Koliko stane tetovaža?

Whitney je strokovnjakinja za pirsinge in tetovaže z izkušnjami v svetu telesnih sprememb.

Spoznajte dejavnike, ki vplivajo na ceno tetovaže, na primer umestitev, izvirno umetnost in velikost.

Spoznajte dejavnike, ki vplivajo na ceno tetovaže, na primer umestitev, izvirno umetnost in velikost.

Annie Spratt prek Pixabaya

Eno najpogostejših vprašanj, ki jih slišim – poleg tega "Ali bo bolelo?" in "Kaj naj dobim?"- je, "Koliko bo to stalo?" Kratek odgovor je: odvisno!

Cena tetovaže je odvisna od številnih elementov (glej dolg odgovor spodaj), zato je'Nemogoče je samo vrniti dolar. Vedno je najbolje, da najprej vprašate svojega umetnika za ustrezno oceno, vseeno pa so tukaj dejavniki, ki bodo vplivali na skupne stroške vaše trajne tetovaže.

Koliko običajno stane tetovaža?

Trgovine s tetovažami običajno zaračunavajo na uro, kakovostni umetniki pa običajno zaračunavajo med 100 in 250 USD na uro (150 USD na uro je industrijski standard). Polni rokav lahko traja več kot 15 ur: pri 150 USD na uro bi to lahko stalo 1500 USD, brez napitnine.

Večina trgovin ima minimalno pristojbino okoli 100 USD, tako da morate plačati minimalno ceno, tudi če želite le majhen, preprost dizajn, ki bi trajal manj kot eno uro..

Okvirne ocene: 10 USD na kvadratni palec

Če se ne pogovorite z umetnikom in ne dobite ponudbe, lahko'zagotovo ne vem koliko'Na koncu bom plačal, toda za grobo oceno'Verjetno bom plačal približno 10 USD na kvadratni palec. Torej, če je vaš dizajn 5" za 5", lahko plačate v razponu od 250 USD. Ogromen 8" do 10" zadnji kos bi lahko stal več kot 810 USD.

Besedilne tetovaže: Tisti, ki si tetovirajo besedilo, bi morda želeli vedeti, koliko bo stala vsaka črka, vendar jih umetniki ne zaračunajo. Za ceno tetoviranega besedila ni industrijskega standarda, saj je to odvisno od pisave, velikosti, podrobnosti in lokacije besedila. Umetniki običajno zaračunavajo na uro, zato vi'Moral bom vprašati za oceno, kako dolgo bo trajala vaša besedilna tetovaža.

Majhne tetovaže: Za majhne modele, ki trajajo manj kot eno uro, ali srednje velike tetovaže, ki trajajo manj kot dve, bo umetnik vnaprej navedel pavšalno pristojbino.

Umetnik tetovaže pri delu na mecenovi roki. Kjer na telesu se odločite za postavitev tetovaže, lahko vpliva na to, koliko stane.

Umetnik tetovaže pri delu pri pokrovitelju's roko. Kjer na telesu se odločite za postavitev tetovaže, lahko vpliva na to, koliko stane.

Allef Vinicius

Kateri dejavniki določajo ceno tetovaže?

 • Umestitev: Kjer se odločite, da boste tetovažo postavili na svoje telo, je razlika, saj je na nekaterih mestih težje delati kot na drugih. Običajno bodo bolj občutljiva (stopala, roke, genitalije, prsnica in vrat) ali težko dostopna mesta stala več.
 • Flash ali izvirna umetnost: Večina umetnikov upošteva čas, porabljen za oblikovanje tetovaže, v skupne stroške. Če izberete bliskavico tik ob steni, mora umetnik le kopirati in popravljati, ne pa ustvariti izvirnega oblikovanja po meri, zato bo bliskavica običajno stala manj.
 • Oblikovanje: Bolj ko je zasnova izdelana, več vas bo stalo, saj bo zahtevalo več časa, spretnosti in osredotočenosti. (Za oblikovalske ideje preberite Kje poiskati navdih za tetovaže.)
 • Barve: Več barv, ki jih ima zasnova, več bo stalo.
 • Velikost: Večje tetovaže so seveda dražje, saj vzamejo več časa.
 • Čas: Nekatere tetovaže zaračunavajo urno postavko, zato je končna cena odvisna od tega, kako dolgo traja.
 • Umetnik'spretnost, ugled in izkušnje: Morda boste našli prijatelja, ki vas bo brezplačno tetoviral, vendar ne'Ne bodite presenečeni, če usposobljeni umetnik zaračuna 200 USD ali več na uro. Če je umetnik znan, široko objavljen in ima velik ugled, lahko zaračunajo več. Ne pozabite, da bodo veterani umetniki verjetno delali hitreje kot noobs, zato bodo delo lahko opravili hitreje, čeprav zaračunajo več na uro. (Če želite izvedeti več, preberite Kako izbrati umetnika za tetoviranje.)
 • Lokacija: Cena se razlikuje glede na lokacijo, trgovino in izvajalca. Na primer, mestna središča imajo ponavadi višje cene kot saloni v oddaljenih podeželskih okoljih, in če imate'potujete v tujino, vi'našel bom široko paleto stroškov.

Svojemu tetovatorju vedno dajte napotke za njihovo delo!

Svojemu tetovatorju vedno dajte napotke za njihovo delo!

Julia Giacomini

Kakšni so skriti stroški tetoviranja?

Poleg že omenjenih dejavnikov obstaja nekaj skritih stroškov, povezanih s pridobivanjem tetovaže'Običajno ne vpliva na nakupno ceno, vendar se sešteje. Tukaj je nekaj dodatnih stvari, za katere bi morali pričakovati plačilo:

 • Ali morate dati namige tatoo umetniku?

  Ja, in 15% je povprečje. Don'biti poceni in se pretvarjati, da te ne poznam'če želite dati napitnino, v svoje skupne stroške vključite vsaj dodatnih 15%.

 • Ali naknadna oskrba stane veliko?

  Takoj po tetoviranju boste morali imeti blago antibakterijsko milo in mazilo z vitaminom A in D. Plus, ti'Kožo bom moral vse življenje zaščititi s kremo za sončenje, da preprečim, da bi črnilo zbledelo. Za več informacij preberite moj drugi članek o negi.

 • Ali popravki stanejo dodatno?

  Tetovaže zbledijo, ne glede na to, koliko kreme za sončenje uporabljate, in neizogibno vi'se bom želel vrniti in znova nanesti črnilo, da osvetlim in razjasnim zasnovo. Nekateri umetniki to počnejo brezplačno, nekateri pa vam bodo zaračunali.

 • Kaj pa nepovratna varščina?

  To je zmagalo'ne vpliva na vas, če si naredite tetovažo, vendar jo je treba tukaj še omeniti. V večini trgovin si svoj termin zagotovite z nepovratnim zneskom, ki se na koncu odšteje od skupnih stroškov, če pa ne'ne pojavi se, ne'ne dobim nazaj.

 • Kaj pa lasersko odstranjevanje?

  Ti lahko'Predstavljajte si, da nikoli ne bi imeli radi svoje tetovaže, vendar v prihodnje želite, da resno razmislite, koliko stane odstranjevanje tetovaže. Odstranjevanje tetovaže je veliko dražje kot njeno nanašanje. Stroški laserske odstranitve se lahko gibljejo od nekaj sto dolarjev do tisoč. Cena je odvisna od velikosti, vrste in lokacije tetovaže ter števila obiskov, potrebnih za popolno odstranitev. Ne pozabite, da zdravstveno zavarovanje praviloma ne'Ne plačajte tega, ker velja za kozmetiko.

Kaj'razlika med poceni in drago tetovažo?

Če je to vaša prva tetovaža, boste morali najti dobrega umetnika, ne le najcenejšega.

 • Za osebna priporočila vprašajte prijatelje in družino.
 • Če ima kdo tetovažo, ki jo občuduješ, ne'ne bojte se vprašati, kje so ga dobili. (Toda dvakrat premislite o kopiranju nekoga drugega's tetovažo!)
 • Obiščite tetovažne trgovine ali pojdite na splet, da brskate po portfeljih.

Želite zagotoviti, da boste dobili svoj denar'je vredno, še posebej, ker če si narediš tetovažo, ki je videti tako poceni, kolikor stane, ti'Verjetno bom na koncu porabil dodaten denar, da ga odstranim. Razmislite o tem:

 • Umetnik A za slabo kakovost zaračuna 100 USD.
 • Umetnik B za povprečno kakovost zaračuna 200 USD.
 • Izvajalec C zaračuna 150 USD za dostojno (boljšo od povprečja) kakovost.
 • Umetnik D za odlično kakovost zaračuna 250 USD.
 • Lasersko odstranjevanje tetovaže stane od 200 do 500 USD na sejo, morda pa bo potrebno več tretmajev.

Katera tetovaža zveni kot najboljša ponudba? Končna odločitev je na vas.

Zaradi svoje velikosti, barve in podrobnosti bi bila to dražja tetovaža.

Zaradi svoje velikosti, barve in podrobnosti bi bila to dražja tetovaža.

Komentarji

Sindhu 27. avgusta 2019:

Koliko stane tetovaža na palec

Mike 14. avgusta 2019:

Mislim, da 150 USD na uro in 15 ur ni 150 USD za rokav. Povprečno bi moralo biti 2250 USD

NannyBoo dne 27. oktobra 2018:

Stari, ti'matematika je najslabša. Saj tam veš'je kalkulator na vašem računalniku, kajne. Še posebej, ker objava govori o stroških…

michael jordan dne 10. oktobra 2018:

želim tetovažo zmaja

James 6. septembra 2018:

Cene tetovaže, ko ste'govorimo o kvaliteti'Pravzaprav je največ, kar sem porabil za eno samo tetovažo, 200 in si ogledam nekaj tetovaž, ki so v drugih trgovinah, ki so videti kot domače, stale več, samo poglejte umetnika in poglejte, kaj'sem že delal in delal z njimi. Verjemite mi, veliko odličnih umetnikov bo odlično napolnilo tetovažo 5 x 5 za 150, le raziskati morate.

jay 28. avgusta 2018:

Želim si majhno zvezdo, koliko bo to stalo?

Tharu 3. maja 2018:

koliko bi stalo pisanje dveh črk

varun 3. aprila 2018:

koliko stane barvna tetovaža 4 palcev

Elizabeta 28. oktobra 2017:

Želim znak neskončnosti, na katerem je beseda družina, koliko bi me to stalo? Navadno črno indijsko črnilo?

Cheyenne dne 04. oktobra 2017:

Pozdravljeni, res si želim tetovažo in res želim to posebno, mi lahko pomagate, da sem se odločil, da sem star 18 let in me res zanima, katero naj izberem. so mojim fantom ime i'z njim sem hodil 4 leta, zelo dolgo zvezo in ime mu je John, samo želim vedeti vse vas 'nasvet, vendar vem, kaj boste rekli o imenu, ki ga ime nikoli ne more dobiti, samo če ga pustite in to'to mi govori veliko mojih prijateljev ……………

Taylor 27. avgusta 2017:

Želim si tri metulje na stegnu'Imela bom barvo rojstnega kamna mojega očeta in mame ter bližnjega prijatelja, ki je pravkar umrl'dolgi bodo le 4 cm in vodoravni, vsak metulj pa se bo zmanjšal in bo 3 cm za 3 palce in nato 2 palca za 2 palca

chintu 4. julija 2017:

Mati in očetu ročne tetovaže na zapestju v črkah z barvo

Karina 24. junija 2017:

Kako lahko za tetovažo zaračunaš toliko denarja

Courtney 9. maja 2017:

na zapestju želim majhno tetovažo s 3 pticami'ne vem koliko bo to stalo.

Kimberly 23. aprila 2017:

Živim v Hammond la koliko imen na roki

shannon whitehead 16. februarja 2017:

To je moja prva tetovaža in želim tetovažo imena na vratu Koliko? koliko časa bi trajalo? ime je dolgo 5 črk

Brittney 04. januarja 2017:

koliko bi stala tetovaža z napisom Live in Braille na mojem zapestju

Slytherin Designs 13. avgusta 2016:

Želim si na prsih simbol smrti 1×1 in 2×4 "Nenehno." -S.S. na zadnjici. Koliko bi to stalo?

Sarah dne 10. junija 2016:

Želim si, da bi mi sinovi na hrbtu dali ime Kayden-Riley. Ali kdo ve, koliko bo to stalo

Michelle D. 9. marca 2015:

Koliko me bo stalo tetoviranje vrtnic na ma nogi?

Zach 15. julija 2014:

Ročno sem narisal rokav, ki bo v celoti črn, in tetovažo na hrbtu, ki ima le tri barve nad dizajnom in bo približno 2 čevlje čez moj hrbet ali vsaj 1'6". Kaj'je vaša najboljša ocena kaj takega? Samo najslabši scenarij.

ni't pomembno 21. aprila 2014:

haha im 14 sem si pravkar tetovirala. kakšne super starše imam

Tenaro 8. marca 2014:

Ne boste prišli bližje kot široka ocena, ki zahteva cene na spletu.

Edini način, da ugotovite, je, da skupaj z ritjo pridete v tetovažo s sliko, na kateri je točno tatoo, ki ga želite, in vprašajte umetnika, koliko bo to stalo.

Tudi makayla … OMG kje si se naučil slovnice??

Alex Lungleng 6. marca 2014:

Vsak Tatoo, ki vam je všeč, njegova cena na kvadratni palec Rs, 500 če želite'zanima me'sem dobro izobražen umetnik in jaz'imam dobre stranke.

Srushti Bhujbal dne 02. oktobra 2013:

želim si tetovirati zapestje s tremi besedami in majhnim pisanim metuljem, koliko to stane

selvan 27. avgusta 2012:

želim si narediti tetovažo na prsih z navadnim imenom, samo koliko stane palec, prosim, pošljite mi odgovor r pokličite 9769480724 številka hvala

Whitney (avtor) iz Gruzije 16. avgusta 2012:

Ne bi smelo'ne povzroča nobenih težav. Nikoli nisem slišal za težave s premikanjem črnila za tetovaže zaradi rasti las

Jakamar 15. avgusta 2012:

No, mislil sem, da bom ali pa bodo naredili krčenje gozdov. Težave so, ko odraste. Ali to povzroča druge težave, razen da se zdi nekoliko zamegljeno. 😉

Whitney (avtor) iz Gruzije 14. avgusta 2012:

si bodo pred tetoviranjem obrili območje.

Jakamar 14. avgusta 2012:

Vsi primeri I.'sem že videl, da so območja skoraj brez las. jaz'Zdaj sem hirsute, vendar imam na hrbtni strani teleta svetlo pokrivalo. Ali bo to problem?

Neumno 8. julija 2012:

Koliko stane tetovaža?

Hecam se!!

spelbee 5. julija 2012:

jaz'rad bi imel imena svojih otrok po stegnih – bi to v italijanščini stalo več? ?

Paige 17. maja 2012:

Koliko bi stal srednji križ z besedami okoli vrha in stranicami na levi rami???

D 26. marca 2012:

za vse tukaj, ki sprašujejo, koliko … nismo tetovator, zato vam ne moremo povedati. Nekaj ​​nasvetov, pojdite v tetovažo in jim povejte, kaj počnete'Razmišljate o tem, da bi dobili, in jih vprašajte, koliko je urna postavka … ne koliko bo to stalo. vsak umetnik, ki vam samo da ceno ali vam poskuša dati " poseben posel", vam ne bo dala kakovostne tetovaže, ki jo želite. naj narišejo okvirno skico in dobijo okvirno predstavo o potrebnih urah. povprečno boljša od spodobne trgovine bo zaračunala približno 100 dolarjev na uro. morda se zdi visoko, vendar dobite tisto, za kar plačate, če nimate dovolj denarja, samo počakajte in prihranite'na koncu bo vredno.

Nancy 21. marca 2012:

Všeč mi je, kako se vsi sprašujejo, koliko bodo stale njihove tetovaže, ko članek v bistvu pravi, da je odvisno.

Moj nasvet? Pojdi k tetovatorju ali desetim od njih … Nihče drug ti ne bo z gotovostjo odgovoril na ta vprašanja.

Eric 13. marca 2012:

Koliko stane odmerek tetovaže s 7 besedami ?

bigb 2. marca 2012:

želim, da mi na hrbet popelje vrtnica z veliko barvami

cena?

NewInk740 15. februarja 2012:

Pravkar sem dobil križ, ki sega po dolžini sredine od komolca do zapestja in po širini, roke segajo od sredine zgornje roke do sredine spodnje roke. Na križu rastejo vrtnice in citat, ki ga podpiram iz Svetega pisma. Vse črno črnilo s senčenjem. Tone podrobnosti, vendar grem iz xtra hygenic v domači trgovini. Nikomur ne svetujem, naj gre v trgovino na dom zaradi higienskih razlogov, na mojo srečo pa sem svojo umetnico že skoraj 15 let, ona pa čista, profesionalna in neverjetna umetnica. Jaz sem svojega plačal 175, v trgovini pa bi me to stalo približno 250 dolarjev. Več podrobnosti, višja je cena.

bob 7. decembra 2011:

Stalo bo med 50 in 1.000.000 USD.

afb.smurf 29. novembra 2011:

kje je najboljše imeti teat?

Želim eno na vsaki podlakti…

Razmišljam o japonskem simbolu ljubezni, v črni boji morda 2in velike…

stroški???

Ashlie A D. 28. novembra 2011:

Imam dve tetovaži in nista't izpadlo največje. za tretjo želim iti v LA ink in si narisati svojo risbo. ima veliko podrobnosti in to'je velik in želim si ga na gležnju. kdo ugane, koliko bi to stalo?

Moteče 21. novembra 2011:

Če se ne morete odločiti za zelo smešno lastno zasnovo, pravim, tudi če se zamislite in nekdo nariše, je veliko bolje, kot da dobite nekaj'je že zunaj

Danna dne 13. novembra 2011:

hočem "Jeremija 29:11" za ušesom in morda v kurzivu. Kako bi to bilo?

desmond 11. novembra 2011:

Pozdravljeni, koliko italina prečka

90123 5. novembra 2011:

Želim približno 6 besedno tetovažo s precej velikim, majhnim dizajnom na zgornjem desnem delu hrbta. koliko mislite, da bi to lahko stalo?

neha dne 30. oktobra 2011:

hočem tetovažo na hrbtu z 12 črkami, koliko stane?????????

shvia raj dne 25. oktobra 2011:

na roki želim 5 črkovno tetovažo, koliko stane

…. dne 20. oktobra 2011:

Rad bi dobil 10 zvezdic na hrbet, velikih in majhnih, koliko približno misliš, da bi to stalo

Payasa 19. oktobra 2011:

Rad bi dobil ime mojega moškega na spodnjem krogu v kurzivu dolžine 5 centimetrov. Wats povprečni stroški?????

rachael 4. oktobra 2011:

če bi si naredil tetovažo, na kateri piše "brez obžalovanja" koliko mislite, da bi to stalo?

brahndon dne 2. oktobra 2011:

želim si narediti tetovažo z 20 besedami.

koliko bi stalo

Abraham Navarro 25. septembra 2011:

Koliko je cena za 2 tatuja z mojim imenom in priimkom na obeh rokah

heather 24. septembra 2011:

Želim si majhno (ne tako majhno, a očitno približno 5 -palčno) tetovažo pentagrama na spodnjem delu hrbta in verjetno nekaj besedila ("Pozdravljeni, satan) sem zelo revna in moja mama bi verjetno plačala. tako upam da je poceni?

Kati 20. septembra 2011:

Koliko bi stalo, če bi si na nogi tetovirali Browningov logotip in podeželsko dekle?

Tamara 18. septembra 2011:

jaz'razmišljam si, da bi si na spodnji del hrbta tetoviral plemenskega feniksa. jaz'Bom sodni poročevalec, zato želim to skriti med delom. Koliko bi lahko ocenili, da stane kaj takega?

Jermaiyne 13. septembra 2011:

Koliko za nekaj sramnih las, tetoviranih na Ma ballzu? Nimam jih zaradi zdravstvenega stanja..

Dorian Hoppie 8. septembra 2011:

jaz'sem delal na zasnovi, zasnovani okoli Trilobita. jaz'sem entomolog, zato ga želim imeti na vratu, morda 3" po 2". Sprva zelo preprosto, precej samo obris, črno. Kasneje po cesti bi lahko razmislil, da bi ga obkrožil z listi ginka. Želim nekje tam biološko temo, izgubljene in najdene vrste. Nekaj ​​takega.

Erina dne 2. septembra 2011:

jaz'rad bi dobil 1 -palčni simbol smrti za mojim ušesom in 2 -palčno sidro za jahto na podlakti ali boku in 5 -palčni ključ v roki med kostmi palca in kazalca. Ne naenkrat, ampak na koncu.

amy 1. septembra 2011:

koliko bo stalo, če bom MICHAEL -a z mojo kurzivo dobil na ključni kosti. ni majhna, kot je 2in v višino in 6 palcev v širino [približno] ??? živim v ariozni

hinata8982 29. avgusta 2011:

Želim dobiti ruske simbole, žena Jeffreyja Pittmana, na levem zapestju in na desnem gležnju japonski lik za nindžo

NAKLJUČEN 23. avgusta 2011:

@Blup: Si res želiš tetovažo samo zato, da pokažeš babici? jaz'prepričan sem'lahko narediš še druge stvari, da bi jo navdušil, kajne? To'je izguba denarja za nekaj, kar boste na koncu obžalovali'želi se poročiti in imeti prave otroke. Saj je trajno, veš?

BLUP 18. avgusta 2011:

Hočem IT klovna na desnem licu s soncem na čelu in žarki, ki gredo okoli mojih oči in navzgor v nosnico. koliko mislite, da bi to stalo, ker si res želim, da bi enega pokazal babici

Kay 16. avgusta 2011:

Želim si narediti tetovažo za rojstni dan. Hočem križane puščice za ušesom. To'ni prevelika. Koliko bi stalo kaj takega?

Hvala.

DaddysGirl 16. avgusta 2011:

Svoj tetovaž sem si narisal, ko sem bil star 14 let, dobil pa sem ga, ko sem dopolnil 19 let 'Oliva ti' to je govorila moja ljubica iz otroštva. imam 21 let in sem zaročena s fantom, ki mi to govori že 7 let. Ta tetovaža me nasmeji vsakič, ko jo pogledam.

tetovaže naj bi bile srčne in posebne in bi morale biti nekje na posebnem mestu, kjer jih lahko vidijo le spešni ljudje. moj je zelo nizko na boku.

čeprav sem pri 18 letih šel vse ven in dobil 'nekoč' in 'srečno do konca svojih dni' natisnjeno na mojih zapestjih in tudi jaz jih imam rad: D xx

colbi 15. avgusta 2011:

Hočem sliko Marilyn mansons z desne strani navzdol? Kakšna bi bila za to ocena žogice?

jeff 15. avgusta 2011:

koliko bi stalo, če bi svoji punci kupil želeno tetovažo? hoče srce, iz katerega na zapestju prihajajo trte

paul 15. avgusta 2011:

koliko bo stalo ime mojih punc na hrbtu

MarieNoel 14. avgusta 2011:

želim si dobiti desni ključ na desnem zapestju, tako kot Julian Casablancas! ljubim ga!!! ampak jaz sem samo 14 -letno dekle, zato se moji starši tako odločijo. upam, da jih bom prepričal 🙂

slppyclwn 6. avgusta 2011:

hahahahaha @ Dt; Delam v trgovini s tetovažami in vaš komentar opisuje več kot polovico strank. Hvala, ker ste me nasmejali!

Josh 5. avgusta 2011:

Želim si na zapestju tetovirati kačo, ki prihaja iz plemenske tetovaže, ki me obkroža po celotnem zapestju. Koliko bi to stalo in če bi rekel, da ga dobim na celoten hrbet od ramen do pasu, koliko bi bilo vse to?

Ryan 5. avgusta 2011:

Želim dobiti kos, ki pravi "Letite do vzhodnih nebov,

In ko se veter spremeni,

Mi'tukaj bom odpihnjen." Na tele. Ocene? Brez barve, kurzivno

Anaddy 4. avgusta 2011:

koliko stane tetoviranje nekaterih zvezd v bližini mojega očesa?

Tatertot23 31. julija 2011:

jaz'Želim si narediti tetovažo srca, na kateri piše OČA v traku na nogi, koliko bi to stalo

seanIdddI 27. julija 2011:

Obožujem umazane igle, ali lahko zahtevam rabljenega, obožujem, da ustrelim svojo kokakolo in herion z umazanimi rabljenimi iglami, zato je edina pravica, da se obrišem z lepo umazano

Spyder 23. julija 2011:

V povprečju tatoo umetnik "se vrne med 35-45% nazaj v trgovino. Tako da vam lahko povem, da ima večina umetnikov na območju treh držav 50 $ min. obraz, vrat, roke, stopala in najbolj občutljiva področja so dbl, da potrojijo stroške recimo tetovaže nadlakti. jaz'zdaj kladiva že 23 let, pri meni delam s 15%vrženim nazaj za materiale. delo po meri traja cca. 250 $ na uro generični kosi, slike z bliskavice, so pribl. 150-175 $ na uro. Več zaračunavam za ključno kost in gor, roke in noge in genitalije. Www.facebook.com/spyderswebb33

diva 19. julija 2011:

i Želim, da bi moj sin pustil odtise na hrbtu s trakom, na traku pa bo njegovo ime, R.I.P in bday. Vse predvidene cene?

Dt 16. julija 2011:

Rad bi dobil nekaj super, na primer bodečo žico okoli moje roke, nekaj filozofskega v jeziku, ki ga nihče ne razume, ali pa bi morda dal brezplačno oglaševanje veliki korporaciji, po možnosti tisti, v kateri nimam zalog, kot so Budweiser, Harley Davidson, Dupont. Pridobite enega od njihovih logotipov, ki ga vidite

Alexx 16. julija 2011:

Želim si zmajevo žogo na hrbet, ne preveč, ugibam o radiu 2 cm, koliko????

emdee818 13. julija 2011:

na levem zapestju sem napisal priimek … samo 4 črke … stalo me je 80, a sem umetniku dal LEP nasvet.

Eno, kar vedno vprašam, je. "Hw koliko je tvoj minimum"…Večina tam, kjer živim, stane od 60 do 80 dolarjev. Jutri se tetoviram … 3 cvetovi češenj z imenom moje mame in nekaj senčenja okoli njega … Vprašal sem svojega umetnika in rekel je približno 200. Vendar so dvignili svoj minimum s 60 na 80. Potem pa sem spet sem šel tja pred dvema letoma … in s tem gospodarstvom jim ne zamerim, da so dvignili ceno … Poskrbite, da boste dobili kaj pomembnega …. ali vsaj srčkan lol.

Gangsta 8. julija 2011:

Resnično želim, da bi konj vzel neumnost na mačje prsi, medtem ko se v ozadju dogaja boksarska tekma s skalnato in veliko klobaso. Želim si, da bi bilo vse to na sijočem soncu, v katerem so besede, ki jih pojem za zajtrk vaših mamic.'Prav kul je res veliko razmišljal o tem in želim si ga na prsih, cena?

Sarah 8. julija 2011:

Najboljše, kar morate storiti, je, da obiščete NEKAJ DRUGAČIH trgovin za tetovaže in obiščete umetnika's slogom. Umetniki tetovaže so zelo podobni umetnikom samim. Vsak umetnik tetovaže bo imel svoj slog. Dobro pravilo je, da izberete obliko tetovaže in to upoštevate leto ali dve. Idejo o tetovaži sem imel v mislih že leta, preden sem jo dobil, in všeč mi je, kot tisti dan, ko sem jo dobil 🙂 in kmalu bom dobil še eno;).

Druga stvar. Kot smo že omenili, NE – PONAVLJAM – NE GREŠ s tem, kar je cenejše .. pojdi s kakovostjo. Vem, da je denar trenutno omejen, toda to bo za vedno za vas … razen če'je lazered off … toda tudi takrat ostane nekaj pigmentacije in zapravljali boste več denarja, če bi ga nadeli in slekli, kot bi to storili z umetnikom in oblikovanjem, ki ste ga porabili za razmišljanje. Poskusite svoji tetovaži pripisati pozitiven pomen, ki pomeni svet za vas. Tja, ti'Vedno se bom nasmehnil in imel rad. IN ko se olupi, naj to stori'stvar je, don'ne grem na to. Moj bivši'Ko je to storil, se je njegova tetovaža spremenila in zmešala. Kljub temu, kar so mu povedali -__-'. Kakorkoli že. Upam, da to pomaga in se spomnite, kot sta že povedala Anna in Mathew — Cena je različna. Pojdite v posamezne trgovine InkShop in vprašajte Jih, ljudi, s katerimi boste imeli opravka…

Naključen 2. julija 2011:

Želim iglo z medicinsko kačo, ki je bila okoli nje. Želim, da na iglici piše diabetik tipa ena. Želim si ga na zapestju. Kaj mislite fantje?

chris 29. junija 2011:

koliko bi stalo moje ime na vrhu hrbta s krepkimi črkami?

rdeč 28. junija 2011:

ne bom dobil taktoa na svoji strani pravi itain in na hrbtu mi je kotna lasulja prevelika ena na vratu raztrgan dedek

hvala in ps koliko je taktoo

tia232 26. junija 2011:

Pravkar sem dopolnil 18 let in jaz'dobivam kolibrija, ki se potopi v cvet in pod njim piše julij 1969 – januar 2011 v kurzivu/ lepo pisano na moji spodnji desni nogi. Nisem prepričan o stroških, ki bi kmalu šli k tetovatorju. Kakšna je pa sploh cena'bo vredno.

Eterični kralj 24. junija 2011:

Koliko bo stalo, če se ljudje nehajo spraševati "Koliko bo stalo?". Vprašajte umetnika v trgovini s tetovažami. XD

lara dne 16. junija 2011:

jaz'stara sem samo 16 let in jaz'razmišljam, da bi si naredil prvo tetovažo, ne da bi to vedeli starši. Želim samo dobiti številko " 12" na zapestju (brez barv)

Koliko bi to lahko stalo?

alyssaxoxox 14. junija 2011:

koliko bi dobilo 'debel kot tatovi' pod mojo ključno kostjo? v črni pisavi.

Matthew Woolfolk 11. junija 2011:

bi šli ljudje samo v tetovažo in namesto internetnih ljudi vprašali pravega tatu umetnika

Dan 4. junija 2011:

koliko bi stala beseda vera v japonščini

jessica 29. maja 2011:

koliko bi stalo, dokler bom živ moj dedek? hvala

Matt 24. maja 2011:

Koliko bi stalo javorjev list na hrbtu?

natalie 7. maja 2011:

hw Koliko bi moja tetovaža stala moj hrbet in njeno ljubezensko srce z imenom in datumom rojstva mojih sinov, iz katerih prihajajo angelska krila ?

cindy 1. maja 2011:

koliko bi bilo, če bi hula plesalca v rolkanju v valu, ki se je zataknil med žongliranjem dveh dojenčkov in mačke, ki kadi cigareto (mačka kadi), na plaži pa je množica 213 ljudi (simbolično), ki delajo flash mob z besedilom pesmi, ki jo je vrtnica poljubila s pečatom, napisano v oblakih? res si želim tega na levi nogi

Anna 25. aprila 2011:

Fantje ste tako neumni. Je kdo od komentarjev PREBERIL to objavo? Cena je VERI, kraj za namestitev, kako velik je in je odvisen od tega, KJE na telesu si naredite tetovažo! Ti lahko't samo vprašajte na spletu v naključnem komentarju, pojdite v trgovino in dobite ponudbo!

derrick 23. aprila 2011:

koliko za ime na roki? (ne tako velik)

v 21. aprila 2011:

Koliko bi bil 8 -besedni citat pod ovratnico, majhne črke ena vrstica?

maryj dne 20. aprila 2011:

Želim si tetovirati, ker mislim, da je seksi, če bi imel enega, ker so mi všeč fantje s tetovažami

nami 19. aprila 2011:

koliko stane tetoviranje črtne kode na roki?

(brez barve,)

dave 13. aprila 2011:

koliko bi me stalo nekakšno plemensko oblikovanje čez ramo?

About the author