Kako si narediti tetovažo, ki je ne boste obžalovali

Anna je pisateljica, ki nosi številne druge klobuke in ima bogate izkušnje, iz katerih črpa, včasih smešne, včasih resne.

Veš, da si ga želiš, a si pripravljen?

To'to je vse, o čemer ste razmišljali. O tem ste govorili že leta in resnično si želite narediti tetovažo. Sami ste si rekli, da ga boste nekoč dobili. Morda ti'Obiskal sem tetovažo na ulici in razmišljal, da bi kaj dobil, a nikoli nisem imel denarja in nisem bil prepričan, kaj hočem.

Preden odložite 100 USD ali več na zelo trajno umetnino, se ustavite in malo premislite. Če si premislite, je zmagalo't sperite. Ti lahko'ne pojdi nazaj v tetovažo in reci, "Oprosti, ne razumem'nočem več. Ali ga lahko snamete?" Za tetovaže ni politike vračanja!

Tetovaže so boleče, vendar je postopek odstranjevanja veliko slabši, zato najprej razmislite o tem. Obstaja nekaj stvari, ki jih želite narediti, in nekaj, čemur se želite izogniti'res razmislite o tetoviranju.

Dos in Don'Tattoo

Ste res zavezani, da boste naredili nekaj črnila? Dobro zate! Imam dve tetovaži in oboje imam rada! Če pa želite na koncu narediti tetovažo, si jo'Ljubil bom v prihodnjih letih, nekaj stvari morate narediti, preden se napišete.

Naredite svojo raziskavo.

Morate najti ugledno trgovino, ki opravlja kakovostno delo. Trgovina na ulici je morda blizu, če pa vstopite in izgleda kot prejšnja slika za oglas Terminex, boste morda želeli poiskati drugje. Pogovorite se z ljudmi, ki jih poznate, ki so že nanesli črnilo. Vprašajte jih o njihovih izkušnjah, dobrih in slabih. Ljudje, ki imajo več tetovaž, imajo običajno osebo, h kateri gredo posebej, in tam'ponavadi dober razlog. Oglejte si spletna mesta za umetnike. Veliko tatoo umetnikov ima strani na priljubljenih družabnih omrežjih, kjer lahko preverite njihovo delo, postavite vprašanja, dobite povratne informacije od strank in občutite, za kakšen slog so specializirani..

Pomislite, kaj želite.

Razmislite o tem dolgo in naporno, nato pa razmislite še o tem. Želite tetovažo, ki vam bo še vedno všeč čez 10, 20 ali 40 let. Poiščite nekaj, za kar veste, da ste zmagali'Nekaj ​​let pozneje ne bom sovražil. Poiščite slike na spletu ali v knjigah v trgovinah s tetovažami, da dobite predstavo o tem, kaj želite. Če vam je všeč barvanje v enem, vendar je slog malo drugačen ali črke niso v pisavi, ki vam je všeč, si to zapišite. Dober umetnik bo delal z vami in če jim dobro predstavite, kaj iščete, vam lahko na splošno kaj narišejo in skupaj z vami delajo na drobnejših podrobnostih.

Poslušajte izvajalca.

Če so usposobljeni, izkušeni in pošteni, vam bodo lahko dali vpogled in nasvete. Predlagajo lahko spremembe v podrobnostih in velikostih ter vas obvestijo, ali bo vaša predlagana lokacija še posebej boleča. Veliko vedo, kaj počnejo. Lahko vam bodo povedali, ali je umetnost, ki jo želite na podlakti, prevelika za prostor in predlagali, da jo pomanjšate.

Imel sem risbo, kaj želim za zadnjo tetovažo, in oseba, ki jo je naredila, je to risbo vzela in jo naredila toliko boljšo. Poslušal je moje zamisli in jih naredil večjih, kot sem si kdajkoli predstavljal. Zaupajte svojemu tattoo umetniku, a zaupajte tudi svojemu črevesju. Če ne'nekaj ti ni všeč, bodi iskren in nekaj povej.

Don'ne dobiš pomembnega drugega'ime tetovirano na tvojem telesu.

Ni zagotovila, da boste s to osebo za vedno, zato je malo težje razložiti po poti. To preprosto ni dobra ideja in nekateri tetovatorji so zmagali'niti ne stori. Družinski člani so druga zgodba. Če želite dobiti hčerko'ime ali portret vašega očeta, tetoviranega na telesu, to'je v redu Ampak nikoli ne imej dekleta/fanta'ime. Enako velja, če ste v skupini. Ta skupina se lahko nekoč razpade in na vse to vas bo ves čas spominjal, tako dobro kot slabo.

Don'ne tetoviraj se, ko si pijan.

Narediti tetovažo g. ste pijani iz drugih razlogov.

Alkohol razredči vašo kri, kar lahko poslabša krvavitev in poveča verjetnost, da se boste pregreli in omedleli. Telesna temperatura se dvigne, ko ste pod stresom in kot odziv na bolečino. Alkohol le okrepi učinke. Ne, alkohol ne dvigne telesne temperature, vendar vam daje občutek topleje in lahko povzroči omotico. Ugledni tetovatorji ne bodo delali na vas, če ste pijani.

Moje tetovaže

Moje izkušnje

Mislil sem, da bom delil svoje izkušnje, da bi vam predstavil, s čim se ukvarjam. Imam le nekaj tetovaž, vendar je bila vsaka izkušnja edinstvena. Spodaj sem priložil slike svojih tetovaž in nekaj drugih umetnin mojega najljubšega tetovatorja.

Moja prva tetovaža

Moja prva tetovaža je bila darilo za rojstni dan. Mesec dni sem bil na obisku pri mami. Ona, moja sestra in moj očim sta v trgovini, ki sem jo obiskala, dobila črnilo. Vsem je bil všeč končni rezultat, toda v procesu so se njihove izkušnje razlikovale. Moja sestra si je že naredila več tetovaž in rekla je, da je neboleča in ni'ne traja zelo dolgo. Moja mama si je nekaj let prej naredila eno tetovažo, vendar je bila ta nekoliko večja od njenega prejšnjega dela in rekla je, da je bila nekoliko bolj boleča. Moj očim se še nikoli ni tetoviral in rekel je, da me je kar precej bolelo. Vsak se drugače odziva na bolečino in nihče ne bo doživel istega.

Ko je moja sestra umrla, smo se vsi odločili, da si v spomin naredimo tetovaže. Moja sestra je ljubila pingvine in je bila velika oboževalka junaka risanke Chilly Willy. Odločil sem se, da si v spomin vzamem tetovažo Chilly Willy. Stroški so bili približno povprečni (okoli 125 USD) in trajali so približno eno uro. To tetovažo imam na zadnji strani leve rame. Sprva me je rahlo bolelo, potem pa se mi je zdelo, da me nekdo res dobro praska po hrbtu. Pravzaprav se je počutil zelo dobro. Vem, da se to morda sliši čudno. Edino, kar je bolelo, je bilo senčenje, ki ga je naredil na koncu. To je bilo malo boleče. Na splošno je bila to dobra izkušnja za mojo prvo tetovažo.

Moja druga tetovaža

Moja druga tetovaža je zelo drugačna zgodba. Tole sem dobil pred nekaj leti. Moj prijatelj ima trgovino s tetovažami v Novi Mehiki. Odlično dela in v preteklosti je naredil nekaj tetovaž drugim mojim prijateljem. Povedala sem mu o tetovaži, ki jo želim narediti naslednjo, in rekel je, da to želi narediti. To je bilo zame nekaj posebnega in zato je to hotel narediti zame.

To je spominska tetovaža za mojega sina, ki je umrl. To je tudi za mojega dedka, ki je umrl za rakom, ko sem bil v srednji šoli, in v zadnjem času za strica, ki je umrl zaradi srčnega napada. Vsi so imeli isto ime in priimek, zato sem šel z začetnicami J. B. Upam, da bom nekoč dodal tetovažo, tako da bodo vsi, ki jo bodo videli, poznali tri velike ljudi, ki jim je v čast. Seveda to pomeni potovanje v Novo Mehiko.

Nikoli mi ni dal priložnosti narediti te tetovaže, medtem ko sem živel na jugozahodu. Nato sem se odločil, da grem dol k Yumi k prijateljem, in ko je izvedel, da prihajam, je odletel tudi on. Res mi je hotel dati to tetovažo. S seboj je prinesel vso svojo opremo, zato sem mu pokazala nekaj slik, on pa mi je narisal zelo lepo tetovažo. Velikost je prilagodil tistemu, kar bi bilo najboljše. To sem dobil sredi hrbta, med lopaticami.

Tatoo je naredil prav pri mojem prijatelju's kuhinjo. Vse je bilo narejeno zelo profesionalno: rokavice, nove igle, sterilizacija vsega, vseh devet metrov. Bilo pa je mučno boleče. Veliko, velikokrat sem ga ustavil, ker se je moj hrbet hotel samo krčiti od pritiska in bolečine. Jokala sem, kričala in delovala sem kot deklica. Prijatelj mi je dal nekaj zdravil proti bolečinam brez recepta in pijačo. Ja, v njem je bil alkohol. Vem, kaj sem rekel o tem, da se ne pijate, medtem ko ste pijani. Nisem bil't pijan.

Trajalo je skoraj tri ure, ker sem ga ves čas ustavil, da sem se lahko spopadla z bolečino. Rekel bi mu, naj se ustavi, nekajkrat vdihne, nato pa bo nadaljeval. Končni rezultat je bil bolj neverjeten, kot sem si lahko upal, in vreden je bil vsake bolečine in krika. To se morda sliši kot veliko mučno mučenje za nekaj, kar lahko'sploh nisem videl, vendar je bilo vredno. Morda se vsem ne zdi tako.

Moje tetovaže na splošno

Obožujem obe zgoraj omenjeni tetovaži. Pomenijo mi veliko. Tudi vaše tetovaže bi vam morale veliko pomeniti. Navsezadnje bodo z vami zelo dolgo. Če ste dosegli nekaj, na kar ste resnično ponosni, in želite to spoštovati ali želite počastiti nekoga, ki je v vašem življenju naredil resnično spremembo, je tetovaža odličen način za to. Prepričajte se, da vam bo še vedno všeč, ko boste stari in nagubani. To'nikoli ni zabavno, ko pridejo tvoji vnuki k tebi in te vprašajo, zakaj imaš na roki tetoviran list in moraš izmisliti laž, da skriješ dejstvo, da si 70-letna babica z loncem tetoviran list na telesu.

Druge tetovaže Chris Partain

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2008 Anna Marie Bowman

Komentarji

Anna Marie Bowman (avtor) iz Floride 31. avgusta 2010:

tattoodesigns-Lepo, da vam je bilo všeč !!! Nisem prepričan, če bi imel še kaj povedati na to temo, ampak, kdo ve…

tetovažeoblikovanje69 iz Illinoisa 31. avgusta 2010:

Odlično vozlišče vklopljeno "tetovaže"! Zelo sem užival v materialu. Nadaljujte tako!

Anna Marie Bowman (avtor) 1. julija 2009 s Floride:

Bard– Odklopi !!! Z veseljem spodbujam talente nekaterih zelo priljubljenih umetnikov!!

Amanda- arena za tetovaže't za vsakogar. Vesel sem, da se vam je to zdelo zanimivo!!

Amanda Severn iz Združenega kraljestva 30. junija 2009:

Tetovaže niso moja stvar, ampak jaz'v okolici sem videl nekaj zanimivih. Lahko so lepe, lahko pa izgledajo tudi kot grafiti'niso pravilno premišljeni. To je zanimivo središče, tudi za oboževalce, kot sem jaz!

Steve Andrews iz Lizbone na Portugalskem 30. junija 2009:

Našel sem vaše središče, ker sem prijatelj tetovatorja Animal, čigar ime dobi vtičnik tukaj! Zelo bi bil vesel, če bi njegovo ime prišlo takole!

Anna Marie Bowman (avtor) iz Floride 21. maja 2009:

Lgali- Najlepša hvala !! To je eno mojih najljubših vozlišč!

Lgali 21. maja 2009:

Odlično središče zelo zanimiva tema

Anna Marie Bowman (avtor) iz Floride 21. maja 2009:

freeloader80– Hvala! Prav zanimivo je.

freeloader80 21. maja 2009:

odličen youtube video.

Anna Marie Bowman (avtor) 3. maja 2009 s Floride:

trooper22– Tvoj dedek je pameten človek !! Zmanjševanje identifikacijskih dejavnikov na minimum je odličen nasvet za tiste, ki ga bodo potrebovali. Najlepša hvala!!

trooper22 iz Chicaga 3. maja 2009:

Moj dedek je nekoč rekel; "Nikoli si ne naredite tetovaže, kjer jo ljudje vidijo, in ne poskušajte dobiti nepozabnih brazgotin. Če iz kakršnega koli razloga zaidete v težave, bodo ljudje rekli, da je imel to tetovažo ali tisto brazgotino." Pritegniti se v težave zame ni problem, toda imeti moteč pečat. Če se boste tetovirali, si priskrbite nekaj, kar vam nekaj pomeni, in postavite tam, kjer jo bodo videli le tisti, ki vas zanimajo.

Super post)

Anna Marie Bowman (avtor) z Floride 21. aprila 2009:

jdmanuk– Nikoli nisem videl mr. Tudi tetovaža krompirjeve glave. Video je precej smešen. Sprašujete se o nekaterih ljudeh tam zunaj.

jdmanuk iz Velike Britanije 20. aprila 2009:

Res dober nasvet – preveč ljudi hiti in potem obžaluje. jaz'Nikoli nisem osebno videl tetovaže gospoda krompirjeve glave, vendar video dokazuje, da takšni ljudje obstajajo…

Anna Marie Bowman (avtor) 10. aprila 2009 s Floride:

e cigareta- upam, da bodo vaši hčerki informacije koristne. Ugibam, da če ima tako dolgo načrtovanje, ima precej dobro predstavo o tem, kaj hoče, zato upajmo, da ji bo čez nekaj let še vedno všeč!!

e cigareta dne 10. aprila 2009:

Odlično središče. Moja hči je že leta načrtovala svojo tetovažo in samo čakala na svoj 18. rojstni dan. jaz'to vozlišče ji posredujem. Hvala!

Anna Marie Bowman (avtor) iz Floride 26. marca 2009:

relawshe– Hvala! To bom preveril !! Pred nekaj leti sem si prebodel jezik in če bi vedel, kako boleče bi bilo, ga morda nikoli ne bi dobil.

Rachel L. iz Seattla, WA, 26. marca 2009:

Hvala za članek o tetoviranju! Imam veliko cvetlico s krščansko ribo na spodnjem delu hrbta in obožujem jo! Ta članek mi je bil zelo všeč in bil je poln zelo pomembnih nasvetov & nasveti. Imam podoben članek o nasvetih za prebadanje telesa (imam popek & preboden nos) tukaj: https://hubpages.com/hub/Surviving-a-Body-Piercing

Hvala za vozlišče! To je zelo pomemben, stalen dodatek k telesu, ki zahteva veliko razmišljanja, preden to storite. Hvala!

Anna Marie Bowman (avtor) iz Floride 13. marca 2009:

Srečno in utrujeno !!! Pridem domov, imam malo časa, da pojem in se igram na računalniku ali nadoknadim kakšen televizor (hvala bogu za DVR !!!), nato pa se odpravim spat. Hvala vam!! Spet sem razmišljal, da bi ga spremenil, vendar ga bom morda za nekaj časa pustil pri miru!

blondinka iz Avstralije, 13. marca 2009:

Bravo zate, Anna, dokler si srečna, to je vse, kar je pomembno. Všeč mi je tudi tvoja nova slika na zaslonu, palec za ta en lol. 🙂

Anna Marie Bowman (avtor) iz Floride 13. marca 2009:

BP- hvala ti !! Vesel sem, da vam je všeč vaša tetovaža! Bil sem v bližini, ne veliko za računalnikom! Delo gre dobro! Delo v bolnišnici in morda začetek šole!

blondinka iz Avstralije, 13. marca 2009:

Omg Gwendymom, moj rokoborčevski prijatelj'ne izgledam dovolj staro, da bi bil star 18 let.Wow.Vaše sem videl tudi tvojo rit na CW strani in sedi kot sladek kip svobode. Ni čudno, da se vrstijo lol

blondinka iz Avstralije, 13. marca 2009:

Všeč so mi tvoje tetovaže. Na boku imam malo vrtnico, je pa majhna, ampak mi je všeč. Spraševal sem se, kje ste in vas pogrešali. Kako poteka delo?. Kaj počnete Anna? 🙂

Anna Marie Bowman (avtor) 10. oktobra 2008 s Floride:

Hvala, Ananta! Poskušal sem pisati leposlovje, vendar pridem do določene točke in se posuši. Ne razumem'ne vem zakaj. O, hvala za komentar o avatarju, vendar mislim, da ga bom zdaj spremenil! LOL

gwendy- Hvala !! Upam, da je vaša hči zelo zadovoljna s svojo tetovažo, ne le danes, ampak čez dvajset let, dvajset let za tem itd. nisem'Ne začni tako majhno, saj večina deklet za prvo tetovažo dobi nekaj zelo majhnega, običajno malo večje od srebrnega dolarja. Obožujem oboje in vesel sem, da sem to preživel.

gwendymom iz Oklahome, 9. oktobra 2008:

Vesel sem, da ste to napisali. Želim si, da bi to lahko pokazal svoji 18 -letni hčerki, preden si je tetovirala. Verjamem pa, da je s tem zadovoljna, le želel bi si, da bi za začetek dobila kaj manjšega.

Ananta65 9. oktobra 2008:

Tudi vaše pisanje je dobro, Anna Marie. In mislim, da imaš čudovit avatar! 🙂

Anna Marie Bowman (avtor) z Floride, 9. oktobra 2008:

no, počutim se malo bolje. Vesel sem, da zdravilo pomaga !! Mimogrede, ti si odličen pisatelj !!! To sem moral samo postaviti, da bodo vsi drugi vedeli!

Ananta65 9. oktobra 2008:

* lol* jaz'še vedno ga načrtujem, morda to'je tolažilna misel?

Poleg tega imam zdaj s prilagojenimi zdravili in vsemi stvarmi pod nadzorom. No, največkrat to počnem;)

Anna Marie Bowman (avtor) z Floride, 9. oktobra 2008:

Hvala, Ananta, toda ko sem prebrala vaše kratke zgodbe, me je malo strah in se sprašujem, ali so te tetovaže tako dobra ideja. 😉

Ananta65 9. oktobra 2008:

Dober nasvet, Anna Marie!

Anna Marie Bowman (avtor) iz Floride 29. septembra 2008:

agvulpes- Hvala za pohvale! Bolečina je lahko huda, odvisno od tega, kje si narediš tetovažo, nikakor pa nisi strahopetec, ker tega nisi naredil !! Lahko boli, in poznam nekaj ljudi, ki imajo fobijo glede igel.

vroče dorkage- vsakemu svoje, kajne? Všeč mi je umetnost in všeč so mi tetovaže, ker so zelo pomembne. Všeč mi je tudi koža v barvi kože, vendar je moja preveč bleda.

vroča dorkaža iz Oregona v ZDA 29. septembra 2008:

Če bi se kdaj tetoviral, bi bil to pingvin Tux, pa še mali. Ampak verjetno sem zmagal't.

Všeč mi je, da je koža, no, y'veš, barva kože. Hvala za deljenje.

Peter iz Avstralije 18. septembra 2008:

G'dan Anne Marie,

Cobber res ljubim te "Chilly Willy" (sliši se smešno, če to poveš na glas).

jaz'Pogosto sem razmišljal, da bi si tetoviral, a sem pobožen strahopetec, in se zgrozil ob misli na bolečino, ki je bila izrecno izrečena "NAH".

Dober podatek za vse, ki razmišljate o tem.

Anna Marie Bowman (avtor) 17. septembra 2008 s Floride:

Hvala in ti'dobrodošel, Ryan!

Ryan Hupfer iz San Francisca, Kalifornija, 17. septembra 2008:

p.s obožujem slike!

Ryan Hupfer iz San Francisca, Kalifornija, 17. septembra 2008:

Hvala za odličen odgovor na zahtevo!

Cindy Lawson iz Guernseyja (Kanalski otoki) 17. septembra 2008:

Odlične stvari, zdaj imam tri in moj dober prijatelj tetovator mi jih naredi doma, ko se dobiva. Prvič sem to naredil na drugem mestu v Londonu, vendar mi je od takrat to polepšal. Oba moja druga je naredil doma in jih naredil briljantno. Navdihnili ste me, da napišem svoje središče o tetovažah, ki jih je naredil zame, saj jih nikoli nisem obžaloval in jih imam rad še danes.

About the author