Kje najti navdih za tetovaže

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

Citat iz dnevnika moje babice, narejen z njenim natančnim rokopisom

Citat moje babice'njen dnevnik, narejen z njenim natančnim rokopisom

Kolikokrat ste si mislili, "Želim si še eno tetovažo, pa je ne upam'ne vem kaj?" jaz'Večkrat sem se znašel v tej stiski, odkar sem se prvič začel tetovirati. Vsakdo, ki ima vsaj enega, ve, da so tetovaže odvisnost; čeprav so boleče, si vedno želiš več – tudi če ne'ne vem, kaj bi dobil!

Čistil sem svojo babico'hiši, potem ko je umrla, ko sem na njeni nočni omarici naletel na dnevnik. Začela ga je hraniti leta 2008, ko so ji prvič diagnosticirali rak dojke IV. Stopnje, vnosi pa so obsegali naslednji dve leti, dokler ni izgubila bitke..

Z babico sva imela neko zvezo, ki je pravkar ni bilo'T tipično, prišel je iz tako višjega, močnejšega kraja, da v primerjavi z njim bledijo vse druge zemeljske povezave. Rešila mi je mlečne zobe, pramene las, moj otroški nakit, mojo krstno svečo; ona je tako podrobno dokumentirala vsak moj mejnik'Mislil sem, da sem njen prvorojenček, čeprav očitno nisem bil't. Nisem bil'niti njenega prvega vnuka, vendar sem bil nekako vedno njen. Njena smrt je bila tako velika izguba v mojem življenju, zato mi je bilo v veliko tolažbo najti njen dnevnik in prebrati njene zadnje misli. Tudi na samem koncu in v stalnih bolečinah je še vedno povedala, "Bog je dober."

Navdih se vam tako prikrade. Takoj sem vedel, da bom natetoviral enega od citatov iz njenega dnevnika in da ga bom ponovil v njenem rokopisu. Na koncu sem dobil "Zemlja nima žalosti, ki je nebesa ne morejo ozdraviti" na moji podlakti.

Tetovaže z rokopisom

Knjige in poezija

Kadar koli berem novo knjigo, bom zagotovo imel v bližini pisalo, če bi želel poudariti dele. To počnem, da se lahko kasneje vrnem in enostavno najdem citate. jaz'Že od četrtega leta sem navdušen bralec, zato mi priljubljenih ne manjka. Pogosto mislim, da sem'd Tetoviraj si hrbet s literarnimi citati, če bi lahko. Obstaja toliko fantastičnih avtorjev, katerih dela so polna neverjetnih citatov: Anaïs Nin, Jeanette Winterson, Henry Rollins, Friedrich Nietzsche, Jonathan Safran Foer, Audrey Niffenegger in Nicole Krauss so le nekateri izmed mojih številnih priljubljenih.

Literarna tetovaža je lahko v obliki neposrednega citata ali pa je lahko nekoliko bolj nejasna, na primer pomembna številka strani ali logotip na zaščitni jakni.

Poezija je še ena odlična možnost. Knjige pesmi Rumi, Leonard Cohen, Hafiz, Walt Whitman, e.e. cummings in Robert Frost bo zagotovo navdihnil.

Citati Ideje za tetovaže: Knjige & Pesmi

  • Skalno dno je postalo trden temelj, na katerem sem obnovil svoje življenje. – JK Rowling
  • Mi ne'ne vidimo stvari takšne kot so, vidimo jih takšne kot smo. – Anaïs Nin
  • Brez tveganja ni odkritja in tisto, kar tvegate, razkrije, kaj cenite. – Jeanette Winterson
  • In težava je, če tega ne storite'Ne tvegajte ničesar, tvegate še več. – Erica Jong
  • In spoznam, da je danes vse moje majhno's, način mojega delovanja, me bo pripeljal v jutri. – Luke Davis
  • Ko si pravi, ne veš'ne moti, da bi bil poškodovan. – "Žametni zajec"
  • Gozdovi so čudoviti, temni in globoki, ampak jaz'imam obljube, da jih bom držal. In kilometre do spanja. In kilometre do spanja. – Robert Frost

Otroci's Knjige & Ilustracije

Pomislite na najljubše knjige, ki ste jih brali kot otrok. Kaj je bilo tako prepričljivo, da ste si želeli prebrati in ponovno prebrati določeno knjigo? Otroci'knjige so običajno namenjene poučevanju; včasih je lekcija očitna, kot Shel Silverstein's The Giving Tree ali Dr. Seuss' Lorax, včasih pa je sporočilo bolj subtilno in tega ne razumemo'do starosti ne vemo, kaj to pomeni. Žametni zajec, avtor Margery Williams, je bil med mojim najljubšim odraščanjem, ker sem imel rad živali (polnjene živali in prave) in zelo me je razžalostilo, da se je moral fant odreči svoji ljubljeni igrači. Ni bilo't dokler nisem ponovno prebral knjige, ko sem bil starejši, sem opazil teme o občutku vključenosti in vprašanja o tem, kaj pomeni postati resničen.

Tatoo, ki so ga navdihnili otroci's ne't nujno mora biti neposreden citat iz besedila, tako kot je v romanih in poeziji. Pravzaprav bi bila bolj zabavna ideja dobiti ilustracijo od otrok's knjigo.

Slike, skulpture & Druga umetniška dela

jaz'rad sem imel Salvadorja Dalija'nadrealistično umetniško delo, ko sem bil najstnik. jaz'Vedno sem razmišljal o tem, kako kul bi bilo, če bi mi talilne ure (kot je prikazano na njegovi sliki Vztrajnost spomina) kapljale s strani mojih podlakti ali pa dobil pol rokav s svojimi dolgonožnimi sloni iz filma The Temptation of Sveti Anthony in metulji iz njegove (Brez naslova) pokrajine z metulji. jaz'videl sem čudovite tetovaže na hrbtni strani Zvezdne noči, ki jih je naredil postimpresionistični umetnik Vincent Van Gogh, ko je gledal skozi okno svojega sanitarija v Franciji.

Če je za vas pomembna vera, v velikih umetniških delih, ki temeljijo na svetopisemskih zgodbah, ne manjka idej za tetovaže. Zadnja večerja Leonarda da Vincija, strop Sikstinske kapele Michelangela in Raphaela's Angeli Raphaela so vse slike, ki se vedno znova ponavljajo v obliki tetovaže.

Filmi

S svojim najboljšim prijateljem sva videla Aimee & Jaguar v gledališču leta 2000 in to ga je tako navdušilo'je neverjeten film), za katerega smo vedeli, da želimo iz njega tetovirati citat. Tatoo sva si želela nekako deliti in oba sva imela rada zadnjo sceno, kjer pravi Felice, "[Želim si te. Vsi. Vse! Ampak jaz'bi bil zadovoljen z enim samim trenutkom, tako popolnim, da bi trajal vse življenje. Na primer ta. Tale tukaj je super. Ne razumem'ne želim večno. Hočem zdaj. Zdaj! Zdaj! Zdaj! Želim veliko 'zdaj' in hočem jih, dokler ne postaram stara in siva." In tako je moj najboljši prijatelj dobil'ne želim večno na njenem zgornjem delu hrbta, zdaj pa želim le na spodnjem delu hrbta.

Navdih lahko povlečete iz skoraj vsega, če odprete oči lepoti okoli sebe. Tako pogosto hitimo skozi življenje in zmotno mislimo, da je cilj nagrada, čeprav to res'je hvaležnost za potovanje, ki prinaša največ veselja.

Komentarji

becauseilive (avtor) od N.J. 30. julija 2012:

@angel115707 – Najlepša hvala! Z lahkoto bi se lahko ves čas tetoviral, lol, ampak jaz'vesel sem, da sem nehal razmišljati o tem, preden sem prihitel in to storil. Preden sem si nedavno tetoviral v čast svoje babice, je minilo pet let od mene'dobil sem karkoli. jaz'vesel sem, da sem počakal, da sem dobil nekaj res smiselnega. Seveda pa sem zdaj, ko sem dobil tole'že razmišljam, kaj naj naredim!

Cristale Adams 30. julija 2012:

Všeč so mi slike in informacije! Odlično središče!

Angel Ward iz Galvestona, TX, 30. julija 2012:

eno najboljših vozlišč, kar sem jih videl že kar nekaj časa !!! Imam 2 tetovaže in zaradi tega zadržim "zasvojenost" lastnosti, želim si več. Še danes se zdi malo tabu, mislim, da ljudje vidijo tetovaže kot pogosto neurejena umetniška dela ali uporniške črte, vendar ste vzgojili toliko elegantnih & spoštljive ideje za tatu …. zdaj si res želim še eno! Citatna tetovaža zveni tako super!!

About the author