Kako zmanjšati in preprečiti brazgotinjenje tetovaže z alojo vero

Whitney je strokovnjakinja za pirsinge in tetovaže z izkušnjami v svetu telesnih sprememb.

Ali je varno uporabljati aloe vero za zdravljenje brazgotin na tetovažah?

Ali je varno uporabljati aloe vero za zdravljenje brazgotin na tetovažah?

Canva

Tattoo Scarring

Ko si naredite tetovažo, se želite prepričati, da vaš umetnik resnično ve, kaj je'počne. Če tega ne stori't, morda boste na koncu dobili tetovažo z brazgotinami, brazgotine pa lahko ostanejo vse življenje.

Kaj povzroča brazgotinjenje?

Brazgotinjenje se zgodi, ko se umetnik tetovaže preobremeni ali pregloboko z iglo (eden od razlogov, zakaj je izkušen umetnik nujen). Včasih ni't umetnik'kriv pa je. Brazgotinjenje se lahko pojavi na občutljivi koži, ki se počasi zdravi in ​​je na splošno bolj nagnjena k brazgotinam.

Tako lahko brazgotine povzročijo številne stvari, od nepravilne nege po občutljivi koži. Pri večini ljudi se brazgotine ne pojavijo, če pa umetniki tetoviranja gredo preveč globoko z iglo ali preveč trdijo kožo, lahko nastanejo brazgotine.

Kako izgleda brazgotina za tetovažo?

Na splošno lahko'ne povej'je tam, razen če se je ne dotaknete. S konicami prstov boste povsod, kjer je igla pregloboko, našli dvignjeno kožno tkivo. Včasih, če je brazgotina dovolj slaba, lahko izkrivi tetovažo in črnilo. jaz'Videli smo celo brazgotine, zaradi katerih temnejše barve preglasijo svetlejše.

1. korak: S škarjami odrežite 1 do 2 palčni del sveže rastline aloe.

1. korak: S škarjami odrežite 1 do 2 palčni del sveže rastline aloe.

Znaki razvijajoče se brazgotine

Običajno sčasoma postanejo brazgotine opaznejše. Vaša koža se zdravi v prvih tednih po tetovaži, ko sta srbenje in pordelost normalna. Po nekaj tednih pa lahko ti znaki kažejo na nastanek brazgotine:

  • Dvignjena koža: Glavni znak brazgotinjenja je dvignjena koža. Koža se bo razlikovala od rahlo dvignjenih do večjih izboklin. Običajno bo dvignjena koža okoli obrisa tetovaže, lahko pa se pojavi tudi kjer koli na tetovaži.
  • Srbenje: Mesto tetoviranja postane srbeče.

2. korak: Stisnite alojo, da sprostite nekaj gela.

2. korak: Stisnite alojo, da sprostite nekaj gela.

Za zdravljenje brazgotin na tetovažah uporabite aloe vero

Ob predpostavki, da je s tetovažo vse dobro in ste zdravi, ne smete trpeti brazgotin. Če pa to storite, lahko aloe vera zmanjša videz brazgotine. Uporaba aloe neposredno iz rastline daje najboljše rezultate.

Kako uporabljati aloe vero

  1. Najprej se prepričajte, da je brazgotina. Brazgotine pod tetovažo se lahko pojavijo kot dvignjena koža ali zapoznelo celjenje. Večinoma je brazgotinjenje pod tetovažo težko določiti, ker bo črnilo popačilo kožo.
  2. Kupite rastlino aloe. Običajno jih najdemo v vrtnarskih trgovinah in drevesnicah. Ne bi smel'ne potrebujete velike rastline, vendar se prepričajte, da je več debelih listov, saj boste morali listje zamenjati, kar bo rastlini omogočilo čas za regeneracijo in samozdravljenje.
  3. Odrežite majhen košček rastline. Kos, dolg približno dva centimetra, bi moral biti dovolj.
  4. Stisnite alojo na tetovažo in jo nežno vtrite v brazgotino. Pustite, da se aloe popolnoma posuši.
  5. Ponovi ta postopek nekajkrat na dan, dokler vaša koža ne postane bolj ravna in brazgotinjenje zmanjšano.
  6. Bodi potrpežljiv. Zdravljenje traja nekaj tednov. Če niste zadovoljni s količino brazgotin, ki so med postopkom zmanjšane, lahko razmislite o zdravniku ali laserskem premazu.

3. korak: Nežno in neposredno na brazgotino vtrite alojo.

3. korak: Nežno in neposredno vtrite aloe na brazgotino.

Pogosta vprašanja

Zakaj ne bi uporabili ustekleničenega gela aloe vere namesto sveže rastline?

Sveža rastlina je najboljša, ker imajo ustekleničeni izdelki dodane sestavine, kot je alkohol, ki lahko povzroči večjo škodo.

Ali naj aloe vero uporabljam kot nego?

Vedno sledite svojemu tetovatorju'nasvet po oskrbi. Aloe vero uporabljajte samo za ozdravljeno tetovažo.

Ne't aloe vera zbledi tetovažo?

Mit je, da bo aloe vera zbledela tetovažo, čeprav jo nekateri uporabljajo kot nosilec za druge sestavine za odstranjevanje tetovaž za odstranjevanje tetovaže z lastnimi rokami..

Ta vsebina je zgolj informativne narave in ne nadomešča formalnih in individualnih diagnoz, napovedi, zdravljenja, receptov in/ali prehranskih nasvetov pooblaščenega zdravstvenega delavca. Ne ustavite in ne spreminjajte svojega trenutnega poteka zdravljenja. Če ste noseči ali dojite, se posamično posvetujte s kvalificiranim ponudnikom. Takoj poiščite pomoč, če imate nujno medicinsko pomoč.

Komentarji

Aiesha 14. oktobra 2019:

Če bi vaše tablete za tetoviranje globoko do bele pomenile, da bi koža nad njimi pravilno zrasla ?

Noelle 7. avgusta 2019:

Tetoviral sem si pred več kot mesecem dni. Ima izbokline in beli kosmiči se začnejo pojavljati, če je suh (pred kopanjem ali če ne nanesem vlažilca)

Če imate kakšen nasvet, bi bilo neverjetno.

Hvala vam.

Amanda dne 30. avgusta 2018:

Dobil tetovažo pred tremi tedni je v zadnjem tednu izgledala odlično, v njej so črte, določeno mesto, nekoliko dvignjeno, pa je v orisu razpokano

KD 22. avgusta 2018:

Pozdravljeni, pred nekaj dnevi sem dodal staro tetovažo, ki jo imam na hrbtu & Dotaknil sem se starega dela, vendar je stari del bolj otekel kot ostali & je trenutno vstala. Umetnik tetovaže je rekel, da je to morda zato, ker je šel predaleč nazaj, ko sem ga dobil. Ali bo tako ostalo?? & naj na njem uporabim aloe ali kaj??

Chanella dne 30. decembra 2017:

Moja tetovaža je stara en teden, vendar lahko opazim brazgotine, ni mi v redu, da nanesem alojo?

Shawn macdonald 6. decembra 2017:

Tako sem se danes tetoviral in umetnik je poskušal narediti vse, da mi črnilo vstopi v kožo, kaj mi lahko poveste ali kakšne napotke naj poskusim

Kevin 11. novembra 2017:

Hej, dober dan, ali lahko po uporabi ponovno uporabim list aloe? Kaj pa preostali list, ki sem ga odrezal, ga lahko uporabim tudi? Komaj čakam da se slišimo! Hvala!

Whitney (avtor) iz Gruzije 17. marca 2017:

A&D je krema ali mazilo, ki ga lahko kupite v lokalni lekarni ali trgovini z živili.

Cazzap 29. decembra 2016:

V istem studiu sem si naredil tetovažo, kot ponavadi hodim k drugemu umetniku, ki še vedno zdravi, vendar sem opazil, da so deli, ki se zdravijo, na nekaterih mestih temnejši od drugih, na nekaterih delih pa je zbledela ženska, ki je to naredila je lastnik studia, vendar se mi zdi, da ne morem pokazati roke, saj zgleda grozno. Hvala. zame ni izbira 🙁

Yolz 8. avgusta 2016:

Kaj je A.&D, moji Tattsi so stari več kot 2 leti, čeprav so zdaj vzgojeni! Grrr

Kristal 9. aprila 2016:

Rada uporabljam alojo, ko moji otroci dobijo sončne opekline, vendar se mi zdi, da je uporaba tetovaže tako napačna.

Anthony dne 12. februarja 2016:

Hej, imel sem majhno tetovažo pred ušesom na stranski opeklini … toda tam ne rastejo lasje … a vseeno sem si tetoviral tkivo brazgotine in šel sem globoko …. kaj mi predlagate, da uporabim za da ga pozdravim z običajno alojo? Zato, ker je'brazgotinsko tkivo, ki se je tetoviralo … Nisem prepričan

Kylie Miller dne 22. januarja 2016:

Imam tetovažo, ki sem si jo naredil pred približno 2 meseci, pustil sem bratu in zakonu, ki'ni mi strokovnjak, daj mi ga. zelo sem nagnjen k brazgotinam, šel pa je globoko in ves križ je v brazgotinah, jaz'nanjo sem dajal alojo, vendar se mi zdi tako'je vse slabše. Kaj naj naredim? jaz'mlada sem'ne želim, da bi bila moja prva tetovaža le ena velika brazgotina!

Emily 30. julija 2015:

jaz'Zelo nagnjen sem k brazgotinam, na prsih imam majhno tetovažo, staro približno eno leto, in vse je v bistvu brazgotina. Le majhen del tega ni dvignjen. Občasno me srbi in čutim'zbledi hitreje kot običajno, sicer pa ne'res nimam pritožb glede tega. To'ni deformirano ali kaj podobnega. jaz'slišal sem ljudi, ki pravijo, da se brazgotine pojavljajo predvsem v obrisih, vse skupaj pa je narejeno iz debelih črnih črt. Pred nekaj dnevi sem si naredil drugo tetovažo, tokrat drugi umetnik, spraševal sem se, če obstaja'Ali moram v procesu zdravljenja še kaj narediti, da v celoti preprečim brazgotinjenje? jaz'Zdravil sem ga z izmenjavo med naknadnim in akvaforjem, do zdaj je bilo malo ali nič krast, vendar sem ugotovil, da'bi vprašal tukaj

Mariarosa 29. junija 2015:

jaz'že nekaj let imam to tetovažo na roki in opazil sem, da se zelo boji. Ko sem se pritožil lastniku, sem ugotovil, da je fant, ki me je tetoviral, nov in da sem bila njegova prva tetovaža po letih. Kaj'Čudno pa je, da se tetovaža počuti popolnoma ravno, razen če jo opraskam, nato pa se celotna stvar dvigne in postane 3D. Skoraj me spominja na alergijsko reakcijo. Je to normalno?

kelley 6. junija 2012:

Aquaphor. Uporabite ga za tate, vse faze. Ti ne'ne potrebujem drugih smeti in neumnosti. 1 izdelek in to'to je to Zakaj vsi uporabljate različne izdelke? Samo uporabite 1 in se ga držite. Ko ste naredili tetovažo, bi morali dobiti negovalne liste. Če niste't, don'da se ne vrnem k umetniku. Z ZAKONOM naj bi vam to zagotovili.

kapetancrunch 13. marca 2012:

jaz'že več kot eno leto imam na hrbtu precej veliko tetovažo. moj oris je naletel, a senčenje je popolnoma ravno. ne gre'pogosto srbi in videz tetovaže't se je spremenilo zaradi brazgotin. to'to je moja prva tetovaža ampak jaz'Nekako se bojim, da bi dobili več, če bi imeli brazgotine slabše od te. Prav tako ne mislim, da je to res tema, vendar je moja tetovaža zasenčena v črno-beli barvi. Več kot mesec dni po tem, ko sem jo dobila, je bila moja tetovaža rdeča. Pravzaprav sem mislil, da je umetnik uporabil rdeče črnilo, dokler ni končno izginilo. lahko občutljiva koža povzroči, da območje ostane tako dolgo rdeče?

Habby Tatt 13. marca 2012:

Pozdravljeni Playboystar1, malo pozno, vendar tetovaže ne bi smeli dobiti'd med nosečnostjo

playboystar1 26. februarja 2012:

Pozdravljeni vsi, samo spraševal sem se ……. sem si naredil tetovažo pred 3 dnevi in ​​nastala je bela mehurčasta oblika, ki ni rdeča ali svalonska ali karkoli večjega me skrbi, če je mehurček v redu … im tudi 18 tedna nosečnosti bi lahko bila okužba

velik e 26. oktobra 2011:

Pozdravljeni, na svojem grebenu sem si tetoviral pred približno letom dni in zdaj izgleda kot brazgotina, vendar nikoli ni bilo tako, da se je zgodilo od nikoder in izgleda slabo, kaj je dobro zanj

KayDee 18. avgusta 2011:

Pozdravljeni vsi skupaj! Pred približno 4 tedni sem si tetoviral na zapestju (črne in rdeče besede) in zdi se, da je ozdravljen (to'ni več boleče ali srbeče in nikoli "skorjo" ali okrašen), vendar je'je še vedno dvignjena in ne ravna. Ali bi moral dati še nekaj časa (tedne? Mesece?), Preden začnem uporabljati Aloe, A&D mazilo ali olje vitamina E, da ga poskušam zgladiti, ali lahko/naj to storim zdaj, ko je'je še nekoliko "sveže"? Vesel bi bil vašega prispevka !! Hvala!

velik G. 18. avgusta 2011:

Živjo. Imel sem 4 tetovaže v različnih delih telesa. Vse je napisal en umetnik.

Ena posebna tetovaža je začela imeti nekaj belih mehurčkov in verjamem, da so simptomi podobni brazgotinam ali krastam. Poskusila sem kremo z alojo in vandolom, vendar se mi je zdelo, da je koža ranjena.

Kakšno drugo zdravilo lahko priporočite? razen, da se dotakne, ko se popolnoma zaceli.

Hvala lepa.

Veliki G.

črna mama 16. avgusta 2011:

Olje vitamina E dobro deluje z brazgotinami.

Justin 29. julija 2011:

Navlažite ga. Uporabite veliko trojnih a, rastlin aloe ali aloe brez ahohola in oljnih proizvodov. Sčasoma se bo začelo odstranjevanje brazgotinskega tkiva. Na brazgotinastem tkivu boste izgubili nekaj barve, vendar ga lahko vedno dotaknete do tiste barve, ki je bila nekoč.

Sue 24. julija 2011:

Pred tremi meseci sem si naredil majhno tetovažo – zdi se, da ima na delih tetovaže debelo belo trdo skorjo. Bo ta bela skorjasta krasta kdaj izginila? Kaj lahko naredim, da bo videti bolje? Ali ga moram hraniti na suhem ali navlažiti? Pomoč?

Cora 4. julija 2011:

Pred kratkim sem imel velik kos na hrbtu. To'jaz sem prvi tat in jaz'Neumno poskušam vse to prilagoditi v nekaj tednih, preden se odselim iz države. Spraševal sem se, ali bo pomoč narave pripomogla k hitrejšemu okrevanju ali pa bo enaka vitaminu E I'trenutno uporabljam. jaz'Že prej sem uporabljal pomoč narave za ureznine in opekline, vendar nisem prepričan, kako bi se odzval s svežo tetovažo. Če je kdo drug uporabil pomoč narave v procesu zdravljenja, bi rad vedel, kako se je to izkazalo.

AADonnie 8. maja 2011:

V sredini hrbta imam tetovažo in to'je precej velik kos. Slabo se je treba dotakniti! Ampak jaz'prestrašen sem do smrti, da se ga dotaknem! To'definitivno s brazgotinami! Vsa njegova dvignjena črnila iztekajo iz črt, središče pa je bilo najprej zbledelo, ker je bilo sprva modro, a ko smo videli, kako priteče kri, se je odločil, da postane rdeče, zato se je takoj vrnil nazaj in spremenil barvo v rdečo. Seveda je bilo središče tetovaže zelo peščeno in trajalo je dolgo, da se je zacelilo. Med zdravljenjem nisem'vseeno mi je, če je zbledel ali ne, samo ni'Ne želim okužbe, zato sem ji dal neosporin. To'minilo je že 2 leti, odkar sem to naredil. To'je še vedno zelo srbeč in mehurčast. Ko ga grem opraskat, je ZELO občutljiv. Če bi uporabil A&D tehnika, bo to pomagalo pri nežnosti tudi pri brazgotinah? Rad bi, da to popravi nek strokovnjak, ampak jaz'Na smrt me je strah, kako hudo bo bolelo.

čipke dne 27. aprila 2011:

Prva tetovaža. Odstranila se je neka barva & zdaj izgleda kot globok rez. Kaj naj naredim?

chelsea 19. aprila 2011:

Ive je imela nekaj časa pod mojo tetovažo brazgotino in mislim, da izgleda grozno. Uporabljal sem losjon in ga masiral, zato poglejte, če bo kaj pomagal. ali to deluje?

Malo dne 16. januarja 2011:

Hej … jaz'm pokrita s tetovažami, ki se vse lepo držijo skozi leta (desetletja) I'sem jih imel. V zadnjem času je tisti, ki sem ga ravnokar dobil na zapestju, precej brazgotinut, še vedno mlečen, vendar barve prihajajo vsak dan. Uporabljam ricinusovo olje (hrana/telesna kakovost, NE stvari, ki jih dajete v avtomobile seveda) … to'Znano je, da telo odstrani brazgotine, tudi po letih, ko so tam. Poguglaj. Aloja (kot je priporočeno zgoraj) je prav tako super, le poskusite se izogniti poceni sranju, v katerem je polnilo alkohola. Uporabljam alojo 'krema' to je čista aloja z drobnim koščkom čajevca, rožmarina, vitamina e in lešnika. (Natures Aid) deluje neverjetno na vseh tetovažah in skoraj vseh drugih kožnih stanjih. Vredno vrtenja.

WorryWart 8. januarja 2011:

Pred kratkim sem si tetoviral … minilo je približno teden in pol … videl sem njegovo drugo delo na prijateljih in mi je bilo všeč. tetovaže sem imel že prej, zato nisem nov v tem. Vendar je to prva barvna tetovaža. vseeno teden in pol kasneje in ima večinoma brazgotine … predvsem črno in rdeče. ne gre'če me srbi, me ni nikoli začelo srbeti (kar me skrbi) kdaj naj razmislim o uporabi aloe … moral sem prenehati uporabljati&d, ker bi črnila zmanjkalo … nikoli prej nisem imel te težave in imam zadnji del in več drugih manjših tatov. ta je na mojem teletu in tisto malo brazgotin, ki so se odstranile (samo od sebe), ima s seboj nekaj črnila.

cleighc89 dne 24. novembra 2010:

Pozdravljeni, im caitlin, imam vprašanje. želim si tetovirati dve majhni angelski krilci, po eno na vsaki rami, vendar imam rahlo brazgotino in spraševal sem se, če bi to nenehno doktoriral in ji dajal zdravila, če bi to preprečilo strašenje, potem

KayT 04. novembra 2010:

Delal sem na hrbtu in naredil ozadje na mojih ramenskih lopaticah in tik pod vratom. Del vratu je bil zelo boleč in se je močno opraskal. Preostanek mojega tat -a, vključno z vsem, kar smo počeli prej, tega nikoli ni storila. Kar sem naredil na lopaticah, se normalno zdravi. Imam super občutljivo kožo in spraševal sem se, ali je umetnica morda poglobljena na tem odseku? Naredil sem običajno nego po vsem, kar sem naredil s preostalo mačko, saj je krasta prišla z uporabo bio olja & olje vitaminskega tkiva v upanju, da bo zmanjšalo škodo zaradi kraste, ali menite, da delam prav?

Denar dne 20. oktobra 2010:

Pred približno 3 meseci sem si tetoviral roko. Obrisi so vsi dvignjeni in zabuhli. Koža je suha in srbi nad njo. Ali obstaja verjetnost, da se bo to znižalo, ali bo tako ostalo za vedno?

Rachel 22. septembra 2010:

januarja sem si tetoviral .. pred skoraj letom in pred kratkim sem spoznal, da imam precej slabo brazgotino. na mojem notranjem zapestju je majhen, tako da imam srečo, da ga ne bo videlo veliko ljudi, ampak vsakič, ko ga pogledam. vidim neravnine in zaradi tega se moj tata počuti tako .. neprimernega? haha odločil sem se, da bi bilo dobro uporabiti mazilo z vitaminom e (kar so mi rekli, da si ga nanesem, ko sem ga prvič dobil) vitamin e in aloja sta skoraj enaka stvar … ali menite, da je v redu? ali pa je dejanska rastlina močnejša?

modna pista 22. avgusta 2010:

Naredim brazgotino. Na prsih so mi odstranili madež, ki je bil napihnjen in rožnat več kot eno leto. Oznaka je še vedno tam, kot izboklina, vendar ne več rožnata. Mislite, da bi se tetovaža enako odzvala zame? To je dedna brazgotina, kot jo ima moja mama in 2 moja sinova. Razmišljal sem, da bi najprej na skrito mesto dal nekaj malega, da vidim, kako tetoviranje vpliva na mojo kožo. Bi priporočali kakšno drugo idejo?

Whitney (avtor) iz Gruzije 5. aprila 2010:

Hm .. Iskreno, jaz'nisem prepričan. Po enem letu se tetovaža ne bi smela'ne boli Morda boste želeli videti tetovatorja, da ga preveri. Je rdeč ali vnet?

turbo 04. aprila 2010:

minilo je že skoraj eno leto

Whitney (avtor) iz Gruzije 3. aprila 2010:

Kako dolgo ga že imate? Kako ste to čistili ali čistite?

turbo 02. aprila 2010:

imam tetovažo na roki in trupu … samo narisan je brazgotina od umetnika, ki me je poglobil … močno ga srbi, in če ga udariš ali strgaš … boli kot hudič … kakršni koli predlogi glede zakaj ali kaj je mogoče storiti, da bi vsaj prenehalo boleti?

Whitney (avtor) iz Gruzije 26. marca 2010:

To'verjetno ni brazgotina. Brazgotine so dvignjene, ne zarezane. Vdolbine so v tvoji koži'ne bo vplival na tetovažo. Če ste ga prenovili, bodo alineje še vedno verjetno prisotne.

heather 25. marca 2010:

Na nogi imam majhno tetovažo in okoli robov je približno 5 majhnih vdolbinic. Zdi se mi, da se je umetnik močno potisnil in mi pustil vdolbine v koži, čeprav bi nad njim pisalo, da bi dvignil udarce. Ali so alineje na moji nogi prestrašene in ali bi si lahko popravil tetovažo stopala ali bodo alineje vplivale na ponovitev?

Sue 1. marca 2010:

Pred dvema tednoma sem si naredil tetovažo na zapestju. Moj proces zdravljenja je bil zelo težak (izpuščaj in veliko izcedek in luščenje). Vse se je umirilo in moj proces celjenja se zdi veliko boljši, vendar je moja tetovaža še vedno videti mlečna, koža nad tetovažo pa malo sijoča ​​in nagubana. Moja tetovaža ni dvignjena od površine, ampak koža pod njo (brez črnila) je nekoliko rožnata. Ali je to normalno in je del običajnega procesa zdravljenja?

klepet 13. februarja 2010:

emma … sem popolnoma v istem čolnu, ampak zdaj res obžalujem svojo tetovažo, ker bom v prihodnosti morda potreboval operacijo hrbta ….. zato iščem lasersko odstranjevanje tetovaže, a tako prestrašen, kako bo videti v konec…

Whitney (avtor) iz Gruzije 28. januarja 2010:

jaz'res nisem prepričan kaj si'govorite o. To'd bo lažje razumeti s sliko.

KOT V 28. januarja 2010:

Pred enim mesecem sem opravil nekaj dela na podlakti, samo oris'Vse je dobro zaceljeno, razen šestih pik, ki so vse blizu ena drugi. Oni'so ravno tako velike kot pike na matrici. Zdi se tudi, kot da je čez teh šest pik plast kože.

kaj misliš?

Whitney (avtor) iz Gruzije 19. januarja 2010:

Po mojem mnenju, če bi šlo za alergijo, bi bila dvignjena tkiva ves čas, ne le čez dan, ponoči pa bi izginila. Jaz bi šel k tetovatorjem, ki ste jih uporabljali, in naj ga pogleda.

Calvin 18. januarja 2010:

Sumim, da je moja tetovaža poškodovana, toda jaz'Nisem prepričan – tukaj so dejstva:

Ko se zjutraj zbudim, je moja koža precej ravna – moja tetovaža ni dvignjena, grbata ali srbi.

Vendar pa se včasih ponoči ali čez dan lahko izrazito dvigne in srbi – to opazim precej enostavno, če se ga dotaknem.

Moje vprašanje je, nekateri ljudje so mi rekli, da je to alergija na črnilo in ne brazgotine. Ali lahko še vedno ostane brazgotina, če se včasih sploh ne dvigne?

Hvala

JerkFace 13. januarja 2010:

Če ima vaša tetovaža brazgotine (dvignjene dele), uporabite zdravilo Mederma, Neopsporin ali A.&D. Videl sem, da ima veliko ljudi uspeh le z dosledno uporabo A&D mazilo za znatno zmanjšanje dvignjenih delov.

jaz'ne govorim o med zdravljenjem, jaz'o tem govorim'je ozdravljeno in veste ali mislite'je prestrašen.

Vsak ima drugačno kožo. Poznam tega črnega tetovatorja'to počne že dolgo in pretežno tetovira tudi črnce. Spomnim se, ko sem videl prijatelja te rudnice, ki je res temen. Nekaj ​​mesecev je izgledalo po vseh brazgotinah, sijoča ​​groba kačja koža, nato pa je izginila. Bil sem šokiran. Mislil sem, da je njegova koža poškodovana. Mislim, da'kako res temna koža zdravi? jaz'videl sem tudi črnce s tetovažami z brazgotinami, tako da … Nisem prepričan … ampak vsi'koža je drugačna.

Večina ljudi se ne bi smela izogibati tetoviranju in to'Zato morate iti k izkušenemu, ki pozna tehnike, da črnilo vnesete v kožo, ne da bi šli preveč globoko. Črnilo je lahko tudi drug dejavnik pri draženju tetovaže. jaz'od mnogih ljudi sem slišal, da tetovaže včasih srbijo in imajo pod njimi rahle izbokline. Spet A&Zdi se, da D pomaga, če se za nekaj časa dosledno uporablja.

Če v kožo vnašate tuj predmet, obstajajo stranski učinki, vendar so črnila v teh dneh (ali pa bi morala biti) narejena tako, da zmanjšajo alergijske reakcije.'ne uporabljam toksinov itd. Osebno se mi to nikoli ni zgodilo s tetovažami, zato ne'ne vem za kaj gre. Upam, da bo to komu pomagalo.

Whitney (avtor) iz Gruzije 16. decembra 2009:

Sliši se, kot da tetovator ne'ne vem kaj je'počne. Če si naredite drugo tetovažo, poiščite novega umetnika.

Emma dne 15. decembra 2009:

Čez celo hrbet imam tetovažo s precej brazgotinami, mislil sem, da je to morda zato, ker je bila moja koža na tem področju toliko bolj občutljiva, vendar sem od istega tetovatorja dobil tetovažo na roki, ki je imela tudi brazgotine. Na zapestju sem si tetovažo naredil drug umetnik in je popolnoma ravna.

Poleti me zelo srbi in ko se potim'je mestoma izkrivljen in grdo'škoda, ker je bila koža na hrbtu brezhibna!

Whitney (avtor) iz Gruzije 4. avgusta 2009:

Kakšne so bile vaše tehnike oskrbe? Ko se ozdravi, ga lahko dotaknete, vendar običajno pride do brazgotin'ne oditi. Je brazgotinjenje ali zbledelo, da vas'ponovno opaziti.

Mederma bo tetovažo bolj verjetno zbledela.

Jen 4. avgusta 2009:

Je tudi Mederma možnost za brazgotinjenje tetovaže?

jen 4. avgusta 2009:

Mislim, da ima moja najnovejša tetovaža možne brazgotine. Morda je bila poravnava zapečatila posel. Moje vprašanje je, kdaj lahko to popravim?

xicanoxingon 6. julija 2009:

hvala.

Whitney (avtor) iz Gruzije 6. julija 2009:

Jaz ne bi'ne predlagajte, vendar bi bilo najbolje, da svojega tetovatorja vprašate za najboljši odgovor na to vprašanje. Pravzaprav bi mu lahko koristilo, saj običajno uporabljate aloe na rani. Ne pozabite pa vprašati svojega tatoo umetnika, da se prepriča.

xicanoxingon 6. julija 2009:

krasta je med tuširanjem odlepila in začela krvaveti. od tega je minilo 2 dni in rana se je zacelila, sama tetovaža pa se je luščila. se ti zdi?'je v redu, da že nanesem aloe? strahove želim čim bolj zmanjšati. ali kaj še kdo priporoča. Hvala vam.

Whitney (avtor) iz Gruzije 5. julija 2009:

Jaz ne bi'res ne predlagaš.

xicanoxingon 5. julija 2009:

ali lahko aloe med tetovažo naneseš na tetovažo'so še v procesu zdravljenja?

Ustrahovalka mama 23. junija 2009:

Hej,

Ugotovil sem tudi, da ekstra deviško oljčno olje pomaga pri zmanjševanju vseh brazgotin 🙂

accofranco z otoka L 18. aprila 2009:

zelo natančno, nekatere tetovaže me prestrašijo do nosu in sprašujem se, zakaj vse te stvari? čemu je mimogrede? kakšen vtis prenese na svoje otroke in vnuke? čuden svet, v katerem živimo….

About the author