetoviranje z alkoholom v umazanem baru, lahko prehitro pustil spodrsljati drugim standardom.

6. Zakaj bi to storili svojemu telesu?

Iz istega razloga, ko si barvaš lase/si čupaš obrvi/se briješ/ličiš/greš v telovadnico, prideš tja, kjer'grem sem.

S tetovažami po mojem mnenju izgledam bolje, zato povečam samozavest. Morda vam je to čuden koncept, a verjemite mi, na svetu so čudne stvari!

7. Koliko je stalo? Malce strmo, kajne't To?

Ja, res, dobiš tisto, za kar plačaš, in tetovaže niso izjema. Morda bi za svoje črnilo veliko plačal, vendar sem lahko prepričan, da bo zdržal desetletja brez izginotja. Ena od mojih tetovaž je stara že 12 let in je še vedno temno črna!

Samo zato, ker je tvoj partner'dedek'Če si pes lahko tetovira za 40 funtov na uro, to še ne pomeni, da boste iz njega naredili dobro tetovažo. Prosim, nadaljujte in se tega naučite sami.

8. Ali te bo kdo najel s to tetovažo?

Glede na to, da sem brezposelna le 1 mesec svojega odraslega življenja, ne, zaposlitev me ne skrbi. Najboljša stvar pri mojih tetovažah je, da jih lahko pokrijem z oblačili.

Poglobljeno sem preučil, ali je dovoljeno tetoviranje na delovnem mestu, in ugotovil, da v bistvu, dokler niso žaljive ali pretirane (npr. Na obrazu/ glavi/ rokah), ne bi smelo biti težav.

Zato še enkrat prosim'ne uporabljaj tega kot izgovor, da se ne napišeš!

9. Ali to veste's trajno?

…Vzdihni, ja.

Vprašaj

Prosimo, komentirajte vsa druga vprašanja, ki so vam bila zastavljena v preteklih letih (povezana s tetovažo), na katera ste se res morali ustaviti od smeha na ves glas. Skupna raba je skrb!

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2014 Lynsey Hart

Komentarji

Lynsey Hart (avtor) iz Lanarkshira 25. julija 2019:

Živjo Peter, hvala, da si se ustavil in pustil komentar. jaz'm aherm, 30, ahermm kašelj. In sploh se ne nameravam ustaviti. Tudi jaz imam 21 vidnih piercingov in razmišljala sem, da bi jih naredila bolj profesionalne, vendar se je začela moja trmasta stran. Konec dneva je pomembno le moje mnenje o mojem telesu 🙂

Peter 25. julija 2019:

Hotel sem se samo ustaviti in se zahvaliti za ta članek. Stara sem 32 let in pred kratkim sem si naredila drugo tetovažo. Verjemite ali ne, slabše je, ko ste starejši, ker ljudje mislijo, da bi morali “vedeti bolje”. Všeč so mi tvoji odgovori, a so na mestu.

OCgirl 11. julija 2019:

Moja hči'Prijatelj si želi narediti isto tetovažo kot moja hči, a hči tako misli'čudno je. Kaj'smešen način je reči – ne

Lynsey Hart (avtor) iz Lanarkshirea 14. septembra 2018:

Živjo Destinie, jaz'nisem farmacevt, zdravnik ali kemik. Ne razumem'ne vem ničesar o posebnih izdelkih, ki zdravijo vašo tetovažo, razen tistih, ki sem jih priporočil. Žal lahko'ne bo več v pomoč.

Destinie dne 12. septembra 2018:

Pravkar sem si dobil novo tetovažo in nanjo sem nanesel vlažilno kremo z vodnim gelom Neutrogena, kar mi bo škodilo

Lynsey Hart (avtor) iz Lanarkshira 30. novembra 2016:

Tam so velike besede modrosti. Jaz sem odvisnik, žal pa me denar ovira, sicer pa jaz'd bodo pokriti. Zaenkrat imam 13 velikih, vsekakor pa imam dovolj prostora za zapolniti! Sem v fazi, ko moje roke jasno izgledajo, kot da bi šel za rokav, vendar je veliko vrzeli. Obožujem svoje tetovaže predvsem zaradi tega, kako izgledajo, in kot pravite, mi ni'ne zanima, kdo jih ne mara: P Uživajte v črnilu!

Chanel Loock dne 30. novembra 2016:

Tale objava me je nasmejala! Pred kratkim sem si prvič tetoviral 18. Moja umetnica je rekla, da je videla, da sem odvisnik. Modre besede, ker sem rezerviral naslednje 3 in sva'sem začel razpravljati o rokavu. Moj fant obožuje vse moje tetovaže in pirsinge ter moje nore barve las. Tako da iskreno ne vem'ne zanima me, kaj ljudje pravijo o mojih tetovažah. Nekateri kadijo, nekateri pijejo, nekateri uživajo droge, jaz tetoviram. To so brazgotine, ne pa gnusna sprememba. Prikazuje, kaj čutite v notranjosti. Ti'imaš dobesedno srce. Zato zajebavajte vse tiste, ki sodite. Mi ne't skrbi

Lynsey Hart (avtor) iz Lanarkshirea 1. avgusta 2016:

Hej Mollyruth, hvala, da si se ustavil in pustil komentar. jaz'presenečen sem, da ljudje še vedno čutijo potrebo, da jih vprašajo !!! Vem, da je za nekatere morda začetek pogovora, vendar nihče ne bo prišel tako daleč, da bi postavljal tako pogosta vprašanja, na katera vedno odgovorimo z zavijanjem oči! In točno !!! Če vam tega pri 80 letih ni treba videti golega, zakaj bi vas potem skrbelo! hahaha

Mollyruth 26. julija 2016:

Všeč mi je ta članek !! Vaši odgovori so točno to, kar rečem, ko mi zastavijo ta vprašanja! Konec dneva je'ni njihovo telo, zakaj bi jih potem to motilo!

Lynsey Hart (avtor) iz Lanarkshirea 7. junija 2015:

To'super ideja 🙂 in jaz'prepričan sem, da bo to za vedno dragoceno 🙂

sivka Ljubezen s Filipinov 7. junija 2015:

Imel bom simbol neskončnosti z našimi imeni in datumom poroke…

Lynsey Hart (avtor) iz Lanarkshirea 7. junija 2015:

Vauuu! To'sladek čas je, da se napišete! Kaj boste imeli? Želim si podvezice iz svetlo modrega črnila in tudi poročni prstan, če se kdaj poročim! super točka, tetovaže, ki so dobro premišljene, namesto da bi bile le narejene, ker so'so v trendu in nikoli ne bodo obžalovali!

sivka Ljubezen 6. junija 2015 s Filipinov:

moj zaročenec' ima kar nekaj tega … toda prvič, ko sem ga srečal, me nikoli ni skrbelo … zame je pomembna osebnost osebe, ali je narisana ali ne … samo da veš, da sem. tetoviraj se tudi ti po naši poroki … mislim, da nikoli ne boš obžaloval tetovaže, ki jo imaš, ima zate pomen .. moj moški jo ima na hrbtu v rokah kot poklon očetu..

Lynsey Hart (avtor) iz Lanarkshirea 18. oktobra 2014:

Hvala za vaše komentarje in vpoglede fpherj48! Mislim, da je s telesnimi spremembami mogoče pretiravati- to je ponavadi simptom telesne dismorfije ali kaj podobnega, toda jaz tako vidim, če te osrečuje, potem'je v redu!

Všeč mi je, da imaš tetovažo! Imam sosedo, ki ni živela'prve tetovaže si dejansko ne moreš privoščiti do svojega 50. rojstnega dne! Mislil sem, da je to neverjetno. Zdaj ima zadnji del! To'tako je kul!

In glede radovednosti imaš prav. Z radovednostjo se lahko spopadem … Toda čist prezir/ gnus, skrit pod vprašanjem, običajno velja za večino!

Suzie iz Carson Cityja 17. oktobra 2014:

Zagotovo imate nekaj zanimivih in realnih povratnih vprašanj, ki jih ljudje lahko zastavijo. Osebno se mi zdi'Precej nesramno je postavljati vprašanja ali dajati nepotrebne komentarje o nečem, kar imate opraviti z osebo'videz, moda ali izbira na sliki.

Zastaviti vprašanje na podlagi zanimanja za nekaj je eno, vendar se ljudje večinoma trudijo le za pasivno-agresivno žalitev.

Vsakemu svoje. jaz'sem odlična babica, zato verjemite, ko vam povem, da se nekateri praktično onesvestijo, če na levo ramo nosim nekaj, kar razkrije mojo preprosto (lepo) tetovažo. To'je edini, ki ga imam in to'tam je že leta. Všeč mi je. jaz'sem zelo konservativna ženska, zato mislim, da to šokira ljudi, ko to prvič vidijo.

Moram pa dodati … da res ne maram PREPREKO narejenih tetovaž in piercingov. Prav žalostno mi je, ko vidim, kako nekateri ljudje popačijo svoje telo in/ali obraze.

To je nekaj, kar bi bilo treba narediti okusno ……. Odlično središče! .. Gor+++

About the author