Kako pripraviti tetovažo: ideje, fotografije in navdih

Imam veliko izkušenj pri negi svojih tetovaž – najprej jih pozdravim, nato pa, da bodo videti dobro.

Tetovaža s prstnimi brki - klasika

Tetovaža s prstnimi brki – klasika

Kako pripraviti tetovažo

Obožujem tetovaže – tako zase kot na drugih. Poskušam dobiti vsaj enega na leto kot del svojega načrta “načrta življenja”. Letos sem se namesto svojega običajnega pohoda odpravila v salon za tetovaže, in se odločila, da priredim zabavo tetoviranja in povabim prijatelje in družino, da se pridružijo prazniku. Zamajalo se je!

Resno, če ste navdušenec nad črnilom s tatoo umetnikom na svojem mestu, je to precej blizu nirvane. Ob tem je bilo veliko več dela in časa, kot sem mislil, da bo. Zdaj jaz'rada bi povedala, kar sem se naučila, za vse druge, ki razmišljajo o tem, da bi organizirali svojo tetovažo. Sledite spodnjim korakom in vaš črnilni udarec bo zagotovo zabaven (in boleč) uspeh.

1. Poiščite tetovatorja

To je očitno, ni pa lahko. Zavedam se, da nimajo vsi sreče, da bi njihov najljubši umetnik tetovaže živel na cesti od njih. Morali boste najti nekoga, ki je pripravljen spakirati svojo opremo in v vašem domu postaviti trgovino. Vaba dolge vrste plačilnih strank je lahko dovolj, še posebej, če so nove na tem območju in želijo zgraditi bazo strank.

Kot vedno temeljito preverite svojega umetnika. Pridobite reference in jih dejansko pokličite ter si oglejte delo, ki so ga opravili. Če umetnik nima avtoklava, se jim ne približujte.

2. Naredite in pošljite vabila

Zdaj začnite sestavljati seznam gostov. Povabite na tone ljudi. Svoj dogodek sem objavil na Facebooku, saj sem vedel, da se bo vsaj polovica potrjenih gostov umaknila. Toliko ljudi je všeč ideja o tetoviranju, toda ko pride do pritiska, razen če so že natisnjeni, se zdi ideja, da bi nekomu plačali, da jim vtakne iglo, pomislila.

Prva tetovaža mojega prijatelja je bila poklon njegovi hčerki. Ne pojdite nič več kot to na tetovaži.

Moj prijatelj'Prva tetovaža je bila poklon njegovi hčerki. Don'Ne bo nič več kot to na tetovaži.

C. Taylor

3. Naj gostje pošljejo želene modele

Prepričajte se, da ljudje natančno vedo, kaj si želijo, in jih spodbudite, naj bodo majhni. To ni čas, da dokončate ta zadnji del ali si na rit zadanete celotno zasedbo Zvezdnih stez. Deluje nekaj, kar ni večje od teniške žogice. Potem, če je mogoče, modele predhodno predajte umetniku, da jih lahko šablonizira in jih je dobro odpraviti pred prihodom ljudi.

4. Plačajte svojemu umetniku varščino

Vaš umetnik bo morda zahteval depozit, preden se zaveže na zabavo. Čas izven trgovine pomeni izgubljen dohodek, zato depozit zagotavlja, da ste resni in deluje kot varnostna mreža, če imate veliko neprijav. Ali ste se odločili, da boste od gostov zbrali vloge ali denar namenili sami, je odvisno od vas.

5. Nastavite okvirni urnik

Vem, da zabava in urnik ne spadata v isti stavek, vendar se morata, ko imate v hiši na tone ljudi, ki se želijo tetovirati. Naj vsi ne pridejo naenkrat in po možnosti ljudem povejte, kdaj bodo šli pod iglo. Prepričajte se, da ne jamčite za točen čas. Tetoviranje je umetnost in ne sledi vedno uri.

Nekdo si je na moji zabavi naredil prvo tetovažo.

Nekdo si je na moji zabavi naredil prvo tetovažo.

C. Taylor

6. Postavite svoj domači salon za tetoviranje

Prepričajte se, da lahko tetoviranju posvetite celotno sobo z vrati in veliko vtičnicami za svetlobo in elektriko. Nekateri bodo želeli zasebnost, drugi pa bodo zadovoljni z občinstvom, zato imejte nekaj dodatnih stolov. V improviziranem salonu za tetoviranje smo imeli na voljo televizijo in glasbo, kar se je zdelo tudi cenjeno.

7. Bodite pripravljeni

Morda bi bilo dobro, če bi imeli pri roki kakšno zdravilo proti bolečinam, led in mazilo. Nekaj ​​soka in ena ali dve vrečki morda ne bi bila slaba ideja. Vsaj ena oseba je postala nekoliko zelena in grozila, da se bo onesvestila v prvih nekaj minutah tetoviranja. Ne škodi biti pripravljen.

8. Načrt za odmore

Umetnost tetoviranja je fizično zelo zahtevna. Bodite pripravljeni, da svojemu umetniku privoščite toliko odmorov, kolikor jih potrebuje, in imejte pri roki hrano in pijačo, da ohranite raven energije. Želite, da svoje delo opravljajo najbolje in ohranjajo dostojen tempo.

9. Naredite načrt alkohola

To je zabava, zato se lahko ljudje vpijejo. V nobenem primeru pa si pijan ne sme narediti tetovaže. V nobenem primeru ne smete tetovirati osebe, ki ima v telesu alkohol. To ni bilo vprašanje za moje zbiranje. Če menite, da je to za vas, razmislite o zabavi brez alkohola.

Dogovoril sem se, da bom dobil grozoto, ki je nastala na mojem komolcu, in to moram storiti v udobju svojega doma.

Dogovoril sem se, da bom dobil grozoto, ki je nastala na mojem komolcu, in to moram storiti v udobju svojega doma.

C. Taylor

10. Vprašajte o skupinskem popustu

Nekateri umetniki so pripravljeni skleniti pogodbo, ki vam prinaša toliko dela. Dogovorite se vnaprej in bodite odkriti, da ne bo presenečenj.

To je družinska tetovaža - predstavlja kanadsko in britansko dediščino.

To je družinska tetovaža – predstavlja kanadsko in britansko dediščino.

C. Taylor

11. Lepo se imejte!

Biti z nekom, ko se tetovira, je lahko odlična izkušnja. Prišla je družina, ki si je vse naredila isto tetovažo – kako'a je to za nepozabno? Prav tako vam lahko pusti nekaj zelo smešnih zgodb – moj mož in njegov prijatelj sta se skoraj pogovarjala, da bi si na zadnjici privoščila enake tetovaže kamele. Na srečo niso't.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Komentarji

njegova žena86 24. februarja 2015:

Resnično želim imeti zabavo tetovaž za svojih 29 dni … ne vem'nimam tetovaž, ampak moj mož jih ima

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 19. novembra 2013:

Tattoolady, zelo cenim tvoje komentarje. Kaj ti'Ponovno opisujemo zvoke precej strašljivo in je vreden delitve. Upam, da si bodo ljudje vzeli čas za branje vaših komentarjev in izbrali samo profesionalne umetnike za tetoviranje, povezane s trgovino s standardno opremo in sterilnimi praksami, da jih tetovirajo na zabavi za tetoviranje.

Tetovaža dne 15. novembra 2013:

Živjo, po nesreči sem naletel na ta članek, ko sem poskušal najti vir vseh okuženih tetovaž v svojem mestu. V trgovino prihaja veliko ljudi, da si popravijo tetovaže na tetovažah. Včasih lahko'Ne dotikajte se jih, ker so še vedno preveč brazgotinjeni ali okuženi, da bi se jim lahko približali z iglo. Spreminjamo tudi naše obrazce za objavo, vključno z 'ali ste bili v zadnjih 12 mesecih tetovirani zunaj licenciranega studia.' – ker je tveganje, da se okužite s krvjo, veliko večje, če vas tetovira neprofesionalec. Razmišljamo o tem, da bi zavrnili delo pri ljudeh, ki označijo to polje, preprosto zato, ker smo bolj ogroženi zaradi hepatitisa, pa tudi zaradi pravnih dejanj, če lahko oseba't ugotoviti, kje so okužili okužbo. Vedno bodo tožili zavarovanca in ne 'prijatelj prijatelja,' ki je pri eBayu pobral komplet za tetoviranje. Velika večina ljudi, ki so 'mobilni tetovatorji,' samo tetovaža pri ljudeh'doma, ker lahko'ne dobiš službe v zakoniti trgovini. Upoštevajte to pri izbiri osebe, ki vas trajno označuje, in ki skrbi za higieno in postopke navzkrižne kontaminacije v vašem domu. Bodite varni x

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 11. februarja 2013:

Živjo MK, hvala za branje in komentar. To je zelo zabavno, tako da ga naredim za vsakoletni dogodek. Hvala za glasovanje!

Saša Kim 3. februarja 2013:

To zveni kot res zabavna zabava ^ _ ^ Veliko dobrih nasvetov in dobrih točk, ki jih je treba upoštevati. Glasovanje navzgor in super!

Anonimno 5. decembra 2012:

Najlepša hvala res sem bila zgrožena!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 02. decembra 2012:

Kakšna odlična ideja! Vsekakor bi dal polisporin, losjon brez skripta, kremo za sončenje, ibuprofin in nekaj zabavnih začasnih tetovaž. Lep b-dan!

Anonimno 2. decembra 2012:

Pozdravljeni, imam rojstnodnevno zabavo za moj rojstni dan, vendar sem to želel narediti "dobre torbe" imate kakšno idejo, kaj bi dali vanje??

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 5. novembra 2012:

Hvala manthy, super čas je. Načrtujte letno. Enega bi morali načrtovati za novince, kot ste sami.

Mark iz Alabame, ZDA, 2. novembra 2012:

Slišim, zabavna zabava se mi zdi zelo zabavna, don'pozabil mi je poslati povabila, jaz'sem devica

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 04. maja 2012:

Tammy, najlepša hvala za del, zelo cenjena.

Kelley, ti'res je res zabavno biti z nekom, ko si tetovira. Nekaj ​​o tem, da vidiš svoje prijatelje, ki se poskušajo pretvarjati, da ni tako'ne boli…

kelleyward 4. maja 2012:

Kako zanimiva ideja za zabavo. Strinjam se, da alkohol ne bi smel biti vpleten. Videla sem, kako se je moj sostanovalec na fakulteti tetoviral in to je bila odlična izkušnja! Pazi, Kelley

Tammy iz Severne Karoline 4. maja 2012:

Kako zabavna ideja. Sem edini v svoji družini, ki ni tetoviran. Cool pesto!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 20. aprila 2012:

Hvala Jill, bilo je zelo zabavno in zagotovo bom preveril fanta za tetovaže.

Jill vseh trgovanj 20. aprila 2012 s Filipinov:

jaz'res nisem oseba za tetoviranje, vendar imam prijatelje, ki imajo čudovite tetovaže in z veseljem sem prebral vaše središče! Sliši se zabavno!

Tu je tudi odličen huber, Tattoo guy, ki se resnično ukvarja s tetovažami! Mogoče bi ga morali preveriti.

Glasovano in smešno!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 16. aprila 2012:

Bilo je zabavno in zelo sem vesel, da jim to ni uspelo'v to se ne pogovarjajte.

deannachase iz Bowling Green Ohio 14. aprila 2012:

Sliši se zabavno in čestitke, da vaš mož NE tetovira rit

About the author